ilona1111 18.03.06, 21:46 Jak szybko przytyć??????? Choć pare kilogramow. Słodycze nie działają :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
au.lait Re: Jak przytyć??????????????????? 18.03.06, 21:49 A co na to dietetyk? Endokrynolog? Odpowiedz Link Zgłoś
ilona1111 Re: Jak przytyć??????????????????? 18.03.06, 22:09 NIc :)) Pani zdrowa jak rybka, tylko za duzo nerwow i stresow. A niestety nie ma teraz szans, aby stresow było mniej albo wcale. I jeszcze tak przez dlugi czas. Bardzo schudlam, a do tej pory mimo niskiego wzrostu, wygladalam dosc atrakcyjnie, na pewno nie brakowalo mi kobiecych kształtow (tak nieskromnie dodam :)) A teraz to zabiedzona dziewuszka. I probuje, ale nie moge przytyc :((( Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Jak przytyć??????????????????? 18.03.06, 22:22 No cóż kochana, albo atraktiw wygląd albo praca, stresy i wyglądamy jak zabiedzony kurczak;) Nie wiem, co ci poradzić szczerze mówiąc. Może siłkę? Nie, żebyś chudła dalej, ale wzmocniła trochę ciało i we mięśnie delikatnie a subtelnie je wyposażyła? No, bo kluchów, picców, tłuszczów itepe, jedzonych o nieprzyzwoitych porach w dodatku nie polecam, żebyś żołądka i reszty układu nie rozstroiła. Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: Jak przytyć??????????????????? 18.03.06, 22:57 no własnie jak ????? bo ja też bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Jak przytyć??????????????????? 18.03.06, 22:59 Ja również,chociaż z 5 kg Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: Jak przytyć??????????????????? 18.03.06, 23:00 jeść regularnie? u mnie to raczej odpada. Moze chociaż zacznę jeść śniadania wczesnie rano, bo czasem to dopiero ok południa mam czas na śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Jak przytyć??????????????????? 18.03.06, 23:06 Mnie lekarz powiedział,że powinnam zajść w ciążę,bo po ciąży kobiety najczęściej się zaokrąglają. Odpada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thistle Re: Jak przytyć??????????????????? 19.03.06, 10:11 komputer,kawa,pączek,komputer,kawa,pączek, komputer,kawa,pączek i poczekać..... Odpowiedz Link Zgłoś
celyna7 Re: Jak przytyć??????????????????? 19.03.06, 14:34 Miałam kiedys ten problem... przy wzroście 166cm ważyłam 48-50 kg. Przytyłam jak uspokoiło się w moim życiu i zaczęłam jeść śniadania. Kiedyś dzień zaczynałam od kawy i papierosa. Myslę, że przytyć jest trudniej niz schudnąć a otoczenie jest mniej tolerancyjne niż wobec grubasów. Ciągle ktoś zwracał uwagę -jaka ty jesteś chuda ile ty ważysz??? Krew mnie zalewała. Życzę Ci paru kilogramów więcej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ramadayes Re: Jak przytyć??????????????????? 19.03.06, 14:49 ja też mam problem z przytyciem, chociaż nie mam stresującej pracy, posiłki jem regularnie, słodycze kilogramami i badania OK. też mi doktorek mówi, że najlepiej męża znaleźć i dzidziusia urodzić:) podobno budyń tuczy całkiem nieźle, ale na mnie niestety nie działa. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś