Dodaj do ulubionych

Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat

26.03.06, 14:36
Boże abym tylko znalazł zone przed tym wiekiem.
Przeciez jak ja widze stare panny lub starych kawalerów w takim wieku to mi słabo.
Zadna fajna laseczka w wieku 18-25 nie zainteresuje sie 30 letnim pajacem,
zostają tylko samotne kwoki z wybujałym ego z ktorymi pozostaje jedynie gra w
karty ew. chinczyka bo na wiele wiecej sie nie nadają.
Pozatym chciałbym sie coś nacieszyc zoną zanim bedziemy mieli dzieci a tylko
młodą sie mozna nacieszyć bo tam sa wspaniałe posladki, cudowne nogi,
fenomanalne dekolty, super fajne jędrne piersi i nieudawane orgazmy.
Po 25 roku zycia posladki zmieniają sie w wklęsły placek, nogi w galarete,
dekoldy w jedną wieką zmarszczke, piersi w coś opadniętego i podtrzymanego
stanikiem, orgazmy sa udawane a w głowie coraz gorzej od staro panienstwa.

Jednym słowem zostało mi zaledwie 5 lat!!
Obserwuj wątek
    • kaska1968 Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 26.03.06, 14:54
      juz wspolczuje tej,ktora z toba bedzie.pusto w glowie masz na pewno.ale czego
      mozna oczekiwac od dzieciaka w tym wieku....pozdrawiam i milego szukania
      • boski.zawodowiec 25 lat i dzieciak? nie zartuj 26.03.06, 16:42

• rara_avis2 Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 26.03.06, 15:02
      hyhy ...:)
      -----
      "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko
      umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie
      zdarzają się co dzień."
    • mmagi bedziesz miał 60 lat:> 26.03.06, 15:04

• ania_z_wiochy Re: bedziesz miał 60 lat:> 26.03.06, 15:05
        On już jest rachityczny, wychudzony, nerwy żyć mu nie dają
        • ania_z_wiochy Re: bedziesz miał 60 lat:> 26.03.06, 15:06
          Z wieprza zrobił się wafelek
        • skorpionica11 Narcyz zostanie starym zgrzybialym kawalerem 26.03.06, 15:07
          • ania_z_wiochy Re: Narcyz zostanie starym zgrzybialym kawalerem 26.03.06, 15:08
            To nie narcyz, to zakompleksieniec
          • boski.zawodowiec no miejmy nadzieje ze nie 26.03.06, 16:43

• boski.zawodowiec zapewne będe ale wtedy chcialbym mieć wnuki 26.03.06, 16:42

• nestea1 Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 26.03.06, 15:19
      mnie tez! bedę stara i brzydka a jedyne uczucie jakie mezczyzni beda do mnie
      zyqwic to lekka odraza...ehhhh mam jeszcze 10 lat!
      • ania_z_wiochy Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 26.03.06, 15:20
        Przeciez ten pajac ma 43 lata i wygląda jak idź stąd i nie wracaj
      • boski.zawodowiec na ja zauwazyłem ze na takie około 30 tki..... 26.03.06, 16:44
        męzczyzni patrzą z lekkim politowaniem, oczywiście mam na mysli takie panie
        ktore ciągle szukają i ciągle im sie wydaje ze sa fantastyczne, atrakcyne i
        kazdy o nich marzy.
        • ania_z_wiochy Re: na ja zauwazyłem ze na takie około 30 tki.... 26.03.06, 16:45
          Najbardziej cie bolą słowa pasztet z wieprza,prawda?
        • m_231 na takich koło 30stki... 27.03.06, 21:07
          a ja zuważyłam, że na takich koło 30 patrze jak na staruszków, a sama mam już 23
    • zlakobieta Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 26.03.06, 17:08
      Nie martw się. Jesteś boski i na pewno jakaś fajna mloda laska w końcu to
      zauważy i okaże Ci zainteresowanie. Musisz po prostu uzbroić się w cierpliwość,
      usiąść na jakimś uczęszczanym skwerku (najlepiej blisko renomowanego liceum) i
      czekać. Słońce przy okazji opali cię fantastycznie, więc pieniądze
      zaoszczędzone na solarium będziesz mógł wydać na coca cole dla zainteresowanej
      potencjalnie kobiety (wiesz jak one lubią przystojnych, opalonych i kasiastych)
      to wydatnie zwiększy Twoje szanse.
      Jesli oprócz urody cenisz sobie u kobiety równiez inteligencję, to doradzam
      wrzucenie na twarz jakiś okularków. Facet w okularach wydaje się powazniejszy i
      mądrzejszy, to może przywabić jakąś intelektualistkę.
      Nie martw się. Dasz radę ;D
      • sweetsusana Boski AJ Lowju!!!! 27.03.06, 18:48

• tina122 Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 26.03.06, 17:25
      Mylisz sie co do wygladu kobiet po 25 roku zycia i to bardzo:)
      • boski.zawodowiec Mnie nie podniecają seksualnie 26.03.06, 17:30
        zresztą najlepsza odpoweidzia jest to ze sa same i nikt ich nie chce:)
        • bitch.with.a.brain Re: Mnie nie podniecają seksualnie 26.03.06, 17:31
          czy w 25 urodziny mi obwisnap iersi czy dopiero dzien po urodzinach?
          • boski.zawodowiec niemartw sie powoli bedą ci obwisać coraz bardziej 26.03.06, 17:39

• bitch.with.a.brain Re: niemartw sie powoli bedą ci obwisać coraz bar 26.03.06, 18:16
              na razie wyglądaja świetnie i raczej w dwa lata nie zrobią sie obwisle
              • boski.zawodowiec ale w 4 :)) 26.03.06, 18:18

• bitch.with.a.brain Re: ale w 4 :)) 26.03.06, 18:22
                  wszystko zalezy od dbania o siebie.a ja jestem bardzo zadbana
                  • boski.zawodowiec tak? a gdzie mozna cie ocenić? 26.03.06, 18:25

• bitch.with.a.brain Re: tak? a gdzie mozna cie ocenić? 26.03.06, 18:27
                      na zdjeciu,tym razem do oceny jest tył:)
                      • boski.zawodowiec boze do tego lewicowa feministka:( 26.03.06, 18:30
                        palisz papierosy?
                        • bitch.with.a.brain Re: boze do tego lewicowa feministka:( 26.03.06, 18:31
                          lewicowa?? Skąd taki pomysł? Nie palę i nie palilam nigdy.
                          • boski.zawodowiec no jesli chodzisz na manify to jesteś lewaczką 26.03.06, 18:33
                            nie wiedziałas o tym? Organizacje lewicowe organizują manify:)
                            Nie palisz?
                            • bitch.with.a.brain Re: no jesli chodzisz na manify to jesteś lewaczk 26.03.06, 18:34
                              Na manify chodzą feministki nie tylko lewicowe. Ja akurat mam poglady skrajnie
                              liberalne.Nie pale,to takie dziwne?
                              • boski.zawodowiec no pewna grupa lewicowców nazywa siebie samych 26.03.06, 18:36
                                liberałami a tak naprawde są libertynami.
                                Byc może nie wiesz tak naprawde kim jesteś?
                                Zapewinem cie ze jesli chodzisz na manify jestes lewicowa.
                                • bitch.with.a.brain Re: no pewna grupa lewicowców nazywa siebie samyc 26.03.06, 18:41
                                  Jesli takie poglady nazywasz lewicowymi:

jak najmniej ingerencji panstwa w życie obywateli
                                  gospodarka wolnorynkowa
                                  zaostrzenie kar, przywrócenie kary smierci
                                  niskie podatki, zniesienie obowiązkowych ubezpieczen zdrowotnych i obowiązkowych
                                  składek emerytalnych

to tak,pewnie dla Ciebie bede lewaczką.
                                  • boski.zawodowiec Re: no pewna grupa lewicowców nazywa siebie samyc 26.03.06, 18:58
                                    ktos o takich pogladach na 100% nie poszedłby na manife.
                                    No chyba ze z nudów i aby pokpic z feministek.
                                    • bitch.with.a.brain Re: no pewna grupa lewicowców nazywa siebie samyc 26.03.06, 22:00
                                      To malo wiesz zarówno o liberałach jak i o feministkach
        • tina122 Re: Mnie nie podniecają seksualnie 26.03.06, 17:36
          A moze po prostu szukają czegos lepszego niż nieprzystosowany do zycia i nie
          majacy pojecia czego od niego chce 25 latek?Poza tym,mało jest wolnych 30
          latek:)
          • boski.zawodowiec u nas zaczyna sie to co zachod przerobił wczesniej 26.03.06, 17:41
            teraz widać te masy starszych i samotnych ludzi ktorych nawet nie bardzo ma kto
            odwiedzić.
            Oni tez czekali bo taka była moda.
            No juz nie jest ich tak mało powiem ci(nie widzisz ich bo siedzą w domach nie
            mając z kim wyjsc) , niestety bedzie ich przybywać z roku na rok.
            • tina122 Re: u nas zaczyna sie to co zachod przerobił wcze 26.03.06, 17:49
              boski.zawodowiec napisał:

> teraz widać te masy starszych i samotnych ludzi ktorych nawet nie bardzo ma
              kto
              > odwiedzić.
              > Oni tez czekali bo taka była moda.
              > No juz nie jest ich tak mało powiem ci(nie widzisz ich bo siedzą w domach nie
              > mając z kim wyjsc) , niestety bedzie ich przybywać z roku na rok.

Nie bo taka moda,tylko po co się spieszyć i zmarnowac zycie...A ludzie,o
              których mówisz są najczęściej samotni z wyboru(tzn.wczesniej smotność wybrali)
              ja i tak uważam,ze dopiero teraz zaczynam naprawdę zyć,choć 25 lat mam za
              sobą...wyglad lepszy niz kilka lat temu,powodzenie wieksze,mąż,dziecko i fajne
              perspektywy....
              • boski.zawodowiec oni nie byli samotni z wyboru, oni uwazali ze..... 26.03.06, 17:53
                nie ma sie co spieszyć i nalezy czekac na ideał.
                Poczekali(oczywiscie mam na mysli np. Niemców czy Holendrów) w pewnej chwili
                doszli do 50 i juz stracili szanse na poznanie kogo kolwiek.
                Widzisz masz męza i dziecko wiec tak zgadzam sie możesz zyć, ja niestety narazie
                nie moge tego o sobie powiedziec.
                • tina122 Re: oni nie byli samotni z wyboru, oni uwazali ze 26.03.06, 18:04
                  Opuść troszkę poprzeczkę co do fizyczności,to bedzie łatwiej:)
                  • boski.zawodowiec ale ja sie nie urodziłem po to aby ktoś korzystał 26.03.06, 18:06
                    z mojej urody.
                    To ja zamierzam korzystać:)
                    • tina122 Re: ale ja sie nie urodziłem po to aby ktoś korzy 26.03.06, 18:10
                      No to korzystaj póki mozesz,ale pózniej jak o urodzie bedziesz mógł mówić tylko
                      mając zdjecia na dowód,to przydałoby sie cos innego...Ty jestes na najlepszej
                      drodze,zeby zyć tak jak ludzie o których pisałeś:)
                      • boski.zawodowiec bo niechce sie oddac brzyduli?? 26.03.06, 18:18

• tina122 Re: bo niechce sie oddac brzyduli?? 26.03.06, 18:23
                          Oj nie,między "super laską",a "brzydulą"jest jeszcze wiele
                          naprawdę "ładnych"kategorii....To,ze szukasz ładnej to nic złego,ale masz chyba
                          za wysokie wymagania:)tak czy inaczej,powodzenia:)
                          • boski.zawodowiec mi sie podoba jedna taka ale ona sie boi 26.03.06, 18:25
                            widze ze sie boi. Studentka 1 roku i ie wiem czy czasem nie roznica w wieku ją
                            paralizuje
                            • tina122 Re: mi sie podoba jedna taka ale ona sie boi 26.03.06, 18:27
                              Ty jestes narcyzem,a to tez oniesmiela i przeraza czasem...A moze ona po prostu
                              nie jest zainteresowana,a Ty odbierasz to jako obawy?
                              • boski.zawodowiec Re: mi sie podoba jedna taka ale ona sie boi 26.03.06, 18:29
                                słuchaj ja juz to rostrząsałem na częsci pierwsze i raczej niezainteresowania
                                tam nie zauwazyłem.
                                • tina122 Re: mi sie podoba jedna taka ale ona sie boi 26.03.06, 18:32
                                  No to moze wiek...swoja droga,to nie za młoda dla Ciebie?:)
                                  • boski.zawodowiec Re: mi sie podoba jedna taka ale ona sie boi 26.03.06, 18:34
                                    jej mamie sie bardzo spodobałem[ciekawe skąd jej mama o mnie wiedziała:)]
                                    • tina122 Re: mi sie podoba jedna taka ale ona sie boi 26.03.06, 18:53
                                      To uwazaj,bo jak jej mama ulegnie Twoim wdziękom to będziesz ugotowany:)
                                      Dowiedziała sie od niej,zapewne mówiła o Tobie,bo wrazenie zrobiłes:)
                                      • boski.zawodowiec a no widzisz 26.03.06, 18:58
                                        ale juz jestem po dwoch rozmowach z jej cóka i tak za 1 razem mówiłą ze
                                        musiałaby mnie lepiej poznac i dopiero wtedy spotkanie a 3 dni pózniej
                                        powiedziała ze ma chłopaka wiec przeprosiłem ją i odszedłem zegnając sie na zawsze.
                                        Nie wiem czy dobrze zrobiłem i nie wiem co bedzie ale zakochany jestem ciągle.
                                        • tina122 Re: a no widzisz 26.03.06, 22:33
                                          to,ze zakochany to dobrze,bo oznacza,ze masz uczucia,a to,ze tak sie sprawy
                                          potoczyły to juz mniej dobrze....Skoro ma chłopaka,to dobrze,ze odszedłeś...
                                          • boski.zawodowiec ale ja nie wiem czy ona faktycznie ma chłopaka 27.03.06, 08:17
                                            Sadze ze ona chyba chciała powoli, Ja z kolei szybko i sie wystraszyła.
                                            Gdy sie z nią zegnałem posmutniała i nawet sie nie odezwała.
                                            • tina122 Re: ale ja nie wiem czy ona faktycznie ma chłopak 27.03.06, 18:38
                                              To nie było lepiej troszke zwolnić,skoro Ci na nie zalezy?Skomplikowane to
                                              Twoje zycie uczuciowe...a ja myslałam,ze piekni:))mają łatwo;)
                                              • boski.zawodowiec najlepsze było dzisiaj:) Ziewam na ulicy a tu..... 27.03.06, 18:51
                                                nagle słysze: "cześć" patrze a to ona, zatkało mnie i nawet chyba nie byłem w
                                                stanie odpowiedzieć.
                                                Juz sam nie wiem co robić.
                                                • tina122 Re: najlepsze było dzisiaj:) Ziewam na ulicy a tu 27.03.06, 18:57
                                                  Tak to jest jak zatka w czase ziewania:)Walnęło Cię i tyle:)
                                                  Dowiedziec się czy z chłopakiem to prawda,jesli nie to nagiąc się troszkę i
                                                  zwolnic tempo:)Może dostaniesz druga szansę:)

AAAAA,szlag mnie zaraz trafi,bo co chwila system mnie wywala:(
                                                  • boski.zawodowiec ale czemu sie zachowała jakby nigdy nic 27.03.06, 18:59
                                                    tak jaby wczesniej nie było moich wyznan miłośnych(takowe miały miejsce).
                                                    Dziwacznie sie czuje
                                                  • tina122 Re: ale czemu sie zachowała jakby nigdy nic 27.03.06, 19:04
                                                    A wolałbyś,zeby udała,ze Cię nie zna?Przecież trzeba nawet w podobnej sutuacji
                                                    zachowywac sie jak cywilizowany człowiek....Dla niej to może też dziwna
                                                    sytuacja,ale jakoś trzeba sobie z nia poradzić:)
                                                    Spójrz na to z innej strony,skoro się odzywa to zawsze istnieje mozliwość
                                                    ponownej rozmowy i moze.....:)
                                                  • boski.zawodowiec Ale ja sie juz boje odezwać, 3 kosz byłby zabójczy 27.03.06, 19:05

• tina122 Re: Ale ja sie juz boje odezwać, 3 kosz byłby zab 27.03.06, 19:09
                                                    A no jasne,myślałby kto,że tak łatwo Cię "zabić":)
                                                    Wiesz,czasem trzeba się postarać,nie wszystko po prostu przychodzi:)

Idę sobie stąd,bo tracę cierpliwość...wylogowuje mnie non stop:(
                                                  • boski.zawodowiec pod względem uczuc jestem bardzo delikatny 27.03.06, 19:11
                                                    i wrazliwy.
                                                    Kobieta w ktorej jestem zakochany moze mnie nawet nieswiadomie bardzo skrzywdzić.
                                                  • tina122 Re: pod względem uczuc jestem bardzo delikatny 27.03.06, 19:24
                                                    To akurat dobrze,tzn.pierwsza część...Nie bedzie tak zle...Jesli na cos liczyła
                                                    i coś czuła to powinno sie udać...

Powodzenia:)
                                                  • boski.zawodowiec uwazasz ze może jeszcze coś z nią wypali? 27.03.06, 21:03

• tina122 Re: uwazasz ze może jeszcze coś z nią wypali? 27.03.06, 21:33
                                                    Nie masz pojęcia z jak pokręconych sytuacji udawało mi się stworzyć dłuższe lub
                                                    krótsze zwiazki,ale zawsze związki...
                                                    Jeśli stać Cię na to,żeby uszanować jej obawy i zwolnić trochę,to dlaczego nie?
                                                    Zakładam oczywiście,ze ona też tego chce,bo z jednostronnej chęci to raczej
                                                    niewiele będzie....
                                                  • boski.zawodowiec Re: uwazasz ze może jeszcze coś z nią wypali? 27.03.06, 21:45
                                                    i tu własnie jest cała niewiadoma- czego ona chce?
                                                    Zachowanie jej matki było wyjątkowe, patrzyła, ogladała, usmiechała, nawiązywała
                                                    rozmowe jednak czego córka tak naprawde chce to ja nie wiem.
                                                    Bo wiesz to tak trwa od listopada, najpierw długo , długo sie przyglądałem. Ją
                                                    tez pare razy przyłapałem na tym. Nastepnie mnie jej wspołlokatorka zaczeła
                                                    ogladac , z czasem juz widziałem ze patrzy na mnie wiec podszedłem no i.......
                                                    reszte znasz:)
                                                  • tina122 Re: uwazasz ze może jeszcze coś z nią wypali? 27.03.06, 21:53
                                                    Skoro od listopada to trwa,to trochę wiecej czasu Cię nie zbawi:)
                                                    Dziewczyna jest młoda i niekoniecznie musi wiedzieć czego szuka...naprawde moze
                                                    byc tak,ze oniesmiela ja Twój wiek:)Przekonaj ja,ze to nie ma wiekszego
                                                    znaczenia i ze nie ma się czego obawiać.Poza Tym,moze serwujesz jej taki swój
                                                    wizerunek jak tutaj,to tez moze oniesmielac...
                                                    Kurcze przypomniałes mi,jak ja kiedys chodziłam zakochana w koledze i nie
                                                    wiedziałam co z tym zrobic?o jakims czasie jakos samo wyszło:)Ale ostro sie
                                                    nakombinowac musiałam:)warto jednak było poczekać:)
                                                  • boski.zawodowiec ale jeszcze jest coś 27.03.06, 22:03
                                                    ona wcale nie wyglada na tyle ile ma, wyglada jak moja rowieśnica:))))))
                                                    Gdyby nie zachowanie jej mamy pewnie bym jeszcze zwlekał a tak wyszło jak
                                                    wyszło, gdy powiedziałem swego czasu ze sie juz nie zobaczymy zrobiła sie bardzo
                                                    zdziwiona a jej oczy stały sie 2 razy wieksze niz normalnie. Pozatym ja sie
                                                    starałem jak mogłem, byłem grzeczny, uczynny, miły i jak widać nie pomogło:(
                                                  • tina122 Re: ale jeszcze jest coś 27.03.06, 22:09
                                                    Skoro wyglada na starszą,to ją biedną skasujesz jeszcze przed 30tką;))
                                                    Żartuję:)
                                                    Spróbuj,nic nie tracisz...w najgorszym wypadku zostaniesz z tym z czym jesteś,a
                                                    moze tym razem bedzie lepiej:)

Uciekam już.Dobranoc:)
                                                  • boski.zawodowiec musze opracowac strategie:) 27.03.06, 22:13

• involved1 Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 26.03.06, 17:39
      Wiesz co szczerze mówiąc przeraza mnie twoja wizja przyszłości...
      Ja mam 24 lata i jak pomyślę że za 5 lat będę miała takie ciało to zbiera mnie
      na wymioty..:)ale szczerze powiedziawszy to nie wierze że jest to możliwe ,,,5
      lat to nie dużo....w moim wypadku nie rostyję się po dziecku bo je już urodziłam
      ...i wcale sie nie roztyłam...:);):)Mam męża który za 2 lata ma 30 i mam
      nadzieję ,że jeszcze przez te 2 lata pozostanie mi wierny :) :) :) ....
      Wiesz co jak skończysz 30-tkę to napisz do mnie to spotkamy się an kawie i
      powiem Ci że wyglądasz równie dobrze jak teraz .....:):):) (myślę że dobrze
      wyglądasz)
      I wiesz mi że 18-25 to przedział kobiet które gustują w starszych facetach...a
      30 to minimum od jakiego zaczynają .....znam takie przypadki :)
      Tak więc głowa do góry:)
      • boski.zawodowiec Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 26.03.06, 17:50
        Wiesz te młode ktore opisałaś to przewaznie na jeden raz testują takiego
        gościa(no chyba ze bogaty ale wtedy nie ma mowy o uczuciu a tylko o interesach).
        W pewnej chwili patrzą- ja młoda a on juz zachowuje sie jak stary chłop bo
        niestety około 40 męzczyzna jest juz dośc zdziwaczały i jesli sie kobieta razem
        z nim nie zestarzała to raczej nie wytrzyma.
        Powiem ci tez ze 5 lat to duzo i ja widze po sobie ze sie zmieniłem z chłopca w
        jakiegoś gościa do ktorego młode dziewczyny podchodza jak do powaznego
        pana(bardzo wkurzające uczucie)
        Pozatym ja napisałem ze jesli sie pobiorą wczesniej to raczej są normalni i nie
        sądze aby mąz cie zostawił
        Jak wyglądam? kilknij na moj nick a następnie na "naturalne piękno"
        • involved1 Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 26.03.06, 17:58
          Z tymi młodymi dziewczynami na jeden raz się nie zgodzę...
          Mam znajomą która gustuje tylko w facetach po 40-stce a sama ma 24..
          i nie chodzi jej o "interesy"...tylko o sposób bycia ...
          Starsi faceci są dojrzalsi emocjonalnie i bardziej pociągający....takie jest
          moje zdanie ..
          • boski.zawodowiec no ale on w pewnej chwili bedzie starym dziadziem 26.03.06, 18:00
            i co wtedy? co ona bedzie z nim robić? on 65 ona 40:))))))))
            • involved1 Re: no ale on w pewnej chwili bedzie starym dziad 26.03.06, 18:04
              Hmm... no tak nikt nie powiedział ze uczucia są wieczne...
              Ja zakładam 2 możliwości ....albo sie kogoś kocha albo nie ....i wiek nie ma tu
              znaczenia:):):):)
              Jeżeli zależy nam na drugiej osobie to możemy nawet mu zmieniać pampersy na
              stare lata:)
              • boski.zawodowiec Re: no ale on w pewnej chwili bedzie starym dziad 26.03.06, 18:08
                A własnie nikt nie poweidzał ze uczucia sa wieczne, to co ten dziadzio ma w
                pewnej chwili z soba zrobić? zostanie sam i ma zyć z 25 lat w samotności?

Powątpiewam czy byś zminiała:)
                • involved1 Re: no ale on w pewnej chwili bedzie starym dziad 26.03.06, 18:11
                  A wiesz mi żebym zmieniała.....gdybym bardzo kochała i gdybym co ważniejsze była
                  kochana i umieszczona w testamencie:):):):)

• boski.zawodowiec ja sądze ze głownie testament:) 26.03.06, 18:19

• weronika636 Boski zawodowcu, czy to ty przyjmowałeś mnie 26.03.06, 17:42
      do pracy w Renault?
      • weronika636 Re: Boski zawodowcu, czy to ty przyjmowałeś mnie 26.03.06, 17:44
        Przyjmował mnie tam Grzegorz P.
        • boski.zawodowiec Nie pracuje w zadnym reanult , daj mi spokój 26.03.06, 17:54

• weronika636 Re: Nie pracuje w zadnym reanult , daj mi spokój 26.03.06, 17:55
            Ale ja o tym wiem, że nie w Renault, ale dla Renault. I to Ty byłeś tym
            rekrutującym
            • boski.zawodowiec moje zdjecie jest widoczne po klikniąciu na nick 26.03.06, 17:56
              oraz na link "naturalne piekno"
              Nie jestem zaden rekrutujący
              • weronika636 Re: moje zdjecie jest widoczne po klikniąciu na n 26.03.06, 17:57
                Ty się nazywasz Grzegorz P, i masz sporo więcej lat niż podajesz na forum
                • boski.zawodowiec ania z wiochy pod innym nickiem? 26.03.06, 17:59

• weronika636 Re: ania z wiochy pod innym nickiem? 26.03.06, 18:00
                    Nie Ania tylko Lilka, ktora sie w ramach pracy tak kiedyś zachwycałeś:-)
                    • boski.zawodowiec raczej troll. Zegnaj 26.03.06, 18:02

• weronika636 Tak szybko sie nie pożegnamy mój drogi 26.03.06, 18:03
                  • weronika636 Grzegorzu 26.03.06, 18:03
                    Cóż za niekonsekwencja. Na początku wszystko spuper i wogóle, a później nagle
                    alkoholiczka, narkomanka, dziwka, psychopatka? Jak to w końcu jest?
                  • weronika636 Re: ania z wiochy pod innym nickiem? 26.03.06, 18:05
                    Przyjmował mnie do pracy mężczyzna, który nazywa się Grzegorz Paszta
                    • boski.zawodowiec Człowieku ja mam 25 lat i nie zajmuje sie tym.... 26.03.06, 18:06
                      o czym piszesz:))
                      • weronika636 Re: Człowieku ja mam 25 lat i nie zajmuje sie tym 26.03.06, 18:08
                        Nie, to nie są żarty. Czy już uprzedziłeś wszystkich, że prześladuje cie chora
                        psychicznie alkoholiczka? Ja wiem, że tak:-)
                        • boski.zawodowiec dobra dośc tego blokuje cię 26.03.06, 18:08

• weronika636 To dobrze 26.03.06, 18:09
                          • weronika636 Re: dobra dośc tego blokuje cię 26.03.06, 18:11
                            I dobrze wiedzieć, że masz poważny konflit z prawem:-)
                            • boski.zawodowiec ty głupi psychopatyczny bałwanie 26.03.06, 18:12

• weronika636 Re: ty głupi psychopatyczny bałwanie 26.03.06, 18:13
                                Dobrze wiedzieć naprawde. Informacja o Twoim konflikcie sprawem tylko
                                potwierdzi moje że tak powiem zwierzenia:-)
                                • involved1 Re: ty głupi psychopatyczny bałwanie 26.03.06, 18:14
                                  Boze ale ty go musisz nienawidzić.....
                                  • weronika636 Re: ty głupi psychopatyczny bałwanie 26.03.06, 18:16
                                    Nie jestem Bogiem, wiec się tak do mnie nie zwracaj. Nie lubię go i owszem
                                • boski.zawodowiec ty mnie posądzasz o nie moje przestępstwa 26.03.06, 18:19

• weronika636 Re: ty mnie posądzasz o nie moje przestępstwa 26.03.06, 18:21
                                    Ale ja Cie o nic nie posadzam. mnie tylko chodzi o to, co mi zrobiłeś
                                    Grzegorzu. A tak się nie robi. Mama nie nauczyła, że ludzi sie nie krzywdzi?
                                    • boski.zawodowiec aniu z wiochy masz problemy psychiczne 26.03.06, 18:22
                                      siedzisz po 14 godzin na tym forum, pisujesz pod 10 nickami, trollujesz,
                                      klonujesz i czytasz FiM.
                                      Powinnas sie leczyć
                                      • weronika636 Grzegorzu 26.03.06, 18:23
                                        Ja jestem bardzo pamiętliwa i dowiedziałam sie o Tobie wszystkiego:-)
                                        • weronika636 Re: Grzegorzu 26.03.06, 18:24
                                          Nawet tego, ze Ty jesteś osobą psychopatyczną, że miałeś już sprawy w sądzie.
      • weronika636 Re: Boski zawodowcu, czy to ty przyjmowałeś mnie 26.03.06, 17:45
        Skąd taka Twoja reakcja na mój wątek?
        • lizavieta1 Re: Boski zawodowcu, czy to ty przyjmowałeś mnie 26.03.06, 17:46
          niektorzy maja takie charaktery, ze nawet jak szukaja to i tak niewiele z tego
          wychodzi.
          • weronika636 Re: Boski zawodowcu, czy to ty przyjmowałeś mnie 26.03.06, 17:47
            To nie chodzi o to, ten czlowiek zniszczył mi spory fragment życia
          • weronika636 Re: Boski zawodowcu, czy to ty przyjmowałeś mnie 26.03.06, 17:50
            To wstyd i hańba zarówno dla Agory, Renaut i MTM że trzymają kogoś takiego,
            kompromituje poważne korporacje.
    • weronika636 Grzegorzu 26.03.06, 18:28
      Czy Twoi szefowie wiedzą, jakie Ty głupoty wypisujesz? Jeżeli nie to niebawem
      się dowiedzą:-)
      • weronika636 Re: Grzegorzu 26.03.06, 18:30
        Są już skargi, że zamiast pracować non stop siedzisz w Internecie:-)
    • latindancer Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 26.03.06, 22:41
      boski jesli ty masz 25 lat i taki światopogląd, to nie tylko przed trzydziestką
      kobiety nie znajdziesz, ale i przed sześcdziesiątką.
      • paulinka172 Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 26.03.06, 22:43
        on 60 nie dozyje
    • pinup grzesiu ty juz jestes 80 latkiem 26.03.06, 23:05
      MENTALNIE wiec czym sie martwisz? jojczysz jak stara przekupa przy plocie.
      bylo juz o tym ze cie w krzyzu lamie ze starosci?
      rotfl!
      • cwelissimo Re: grzesiu ty juz jestes 80 latkiem 26.03.06, 23:07
        Jako mathias_sammer pisałem, że mnie plecki bola
        • zurella Re: grzesiu ty juz jestes 80 latkiem 27.03.06, 08:26
          boski zawodowcu
          To straszne, co przeżywasz. Świetnie cię rozumiem. Jak sobie ciebie wyobrażę w
          tym podeszłym wieku 30-tu lat, to tak mi cię zal, że szkoda mówic.
          Pomyśl, że zostało ci tylko 5 lat jakiej takiej atrakcyjności. Już teraz
          jesteś troche zużyty - gdzie ci tam do młodych byczków.
          Zanim jakaś dziewczyna cię zechce, minie jeszcze parę lat. Co ona wtedy z tobą
          zrobi, jak będziesz już po terminie ważności. Sflaczała, pomarszczona skóra,
          zanik mięśni, drżące nogi i smętny zwis między nogami.
          Byłeś chyba przewidujący i masz na koncie spory kapitał, żeby żona nie
          wyrzuciła cie na śmietnik, gdy za 5 lat będziesz już stary i bezużyteczny. Bo
          wiesz, na miejsce w domu spokojnej starości długo się czeka.
    • miss.siur Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 27.03.06, 15:04
      Ja słyszałam że 30 lat miałes 20 lat temu, teraz masz 160 cm wzrostu, łysinkę,
      lordozę, brzuszek, krótkie nóżki i platfus.
    • natka110 Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 27.03.06, 16:06
      Wez Xanax, to ci sie lepiej zrobi...
      a tak powzanie, to szkoda mi Cie straszliwie, nie dosc ze poglady masz jak
      ostatni burak/dresiarz zczarnym mocno zuzytym BMW, to teraz jeszcze Twoja
      watpliwa uroda i boskosc ucierpi, bo ten strach ci spedzi sen z oczu, a z
      cieniami pod ccozami to juz w ogole bedziesz do luftu, nawet taka obwisla
      trzyziestka sie nie nabierze..
      Ja mam 27 lat, niecale, moj facet 35, i to wcale nie jest tak, ze laski
      wybieraja tylko mlodych i durnowatych byczkow, wrecz przeciwnie. A nie JEstem
      zadna obwisla, i niestety sie podobam, mam dosc gwizdania za mna na ulicach
      roznych krajach, nawet tu gdzie mieszkam, np wczoraj chcialam sama sobie pojsc
      spacerkiem na lody/kawe/ cokolwiek, bo moj M byl w pracy, i po 10 min
      zawrocilam po samochod, bo sie za mna faceci ogladali, musze do konca zcia
      chyba w dzinsach chodzic, bo buty na obcasie i nie daj Boze spodnca( mini,
      innych nie mam), to sie ogladaja straszliwie...
    • polski0001 Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 27.03.06, 20:22
      dzieki facet mam 25 lat i niemam opadakjacych piersi a wrecz przeciwnie , moje
      nogi sa zgrabne a posladki jedrne !! wystarczy dbac o siebie !!!!! moze
      powinienes sie przewietrzyc
    • nattasza Re: Przeraza mnie mysl ze bede miał 30 lat 27.03.06, 22:16
      Czy pan J wie, z jakim idiota ma do czynienia? Mysle,ze tak, bo idiota nie jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka