asiulka81 22.04.06, 22:00 Jak sobie radzicie? Strasznie mnie bola i nie mam pojecia co z tym zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f_emmefatale Re: Ból cycków przed okresem 22.04.06, 22:30 Nie cierpie tego okreslenia niedobra Ty :P Ja sobie nie radzę :( przeczekuję poprostu i spokojnie schodże po schodach jak i nie daje się dotknąć Ukochanemu,ale on rozumie na szczęście.. Odpowiedz Link Zgłoś
nowoman Re: Ból cycków przed okresem 22.04.06, 22:34 Musisz urodzić dziecko. Mnie kiedyś też przed okresem okropnie bolały piersi. Po porodzie - jak ręką odjął. :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ból cycków przed okresem 22.04.06, 22:35 nowoman napisała: > Musisz urodzić dziecko. Mnie kiedyś też przed okresem okropnie bolały piersi. > Po porodzie - jak ręką odjął. > :) nie mam porodu w planach do 30, wiec nici z tego pomyslu... Odpowiedz Link Zgłoś
nowoman Re: Ból cycków przed okresem 22.04.06, 22:37 No to chyba tylko panadol albo ibuprom Ci pomoże:) Odpowiedz Link Zgłoś
s.pauli Re: Ból cycków przed okresem 23.04.06, 13:04 A ja mialam odwrotnie , przed porodem nie bolaly, po porodzie i owszem , cale szczescie ze tylko od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ból cycków przed okresem 22.04.06, 22:37 f_emmefatale napisała: > Nie cierpie tego okreslenia niedobra Ty :P a ja tam lubie slowo "cycki" :) fajne jest :) > Ja sobie nie radzę :( > przeczekuję poprostu i spokojnie schodże po schodach jak i nie daje się > >dotknąć Ukochanemu,ale on rozumie na szczęście.. tez laze w zwolnionym tempie bo kazdy szybszy ruch wywoluje bol :( a o dotykaniu nie byloby nawet mowy. zagryzlabym chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Ból cycków przed okresem 24.04.06, 11:56 > i nie daje się dotknąć > Ukochanemu,ale on rozumie na szczęście.. Ojej, a nie chciałby trochę delikatnie pomasować? Mój to robił bardzo dobrze, gdy mi puchły piersi. Od razu wiedział, gdzie jest napięta skóra itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: Ból cycków przed okresem 22.04.06, 23:09 to objaw podwyższonej prolaktyny Odpowiedz Link Zgłoś
kate22 Re: Ból cycków przed okresem 23.04.06, 13:06 ból piersi ?? mnie jeszcze nigdy z zadnego powodu nie bolały :):) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia006 No właśnie... 23.04.06, 14:20 Właśnie miałam zamiar zadać pytanie na temat piersi. Nigdy mnie nie bolały, przed okresem tylko leciutko, a teraz, od kilku dni, prawie nie mogę ich dotknąć! W dodatku są wyraźnie większe niż przedtem! Czy to może być objaw ciąży? Wczoraj były 3 tygodnie od przypuszczalnego zapłodnienia, jestem jakiś tydzień przed okresem, więc z testem jeszcze poczekam. Czy któraś z Was miała tak na początku ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: No właśnie... 23.04.06, 14:26 A po co czekać z testem? Powinień wykryc ciążę już 6 dni od zapłodnienia czyli biorąc poprawkę na to,że plemniki potrafią przetrwać w ciele kobiety nawet do 7(!) dni to test możesz wykonać i będziesz wiedziała :) www.mediweb.pl/womens/wyswietl_vad.php?id=645 Tu napisano,że mrowienie i uczucie obrzęku po paru dniach od zapłodnienia. Czytałam też,że w okolicach brodawek może nastąpić sinienie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: No właśnie... 23.04.06, 14:29 moja kolezanka czula bol w piersiach po okolo 7 dniach od stosunku. teraz ma slicznego synka :) uroczy dzieciak :) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: No właśnie... 23.04.06, 14:37 No to super... ja tu od wtorku mam schizę,a ty mi takie rzeczy piszesz :( Aż mi prawa pierś zapulsowała od tego :D Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: No właśnie... 23.04.06, 14:38 f_emmefatale napisała: > No to super... > ja tu od wtorku mam schizę,a ty mi takie rzeczy piszesz :( spokojnie :) BEDZIE DOBRZE :) > Aż mi prawa pierś zapulsowała od tego :D he he :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia006 Re: No właśnie... 23.04.06, 14:36 W takim razie jutro pędzę po test... :) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: No właśnie... 23.04.06, 14:38 Ja pędzę w czwartek,życzę satysfakcjonującego wyniku :) Oby mój był ujemny.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia006 Re: No właśnie... 23.04.06, 14:40 Dzięki :) szczerze mówiąc ja też liczę na ujemny, ale z drugiej strony świat mi się nie zawali... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cweka Re: Ból cycków przed okresem 23.04.06, 18:27 eapteka.krakow.pl/os/catalog/product_info.php/products_id/2772 to tylko przykładowy link do preparatu, który zlikwiodował raz na zawsze moje dolegliwosci zwiazane z bolesnoscią piersi. Pan doktor endokrynolog po zleceniu badań hormonu prolaktyny(w normie) usg (w normie) przepisał mi właśnie MASTODYNON. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Ból cycków przed okresem 23.04.06, 18:30 Dzięki Bogu! A już myślałam,że nie ma na to lekarstwa. Powiedz mi tylko proszę..czy lek można brać podczas stosowania akiejkolwiek antykoncepcji hormonalnej? (bo do takiej właśnie się przymierzam). Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: Ból cycków przed okresem 23.04.06, 18:38 antykonc. horm. powoduje najczęściej podwyższenie prolaktyny... Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Ból cycków przed okresem 23.04.06, 18:43 hehe znowu prolaktyna :> Wiem,wiem..dlatego zastanawia mnie działanie tego leku w takim wypadku, tym bardziej,że napisane jest,że lek pomaga przy zaburzeniach cyklu,które to poprzez taką antykoncepcję pownny być unormowane. Odpowiedz Link Zgłoś
cweka Re: Ból cycków przed okresem 24.04.06, 09:17 Ja brałam tabletki i mastodynon. Pozdrawiam w słoneczny poniedziałek. m. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Ból cycków przed okresem 24.04.06, 11:54 Zwykle lekarz stara się dobrać takie tabletki, które zliwkidują efekt obrzęku piersi przed okresem. Jeśli mu nie wyjdzie, powiedz o tym i poproś o inne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 kurde 23.04.06, 22:42 3 naproxeny wpakowalam w siebie i nadal mnie piersi bola :((((((( a teraz doszedl do tego jeszcze brzuch! NIENAWIDZE BYCIA KOBIETA! - musialam to wykrzyczec... ufff Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Boszzzze czuje ze znowu zaczynaja mnie bolec... 15.05.06, 23:42 :(((((((((( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu takie ciezkie i wrazliwe sie zrobily ze masakra :( Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Ból cycków przed okresem 15.05.06, 23:45 trzeba pomasować, pocałować, pisalem ci chłopa ci trzeba. Jak będziesz miala często seks to cię będzie mniej boleć Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ból cycków przed okresem 15.05.06, 23:49 widokzmarsa napisał: > trzeba pomasować, pocałować, pisalem ci chłopa ci trzeba. Jak będziesz miala > często seks to cię będzie mniej boleć taaaa???? nie wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Ból cycków przed okresem 15.05.06, 23:54 wiara czyni cuda) a poza tym miałabyś komu się pożalić osobiście a nie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ból cycków przed okresem 15.05.06, 23:57 nie lubie sie uzalac nad soba przy ludziach, zwlaszcza przy nieznajomych. rycze i smuce sie tylko przy najblizszych przyjaciolkach (bardzo rzadko) albo sama w domu (najczesciej). Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Ból cycków przed okresem 15.05.06, 23:59 zapomniałem że ty chcesz być twardy facet.. ) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ból cycków przed okresem 16.05.06, 00:02 zyje sama wiec musze byc dzielna. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Ból cycków przed okresem 22.05.06, 15:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=41706356&a=41706356 A ja łykałam ostatnio ciągle,bopękła mi struna głosowa,a różnicy w bólu nie czułam. Odpowiedz Link Zgłoś