Dodaj do ulubionych

do singielek! - od jakiego czasu jestescie same?

04.05.06, 20:14
wpisujecie - bo jestem ciekawa jak to jest u Was :)
bo ja juz prawie od 8 m-cy!
i zaczynam czuc, ze potrzeba u mego boku mezczyzny :)
- tylko gdzie znalezc tego prawdziwego bo wciaz mi sie trafiaja mierne
substytuty...

pozdrawiam slonecznie wszystkie singielki
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 04.05.06, 20:16
      ja jestem niby mezczyzna, ale pozostawie Cie singielka :), Kobiet jest wiecej na
      swiecie :).

--
      CEO
      • morelka_bonda Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 04.05.06, 20:23
        to co, ze jest wiecej :)
        to mnie nie zniecheca do szukania mezczyzny - hmm...tylko moze nie robie tego
        zbyt drapieznie;)

dziewice napisał:

> ja jestem niby mezczyzna, ale pozostawie Cie singielka :), Kobiet jest wiecej
        n
        > a
        > swiecie :).
        >
        > --
        > CEO
        • dziewice Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 04.05.06, 20:25
          po co Ci facet, chcesz go zaglodzic na smierc nie dbajac o to czy jest glodny?

--
          CEO
          • morelka_bonda Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 04.05.06, 20:32
            Slonko naleze do grona kobiet co dbaja o to, aby ich mezczyzna nie chodzil
            glodny ;) w kazdej materii!
            lepszej kucharki ode mnie niebo nie widzialo :))))
            • dziewice taaaaaak? 04.05.06, 21:49

• bzyk100 Kucharki. 04.05.06, 21:51
                Gdzie kucharek szesc tylko jedna piesc.
            • qui_pro_quo Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 04.05.06, 23:29
              To może nie bądź taka usłużna, ja nie gotuję i nie muszę szukać :P
              • moonbp Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 05.05.06, 00:15
                A ja jestem singlem ponadczasowym, i fajnie jest! :)
    • monika_04 Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 05.05.06, 07:27
      A mnie się wydawało,że single to osoba, która jest sama acz niesamotna, jest
      zadowolona ze swojego statusu i nikogo nie szuka.
      • vixen2 Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 07.05.06, 20:52
        2 lata. I już się odzwyczaiłam od tego całego zamieszania związanego z byciem z
        kimś. Ważniejsza jest przyjażn niż miłość, która potrafi za bardzo ranić. I
        właśnie taka jestem sama ale nie samotna. Nikogo nie szukam bo się chyba
        rozleniwiłam strasznie.
    • 205ka Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 08.05.06, 04:06
      4 latka jak rozstalam sie z moim narzeczonym. 2 lata posuchy a od 2 lat takie
      tam romansidlo. Czy moge nazywac sie singielka? W koncu na codzien i oficjalnie
      jestem sama. Zwiazek na odleglosc, bez przyszlosci, a moze to tylko przyjazn? Ja
      juz chyba nie umiem tak bardzo bardzo kochac, wyplakalam kiedys wszystkie lzy,
      caly żal. I choc jestem szczesliwa bo zyje mi sie niezle to czegos mi brakuje i
      ten pedzacy czas ... a trzydziestka na karku.

;P
    • kathleen3 od prawie 2 lat 08.05.06, 08:15
    • sweetsusana Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 08.05.06, 08:56
      A ja nie szukam. Sami debile dookoła.
      • kiniorella Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 08.05.06, 09:06
        2 lata i 3 miesiące, przez pierwszy rok, nawet przez myśl mi nie przeszło, że
        mogłabym być z jakimś innym facetem, po roku stopniowo, zaczynałam się
        otrząsać, ale wtedy okazało się , że nie mam żadnych mozliwości poznania
        jakiegokolwiek wolnego faceta,więc tak zyję sobie samotnie i co raz mi z tym
        trudniej, nie będę udawać że nie
        • sweetsusana Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 08.05.06, 09:08
          Wszyscy fajni i wolni juz dawno wydrapani
          • kielczow2003 Męski głos 08.05.06, 09:51
            sweetsusana napisała:

> Wszyscy fajni i wolni juz dawno wydrapani

Kiedys mialem taka sytuacje moja kolezanka byla wtedy na 5 roku w rozmowie z
            druga w mojej obecnosci rozmawialy o zwiazkach. niestety obie panie były samotne
            i bardzo im doskwierał brak faceta w zyciu. jedna z nich skontatowala ta
            sytuacje stwierdzeniem ze pod koniec studiow wszyscy fajni faceci sa juz dawno
            zajecie. hehehe dobre sobie na moje pytanie czy powyzsza regula dotyczy takze
            kobiet zrobilo sie cicho.
            tak, mnie zastanawia tylko jedno. nie potrafie zrozumiec jak to jest kiedy chce
            sie "kogos" miec. mnie zawsze takie kobiety przerazaly. ja nie mam takich
            potrzeb a uczucie chec bycia z kims przy kims pojawiaja sie zawsze wraz z
            konretna osoba. inaczej nie chodziloby mi o ta dziewczyne tylko o dziewczyne a
            to nigdy dobrze nie wrozy.
            Wiecie ja naprawde nie narzekam jezeli chodi o kobiety, mam powodzenie ale przez
            ten juz przwie rok nie pozwolilem sie zadnej zblizyc bo jak tylko czuje ze
            ktoras cos zaczyna chciec to wlasnie staja mi takie obrazy. chec posiadania
            faceta bleeee.
            z drugiej strony strasznie mi dobrze z ta stanem bo ja nie jestem samotny tylko
            sam. bardzo sie do tego przyzwyczailem
    • agniecha_zal Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 08.05.06, 10:32
      a ja prawie 1,5 roku i nie jest mi z tym zle :)
      jest wolną istotą :) ale nie samotną, bo są przyjaciele i znajomi :)
    • fajnaret Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 08.05.06, 14:06
      Znam takie, które bedąc dziewicami umierały więc nie ma powodu do paniki.
      • dureksis Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 08.05.06, 17:37
        no j już chyba tez kolo 8 miechów jestem sama...
        Na szczęście nie łóżkowo bo tego bym nie przebolała ;)
        Al rzeczywiście coraz intesnywniej myślę, że miło byłoby spotkać kogoś...
        Yhhhh :( Wiosna za oknem a pod moje nikt z kwiatkami nie przyhodzi ;)
        błeeee ale i tak wolę być sama niż z kimś nieodpowiednim..naprawdę
    • grusza_za_oknem Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 10.05.06, 20:00
      Całe życie, czyli 21 lat. Jakoś się zakochać nie potrafię. Bywa...
    • mmaupa Re: do singielek! - od jakiego czasu jestescie sa 10.05.06, 20:16
      Od wczoraj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka