szczur_78 07.05.06, 16:43 Mam zamiar kupic sobie auto. Czy podobaja wam sie faceci w czarnych BMW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: Witam Kochane Panie 07.05.06, 16:55 podobaja mi sie czarne BMW, a czy pan w srodku mi sie podoba to juz inne kryterium stosuje zeby to stwierdzic:p moj szwagier ma czarne BMW zaje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aalissson Re: Witam Kochane Panie 07.05.06, 16:56 Noo!!Szczególnie z łysymi głowami,z łokciem za oknem i z takim dziurawym tłumikiem,ze pół miasta słyszy,jak taki jedzie..Achh!Cuudnownie!! Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: Witam Kochane Panie 07.05.06, 18:11 tak!! tak!! ja też jestem fanką takich, marzę o takim facecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aalissson Re: Witam Kochane Panie 07.05.06, 18:21 No;) I zeby spojler z tyłu miał taki na dwa metry,żeby grilla można było robić!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
morgan11 Re: Witam Kochane Panie 07.05.06, 19:56 taaaak bardzo nam sei podobaja! wszsytkie jestesmy twoje ty szczorze z zimnym lokciem! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Witam Kochane Panie 07.05.06, 17:10 ani BMW, ani czarne. Wysil sie nieco i badz bardziej oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Re: Witam Kochane Panie 07.05.06, 19:03 szczur_78 napisał: > Mam zamiar kupic sobie auto. > Czy podobaja wam sie faceci w czarnych BMW Zależy od faceta Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 mi sie nie podobaja szczury 07.05.06, 19:53 Mi sie nie podobaja szczury, chocby nawet pojazdem ufo lataly! Odpowiedz Link Zgłoś
szczur_78 Re: mi sie nie podobaja szczury 08.05.06, 12:13 Przepraszam powinienem zapytac co myslicie o facetach w czarnych BMW. Ja bym ci sie spodobal.Nieprzypominam szczura z wygladu POPROSTU LUBIE WSZYSTKIE DZIURY Odpowiedz Link Zgłoś
tetee Re: Witam Kochane Panie 07.05.06, 20:01 Mysle, ze to wielki obciach czarne BMW. Na to to już się zadna nie zlapie!!! Pożądne laski lecą na coś takiego: vw.cz/PreLoad/bugatti.asp Mozesz go kupić - powodzenie gwarantowane! Jest jeszcze inne wyjscie, znacznie tansze, powiększyć liczbe szarych komorek w swoim mozgu! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Witam Kochane Panie 07.05.06, 20:08 tetee napisała: > Mysle, ze to wielki obciach czarne BMW a dlaczego? porzadny samochod nigdy nie jest obciachowy nie mowimy tu chyba o składaku z 10 roznych aut ze znaczkiem BMW na przedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra-milosierdzia Re: Witam Kochane Panie 07.05.06, 20:08 Pytasz czy facet w BMW by się spodobał? Powinieneś zapytać czy jak kupię BMW, które np. podoba mi się ,to czy nie będę brany za faceta co podnosi swoje ego, albo na podryw wyjechał nie mówiąc o tym by nie potraktowano jak dresa czy karka. Jak masz się spodobać dziewczynie to nawet jadąc hulajnogą byś ją zauroczył. Poza tym nie ocenia się czy facet jest przystojny czy nie po samochodzie. Bo czasem siedzi za kierownicą kiepściuch a czsami super facet. No ta bene takiego fajnego miałam zaszczyt poznać. Ale nie po samochodzie a po rozmowie z nim stwierdziłam że jest bardzo fajny, bo przystojność to widziałam już wcześniej, przed samochodem. wiec... teraz rozważ jak Ty będziesz się czuł w takim wozie. I czy nie zmieni Ci się charakter po jego zakupie na zbyt wyniosły:) Pozdrawiam serdecznie. PS. Jak lubisz taki samochód to kupuj, będziesz czuł radośc z zakupu, a to najważniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Witam Kochane Panie 07.05.06, 23:49 nigdy nie zwracalam uwagi na to, czy mezczyzna ma samochod, czy nie. a zreszta nawet, gdyby mial, co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś