abstrakt2003 01.03.04, 17:58 Szanowny Konrad zasugerował że na FŚ działa "BANDA MARCUSA"! Dlatego postanowiłem ustalić jej skład! ************************************************************************** KTO NALEŻY DO BANDY MARCUSA!? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konrad Re: BANDA MARCUSA! :) IP: *.telia.com 01.03.04, 18:00 Rozszyfrowalem go , podalem fakty i wycinaja bez obelg. Marcus Crassus to GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: BANDA MARCUSA! :) IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 18:05 !!!!!!!!?????????,a to ciekawostka,tzw.sondaz nastrojow w wykonaniu GW,ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: BANDA MARCUSA! :) 01.03.04, 18:20 doceniam, że się napracowałeś, ale spamujesz okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: BANDA MARCUSA! :) 01.03.04, 18:29 I znowu piessna wycina, bez sladu.Ciekawe dlaczego?Co bylo nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Piessna 01.03.04, 18:39 Jezeli opowiadasz sie po jednej ze stro, to moze zrob to jako normalny forumowicz, nie uzywaj nozyc jako argumentu. Po za tym wycinasz bez sladu, bo nie mozesz przeciez napisac, ze post zlamal regulamin, bo go nie zlamal.To co robisz delikatnie mowiac jest nieuczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re:Piessna to lokalne bóstwo!!! 01.03.04, 18:57 ona była po stronie Tomsona! Ale ostatnio nasz wódz odprawił modły błagalne (przy okazji poszło wiadro wazelinu :) i dało to pewne rezultaty :) Piessna jest z nami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: BANDA MARCUSA! :) IP: *.telia.com 01.03.04, 18:29 Za chwile podam nowe dowody ze Marcus_crassus to samo co GW. Jezeli nie wytnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Myślałem, że GW stać na lepszych demagogów IP: *.crowley.pl 01.03.04, 18:53 niż Krassula... A oni wyraźnie dołują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Myślałem, że GW stać na lepszych demagogów IP: *.telia.com 01.03.04, 18:56 Wypowiedzi GW przez nick marcus crassus Wypowiedzi z pism marcussa-crassusa ( adwokat ktorego druga ojczyzna jest Izrael.) 0.102] fajansie...a kto cie traktuje i twoj belkot 1.to lewactwo "obdartusowskie" 2. czy ty kretynie wiesz 3. to slowo powtarzasz jak szympans 4. a teraz cmoknij mnie obdatra ofiaro 5.ale ty pierd0lisz WC...matko boska... 6.abe,sieroto,w kazdym razie 7.buhahaaha,ale ty jestes konrad sierota ;)))) 8. abstrakt,olac go 9.film "Pasja" smierdzi.... 10.durnota to jestes ty, 11.jersey guy zbzikowal 12.cccp,jakze w watku o pierdach ciebie 13.[60] tomson juz zglupial 14.[68] zgadza sie,bedziemy wlazili US w dupe na wszelkie 15.[51] tomsona zatrudnisz do czyszczenia kibli w swoich 16.przestan wciskac ciemnote 17.105] posluchaj oszolomie. Bez Kommentarzy. To sa wypowiedzi adwokata ktorego druga ojczyzna jest Izrael. Polaku czytaj dla siebie, dla dzieci Twoich i wyciagaj wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś