Dodaj do ulubionych

PAJDA!!!!!!!!!!!!!!

09.01.03, 08:48
zaprosilam cie na moje forum prywatne w drodze laski.Cieszysz sie?
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! 09.01.03, 08:53
      vika411 napisała:

> zaprosilam cie na moje forum prywatne w drodze laski.Cieszysz sie?

Robisz za prześcieradło?
      • vika411 Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! 09.01.03, 09:08
        pajdeczka napisał:

> vika411 napisała:
        >
        > > zaprosilam cie na moje forum prywatne w drodze laski.Cieszysz sie?
        >
        > Robisz za prześcieradło?
        Nie !tylko,ze do ciebie trzeba sie rozedrzec zeby dotarlo.
        • pajdeczka Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! 09.01.03, 09:09
          vika411 napisała:

> pajdeczka napisał:
          >
          > > vika411 napisała:
          > >
          > > > zaprosilam cie na moje forum prywatne w drodze laski.Cieszysz sie?
          > >
          > > Robisz za prześcieradło?
          > Nie !tylko,ze do ciebie trzeba sie rozedrzec zeby dotarlo.

To jest tylko Twoje zdanie. (Na szczęście).
          • Gość: mario2 Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 09:14
            Inni uwazaja, ze trzeba pierdolnac, by dotarlo? :o)))
            • pajdeczka Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! 09.01.03, 09:15
              Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Inni uwazaja, ze trzeba pierdolnac, by dotarlo? :o)))

Możesz się tego dowiedzieć zakładając na ten temat wątek.
              • Gość: mario2 Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 09:18
                szkoda bajtow na ciebie. Nie bede zasmiecal forum
                • vika411 Mario!nie masz racji. 09.01.03, 09:22

> szkoda bajtow na ciebie. Nie bede zasmiecal forum.
                  Jakas ofiare trzeba zawsze miec.Ona sie na to swietnie nadaje.Pozdrowka:-)
                  • Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 09:27
                    ona juz jest ofiara sama w sobie. Po co smietnik z jej Nickiem robic w tak malo
                    istotnej sprawie?
                    • vika411 Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 09:36

> ona juz jest ofiara sama w sobie. Po co smietnik z jej Nickiem robic w tak
                      malo
                      >
                      > istotnej sprawie?
                      Zrozum.Musze gdzies spozytkowac nadmiar energii.Wiem,ze jako czlowieka
                      kulturalnego,ktory kobiet nie bije, musze Cie wyreczyc i chetnie to
                      zrobie.Mozliwe,ze przy okazji pobytu w Wawce:-)
                      • Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 09:41
                        Ja nie bije. No chyba ze konia. To sie z Pajda moge pomylic :o)
                        • vika411 Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 09:45

> Ja nie bije. No chyba ze konia. To sie z Pajda moge pomylic :o)
                          No tak,mozesz.Czlowiek bywa omylny zwlaszcza jak podobienstwo duze.mam dziwne
                          skojazenie:czy myslisz,ze ona jest rodzaju meskiego?
                          • Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 09:53
                            nie! ale lepek ma z pewnoscia podobny :))
                            • vika411 Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 10:01

> nie! ale lepek ma z pewnoscia podobny :))
                              Co?Ma konska szczeke?:-)))))))))))
                              • Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 10:05
                                raczej jest podobna do szyji ...kondora :o)
                                • vika411 Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 10:08

> raczej jest podobna do szyji ...kondora :o)
                                  LYSA?:-))))))))))))))))DOBRE!Dlatego taka wsciekla.
                                  • Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 10:13
                                    Recze, ze jej glowny organ odczuwania przyjemnosci ma wyglad nosa od indyka!
                                    • Gość: renia Re: Mario!nie masz racji. IP: *.athens.access.acn.gr 09.01.03, 10:21
                                      Ja przepraszam ze sie wtrancam, ale mi sie nasuwa taka mysl, ze poziom
                                      rozrywki, jaka sobie serwujemy, swiadczy dobitnie o poziomie potrzeb duchowych
                                      jakie mamy, a co za tym idzie, o nas samych. Nie wiem, czy jasno sie wyrazilam.
                                      Czy wystarcajaco jasno dla zabawiajacych sie (setnie, jak przypuszczam) tutaj.
                                      Pozdrawiam, R
                                      • vika411 Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 10:39
                                        Gość portalu: renia napisał(a):

> Ja przepraszam ze sie wtrancam, ale mi sie nasuwa taka mysl, ze poziom
                                        > rozrywki, jaka sobie serwujemy, swiadczy dobitnie o poziomie potrzeb
                                        duchowych
                                        > jakie mamy, a co za tym idzie, o nas samych. Nie wiem, czy jasno sie
                                        wyrazilam.
                                        >
                                        > Czy wystarcajaco jasno dla zabawiajacych sie (setnie, jak przypuszczam)
                                        tutaj.
                                        > Pozdrawiam, R
                                        Jak to?przeciez my rozmawiamy o inwentarzu gospodarczym tudziesz ptactwie
                                        zywym.masz reniu pretensje?
                                        • Gość: renia Re: Mario!nie masz racji. IP: *.athens.access.acn.gr 09.01.03, 10:46
                                          vika411 napisała:

> Jak to?przeciez my rozmawiamy o inwentarzu gospodarczym tudziesz ptactwie
                                          > zywym.masz reniu pretensje?

Vika - Zadnych, poki takie pogawedki nie sa na watku "RENIA!!!!!!!!" - to
                                          zadnych pretensji nie mam. Poza tym, z tą rozrywką to tak jak mowilam.....

Jednych bawia pogawedki o ptactwie, innych nie, Wasze prawo.
                                      • Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 10:44

> Ja przepraszam ze sie '''''wtrancam'''''',

888 a jak to jest z potrzeba stosowania poprawnej polszczyzny? Zalezy to od
                                        wyksztalcenia, potrzeb duchowych,poziomu intelektu, czy tylko od dbalosci o
                                        poprawne stosowanie jezyka ojczystego?
                                        • pajdeczka Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 10:46

> Gość portalu: renia napisał(a):
                                          >
                                          > > Ja przepraszam ze sie '''''wtrancam'''''',
                                          >
                                          > 888 a jak to jest z potrzeba stosowania poprawnej polszczyzny? Zalezy to od
                                          > wyksztalcenia, potrzeb duchowych,poziomu intelektu, czy tylko od dbalosci o
                                          > poprawne stosowanie jezyka ojczystego?

Popraw baranie najpierw wszystkie byki tej grafomanki , z którą wymieniasz
                                          wątpliwej jakości uwagi na mój temat, a potem czepiaj się Reni.
                                          • Gość: renia Re: Mario!nie masz racji. IP: *.athens.access.acn.gr 09.01.03, 10:51
                                            Czy naprawde sadzicie, ze nie wiem jak sie pisze "wtrącam"? Moze wydaje Wam sie
                                            tez, ze mowie wyłanczam i poszłeś? No, nie, tego sie nie spodziewałam, ale
                                            zapewniam Was, ze jezyka polska dla mnie nie jest obca i kocham ja bardziej niz
                                            pozostałe trzy jezyki ktoremi mie wladac dano. Koniec na tem, bo zabawy
                                            jezykiem nadto lubie, zeby sie z nich tlumaczyc.
                                        • Gość: renia Re: Mario!nie masz racji. IP: *.athens.access.acn.gr 09.01.03, 10:47
                                          Mario, "wtrancam" to bylo calkowicie zamierzone, myslalam, ze przynajmniej tyle
                                          wyczaisz :))))

• pajdeczka Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 10:52

> Mario, "wtrancam" to bylo calkowicie zamierzone, myslalam, ze przynajmniej
                                            tyle
                                            >
                                            > wyczaisz :))))
                                            >
                                            Za wysoko ustawiasz mu poprzeczkę. Musisz wziąć na Marysia poprawkę.
                                            • Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 10:59
                                              sluchaj pizdeczko, ciebie i tak juz nie ma sensu poprawiac. Gacie od wczoraj
                                              wypralas, czy stosujesz dalezj zasade przy ubieraniu: z tylu brazowe, z przodu
                                              zolte?
    • Gość: areco5 Re: PAJDAaaa !!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 12:05
      tak sobie czasem czytam, też jestem fanem pajdeczki, i moze by tak zrobic
      specjalne forum pt. pajdeczka....
      • Gość: mario2 Re: PAJDAaaa !!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 12:20
        Te, a powiedz mi po co? dyc z kuli tego gizda niy byda marasiol calego forum.
        Juz lepi po hasiokach za jabolem posznupac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka