vika411 09.01.03, 08:48 zaprosilam cie na moje forum prywatne w drodze laski.Cieszysz sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! 09.01.03, 08:53 vika411 napisała: > zaprosilam cie na moje forum prywatne w drodze laski.Cieszysz sie? Robisz za prześcieradło? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! 09.01.03, 09:08 pajdeczka napisał: > vika411 napisała: > > > zaprosilam cie na moje forum prywatne w drodze laski.Cieszysz sie? > > Robisz za prześcieradło? Nie !tylko,ze do ciebie trzeba sie rozedrzec zeby dotarlo. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! 09.01.03, 09:09 vika411 napisała: > pajdeczka napisał: > > > vika411 napisała: > > > > > zaprosilam cie na moje forum prywatne w drodze laski.Cieszysz sie? > > > > Robisz za prześcieradło? > Nie !tylko,ze do ciebie trzeba sie rozedrzec zeby dotarlo. To jest tylko Twoje zdanie. (Na szczęście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 09:14 Inni uwazaja, ze trzeba pierdolnac, by dotarlo? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! 09.01.03, 09:15 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Inni uwazaja, ze trzeba pierdolnac, by dotarlo? :o))) Możesz się tego dowiedzieć zakładając na ten temat wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: PAJDA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 09:18 szkoda bajtow na ciebie. Nie bede zasmiecal forum Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Mario!nie masz racji. 09.01.03, 09:22 Gość portalu: mario2 napisał(a): > szkoda bajtow na ciebie. Nie bede zasmiecal forum. Jakas ofiare trzeba zawsze miec.Ona sie na to swietnie nadaje.Pozdrowka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 09:27 ona juz jest ofiara sama w sobie. Po co smietnik z jej Nickiem robic w tak malo istotnej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 09:36 Gość portalu: mario2 napisał(a): > ona juz jest ofiara sama w sobie. Po co smietnik z jej Nickiem robic w tak malo > > istotnej sprawie? Zrozum.Musze gdzies spozytkowac nadmiar energii.Wiem,ze jako czlowieka kulturalnego,ktory kobiet nie bije, musze Cie wyreczyc i chetnie to zrobie.Mozliwe,ze przy okazji pobytu w Wawce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 09:41 Ja nie bije. No chyba ze konia. To sie z Pajda moge pomylic :o) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 09:45 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Ja nie bije. No chyba ze konia. To sie z Pajda moge pomylic :o) No tak,mozesz.Czlowiek bywa omylny zwlaszcza jak podobienstwo duze.mam dziwne skojazenie:czy myslisz,ze ona jest rodzaju meskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 09:53 nie! ale lepek ma z pewnoscia podobny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 10:01 Gość portalu: mario2 napisał(a): > nie! ale lepek ma z pewnoscia podobny :)) Co?Ma konska szczeke?:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 10:05 raczej jest podobna do szyji ...kondora :o) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 10:08 Gość portalu: mario2 napisał(a): > raczej jest podobna do szyji ...kondora :o) LYSA?:-))))))))))))))))DOBRE!Dlatego taka wsciekla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 10:13 Recze, ze jej glowny organ odczuwania przyjemnosci ma wyglad nosa od indyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Mario!nie masz racji. IP: *.athens.access.acn.gr 09.01.03, 10:21 Ja przepraszam ze sie wtrancam, ale mi sie nasuwa taka mysl, ze poziom rozrywki, jaka sobie serwujemy, swiadczy dobitnie o poziomie potrzeb duchowych jakie mamy, a co za tym idzie, o nas samych. Nie wiem, czy jasno sie wyrazilam. Czy wystarcajaco jasno dla zabawiajacych sie (setnie, jak przypuszczam) tutaj. Pozdrawiam, R Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 10:39 Gość portalu: renia napisał(a): > Ja przepraszam ze sie wtrancam, ale mi sie nasuwa taka mysl, ze poziom > rozrywki, jaka sobie serwujemy, swiadczy dobitnie o poziomie potrzeb duchowych > jakie mamy, a co za tym idzie, o nas samych. Nie wiem, czy jasno sie wyrazilam. > > Czy wystarcajaco jasno dla zabawiajacych sie (setnie, jak przypuszczam) tutaj. > Pozdrawiam, R Jak to?przeciez my rozmawiamy o inwentarzu gospodarczym tudziesz ptactwie zywym.masz reniu pretensje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Mario!nie masz racji. IP: *.athens.access.acn.gr 09.01.03, 10:46 vika411 napisała: > Jak to?przeciez my rozmawiamy o inwentarzu gospodarczym tudziesz ptactwie > zywym.masz reniu pretensje? Vika - Zadnych, poki takie pogawedki nie sa na watku "RENIA!!!!!!!!" - to zadnych pretensji nie mam. Poza tym, z tą rozrywką to tak jak mowilam..... Jednych bawia pogawedki o ptactwie, innych nie, Wasze prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 10:44 Gość portalu: renia napisał(a): > Ja przepraszam ze sie '''''wtrancam'''''', 888 a jak to jest z potrzeba stosowania poprawnej polszczyzny? Zalezy to od wyksztalcenia, potrzeb duchowych,poziomu intelektu, czy tylko od dbalosci o poprawne stosowanie jezyka ojczystego? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 10:46 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Gość portalu: renia napisał(a): > > > Ja przepraszam ze sie '''''wtrancam'''''', > > 888 a jak to jest z potrzeba stosowania poprawnej polszczyzny? Zalezy to od > wyksztalcenia, potrzeb duchowych,poziomu intelektu, czy tylko od dbalosci o > poprawne stosowanie jezyka ojczystego? Popraw baranie najpierw wszystkie byki tej grafomanki , z którą wymieniasz wątpliwej jakości uwagi na mój temat, a potem czepiaj się Reni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Mario!nie masz racji. IP: *.athens.access.acn.gr 09.01.03, 10:51 Czy naprawde sadzicie, ze nie wiem jak sie pisze "wtrącam"? Moze wydaje Wam sie tez, ze mowie wyłanczam i poszłeś? No, nie, tego sie nie spodziewałam, ale zapewniam Was, ze jezyka polska dla mnie nie jest obca i kocham ja bardziej niz pozostałe trzy jezyki ktoremi mie wladac dano. Koniec na tem, bo zabawy jezykiem nadto lubie, zeby sie z nich tlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Mario!nie masz racji. IP: *.athens.access.acn.gr 09.01.03, 10:47 Mario, "wtrancam" to bylo calkowicie zamierzone, myslalam, ze przynajmniej tyle wyczaisz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mario!nie masz racji. 09.01.03, 10:52 Gość portalu: renia napisał(a): > Mario, "wtrancam" to bylo calkowicie zamierzone, myslalam, ze przynajmniej tyle > > wyczaisz :)))) > Za wysoko ustawiasz mu poprzeczkę. Musisz wziąć na Marysia poprawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario!nie masz racji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 10:59 sluchaj pizdeczko, ciebie i tak juz nie ma sensu poprawiac. Gacie od wczoraj wypralas, czy stosujesz dalezj zasade przy ubieraniu: z tylu brazowe, z przodu zolte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areco5 Re: PAJDAaaa !!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 12:05 tak sobie czasem czytam, też jestem fanem pajdeczki, i moze by tak zrobic specjalne forum pt. pajdeczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: PAJDAaaa !!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 12:20 Te, a powiedz mi po co? dyc z kuli tego gizda niy byda marasiol calego forum. Juz lepi po hasiokach za jabolem posznupac! Odpowiedz Link Zgłoś