tygrysek_ 14.01.03, 12:49 podobno gdzieś tutaj jezdeś??? prawda to???? wątek założyłaś i ,..już Cie nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: FIKUSKA!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 12:52 Fikuska zobaczyła moją twarz i w kamień się obróciła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: FIKUSKA!!!!!!! 14.01.03, 13:05 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Fikuska zobaczyła moją twarz i w kamień się obróciła :)) Zdjęcia ciągle mam. Zastanawiam się w takiej sytuacji, czy otwierać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: FIKUSKA!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 13:22 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Fikuska zobaczyła moją twarz i w kamień się obróciła :)) > > Zdjęcia ciągle mam. Zastanawiam się w takiej sytuacji, czy otwierać? :)) Dobrze się zastanów pajdeczko bowiem zło czycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: FIKUSKA!!!!!!! 14.01.03, 13:24 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Fikuska zobaczyła moją twarz i w kamień się obróciła :)) > > > > Zdjęcia ciągle mam. Zastanawiam się w takiej sytuacji, czy otwierać? > > > :)) Dobrze się zastanów pajdeczko bowiem zło czycha :) Bardziej się obawiam kobiet niż mężczyzn. Tak więc spoko. Diabeł to też mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: FIKUSKA!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 13:28 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Fikuska zobaczyła moją twarz i w kamień się obróciła :)) > > > > > > Zdjęcia ciągle mam. Zastanawiam się w takiej sytuacji, czy otwierać? > > > > > > :)) Dobrze się zastanów pajdeczko bowiem zło czycha :) > > Bardziej się obawiam kobiet niż mężczyzn. Tak więc spoko. Diabeł to też > mężczyzna. Do mnie mówili diabeł jak byłem mały. Teraz mówią, że wyglądam jak wampir :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: FIKUSKA!!!!!!! 14.01.03, 13:35 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Fikuska zobaczyła moją twarz i w kamień się obróciła :)) > > > > > > > > Zdjęcia ciągle mam. Zastanawiam się w takiej sytuacji, czy otwie > rać? > > > > > > > > > :)) Dobrze się zastanów pajdeczko bowiem zło czycha :) > > > > Bardziej się obawiam kobiet niż mężczyzn. Tak więc spoko. Diabeł to też > > mężczyzna. > > > > Do mnie mówili diabeł jak byłem mały. Teraz mówią, że wyglądam jak wampir :) Kurcze, żebym mogła otworzyć te zdjęcia to ucięłabym dyskusję na temat Twojej fizjonomii jednym słowem. Dlaczego tak brzydko o sobie piszesz? A jeśli jest rzeczywiście tak, jak mówisz, to ortodoncja jest teraz na wysokim poziomie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: FIKUSKA!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 13:48 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Fikuska zobaczyła moją twarz i w kamień się obróciła : > )) > > > > > > > > > > Zdjęcia ciągle mam. Zastanawiam się w takiej sytuacji, czy > otwie > > rać? > > > > > > > > > > > > :)) Dobrze się zastanów pajdeczko bowiem zło czycha :) > > > > > > Bardziej się obawiam kobiet niż mężczyzn. Tak więc spoko. Diabeł to t > eż > > > mężczyzna. > > > > > > > > Do mnie mówili diabeł jak byłem mały. Teraz mówią, że wyglądam jak wampir > :) > > Kurcze, żebym mogła otworzyć te zdjęcia to ucięłabym dyskusję na temat Twojej > fizjonomii jednym słowem. Dlaczego tak brzydko o sobie piszesz? A jeśli jest > rzeczywiście tak, jak mówisz, to ortodoncja jest teraz na wysokim poziomie:)) Raczej chodziło mi o demoniczność, a nie o dentystę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: FIKUSKA!!!!!!! 14.01.03, 14:40 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Fikuska zobaczyła moją twarz i w kamień się obróc > iła : > > )) > > > > > > > > > > > > Zdjęcia ciągle mam. Zastanawiam się w takiej sytuacji, > czy > > otwie > > > rać? > > > > > > > > > > > > > > > :)) Dobrze się zastanów pajdeczko bowiem zło czycha :) > > > > > > > > Bardziej się obawiam kobiet niż mężczyzn. Tak więc spoko. Diabeł > to t > > eż > > > > mężczyzna. > > > > > > > > > > > > Do mnie mówili diabeł jak byłem mały. Teraz mówią, że wyglądam jak wa > mpir > > :) > > > > Kurcze, żebym mogła otworzyć te zdjęcia to ucięłabym dyskusję na temat Two > jej > > fizjonomii jednym słowem. Dlaczego tak brzydko o sobie piszesz? A jeśli je > st > > rzeczywiście tak, jak mówisz, to ortodoncja jest teraz na wysokim poziomie > :)) > > > Raczej chodziło mi o demoniczność, a nie o dentystę :))) Nie ma demoniczności bez przerośniętych grnych kłów (patrz Wojciech Jagielski "Wywiad z wampirem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: FIKUSKA!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 14.01.03, 22:31 no jestem znow sorry ale mialam troche na glowie co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: FIKUSKA!!!!!!! IP: *.acn.pl 14.01.03, 23:13 Gość portalu: fikuska napisał(a): > no jestem znow > sorry ale mialam troche na glowie > co jest? Tygrysek miał ochotę na zabawę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: FIKUSKA!!!!!!! 15.01.03, 07:35 cześć !!! ..no właśnie ja siem chciałem Ciebie zapytać co jezd w związku z Twoim wątkiem "TYGRYS CHOPIE", oraz wpisem że Kijane bociek zżarł a tyś wolna jezd!!:)) ..nie drażnij Tygrysa kobieto!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: FIKUSKA!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 15.01.03, 12:06 no bo to prawda... a ty nie jestes kobieta przypadkiem TYGRYS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: FIKUSKA!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 15.01.03, 12:11 tygrysek_ napisał: > cześć !!! > ..no właśnie ja siem chciałem Ciebie zapytać co jezd w związku z Twoim > wątkiem "TYGRYS CHOPIE", oraz wpisem że Kijane bociek zżarł a tyś wolna > jezd!!:)) > > ..nie drażnij Tygrysa kobieto!!:))) > > Hej tygrysie powiedź co to był za wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: FIKUSKA!!!!!!! 15.01.03, 13:56 co prawda??? że Kijane bociek zżarł??? żeś wolna jezd??? żeś siem chyba zakochała?????:) ..nosz kurwa jego.....masz jakieś watpliwości????:) tygrysek... PS..a taki se wątek!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: FIKUSKA!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 15.01.03, 13:59 tygrysek_ napisał: > co prawda??? że Kijane bociek zżarł??? żeś wolna jezd??? żeś siem chyba > zakochała?????:) > > ..nosz kurwa jego.....masz jakieś watpliwości????:) > > > tygrysek... > PS..a taki se wątek!:)))) > Oj kumaty ze mnie koleś :))) Thanx Odpowiedz Link Zgłoś