Dodaj do ulubionych

WEIGHT LOSS forum

IP: *.play-internet.pl 26.01.12, 21:15
Jest to jedna wielka sciema najlepsze jest to ze ciezko znalesc forum gdzie sa naprawde realne i prawdziwe opinie , ja sama prawie sie nabralam zagladajcie tu mamzdrowie.pl/forum/temat/tera-slim/5/ i wszystko jasne , a oni dbaja o reklame i o to by negatywne opinie byly kasowane...nie dajcie sie nabierac! pozdrawiam ja zaczne od fotness i tabletki dam sobie spokoj ze znalezieniemc cudownych..
Obserwuj wątek
    • Gość: siene Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 12:17
      :-) raczej niewiara poparta reklamą:-)
      hahahaha...
      a ja kupiłam i zobaczę o co chodzi, pieniądze niewielkie a zapewniła mnie pani z info. że zwrot pieniężków nastapi w chwili gdy nie zadziała:-) więc nic nie tracę, a mam na dzieję na stratę jedynie kilogramów, pozdrawiam
      • Gość: Natalia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.gdynia.mm.pl 04.02.12, 15:23
        Hej :)
        Faktycznie sprawdziłam ich stronki - maja cenzurowane komentarze - te negatywne są usuwane niemal że natychmiast.
        Do tego wcześniej ich produkt miał inna nazwę teraz nazwa znowu się zmieniła ale opakowanie i sama etykieta została taka sama..
        Niestety myślałam że to będzie dobry dodatek do mojej aktualnej diety nie myślałam że przy braniu samych tabletek może waga tak sama spadać - raczej uważałam że pomoże w tłumieniu apetytu itp. no ale niestety jestem już po zakupie i przetestowaniu i powiem szczerze że to w ogóle nie działa a wręcz miałam większy apetyt.
        Wiec zaprzestałam brania tych tabletek i zostałam przy swojej diecie z której jak na razie jestem zadowolona.
        • Gość: zawiedziona Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.ip.netia.com.pl 17.03.12, 10:33
          zgadzam się, nazwę zmieniają stale i apetyt też jakby większy....
          • dodzia35 Re: WEIGHT LOSS forum 04.04.12, 12:52
            To jest totalne oszustwo!!Nie dajcie się nabrać!! Ja kupiłam te dziadostwo za 184 zł a oddali mi 40 tłumacząc się kosztami przesyłki ( miała być darmowa) i odejmując mi kolejne koszty reklamacji jaką złożyłam. A co najważniejsze oddają zawsze TYLKO ZA JEDNO opakowanie nawet jak się kupiło 2 czy więcej. Tu chodzi o jedno opakowanie na ognisko domowe, i na dodatek liczą cenę promocyjną tego opakowania więc wychodzi tak jak napisałam wcześniej. Piszą że regulamin jest na stronie ja niestety takowego nie widziałam a Wy?
            • Gość: hellab a gdzie jest strona Massive Dynamic ?????????????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.12, 18:07
              Hej!
              a kto widział stronę Massive Dynamic z treścią regulaminu ????????Oni twierdzą ,że taki jest ?!?! ciekawe gdzie ?
              • dodzia35 Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? 05.04.12, 09:13
                Takiej strony nie ma są tylko strony z tymi samymi tabletkami, które co jakiś czas dziwnym zbiegiem okoliczności zmieniają nazwę. Niestety regulaminu na niej nie znalazłam. Choć oni twierdzą, że takowy jest.
                • Gość: Michu Regulamin i zwrot IP: *.dynamic.lte.plus.pl 11.04.12, 09:22
                  W regulaminie jest napisane:
                  Na wybrane produkty obowiązuje „Gwarancja 110%”. Informacja o „Gwarancji 110%” jest zawsze umieszczona w widocznym miejscu na Stronie. Zasada „Gwarancji 110%” jest następująca: W przypadku zamówienia minimum dwóch opakowań jeśli kuracja okaże się nieskuteczna Konsument ma prawo do zwrotu jednego nienaruszonego opakowania. W przypadku dokonania zwrotu Konsument otrzyma wpłatę na wskazany rachunek bankowy w wysokości 110% ceny promocyjnej zakupionego opakowania. Cena liczona jest jako średnia cena produktu (pomniejszona o koszty wysyłki), koszt wysyłki ponosi Konsument składający Zamówienie.
                  Regulamin jest na stronie: gk1.odchudzanie-suplement.pl/ w lewym rogu na samym dole na niebieskim tle i jeszcze do tego napisany w niebieskim kolorze więc bardzo słabo widać.
                  • Gość: marta Re: Regulamin i zwrot IP: *.chelm.hypnet.pl 02.05.12, 20:03
                    nie ma tej ztrony co podales nie wyswietla sie
                    • Gość: labisz Re: Regulamin i zwrot IP: *.hu 05.05.12, 19:48
                      No ja mam pozytywne relacje wokłó siebie, nikt nie zgłąszał pretensji, więc trochę się dziwie co tu piszecie...
                      • dodzia35 Re: Regulamin i zwrot 06.05.12, 11:37
                        Nikt nie zgłaszał?!!Dziwne. Zgłaszają, zgłaszają wiem to od ludzi, którzy pracują w tej firmie. Ja sama rozmawiałam kilkakrotnie z konsultantami, którzy mają zadanie pozbyć się niezadowolonego klienta zasłaniając się rzekomym regulaminem. Widziałam ten regulamin ale dopiero na swojej skrzynce mailowej, jak łaskawie mi go przesłali, bo na stronie z tabletkami go nie było. Aha i dziwne jest to że usuwają złe komentarze zostawiając same pozytywne, z resztą które sami je piszą. W kółko są te same komentarze i te same zdjęcia tylko pod komentarzami zmieniają datę. Albo zmieniają nazwę tych tabletek. I pytam gdzie te pozytywne relacje????
                        • Gość: Jaszykant Re: Regulamin i zwrot IP: *.static.reverse.lstn.net 22.05.12, 12:18
                          pozytywna relacja jest pomiedzy toba a ryżym kundlem premierem na którego głosujesz
                          • Gość: Oburzona33 Re: Regulamin i zwrot IP: *.rackcentre.redstation.net.uk 22.05.12, 12:45
                            Nie wiem czy włączanie w ten temat polityki ma sens... Tu są naprawdę realne problemy ludzi, którzy są otyli i ich działania, żeby zmienić ten stan rzeczy.
                          • Gość: mirab56 [...] IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.12, 13:37
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • Gość: JanuszJ Re: Regulamin i zwrot IP: 31.7.62.* 27.05.12, 12:23
                              :D a ja zamówiłem, zobaczę na własnej skóze czy działa czy nie :)
                              • Gość: pedrus Re: Regulamin i zwrot IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.12, 21:54
                                no to jesteś w plecy z kasą
                                • Gość: kaktus Re: Regulamin i zwrot IP: 188.65.76.* 02.07.12, 18:33
                                  ty jestes w plecy z muzgiem smieciu ktory obrazasz ludzi
                                  • Gość: orto Re: Regulamin i zwrot IP: *.interhost.co.il 20.07.12, 09:58
                                    mózg się pisze nie muzg

Gość portalu: kaktus napisał(a):

> ty jestes w plecy z muzgiem smieciu ktory obrazasz ludzi
                            • Gość: niusia5 [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.12, 17:46
                              • Gość: sonder Re: Regulamin i zwrot IP: 65.98.24.* 07.08.12, 13:12
                                :D :D :D no brawo rzeczywiście :D :D caps lock i wykrzykniki nic ci nie pomogą moja droga... nie najeżdżaj na tabletki. nawet odsysanie tłuszczu ci nie pomoże, jeśli będziesz się głodziła. zwariowałaś? każdy głupek wie, że jeśli się głodzisz odkłada ci się więcej tłuszczu, bo organizm jest przerażony i boi się, że znowu będziesz go męczyć :) także niedziwne, że ci nic nie zadziałało, skoro jednocześnie robiłaś rzecz, która przeciwdziałała tabletkom :)
                                • Gość: franek i aga Re: Regulamin i zwrot IP: *.deltahost.com.ua 17.08.12, 00:26
                                  święte słowa
                              • Gość: magda [...] IP: *.play-internet.pl 26.08.12, 12:57
                                • Gość: maczek Re: Regulamin i zwrot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 17:48
                                  www.pis.org.pl/main.php
                                  • Gość: jonik Re: Regulamin i zwrot IP: *.deltahost.com.ua 27.08.12, 17:59
                                    WON STAD PISOWSKIE ŚCIERWO NIE PLUJ W TYM TEMACIE
                            • Gość: oszukana Re: Regulamin i zwrot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.14, 11:16
                              W jaki sposób mogę zwrócić te tabletki? Jestem nastepną oszukaną.
                              Podacie mi jakiś adres? Trzeba uzasadniać swój zwrot?
                              • Gość: berni Re: Regulamin i zwrot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.14, 11:51
                                to jest nr na infolinię 585858956 tam ci podadzą adres. musisz też napisać list reklamacyjny, ale nie licz na pełny zwrot kosztów.
                  • Gość: oszukana Re: Regulamin i zwrot IP: *.efekt.net.pl 17.05.12, 10:07
                    I co i wysłałam ....regulaminowo i czekam miesiąc i nic czy już nic nie może być normalne w tym kraju....nawet nikt mi nie odpisał....
                    • Gość: Jaszykant Re: Regulamin i zwrot IP: *.static.reverse.lstn.net 22.05.12, 12:16
                      jak wybieracie ryżego z kolegami do właddzy to się nie dziwcie potem
                      • Gość: Akante Re: Regulamin i zwrot IP: *.connecta.pl 27.05.12, 21:06
                        Jarek pomyliłeś tematy...
                        • Gość: HUNBEJWIN Re: Regulamin i zwrot IP: 31.210.102.* 28.05.12, 10:06
                          Gość portalu: Akante napisał(a):

> Jarek pomyliłeś tematy...

wszedzie ci pomylency pisza
                          • Gość: Brioszka:) Re: Regulamin i zwrot IP: 68.65.225.* 28.05.12, 10:17
                            :/ trochę nie rozumiem... :/ :(
                        • Gość: nawroconynadobre Re: Regulamin i zwrot IP: *.sandeshone.com 30.05.12, 11:32
                          Gość portalu: Akante napisał(a):

> Jarek pomyliłeś tematy...

akante... czy to było do mnie... skąd znasz moje imię....peace....
                          • Gość: bawidamek22 Re: Regulamin i zwrot IP: 193.107.85.* 30.05.12, 11:47
                            Przepraszam, ale ty chyba naprawdę coś palisz. To nie było do Ciebie.
                            • Gość: ona_i_On Re: Regulamin i zwrot IP: 94.46.8.* 30.05.12, 12:03
                              :D oczywiscie ze to dziala zaloze sie ze ci ktorym sie nie udalo wpieprzaja hamburgery na kolacja i generalnie jedza 10 razy wiecej niz zanim zaczeli brac tabletki
                              • Gość: hahaha Re: Regulamin i zwrot IP: 188.65.76.* 30.05.12, 12:20
                                hahahaah pewnie, że tak, grubasy... hahaha
                                • Gość: kama2 Re: Regulamin i zwrot IP: 94.46.241.* 05.06.12, 14:56
                                  Gość portalu: hahaha napisał(a):

> hahahaah pewnie, że tak, grubasy... hahaha

:/ wydaje mi się że sam musisz być nieźle spasły :D ludzie tak się nie śmieją bez powodu z innych od siebie :/
                                  • Gość: hahaha Re: Regulamin i zwrot IP: 188.65.76.* 08.06.12, 08:17
                                    ja to wciąż nie rozumiem, dlaczenie miałbym się z tego cyrku nabijać. każdy na serio tak do tego podchodzi, jakby to były gacie świętej weroniki. bawia mnie ludzie, którzy mają se sobą problem i obarczają nim innymi...
                • Gość: Pan Bakłażan Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: 178.86.6.* 22.05.12, 11:57
                  hej mnie to też mocno dziwiło, ale zauważcie, że często spółki zarządzające bardzo wiarygodnymi bankami, funduszami, koncernami paliwowymi też nie mają swoich własnych stron tylko strony marek, których są właścicielami... wiec to nie zawsze musi oznaczać, że ktoś oszukuje. chociaż rozumiem waszą frustracje, skoro mieliście problemy z kontaktem
                • Gość: Marzenna [...] IP: *.205.127.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.06.12, 00:11
                  • Gość: jantar.anna? Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: 103.1.153.* 18.06.12, 15:58
                    ciekawe, bo ja schudłam 5 kg w tygodnie ćwiczać trzy razuy :> ciekawe w iczyim imieniu piszesz czy napewno swoim
                    • Gość: rozsądny Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: 79.172.242.* 18.06.12, 23:16
                      trzeba rozważnie podchodzić do krytycznych uwag... agresywny marketing szeptany dotyczyć może również massive dynamic...
                      • Gość: AnnaKow Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: 69.197.57.* 26.06.12, 10:56
                        :/ Ja jestem w ogóle mocno przerażona tym, co się wypisuje o tym suplemencie.. Trzeba chyba nie znać składu specyfiku, żeby nie wiedzieć, że nie ma w nim nic szkodliwego dla organizmu... W większości sa to rzeczy, które przyjmujemy za pomocą innnych pokarmów... Jestem zdziwiona, ja to brałam i mogę zapewnić o bezpieczeństwie zażywania tych tabletek :)

Anna
                        • Gość: pedrus Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.12, 22:02
                          Proponuje oddać jedną tabletkę do zbadania w laboratorium bo według mnie te tabletki nie mają w sobie tych składników a z wyglądu przypominają sienie lniane skumulowane w tabletce
                          • Gość: kaktus Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: 188.65.76.* 02.07.12, 18:32
                            proponuje cie oddac pod opieke psychiatry smieciu,ktory obrażasz ludzi i wypisujesz bzdury na forach
                      • Gość: EwaJ. Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.12, 02:09
                        Chcę ostrzec potencjalnych klientów przed firmą MD Massive Dynamic z W-wy. Nie wypróbowałam kupionego suplementu Odchudzanie Forte po lekturze forum oraz mailowym kontakcie z firmą, w sprawie zwrotu pieniędzy w razie jego nieskuteczności. Uznałam, że wysoka cena, brak gwarancji skuteczności i trudne dla mnie do spełnienia warunki zwrotu pieniędzy w razie niepowodzenia kuracji, czynią tę transakcję ryzykowną. Odesłałam produkt przed upływem 10 dni, zwrócono mi pieniądze, po odliczeniu kosztu wysyłki (19,-zł), który w ofercie przedstawiony był jako gratisowy. Na mój protest przysłano mi tekst regulaminu, gdzie oczywiście firma zastrzega sobie takie prawo. Na moje stwierdzenie, że UOKiK i ETS uważa taką praktykę za bezprawną, odpowiedziano mi, że kupiłam produkt w internecie, od firmy zarejestrowanej poza UE, więc przepisy polskie i unijne jej nie dotyczą. Ciekawe czy sanitarne również.
                        Podsumowując firma uważa, że może robić co chce bezkarnie.
                        Dla zainteresowanych niektóre warunki jakie trzeba spełnić, by firma pozytywnie załatwiła reklamację: należy oświadczyć dlaczego produkt nie spełnił oczekiwań, z krótkim opisem trybu życia i stosowanej diety podczas kuracji, a także sposobu stosowania preparatu. Mile widziane są zdjęcia lub zaświadczenia lekarskie o wadze przed i po kuracji, w celu potwierdzenia deklaracji ze stanem faktycznym.
                        Jeśli kogoś interesuje regulamin omawianej firmy, mogę też udostępnić ;)
                        • Gość: otworz-oczy Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: 109.202.157.* 15.09.12, 20:43
                          Kolejna "społecznie zaangażowana"? Raczej Ci płacą. Spadaj stąd. Ciekawe jakim sposobem są ludzie, którzy na tym chudną... Ciekawe komu zależy, żeby inni na tym nie chudli? Zastanówcie się. Myślcie. Lemingi
                        • Gość: DorotaD. Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 22:08
                          Ja właśnie napisałam reklamację do tej firmy. Ciekawa jestem jaką dostanę odpowiedź.
                        • Gość: crissxxx Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.12, 19:24
                          Ja bylem akurat bardzo zadowolony z obsługi firmy , przestrzegałem diety i osiągnąłem swoje kilogramy konsultanci mili rzeczowi. takie jedno sprostowanie nikt nie zapewnia że schudnie się równo 14 kg ale do 14 kg ja osiągnąłem 8 i jestem zadowolony :). Moja znajoma nie osiągnęła upragnionych kg, ale się objadała, a nie jadła normalnie, jak sie nie da szansy organizmowi ani kuracji to ciężko oczekiwać efektów, zresztą i tak otrzymała zwrot pieniędzy pomniejszony o koszta manipulacyjne i to jest ok moim zdaniem, Jak kupujecie różne slimy w aptekach to nie otrzymujecie żadnych zwrotów pieniędzy a tu większa cześć pieniędzy otrzymacie i Firma moim zdaniem jest OK.
                          • Gość: agag Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.gizycko.mm.pl 15.04.14, 18:56
                            Ile firma ci płaci za pier....nie bzdur ?
                        • Gość: Eliza Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 10:55
                          poproszę o ten regulamin - bo zakupiłam produkt 26.10.2012 a produkt odesłałam 16.01.2013 - oczywiście dostałam odpowiedź negatywną,bo niby w regulaminie jest zapis o 60 dniach. potrzebuję to sprawdzć i jak możesz to pomóż. Nie chodzi mi o kasę ale o zasadę - takie rzeczy należy tępić, żeby ludzie nie byli oszukiwani
                        • Gość: Cezar Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.centertel.pl 21.11.13, 15:27
                          Ja natomiast nie odebralem przwsylki z podobnych powodow i teraz oczekuja o demnie zwrotu za przesylke zart
                          • Gość: odchudzacz Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.13, 17:36
                            Nie bądź frajerE jak zapłacisz to jednak jesteś. Mogą ci skoczyć. Tylko szkoda kasy na poleconą przesyłkę.
                            • Gość: k.o. [...] IP: *.105.136.15.tvsat364.lodz.pl 21.12.13, 19:13
                              • Gość: Michał [...] IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.12.13, 10:28
                              • Gość: lidia [...] IP: *.slupsk.vectranet.pl 09.01.14, 20:27
                                • Gość: Oszukany [...] IP: *.agrosnova.pl 15.01.14, 14:13
                                  • bogumila53 [...] 15.01.14, 19:58
                                    • Gość: BOGUMILA53 Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.ngm.com.pl 18.01.14, 18:12
                                      Szukajcie,a znajdziecie....

www.money.pl/rejestr-firm/nip/701-01-71-899/kod-pocztowy/00-511/
                                      www.krs-online.com.pl/massive-dynamic-sp-z-o-o-krs-308248.html
                                      www.infoveriti.pl/firma-krs/Massive,Dynamic,Warszawa,Raport,o,firmie,KRS,0000323235.html
                                      • Gość: berni Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 15:04
                                        poniżej podaję adres pod, którym podobno można sie dowiedzieć czegoś na temat zwrotów kosztów. ja zapłaciłam 299zł, a zwrot jaki dostałam to 140 zł. czekam na odp co z resztą.

contactpl@activefoodsupplements.com
                                      • Gość: Dokladny Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.itvmedia.pl 20.02.14, 18:54
                                        massivedynamic.pl/
                                  • Gość: Ewa Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.14, 01:22
                                    Oszukana na kremach
                          • Gość: Marta Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.static.chello.pl 03.12.13, 23:04
                            Ja również nie odebrałam przesyłki i również żądają zwrotu kosztów 29zł! a teraz smsy z pogróżkami że jak nie zwrócę to dostanę wezwanie listem - miał ktoś podobny problem?
                            • Gość: Jolanta Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.choszczno.vectranet.pl 04.12.13, 16:31
                              Witam! Otrzymałam również taki sms /o czym pisałam na Forum Gazeta.pl jeszcze w listopadzie!/ i jak na razie nic więcej nie dzieje się z "ich" strony. A ciekawa jestem, po jakim czasie od momentu zamówienia przesyłki - upomnieli się o zapłatę? W moim przypadku po sześciu miesiącach... Pozdrawiam.
                              • Gość: Marta Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.static.chello.pl 04.12.13, 21:56
                                W moim przypadku sms przyszedł po 3 m-cach od daty otrzymanego od nich maila z info o zamówieniu. (tak na prawdę wcale do końca zamówienia nie złożyłam "dobrowolnie" - wpadł mi w oko baner z ich reklamą chyba w gg kliknęłam i zaczęłam uzupełniać pola z danymi adresowymi jednak zdziwił mnie brak konkretnych danych o firmie co rzuciło cień podejrzenia zatem zamknęłam tę stronę a jednak mail przyszedł że niby zamówiłam choć nie zamówiłam...stąd fakt nieodebrania przesyłki).
                            • Gość: sioux Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.play-internet.pl 17.12.13, 09:21
                              tak , tez to samo, ignoruję
                            • Gość: gosć Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.46-29-148.tkchopin.pl 28.01.14, 22:21
                              Musiałaś zapłacic za poleconą przesyłke? ja również jej nie odebrałam...
                            • Gość: Mirka Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.14, 13:09
                              wlasnie dzisiaj dostalam identycznego smsa-nie wiem co robic-pod podanym nr telefonu nikt sie nie zglasza, jak sie skonczyla u ciebie ta sprawa?
                              • Gość: Jolly Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.choszczno.vectranet.pl 24.03.14, 22:50
                                Ja najzwyczajniej w świecie po prostu go zignorowałam i jak na razie jest cisza. A czas pokaże, czy coś jeszcze będą kombinować...
                            • Gość: ania Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.wyszkow.fuz.pl 24.03.14, 15:40
                              witam cię ja również dziś dostałam takiego samego smsa co z tym dalej robic masz jakiś pomysł
                            • Gość: Henryk Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.14, 15:12
                              Ja również otrzymałem sms o treści 29 zł ale oni sąidioci bo ja wysłałem im te marne pieniądze a Ci wysyłaja z automatu ,no bo jak inaczej to nazwać .pozdro.
                        • Gość: Dokladny Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.itvmedia.pl 20.02.14, 18:55
                          Czyżby massivedynamic.pl/ ?
                        • Gość: ToTu Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.itvmedia.pl 13.04.14, 22:22
                          massivedynamic.pl ?
                      • Gość: Ada Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.204.52.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.02.13, 15:48
                        Witam. Jak napisać to pismo o zwrot pieniążków ?
              • headvig Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? 20.04.12, 14:33
                Gość portalu: hellab napisał(a):

> Hej!
                > a kto widział stronę Massive Dynamic z treścią regulaminu ????????Oni twierdzą
                > ,że taki jest ?!?! ciekawe gdzie ?

Do Massive Dynamic można się udać z zażaleniem na plan serialu Fringe :D

ale was w bombon zrobili...
                • headvig zdjęcie siedziby główniej 20.04.12, 14:37
                  textwrap.carsonparkdesign.com/wp-content/uploads/2010/10/fringe-massive-dynamics.jpg
                  oczywiście w nowym jorku ...
                  • headvig Re: zdjęcie siedziby główniej 20.04.12, 14:40
                    w tym serialu Massive Dynamic też produkuje lekarstwa i jeszcze doświadczenia na ludziach przeprowadza ;)
                • Gość: MK [...] IP: *.43.145.219.broad.xa.sn.dynamic.163data.com.cn 25.08.12, 16:50
                  • Gość: maczek Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 17:51
                    zgłośmy się z tym do:

www.pis.org.pl/main.php
                    jedyna partia godna zaufania!
                  • Gość: jerfil Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.cust.bredband2.com 29.08.12, 11:09
                    Ja sie dopisuję do takiego zgloszenia. Zostałem też paskudnie oszukany przez nich na 334 PLN.
                • Gość: eM Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.12.12, 00:12
                  Dla wszystkich zainteresowanych - testuję ten specyfik tej firmy i raport z każdego dnia zdaję w formie krótkich filmików na YT.. wystarczy w Youtube wpisać (albo wkleić) hasło:

- ODCHUDZANIE - Odcinek 1 - Pilotażowy i dzień 1

zapraszam do śledzenia postępów.. ma być magiczny środek.. wierze/nie wierze.. nie ważne.. w każdym razie testuję i rzetelnie zdaję raport dla wszystkich sam ciekaw jestem wyniku ;)
                  • Gość: stalker Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.254.219.150.static.quadranet.com 03.12.12, 15:47
                    "testujesz" tia. za kasę od jednych albo od drugich. za darmo umarło dawno temu.
                • Gość: Ja Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.ip.netia.com.pl 02.04.14, 17:20

Uwaga na firmę massive dynamic -zielona kawa jest to firma któtra oszukuje , zapominij o zwrocie pieniędzy PRZESTRZEGAM !!!!!
              • Gość: gruba Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: 212.191.1.* 20.03.13, 12:12
                No właśnie tez się zastanawiam, gdy złożyłam reklamacje powiedziano mi że nie spełniłam jej warunków, a kiedy zażądałam odpowiedzi pisemnej powiedzieli że muszę złożyć odwołanie i tak jest w regulaminie tylko gdzie jest regulamin, bo wszędzie widać tylko hasło że zwracają pieniądze po w ciągu miesiąca od zakupu. Sprzedawca przez telefon zapewniał, że mogę żądać zwrotu pieniędzy po zużyciu całego specyfiku a ja kupiłam 3 opakowania każde na 30 dni. reklamację złożyłam po zużyciu całych trzech opakowań, jak to sprzedawca twierdził każde opakowanie powinno utrwalić efekt. najśmieszniejsze jest to, że stosowałam ten specyfik zgodnie z instrukcją jako suplement diety, do tego dodałam intensywne spacery i dietę, ale nie poskutkowało. To jest kit, nie nabierajcie się.
                Mogę tylko się przyznać, że jestem kompletną naiwną blondynką
              • Gość: oszukana Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.jmdi.pl 04.11.13, 20:07
                Tu jest : centrumpromocyjne.pl/zdrowie/schudniesz-albo-zwrot-pieniedzy/terms.php
            • Gość: szanti_szanti Re: WEIGHT LOSS forum IP: 193.243.171.* 22.05.12, 08:05
              :/ przepraaszam, co to jest ognisko domowe?
          • Gość: AAA Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.12, 10:50
            Dokładnie, a ja mialam takie bole glowy po tym ze szok. NIE KUPUJCIE
            • Gość: ewe Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.12, 19:42
              słuchajcie ja też brałam dwa dni i walnełam tym w kąt - ból głowy nie mozliwy - Wysyłam opakowania w ciorty i mam nadzieję że zwrócą kasę
              • Gość: alka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.167.132.83.threembb.ie 17.07.12, 22:46
                czy moze mi ktos wyslac adres gdzie mozna odeslac to swinstwo,podaje emaila dolatka27@wp.pl dzieki
                • Gość: kolczer Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.167.231.232.choopa.net 18.07.12, 09:02
                  A podetrzeć też mamy? :> Dajcie spokój. Przestańcie już pisać te bzdury
                  • Gość: alka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 31.200.189.* 18.07.12, 14:59
                    podetrzec mozesz siebie jesli masz problemy ze zwieraczem.
                    • Gość: jurand Re: WEIGHT LOSS forum IP: 80.79.127.* 18.07.12, 16:53
                      alko droga... widzisz, fajnie by mi się gadało z tobą, tylko ty nie istniejesz:

IP: 31.200.189.* 18.07.12, 14:59

IP: *.167.132.83.threembb.ie 17.07.12, 22:46

jak ci się udaje tak łatwo zmieniać IP? po co to robisz? masz jakiś interes w wypisywaniu tych rzeczy na forach? czas się leczyć albo zamilknąć.

• Gość: jurand Re: WEIGHT LOSS forum IP: 80.79.127.* 18.07.12, 16:55
                        paranoja jak widze to forum. więcej tu robotów niż żywych ludzi. przeglądałem to forum przez pół godziny i nie znalazłem żadnych sensownych informacji. same polaczkowanie. nie zamierzam tu więcej tracić czasu.
          • Gość: gosc Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.centertel.pl 26.01.13, 21:23
            Ależ się nakrecacie...
            Kupiła opk 60 tbl. Bralam o godz. 8 i 14 po jednej.
            Po 30 dniach straciłam 13 kg.
            64 kg na 51 kg.
            Tyle w temacie.

• magdona1 Re: WEIGHT LOSS forum 30.03.12, 11:33
          Serdecznie dziękuję za ten komentarz, który wyjaśnił jaka to jest jest wielka ściema.
        • Gość: hal Re: WEIGHT LOSS forum IP: 193.111.166.* 07.04.14, 08:50
          Nie ma żadnego zwrotu pieniędzy, nie dajcie się nabrać. Nie zamawiajcie tego gówna. Jestem właśnie po rozmowie z osobą z tej firmy "krzak" i okazali się oszustami.
      • Gość: malinka68 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.12, 20:52
        Ja odesłałam puste op. 2 tyg. temu. I cisza. Już widzę zwrot kasy...
        • sylwia10051980 Re: WEIGHT LOSS forum 31.03.12, 23:53
          Właśnie weszłam na stronę,aby zakupić ten "wspaniały" produkt.
          Dzięki za "zimny prysznic". Przydał się przed popełnieniem głupstwa.
          Pozdrawiam:)
          • Gość: gabi Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 11.03.13, 18:29
            ja tez sie nabrałam, kupiłam. pogorszyły mi sie parametry wątrobowe, i czuję się fatalnie.
        • Gość: olaaaaaaa Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 19:12

ja stosuje ten suplement ,przy tym dietke lekka i basen ,
          narazie 8kg mniej , ale to przy mojej wadze jeszcze troszke za malo ,zamierzam dalej stosowac i tracic :D
          aha stosuje go od miesiaca.
          ale zrobicie co chcecie.pzdr :)
          • Gość: zakłopotana Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 19:09
            Naczytałam si eo tym specyfiku na forum ale dopiero dzisiaj...Zamówiłam dwa opakowania w promocyjnej cenie, rozmawiałam z konsultantką (był podany nr telefonu) poinformowała mnie, że przy tabletkach trzeba zwracać uwagę na dietę bo to suplement a nie cudowny lek bez wysiłku. Dostałam zamiast dwóch opakowań trzy (?) w ustalonej cenie za dwa. Biorę dopiero 3 dni więc nie mogę wypowiedzieć sie jaki będzie efekt ale z przeczytanych opinii jestem bardzo zdegustowana. Uważam na to co spożywam i ograniczam się z jedzeniem, więc jeśli nawet trochę schudnę to nie wiem, czy to dzięki tabletkom, czy dzięki wyrzeczeniom... Mam nadzieję, że może komuś pomoże mój komentarz w podjęciu decyzji. Dotyczy to jednak osób mądrzejszych ode mnie to znaczy tych, co przed kupnem czytają komentarze.
          • Gość: marianna Re: WEIGHT LOSS forum IP: 212.180.234.* 18.05.12, 18:07
            Nie wiem kto wypisuje te głupoty o tym preparacie, ja zamówiłam 2 opakowania, 1 dla siebie i 1 dla męża, ja schudłam 7 kg bez zadbych wyrzeczen a mój mąż który korzystał dodatkowo z siłowni stracił 9 kg, dzisiaj zamówiłam jeszcze 4 opakowania i strasznie się ciesze, że w ogóle są na rynku takie produkty, bo po urodzeniu dziecka nijak nie mogłam zbić wagi, szczerze wszystkim polecam
          • Gość: lola Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.252.48.204.internetia.net.pl 20.05.12, 21:51
            Stosując dietę i korzystając z basenu chudniesz i to świnstwo nie jest Ci potrzebne.
            • Gość: Jajo Andromedy Re: WEIGHT LOSS forum IP: 66.85.134.* 21.05.12, 09:37
              nei widze problemu z braniem tabletek jeśli się to robi rozsadnie. wszystko jest dla ludzi. pozdrawiam
        • 1lidyja2 Re: WEIGHT LOSS forum 12.04.12, 10:09
          Ja też odesłałam puste opakowanie bo specyfik nie spełnił moich oczekiwań ( miesiąc temu) i nic. Uprzedzam wszystkich, którzy chcą kupić to PASKUDZTWO - nie!, nie! i jeszcze raz nie!. Ja sama dałam się nabrać i dlatego odradzam wszystkim. Kompletna bzdura o rewelacyjnych schudnięciach. Zwrotu pieniędzy też się nie spodziewajmy. Z PEŁNĄ ŚWIADOMOŚCIĄ ODRADZAM - SZKODA PIENIĘDZY. Jedno wielkie oszustwo!!!!!!!!!!
          • Gość: pucia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.12, 14:11
            witam
            ja od wczoraj zażywam te tabletki.jestem ostyła i dużo muszę schudnąć.Dodatkowo dowiedziałam się że po ciąży mam cukrzycę typu2.Po 2 tabletkach niechce mi sie jeść,choć już zjazłabym ciastko do kawy a tu proszę zero słodyczy.Przy mojej cukrzycy zjadłabym już ciastko i batona i niewiem co jeszcze.Niektórzy myślą że tabletki wam pomoga i stosując taki specifik objadają się w większej ilości bo myslą że i tak schudną bo łykają tabletki.Nieprawda.TO jest tylko taki dodatek,trzeba ograniczy jedzenie ,troszkę się poruszac nie jeść cukrów czyli węglowodanów i przy tym zastosować wspomagacze.Wtedy dopiero waga zacznie spadać.Jeszcze niewiem jaki będzie końcowy efekt ale dam znać.
            ja potrafiłam szybko chudnąć na diecie1200 kLORI I PRZYBIERAC NA WADZE DRUGIE TYLE,ALE JAK SIĘ OKAZAŁO PRZEZ HORMONY PROLAKTYNĘ I INSULINOODPORNOŚĆ.dLATEGO OSOBĄ OTYŁYM POLECAM BADANIA U ENDOKRYNOLOGA BO TAM MOŻE BYC PRZYCZYNA A POTEM SZUKAĆ WSPOMAGACZY .JA TAK ZROBIŁAM,EFEKTY ZA TYDZIEŃ PODAM
            • Gość: Dantyszek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.serverdedicati.aruba.it 19.04.12, 15:37
              brak moralności odbija się nam przede wszystkim... gdzie sią te dawne potzreby dawne przywileje... czlowiek powinien bardziej się starac jesli chodzi o dobre zrozumienie potrzeb swojego ciala, tyle w tym temacie, a to ze ktos inaczej uwaza... trzeba dac mu zrozumiec jego potrzeby... tyle ode mnie, pozdrawiam
      • Gość: zawiedziona Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.ip.netia.com.pl 17.03.12, 10:30
        a ja dałam się nabrać!!!! zwrotu mozna dokonać, ale nie wiadomo jak... jak dla kogoś dwie stówy to drobiazg to się cieszę, a dla mnie nie... jeśli ktoś wie jak dokonać zwrotu tego cudownego środka, który nie działa, to proszę o podpowiedź :)
        • Gość: Wiesia [...] IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 12:56
          • Gość: Ela Re: WEIGHT LOSS forum IP: 82.160.241.* 27.03.12, 10:54
            Dzisiaj na stronie internetowej ukazała się reklama taka sama jaka reklamowała ten badziewny środek, te same twarze,że niby schudły, ta sama ściema tyle, że środek ma inną nazwę jest w czerwonym opakowaniu i cena jest taka sama. Teraz na 100% wiadomo, że to oszuści. Ludzie nie dajcie się na to nabrać.
          • Gość: beata Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.gdynia.mm.pl 06.04.12, 12:33
            Boże ludzie jacy wy jesteście durni, sport, bieganie- to was odchudzi, a nie jakieś cudowne tabletki. Dziwię się, że w tym wieku istnieje taka ciemnota!!!!
          • Gość: Sylwia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.12, 19:32
            Dziekujęza ostrzeżenie. Już byłam o krok od zrobienia głupoty. Pozdrawiam
          • Gość: benia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.netpower.pl 22.04.12, 15:01
            Ja też zamówiłam ten preparat,był on pod nazwą weight loss.miało być 60 tabletek,a było 57.w dodatku na opakowaniu które zamawiałam była gramatura 750 mg, a przysłali 700mg. biorę to dopiero tydzień,no w sumie nie mam po tym preparacie takiego łaknienia jak przedtem,nie pochłaniam tyle jedzenia i słodkiego,ale waga tylko 2 kilogramy w dół więc bez żadnej rewelki. z tego co widzę to stale jest zmieniane opakowanie,nazwa,ilość w sztukach i gramaturze opakowania tego preparatu więc może świadczyć to o tym że firma ta strasznie kombinuje . więc kolego,koleżanko zanim zamówisz ten preparat to się zastanów i poczytaj opinie na forum innych użytkowników tego dziadostwa. nawet są odchyły co do głównego składniku tego dziadostwa!!!
            • Gość: roza Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.128.14.50.static.crowley.pl 18.05.12, 15:48
              A co mam zrobić jeśli zamówiłam najpierw a potem przeczytałam opinie ?? mogę zrezygnować?
              • Gość: tomi Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.jmdi.pl 20.05.12, 21:15
                Jak zapłaciłaś to po ptakach. Jak za pobraniem - nie odbieraj.
      • Gość: Kita Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 22:14
        Gratuluję stanu posiadania! Dwie stówki to nie dużo? Zazdroszczę.... Bo nie zarabiam mało, ale muszę nieco natrudzić, żeby mój pracodawca chciał zapłacić mi dwie stówki.
        A wiesz, jak odebrać te pieniądze? To poradź innym, bo mają kłopot. Na stronie poza telefonem komórkowym nie ma nic. Nie ma najdrobniejszej wskazówki, jak odebrać pieniądze. Może pani przez telefon powiedziała jak to zrobi? Podziel się ta wiedzą z innymi, którzy maja kłopot.
        Pewnie Cie ozłocą:)

• Gość: beata Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.syrion.pl 29.03.12, 15:55
          tez chetnie bym sie dowiedziala jak odebrac te kase
        • dodzia35 Re: WEIGHT LOSS forum 05.04.12, 09:24
          A więc: Pieniądze powinni oddać, ale nie wszystkie. Oddają tylko za jedno opakowanie (nawet jak się kupiło 2,3 sztuki czy więcej) i od tego odejmują koszty przesyłki ( miała być darmowa!). i tak wykombinują że za 184 zł które zapłaciłam odzyskałam 40!!!! Za głupotę się płaci, niestety:-(( Nie dajcie się nabrać.

> Gratuluję stanu posiadania! Dwie stówki to nie dużo? Zazdroszczę.... Bo nie zar
          > abiam mało, ale muszę nieco natrudzić, żeby mój pracodawca chciał zapłacić mi d
          > wie stówki.
          > A wiesz, jak odebrać te pieniądze? To poradź innym, bo mają kłopot. Na stronie
          > poza telefonem komórkowym nie ma nic. Nie ma najdrobniejszej wskazówki, jak ode
          > brać pieniądze. Może pani przez telefon powiedziała jak to zrobi? Podziel się
          > ta wiedzą z innymi, którzy maja kłopot.
          > Pewnie Cie ozłocą:)
          >
        • Gość: Wiera Re: WEIGHT LOSS forum IP: 95.171.109.* 10.04.12, 12:46
          sama szukam firmy,która oferowała WEIGH LOSS i nigdzie nie znajduję, ofertę znalazłam na onecie,to było 30.kwietnia br ,dzisiaj śladu nie ma po ogłoszeniu,zniknęło.
          • Gość: Jewcia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dhcp.bluecom.no 11.04.12, 20:53
            No to pieknie sie nabralam ,ja stara baba uwierzylam w cudowne dzialanie jakiegos oszukanstwa ,poczytalam pare opini i sie upewnilam jak dalam sie nabic w butelke :( jak dobrze ze maz i corka o niczym niewiedza dopiero by zrywali boki ze wydalam niemaly grosz na jakies przyslowiowe go........no
            • Gość: andzia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.cpe.marton.net.pl 25.04.12, 18:00
              Też się dałam nabrać jak to skuteczne są niby te tabletki . Brałam je przez miesiąc i nie schudłam nawet 1 kilograma ,a też zapłaciłam nie mało. Czytałam kilka opinii w samych superlatywach jaki to skuteczny ,i się pokusiłam ,ale to mi nic nie pomogło .
          • Gość: Anna Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.4web.pl 17.04.12, 11:08
            a jak może być 30 kwietnia br, jak dzisiaj 17ty
      • Gość: sopelek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 12:17
        Aleś Ty naiwna. Wierzysz ,że otrzymasz zwrot pieniędzy ? Ani zwrotu , ani przepraszam. Ja kupiłam i po miesiącu nie schudłam ani 10 dag. i nie ma adresata i nie ma pieniędzy. To wszystko jedna wielka sciema.
      • sanus504 Re: WEIGHT LOSS forum 28.03.12, 14:11
        na zwrot pieniążków bym nie liczyła! kontakt żaden, strony z której poszło zamówienie również już dawno nie ma!!! jedno wielkie naciągactwo i oszustwo!!!
      • zetka73 Re: WEIGHT LOSS forum 21.05.12, 13:58
        nikomu nie zwrócili pełnej kwoty :) jeśli w ogóle udało się odzyska pieniądze :)
      • Gość: paula_sz Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.77.137.59.citynethost.com 22.05.12, 12:41
        I co udało się? Bo ja się zastanawiam nad braniem tego, a na razie mam tylko opinię jednej koleżanki... będę wdzięczna jak coś napiszesz...
      • Gość: Ala Re: WEIGHT LOSS forum IP: 87.204.174.* 07.06.12, 18:21
        Porazka kupiłam dwa op nie dość ze cały czas wymiotowala bolała mnie brzuch często głowa to udalo mi sie schudnąć tylko 2 kg. NIE POLECA WRĘCZ BARDZO BARDZO MOCNO ODRADZAM
        • Gość: Bronek_To_Ja Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.static.masterinter.net 07.06.12, 20:20
          ja tez mialem problemy, zgoda, ale to byly inne tabletki, weight loss nie mialem zadnych problemuw po therma mialem
          • Gość: jabajeczka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 80.79.116.* 07.06.12, 20:40
            hej moja siostra brała. schudła. nadal jest nieznośna niestety, więc niespecjalnie na charakter działają :>
        • Gość: joanna Re: WEIGHT LOSS forum IP: 93.154.184.* 27.11.13, 19:55
          kupiłam dwa opakowania zielonej kawy podwoch miesiacach przytylam3kg mial nastapic zwrot gotowki wrazie gdyby nie skutkowalo no ale firmamassiwe dynamic stanela na wysokosci zadania i zwrocila mi tylko za jedno opakowanie jestempod wrazeniem nieslownosci poniewaz zapewniali ze zwrot mialby nastaoic w100%polecam aby kazdy czlowieczek ktory chcialby sie odchudzic nie powinien uwierzyc w czule slowka firmie ktora naciaga ludzi
      • Gość: isabell Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.147.165.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.06.12, 18:26
        i co kochana schudłas troche?
        • Gość: zabiegana Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.deac.net 21.06.12, 19:56
          Ale kogo pytasz kochana? :) Jeśli mnie, to ja tak. Wprawdzie nie tyle, ile bym chciała, ale 5 kg mniej to i tak dobrze... Pozdrawiam
          • Gość: justa Re: WEIGHT LOSS forum IP: 79.162.235.* 19.02.13, 22:06
            jedna wielka sciema ani deko nie spadlo
        • Gość: ilona Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.unitymediagroup.de 23.07.13, 08:22
          nie schudlamani kilograma

• wazne.sprawy.warszawa Re: WEIGHT LOSS forum 19.08.12, 19:01
        witam, stosowalam Weight Loss wedlug scislych zasad.Przestrzegalam 5 regul plaskiego brzucha.Nie schudlam ani kg,137 zl to pieniadze wyrzucone w bloto..odeslalam puste opakowanie juz msc temu, jednak do dnia dzisiajeszego nie otrzymalam zwrotu pieniedzy!! MOJA OPINJA JEST NEGATYWNA PEWNIE NAWET MODERATOR TEJ STRONY NIE UMIESCI TEJ ODPOWIEDZI.W INTERNECIE GDZIE SIE TYLKO DA OPINIE WYSTAWIE NEGATYWNA!! WYLUDZANIE PIENIEDZY I TYLE
        • Gość: gronsztajn Re: WEIGHT LOSS forum IP: 62.233.34.* 20.08.12, 21:56
          Ty trollu widzę już spamujesz wszystkie fora. Daj sobie spokój, caps lock w niczym ci nie pomoże. Wyluzuj, wdech wydech. Nie wiem o co Ci chodzi, strasznie mnie wkurza jak mam poczucie, że ktoś chce mnie oszukać i tak jest z tobą. Dlaczego ja w ciągu dwóch tygodni zrzuciłem 5kilo? Cud? Więc niby czemu Tobie się nie udało?
          • Gość: malena Re: WEIGHT LOSS forum IP: 66.85.133.* 20.08.12, 23:49
            Trochę faktów, dla zrównoważenia bełkotu niektórych:

30.05 - ważę 78 kg - zaczynam brać weight loss
            30.06 - ważę 72 kg
            30.07 - ważę 67 kg
            15.08 - ważę 65 kg...

Tak tak tak, to oczywiście jest nieprawda i kłamstwo, bo przecież jak komuś z Was się nie udało, to nikomu nie może się udać...

Dajcie spokój... wstyd taka zawiść.
            • Gość: misiek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.proxnet.pl 15.12.12, 20:39
              hahaha dobre
              widać ze sztucznie napisane, jeśli lek byłby taki wspaniały to przepisywaliby go dietetycy.
              tak niestety nie jest zazwyczaj kazdy przestrzega przed podobnego rodzaju stronami i akcjami.

pozdro 600 wyłudzacze :)
        • Gość: ED44 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.13, 21:50
          KUPIŁEM 60 SZTUK-207ZŁSTOSUJE 25DNI ŻADNEGO EFEKTU WAGA TA SAMA TO WIELKIE OSZUSTWO PROSZE WSZYSTKICH NIE KUPUJCIE TEGO ŚWIŃSTWA MOŻNA TYMI TABLETKAMI ZDEWASTOWAĆ UKŁAD TRAWIENNY SAM TEGO DOŚWIDCZYŁEM[ROZWAŻAM SPRAWE SĄDOWĄ]ED
          • Gość: jurgowicz4 nie ma oszukanych tylko dietetycy tracacy prace!!! IP: 62.205.43.* 18.02.13, 11:35
            hejteze kłamiesz jak najety.... nie ma rzadnych oszukanych... sa tylko hejterzy - pacholki zastepow dietetykow, ktorzy bronia sie przed tym preparatem bo okazuja sie niepotrzebni...
            • Gość: correga Re: nie ma oszukanych tylko dietetycy tracacy pra IP: 62.233.37.* 18.02.13, 19:25
              Ciekawy punkt widzenia! Właśnie się zastanawiałam, skąd tyle negatywnych opinii! Najwyraźniej lobby farmaceutyczne jest wściekłe! Mi tabletki bardzo pomogły! Polecam!
      • Gość: raffaele74 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.234-95-r.retail.telecomitalia.it 04.02.13, 17:03
        Warto spróbować. Ja biorę te tabletki od 7 dni i spadłem z wagi ponad 3 kg. Wcale też nie uprawiam żadnych cwiczeń a efekt jest piorunujący. Polecam. Dodam, że zacząłem się odchudzać po świętach Bożego Narodzenia i w sumie mam już na koncie 11 kg. Ważyłem już 109 kg. Obecnie mam 98kg. Przede mną jeszcze jakieś 25 kg. Mam silną wolę a więc raczej wytrwam. Dam znać jak osiągnę swoje marzenie. Odwagi!!!
      • Gość: kasia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.master.pl 09.02.13, 15:45

Jedno wielkie oszustwo.!Kupiłam dw opakowania i nic nie zchudłam.Wysłałam po odbiór kasy i cisza już pół roku.!

• Gość: Marcin Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.wroclaw.vectranet.pl 10.02.13, 20:25
        Witam wszystkich;)ja kupiłem tabletki ODCHUDZANIE i tak naprawde zero efektu!!!jedna wielka lipa;( faktycznie troche ograniczaja apetyt ale to jedyny pozytyw tych tabletek.Szczerze odradzam kupowania szkoda kasy.Co do zwrotu kasy to jeszcze nic nie wiem bo dopiero jutro bede dzwonil i napewno Wam napisze :)w razie jakis pytan chetnie odpowiem.Pozdrawiam Marcin:)
      • Gość: Kat Zet Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.range86-162.btcentralplus.com 13.02.13, 11:49
        To nie tak do konca, ze najwyzej nie schudniesz... Ja po tym swinstwie przytylam 4,5 kilograma. Pieniedzy tez raczej nie odzyskasz bo moja przesylka z polowa "kuracji" wrocila z addnotacja: Nieprawidlowy adres. Tak, ze uwazaj na to diabelstwo. Ja mam pewnosc, ze przyczyna przybrania na wadze bylo tylko to poniewaz ze wzgledu na problemy z cisnieniem jestem badana co 6 miesiecy. Tak wiec mam kontrole nad tym co sie z moim organizmem dzieje. Teraz nigdzie nie moge ich znalezc, ale nie dam za wygrana. Pozdrawiam i powodzenia.
        • Gość: magda Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 10:33
          no i ja też się dałam.... i nie zaskoczę nikogo jeśli powiem, że nie schudłam ani grama ale mi zwrócili chociaż 74 zł podczas gdy ja zapłaciłam 167 zł za 2 opakowania i to odchudzanie forte! odesłałam paczkę za potwierdzeniem (ale ono już do mnie nie wróciło) i list wg zaleceń ich konsultantki co robiłam jak wyglądała moja dieta itp. po tyg od wysłania zadzwoniłam i po 3 dniach dostałam pieniądze chociaż tyle odzyskałam i już więcej nie chce mieć z nimi nic wspólnego!!! teraz stosuję cały czas tą samą dietę, którą stosowałam gdy brałam te cud tabletki i schudłam 3kg w 2 tyg może to nie jest dużo ale najważniejsze że bez tej cud chemii!!!
          • Gość: magda Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 10:43
            dodam tylko że najpierw przeczytałam ich regulamin w którym znalazłam, że " Refundacja jest możliwa przy pierwszym zakupie, tylko jedno opakowanie na osobę / domostwo / rodzinę będzie refundowane, zwrot nie obejmuje kosztów przesyłki. Refundacja jest możliwa tylko przed upływem 60 dni od wysłania towaru pod adres wskazany przez Konsumenta. Wszystkie (także zużyte) opakowania muszą być zwrócone na adres wskazany przez Oferenta. Prosimy pamiętać, że jeśli otrzymacie Państwo potwierdzenie możliwości zwrotu towaru, opakowania muszą być zwrócone w przeciągu 10 dni. Brak spełnienia w/w warunków będzie skutkował uchyleniem gwarancji i odwołaniem zwrotu pieniędzy." i też tak zrobiłam najpierw zadzwoniłam potem im odesłałam i chociaż mam te 74zł wykupię karnet na siłownię za to i w tedy dopiero schudnę ;)
            • Gość: hurtuk Re: WEIGHT LOSS forum IP: 80.255.4.* 15.02.13, 22:47
              witam wszystkich serdecznie odzywam sie jak zapowiaadalem... na razie zrzucilem 4 kilo...
              • Gość: pritulanka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.creanova.org 16.02.13, 15:15
                :) Hej śmieszy mnei strazsnie jakie niektórzy tu głupoty wypisują :) Jest jasne że na jednych weight loss może działa, a na innych mniej, ale bajki jakie tu się wypisuje, że to jest oszustwo, są mocno przesadzone i śmeirdzą hejterstwem a w najgorszym przypadku opłącanym czarnym prem :( tak jak z kazdym suplementem jest tak,że na jednych on działa, a na innych nie, po prostu :)) możecie zawsze zwrócić - moja siora zwrocila i jej oddali... milego weekendu :*
                • Gość: correga Re: WEIGHT LOSS forum IP: 62.233.37.* 18.02.13, 19:27
                  U mnie podobnie jak u Ciebie! Sukces i spadek wagi!
                  • Gość: anna80 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hu 19.02.13, 13:12
                    ,,,ja zamowilam,,, moja mama na tym schudla dosyc sporo,,, zobaczymy morze i mnie sie uda...
      • Gość: Roszpunka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.13, 14:13
        Ja zaczynam od jutra z tymi tabletkami wiec bede dziennie tu zagladac i zapisywac swoje obserwacje..na dzien dzisiejszy waga moja to 60 kg. w pasie na wysokosci pępka mam 92 cm w biodrach mam 100 a w udzie 52 ... mam tabletki na jeden miesiąc ... zobaczymy , nie będe stosowac diet tytko jeśc tak jak zawsze ..chodzę na aerobik od 2 lat 1 raz w tygodniu i jeden raz w tygodniu siłownia tez juz od 2 lat nie widze efektów ... zobaczymy jak po tych tabletkach
        • Gość: roszpunka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.13, 14:21
          witam po 4 dniu stosowania tabletek nie ma zmian jeśli chodzi o centymetry w pasie , biodrach czy udzie lecz jest mniej na wadze 1 kg. do tego wypróżniam się 1 raz dziennie (wcześniej chodziłam do ubikacji co 4 dzień) wiec to na plus, częściej chodzę siusiu poza tym jem tak jak zawsze nie mam mdłości po tabletkach jak ktoś tu wcześniej pisał . dam znać za kolejne 4 dni co dalej... pozdrawiam
          • Gość: Pitagoras Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.mm.pl 07.04.13, 15:32
            gdzie dalsze wpisy
            • Gość: Pitagoras Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.mm.pl 07.04.13, 15:35
              pytanie do roszpunki gdzie dalsze wpisy
    • Gość: ala Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 01:49
      Wiecie co trzeba zrobić? oddać tabletkę z opakowania do labolatorium .... wtedy każdy bedzie wiedział ile witaminy "c" łyka:)
    • Gość: loch ness Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 20:35
      Zupelnie nie dziala!!! A przy zwrocie zadaja podpisu osobistego przy nr konta, ciekawe po co?Wole stracic 137 zl niz narazac sie na niewiadomo jakie wykorzystanie podpisu...
      • Gość: Gość Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.12, 14:17
        Jeśli chodzi o dietę - proponuję www.dietadlazdrowia.pl, a w suplementy nie wierzę - oczywiście, że będą działały bez diety... Ten, kto wymyślił by preparat dzięki któremu każdy mógłby jeść co che, a mimo tracił na wadze byłby jednym z najbogatszych ludzi na świecie :)
        • Gość: marta Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 21:28
          zgadzam się! dietadlazdrowia.pl jest świetna. nie mam czasu na chodzenie do dietetyka i wywalanie kasy w błoto, a chcę schudnąć. kupiłam dietę, stosuję się do niej, nie chodzę głodna i chudnę. A suplementy? Próbowałam wielu z nich, ale naprawdę jestem zadowolona tylko z vitatabs!
          • Gość: elo.kwentny Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.snelis.com 27.06.12, 23:26
            spadaj spamerko... tutaj jest o tabsach a nie o twojej firmie :/
      • ultrafiolka Re: WEIGHT LOSS forum 20.03.12, 11:45
        ahahah no jak mają zwrócić pieniadze to chyba musisz im podać nr konta :D

wogle też świetny motyw z panią Szestką i panią Dryńską. pozdrawiam XDXD
        (ŚCIEMNIARY :D)
    • Gość: Irek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 12:17
      kupiłem dwa opakowania weight loss (po cenie promocyjnej, zaproponowanej telefonicznie przez pracownicę sprzedawcy). Zażyłem zgodnie z opisem. Po 2 mies. nie stwierdziłem żadnego spadku wagi ciała. Na piśmie wystąpiłem do Massive Dynamic Sp. z o.o. Jan Kowalczyk, ul. Nowogrodzka 23, Warszawa (sprzedawca) o zwrot wydatkowanej na specyfik kwoty 200,00 zł. Minął blisko miesiąc i brak jakiejkolwiek reakcji z ich strony. Mam zamiar złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Czy ktoś miał już podobne doświadczenia z ww. firmą?
      • zielolka Re: WEIGHT LOSS forum 06.03.12, 12:44
        heheh to chyba nie do konca dobrze stsowałes skoro nie było ZADNEGO spadku wagi. moja kolezanka to zamuwila i najpierw sie wsciekla jak sie okazalo ze oprucz łykania musi tez sie trohe poruszac i MŻ :D ale w sumie jakby ktos wymyslil tabsy takie ze jessz i chudniesz bez niczego innegot o pewnie kosztowały by jakies kokosy niezle... :] tam jest napisane ze WSPOMAGA odchudzanie czyli cos tsrzbea robic samemu. a jak cos robisz to nawet od tego chudniesz nie? wiec pytanier czy chudniesz od tego akurat czy od tabsow moze szybciej anpszyklad ale jak zero kilo zrzuciles to chyba łyknołes tabsa i spac poszedles to nie dziala... :D:D:D
        • Gość: zgredzio Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 19.03.12, 09:57
          taka sama sicema jak nasze rzed po 89r
        • Gość: miniu Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.satfilm.net.pl 26.03.12, 17:52
          ..."zielolka" gdzieś ty się uchowała - co za niegramotny tłumok, polszczyzna daleko w lesie. Na takie orły czekają oszuści
      • Gość: Gosia [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.12, 16:27
        • Gość: olka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.12, 17:28
          widzę, że oszukano mnóstwo osób! myślę, że trzeba zadziałać! tylko jak??
        • Gość: Andrzej Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.12, 12:47
          Jestem jak nic zaaaa.
        • Gość: Elżbieta Re: WEIGHT LOSS forum IP: 95.108.72.* 12.05.12, 13:56
          Witam bardzo bym prosiła o nadanie tematu w kwestji tej firmy zresztą naciągaczy
        • Gość: Andrzej Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 11:17
          Witam!
          Też uważam, że to wielkie oszustwoa z tym odchudzaniem biorę go od trzech tygodni i żadnych efektów a miało być w ciągu czterech tygodni - 12 kg. To kpina.
          • veel43 Re: WEIGHT LOSS forum 09.07.12, 19:30
            to jest ewidentne oszustwo!!! jestem wsciekła na siebie , ze dałam sie nabrac- ale pomyslałam jak wszyscy -nie schudne , zwrócą pieniądze:)))) co za naiwność -o zwrocie pieniedzy mozecie sobie pomarzyc:) .
            A ich reklamy są teraz na wszystkich stronach ..No cóż lato, każdy chce schudnąc, a oni wykorzystują ludzka naiwność..
            • Gość: karolczak Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hu 10.07.12, 11:52
              rzeczywiście to, że ktoś się reklamuje na stronach internetowych to jest dowód zbrodni numer 1 :) buahahahah :D
              • veel43 Re: WEIGHT LOSS forum 10.07.12, 22:36
                A czy ja tępaku napisałam, ze to dowód zbrodni?:) to dowód na to , że zarabiaja kupe pieniedzy wykorzystując naiwnych i szukajacych cudownej tabletki ludzi.
                A zbrodnia jest wciskanie ciemnoty , że zwrócą pieniadze w razie braku efektu. Popatrz ilu nabranych ludzi tu pisze...a to nie jedyne takie forum.
                A dlaczego zmieniają nazwę tego środka?? dlaczego kasują negatywne komentarze, a pozytywnym codziennie zmieniaja date na świeżą?:) oszuści i jeszcze raz oszuści!!!!
                lepiej sie zwolnij z takiej pracy..
                • Gość: zwarjowana Re: WEIGHT LOSS forum IP: 195.242.176.* 19.07.12, 09:18
                  a ja to tak sie zawziełam ze nie musza mi odsyłac kasy ale wysle im wlasna kupe w opakowaniu a w reklamacji napisze ze niczym sie oba produkty nie roznia tyle ze moj wlasej produkcji moze byc bardziej skuteczniejszy bo wystarczy spojrzec na niego i sie jesc odechciewa i na wymoity zbiera.. wiec skuteczny mozna szybko zjechca z wagi:) ale jestem naiwna... :(
                  • Gość: koksa Re: WEIGHT LOSS forum IP: 109.202.157.* 19.07.12, 15:41
                    dlaczego mnie obrażasz? czemu wyzywasz mnie od kup? co ci zrobiłam? :>
                    • Gość: patriota Re: WEIGHT LOSS forum IP: 188.116.36.* 19.07.12, 20:41
                      Widocznie i to nie podoba sie Rudemu i jego bandzie . Ludzie sie odchudzaja - ludzie sa szczesliwsi - ludzie zaczynaja myslec - ludzie nie glosuja na PO . Nie zdziwilbym sie , gdyby dzialanie przeciwko tabletkom bylo zainspirowane przez tuskomatolow !
                      • Gość: zarka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 94.103.41.* 20.07.12, 09:51
                        po cto tu pisorze z polityka wlazisz
                        • Gość: maria Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hostkey.ru 22.07.12, 23:19
                          witam jha dopiero zaczelam brac, ale jusz schudlam 3 kilo . licze na lepsze efekty jescze
                          • Gość: onadami Re: WEIGHT LOSS forum IP: 94.100.17.* 23.07.12, 08:38
                            Mi sie wydaje ze czesto nie wszysc y robia wszystkoo co moga w swoim mocy zeby bylo lepiej. Nie mozna oczekiwac od zycua= zesamo sie naprawi. Latego jesli bierzecie tabletki robcie to zgodnie z zalceniemi. Nic nie mozna na odwal sie. Wydaje sie ze wtedy bedzie dobrze.
                            • Gość: Andrzej [...] IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.12, 20:07
                              • veel43 Re: WEIGHT LOSS forum 28.07.12, 20:09
                                Jestes tu jednym z wielu oszukanych..a sądząc po ilości reklam jakie ta firma zamieszcza na róznych popularnych portalach, wielu ludzi im zaufało..
                                Wysłałes puste okakowanie? oni je podobno wykorzystują do ponownego napełnienia i naciagania kolejnych osób.
                              • Gość: KIKI Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.12, 14:23
                                MI KASE ODDALI KUPIŁAM TABLETKI WE WRZEŚNIU, NIE DZIAŁAŁY I ODDALI MI KASE W ZESZŁYM TYGODNIU
        • Gość: BOSZKA Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.12, 15:50
          NIESTETY NIE NAUCZYŁAM SIĘ JESZCZE PRZED ZAKUPEM SPRAWDZAĆ FIRMĘ. TEŻ NIE MOGĘ SIĘ DODZWONIĆ DO TEGO JANA KOWALCZYKA /FIRMA KOGUCIK
          • Gość: poleczka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 188.116.36.* 11.07.12, 09:28
            kogucik?

kukuryku!
            • Gość: jan_m Wszystko działa w dwie strony IP: *.deac.net 11.07.12, 09:49
              Chciałbym na chwilę skupić się na kwestii wpisów pojawiających się na tych i innych forach.
              Rzecz jasna, pewna część wpisów pozytywnych i negatywnych odzwierciedla jakąś tam rzeczywistość - to znaczy na forum piszą ludzie, którzy rzeczywiście wyrażają swoje poglądy. Część osób piszących wpisy pozytywne jest być może podstawiona - wiele osób na tym forum pisało o aspekcie tak zwanego marketingu szeptanego. Jednak ja poświęciłem chwilę czasu by zanalizować również wpisy negatywne. Wiele z nich nosi w mojej opinii znamiona antyreklamy, czyli odpowiada za niej firma konkurencyjna do tej, o której produktach piszecie Państwo w tym wątku.
              Co o tym świadczy? Chociażby podobne, kopiowane wpisy na kilku forach, zamieszczanie jako "alternatywy" linków promujących konkurencyjne produkty, a przede wszystkim zapalczywość poglądów - zakładanie z góry, że wszyscy, którzy piszą pozytywy, są podstawieni. Proszę przez chwilę się zastanowić: to niemożliwe nawet ze statystycznego punktu widzenia.
              Gdyby bowiem nawet rzeczony produkt nie działał, niemożliwe jest, by żadna osoba nie schudła - przy każdym preparacie działa bowiem efekt placebo, który pojawia się co najmniej u 2-5% badanych. Załóżmy, że tylko połowa tych ludzi napisze coś pozytywnego na forum. Twierdzenie, że wszystkie wpisy pozytywne są nieprawdziwe nie jest więc logiczne.
              Proszę poświęcić chwilę i zanalizować obie strony medalu. W mojej opinii to forum jest doskonałym materiałem działania marketingowego, nie tylko pozytywnego, ale również, a może przede wszystkim, negatywnego.
              • veel43 Re: Wszystko działa w dwie strony 11.07.12, 11:19
                Bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury. Nie pracuje dla firmy konkurencyjnej a jestem tylko klientka która oszust nabił w butelke, jak chcesz człowieku analizować to wejdz na ich strone i przeanalizuj ich komentarze- negatywne sa kasowane ( wiem bo pisałam) a pozytywne te same od miesięcy maja codziennie zmieniana datę na dzisiejszą by wydawały sie świeze.
                Gdyby firma była uczciwa dotrzymywała by obietnicy zwrócenia pieniedzy za niedziałający produkt- wię zanalizuj sobie drogi panie wpisy na tym forum ile ludzi tez na taki zwrot liczyło i ile ich te pieniadze dostało!!?? oszustwo i jeszcze raz oszustwo
                • Gość: alpencino Re: Wszystko działa w dwie strony IP: *.static.privatedns.com 11.07.12, 21:40
                  ale ty durna jesteś... czytaj uwaznie ten typ nie napisał, że ty jesteś z konkurencyjnej firmy, ale że wiele z postów jest pisanych przez podstawionych ludzi, którzy mają za zadanie pisac negatywnie o ich produkcie... jesli myslisz że swiat jaest czarno bialy i ze tylko jedna strona jest zla, a wszysyc inni dobrzy, to nie obudz sie z reka w nocniku
                  • veel43 Re: Wszystko działa w dwie strony 12.07.12, 00:26
                    a ty ćwoku jestes jego adwokatem?:))
                    • Gość: żurnal Re: Wszystko działa w dwie strony IP: 199.58.165.* 12.07.12, 14:02
                      veel43 napisała:

> a ty ćwoku jestes jego adwokatem?:)

strasznie się grzejesz i wkurzasz na wszystkich. wyluzuj na chwilę. temat jest ciekawy bo na jednym z forów o odchudzaniu widziałem właśnie podobne działania. jestem dziennikarzem i chciałem napisać o tym artykuł. popatrz, że często piszą osoby, że chcą składać pozew zbiorowy, że są oszukane i podają maila. a jak się do nich pisze, to one nie odpowiadają. albo zero odpowiedzi, albo je odbija. czary? nie: działanie antyreklamowe. po tym wszystkim odechciało mi się o tym pisać. bo już w tym wszystkim trudno orzec co jest prawdziwą opinią, a co zmyśloną.
                      • veel43 Re: Wszystko działa w dwie strony 12.07.12, 19:47
                        Człowieku zastanów sie co za bzdury piszesz:)??? straciłam 137 zł i mam z tym iść do sądu?
                        i kogo tu grzeje..
                        • Gość: żurnal Re: Wszystko działa w dwie strony IP: 199.58.165.* 13.07.12, 09:45
                          teraz mnie atakujesz. nie mówię, że masz iść do sądu, mówię, że są takie osoby, które piszą, że chcą złożyć pozew zbiorowy, ale tak naprawdę nie istnieją, tylko są wytworem internetowym konkurencyjnej firmy. sparzyłem się, a naprawdę chciałem takim ludziom pomóc. tylko, że skoro tyle jest fikcji na tym forum, to już naprawdę nie wiadomo w co wierzyć. nie zdziwiłbym się teraz, jakby na forum mercedesa ludzie z opla pisali, że mercedesy wybuchają...

a ty na pewno jesteś prawdziwa, bo widać, że nie denerwujesz się na jeden post na zamówienie, tylko piszesz coś od siebie.

veel43 napisała:

> Człowieku zastanów sie co za bzdury piszesz:)??? straciłam 137 zł i mam z tym i
                          > ść do sądu?
                          > i kogo tu grzeje..
                          • veel43 Re: Wszystko działa w dwie strony 13.07.12, 12:12
                            To nie ja Ciebie zaatakowałam tylko Ty mnie..jestes dziennikarzem więc trzymajmy sie faktów. To ja tutaj pisząc szczera prawde czyli skarzac sie na cud-lek zostałam zaatakowana i to wielokrotnie (patrz historia komentarzy) wiec kto tu jest z konkurencyjnej firmy???
                            Chcesz ich sprawdzic? nic trudnego , wejdz na ich strone - zamów opakowanie lub dwa- a potem zgodnie z tym co obiecują sprobuj odzyskac pieniadze, przekonasz sie.
                            Paczka wraca nieodebrana, a o pieniadzach zapomnij, wiesz co z tym zrobiłam co mi zostało- wyrzuciłam do śmieci i staram się uprzedzic innych zeby nie popełnili takiego błedu jak ja.
                            Byłam głupia bo wierzyłam w lipne komentarze które sa na ich stronie i ktorym codziennie odswiezaja date , a negatywne kasuja.

• Gość: żurnal Re: Wszystko działa w dwie strony IP: 199.58.165.* 13.07.12, 13:13
                              dobra jeden kretyn i prostak cię zaatakował, ja do ciebie nic nie mam. ten typek co zaczął ten wątek chyba też nie o tobie pisał. może tak zrobię jak radzisz.

co do komentarzy negatywnych to nie znam żadnych stron sprzedażowych, które by nie kasowały złych komentarzy. to nie jest oczywiście tłumaczenie nikogo, po prostu w takim świecie niestety żyjemy...
                              • Gość: robert Re: Wszystko działa w dwie strony IP: 46.37.189.* 18.07.12, 09:17
                                :/ jestem gleboko niesmaczony tym, ze oczernianie jest tak powszechne. ja schudlem na tych tabletakach. widac komus nie podoba sie ze jest taka mozliwosc
                                • Gość: patriota Re: Wszystko działa w dwie strony IP: 188.116.36.* 19.07.12, 20:41
                                  Widocznie i to nie podoba sie Rudemu i jego bandzie . Ludzie sie odchudzaja - ludzie sa szczesliwsi - ludzie zaczynaja myslec - ludzie nie glosuja na PO . Nie zdziwilbym sie , gdyby dzialanie przeciwko tabletkom bylo zainspirowane przez tuskomatolow !
                                • veel43 Re: Wszystko działa w dwie strony 21.07.12, 23:16
                                  No to jestes chyba jedyny..
                                  • Gość: meritum Re: Wszystko działa w dwie strony IP: *.hu 22.07.12, 22:57
                                    Oj chyba niestety nie jest. Jest ich co najmniej 25% wszystkich głosujących
                • Gość: KIKI Re: Wszystko działa w dwie strony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.12, 14:02
                  MOŻE MASZ RACJE ALE PRAWDĄ JEST ŻE DOKŁADNIE TRZEBA CZYTAĆ ICH REGULAMIN
                  JA KUPIŁAM TABLETKI ZA 230ZŁ NIE ZADZIAŁAŁY I ODESŁAŁAM IM PUDEŁKO CO NIEKTÓRYCH MOŻE ZDZIWIĆ KASE MI ODDALI
                  POZDRAWIAM
        • Gość: Tadeusz Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.12, 12:35
          Również zostałem oszukany przez firmę, proszki absolutnie nie zadziałały. T.H.
        • Gość: KIKI Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.12, 13:55
          JA KUPIŁAM ICH TABLETKI NA POCZĄTKU WRZEŚNIA60TABL KURACJA MIESIĘCZNA NIE BYŁO EFEKTU I ODESŁAŁAM IM OPAKOWANIE WRAZ Z UZASADNIENIEM DLACZEGO ZWRACAM OPAKOWANIE I OTRZYMAŁAM ZWROT KASY NA KONTO POMNIEJSZONE O KOSZT PRZESYŁKI
        • Gość: Ewa Re: WEIGHT LOSS forum brak efektow IP: *.fenix.katowice.pl 19.03.13, 14:28
          Ja rowniez bralam przez dwa miesiące te tabletki i waga nadal stoi w miejscu.
          Czuje sie oszukana
      • Gość: malinka68 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.12, 20:48
        TAAA ja też byłam naiwna. 2 tygodnie temu odesłałam puste opakowanie i.....nic. JEDNO WIELKIE OSZUSTWO !!!!!
        • Gość: nie dałem sie ... Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.free.aero2.net.pl 28.03.12, 23:19
          A czy odsyłanie pustego opakowania nie jest pozbywaniem sie dowodu zakupu, tego gów..?,
          dają jakieś pokwitowanie (faktura, paragon), sama nazwa spolki jest dziwna,
          ciekawe czy nazwa widnieje w KRS.
          • Gość: Lisia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 13:18
            Do KRS firma jest zgłoszona. A o ile pamiętam facet z zarządu Massive Dynamic Sp. z o.o. jest w zarządzie jeszcze ... 28(!) spółek. Mówi Wam to coś?
      • Gość: magda Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 23:19
        Witam! Kupiłam również ten produkt i po dwóch tygodniach brak rezultatów. Jestem zanipokojona moja decyzją o zapkupie tej substancji.
      • Gość: magda Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.03.12, 08:58
        Muszę przyznać, że się zaniepokoiłam po przeczytaniu tego co piszesz bo mam podobne doświadczenie.Stosowała ten środek przez miesiąc i nic nie schudła.Reklamację złożyłam 9 dni temu poczekam jeszcze aż miną 2 tygodnie i też złożę wniosek.Tak się zastanawiam o co chodzi z tym Weight Loss.Tyle super opini o tym środku.Może ten cały Jan Kowalczyk w ogóle nie istnieje?Jeśli będziesz składał pozew daj znać ja też złoże zawiadomienie.
        • zetka73 Re: WEIGHT LOSS forum 21.05.12, 14:33
          A to pisze te świetne opinie ??? zastanawiałaś się albo znalazłaś choć jedną osobę która potwierdziłaby wspaniałość tego produktu ?
          To samo Elavia na płaski brzuch :)
        • Gość: jerfil Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.cust.bredband2.com 29.08.12, 10:22
          Chętnie dołączę się do zbiorowego pozwu przeciwko tej oszukańczej firmie. Kupilem i zjadłem 2 opakowania tego "cudownego środka odchudzającego" i nic!!!! Nawet pół kilograma mniej. Czyste nabijanie ludzi w butelkę. Mieszkam za granicą a będąc w Polsce zamówiłem ten produkt za 2 opakowania całe 334 PLN. Jak mam dochodzić zwrotu pieniędzy? Nie wiem i nie wiem (po przeczytaniu tego forum) czy jakakolwiek forma domagania się zwrotu pieniędzy będzie skuteczna. Myślę, że to już stracone bezpowrotnie pieniądze.
          • Gość: denko Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.static.masterinter.net 29.08.12, 14:07
            a probowales chociaz zareklamowac? bo ja zareklamowalem i dostalem zwrot. wiec moze najpierw sprubuj.
            • Gość: afewak Re: WEIGHT LOSS forum IP: 199.58.165.* 29.08.12, 14:15
              Biedni hejterzy... Na innych to działa, na innych nie. Zareklamujcie po prostu, a nie plujecie tu żółcią. Ja sam nie brałem, ale dzięki tym tabletkom moja żona wygląda jakby miała znowu 25 lat! Schudła naprawdę szybko. Polecam wszystkim.
              • Gość: martyr Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.creanova.org 29.08.12, 19:35
                bardzo dobry preparat. brałem dużo różnych podróbek g...wien które nic nie pomagały, to jest co innego zupełnie. na wadze mam już -12 kg
                • Gość: piesch Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.62.233.111.rdns.ubiquityservers.com 10.09.12, 13:54
                  ja na razie minus pięć straciłem i bardzo sie cieszę, zamawiam kolejne opkaowanie :)
                  • Gość: RR Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.22.100.94.static.swiftway.net 11.09.12, 16:32
                    Dzień dobry wszystkim. Jestem po zakończonej kuracji. Wziąłem w sumie 8 opakowań a 30 tabl. Waga spadła o około 22 kg. Tabletki wspomagały ćwiczenia aerobowe około dwa - trzy razy w tygodniu. Chce powiedzieć, że przed pierwszym opakowaniem byłem bardzo sceptyczny. Po pierwszym opakowaniu wyniki tez nie były oszałamiające, ale już po drugim efekt był tak widoczny, że dalszych wahań nie miałem. 110->>78 . Polecam.
          • Gość: kiki Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.12, 15:48
            przeczytaj regulamin i to wszystko
            mi kase oddali
            • Gość: elkap Re: WEIGHT LOSS forum IP: 103.11.154.* 15.10.12, 18:21
              Właśnie. Zawsze kasę można odzyskać. Mój mąż nie schudł i dostał. Ale na mnie z kolei to działa, więc zamówiłam kolejne opakowanie.
      • Gość: Wiesia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 13:03
        Powinniśmy złożyć pozew zbiorowy-ja też się nacięłam.Podany nr tel już nie istnieje.Poprzednio dałam sie naciąć na Fast Slim New Generation.To banda oszustów.Jeśli możemy to działajmy razem.
      • Gość: Wiola Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 05.05.12, 23:36
        To oszuści... Pieniędzy raczej nie uda się odzyskać diety.frix.pl/temat/207298/oszustwo-z-suplementami/2 Też dałam się naciągnąć niestety. Jeśli będę mogła pomóc to zapraszam do kontaktu gg 15804815 a firma oszukuje nadal sprzedając tabletki pushup2
      • Gość: Elżbieta Re: WEIGHT LOSS forum IP: 95.108.72.* 12.05.12, 14:12
        Witam prosze mi powiedzieć jakie podjejmiemy kroki w celu zdemaskowania oszusta
      • Gość: rysiek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.cc.put.poznan.pl 28.05.12, 09:14
        Ja też kupiłem 2 opakowania.Zażywałem 3dni.Nigdy w swoim życiu tak źle się nie czułem jak po tych tabletkach.Odstawiłem je.Żona je łykała do końca nie schudła wręcz przytyła.Jeśli chodzi o zwrot kasy to zapłaciłem 174,00zł za 2 opak.Po odesłaniu 2 ich na powyższy adres dostałem na konto 77,50 zł.W przesyłce musicie dołączyć pismo i uzasadnić :jesli chcecie to napiszę Wam jakiej treści dołączyłem pismo. Jednak z tą satysfakcją gwarantowaną to oszustwo.
        • Gość: HUNBEJWIN Re: WEIGHT LOSS forum IP: 31.210.102.* 28.05.12, 09:48
          Gość portalu: rysiek napisał(a):

> Ja też kupiłem 2 opakowania.Zażywałem 3dni.Nigdy w swoim życiu tak źle się nie
          > czułem jak po tych tabletkach.Odstawiłem je.Żona je łykała do końca nie schudła
          > wręcz przytyła.Jeśli chodzi o zwrot kasy to zapłaciłem 174,00zł za 2 opak.Po o
          > desłaniu 2 ich na powyższy adres dostałem na konto 77,50 zł.W przesyłce musicie
          > dołączyć pismo i uzasadnić :jesli chcecie to napiszę Wam jakiej treści dołącz
          > yłem pismo. Jednak z tą satysfakcją gwarantowaną to oszustwo.

jak trzy dni zażywałeś to nie dziwne, niczego nie mogłeś oczekiwać.
        • Gość: Brioszka:) Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.rev.unlimitednet.us 28.05.12, 10:20
          yyyy :/ niezłe nie brałeś tego w takim czasie, żeby kuracja miała jakikolwiek sens i obwiniasz cały świat, ze ci się nie udało :/ nie wiem jak mogłeś się źle czuć jak w tym nie ma żadnych chemikaliów. nie poddawaj się :) mnie się udało :) w dół 7 kilo!
          • Gość: Marta1988 Re: WEIGHT LOSS forum IP: 62.122.80.* 06.07.12, 11:42
            Witam Wszystkich,

nie wiem dokladnie kiedy wszyscy pisaliscie tutaj na forum, ale i tak sie z wami podziele tym jak na mnie dzialaja te tabletki.
            Do mnie: mam 23 lata, 167 cm i waze obecnie 65kg (:/), praca siedzaca ok. 11 godzin(biuro)
            Waga celowa to 60kg -jak bedzie mniej to tez okay :)
            Tak..., od czego zaczac?...
            Tabletki zamowilam 2 tygodnie temu.
            Jedyne co przeczytalam i widzialam to byle zdjecia i komenty osob ktore schudly za pomoca tabletek..., wiem, wiem..., bardzo naiwnie.
            No tak, teraz gdy mam juz te tabletki zaczne je wkancu brac.
            Dzisiaj (tj. 06.07.2012) wzielam przed sniadaniem pierwsza tabletke.
            (Moje sa okragle, koloru cappucino )-pisze bo wyczytalam, ze niektore tabletki o tej samen nazwie sa podluzne..., nie wiem czemu sa dwie rozne formy ale moje sa okrogle.
            Jak do tej pory nie czuje glodu i nic mnie nie boli.
            kolejna tabletke wezme 20 min. przed obiadkiem tak jak stoi na opakowaniu.

Sprobuje pisac codziennie i moze jak ktos bedzie to czytal podzieli sie ze mna swoimi doswiadczeniami.

I obiecuje, obojetnie czy efekty beda pozytywne czy negatywne bede wszystko opisywala.
            Dosc oszukiwan w internecie!!!i jakis wymyslonych baaaardzo pozytywnych komentow :/

• Gość: ediblus@o2.pl Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 07.06.12, 11:10
        tak mam problem z tym lekiem nie działa i chcę wystąpić o zwrot kosztów albo nawet dalej
      • Gość: Karolina [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.12, 17:48
        • Gość: klarnecistka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.deac.net 09.06.12, 22:31
          ja zwrot dostałam bez problemów, nie miałam z nimi żadnych kłopotów. musiałam oddać, bo potrzebna mi była dosłownie każda kasa, jaką mogłam uzyskać. więc nie wiem jakie są te tabletki bo ich nie brałam, ale wiem, że dostałam zwrot :)
          • Gość: aga78:( Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.centertel.pl 10.06.12, 19:18
            witam , ja brałam te tabletki przez miesiac i widze ze nie jestem jedyna oszukana. mam nadzieje, ze oni oddadza kase jak to jutro wysle , bo to kosztuje kupe kasy a efekty zadne, ciekawe
            • Gość: marcjanka2 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.51.241.57-cloud-server-dublin2.dediserve.com 11.06.12, 13:00
              a łyszka na to... moja stara terz brała bez powodzenia, bo wpieprzala chleb ze smalcem wieczorami. ja biorac tabletki ograniczylam diete i schudlam juz 6 kilosów. wszystko zależy od tego czyc chceicie czy nie cos ze soba zrobic
            • Gość: january_blefuje! Re: WEIGHT LOSS forum IP: 195.254.135.* 11.06.12, 13:19
              bo może chelb ze smalcem jadlaś, zagryzajac te tabletki...? oj ty tuskomatołko...:D
              • Gość: Aranżysta Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.77.137.13.citynethost.com 11.06.12, 13:35
                Gość portalu: january_blefuje! napisał(a):

> bo może chelb ze smalcem jadlaś, zagryzajac te tabletki...? oj ty tuskomatołko.
                > ..:D

Idź stąd pisowczyku.. :) Nikt Cię tu nie słucha :) Ja też nie rozumiem psioczenia na te tabletki, według mnie to jest absolutnie coś w pytę. Jakby niektórzy nie rozumieli, że jak ktoś czuje szczuplejszy, to czuje się szczęśliwszy. :) To trzeba po prostu zrozumieć, a nie krytykować ludzi, którzy chcą schudnąć... :) Pozdrawiam

----
                Aranżysta
                www.concept-wnetrza.com/
      • Gość: Irena Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.kwbbelchatow.bot.pl 14.06.12, 09:45
        Mam podobnie, jednym słowem nabito nas w butelkę.
      • Gość: Irena Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.kwbbelchatow.bot.pl 14.06.12, 10:16
        Te tabletki to jedno wielkie badziewie, stara, a głupia poraz pierwszy dałam się nabrać, o zwrot nie będę się ubiegać, szkoda zdrowia - moja mega naiwność i tyle.
      • Gość: Iwona Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.olsztyn.mm.pl 14.06.12, 11:26
        oczywiście, dokładnie ta sama sytuacja
        • Gość: henryk Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hostkey.ru 14.06.12, 11:35
          Ja tak samo jak Iwona i matuzalem - jestem zadowolony. Pewnie to inaczej działa na każdego, ale mnie pomogło
          • Gość: Majka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 15.06.12, 12:20
            Ja zamówiłam biore juz 2 tygodnie. Płaciłam przy odbiorze. Schudłam 3kg. Staram sie nie objadac zbytnio jesc wiecej ryb nabiolu a mniej tluszczu i cukru. Nie cwicze bo nie moge czekam na operacje. Zbytnich zmian w fizjologi organizmu nie odczulam. Moze to placebo ktore motywuje dosc wysoka cena. Mam nadzieje ze jak nie pomaga to zbytnio tez nie szkodzi. Bede zagladala tu co tydzien i pisala co i jak u mnie moze to komus sie przyda. Dodam jeszcze ze spadek mojej wagi jest proporcjonalny 1.5 kg tygodniowo a tabletki przyjmuje róznie raz 1 raz 2 dziennie alezy jak z posilkami mi wypadnie. Staram sie duzo pic i biore probiotyk.
            • Gość: xsd Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.deac.net 19.06.12, 10:47
              xs xsx xsdx zazu gdzie ty jesteś, zazu? xs xsx xsdx
              • Gość: smo Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.static-host.net 19.06.12, 10:56
                :) ale śmiechu co niemiara, jak czytam ten wontek :) ludzie jak nie chcecie nie kupujcie, czy ktoś wam pod piztoletem każe to robić? :D
                • Gość: generał Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hostkey.ru 19.06.12, 11:04
                  ludzie OTWÓRZCIE OCZY. dają wam igrzyska, wypisuja bzdury na forach. kto ma interes w tym zebyscie sie nie odchudzali i byli nieatrakcyjni? pomyślcie chwile. OTWÓRZCIE OCZY
      • Gość: Mirka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.internetia.net.pl 05.07.12, 09:38
        Firma oszukuje na potęgę. Ja zachowalam chociaż trochę czujności i nie dałam się namówić na zakup 2 opakowań.
        • Gość: idzielec Re: WEIGHT LOSS forum IP: 77.79.4.* 05.07.12, 11:55
          Gość portalu: Mirka napisał(a):

> Firma oszukuje na potęgę. Ja zachowalam chociaż trochę czujności i nie dałam si
          > ę namówić na zakup 2 opakowań.

a moze jakieś rozwiniecie? sgtawiasz spory zarzut a zadnych argumentów...?
      • ewa3100 [...] 09.07.12, 23:39
        • Gość: anka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 62.233.37.* 10.07.12, 11:50
          ja am odmienne dswiadczenia na mnie tabletki terz nie zadzialaly ale KASE MI ODDALI
        • veel43 Re: WEIGHT LOSS forum 12.07.12, 19:51
          Oj uważaj co piszesz bo zaraz Cie posądzą o konkurecje siejacą złe opinie- mnie to własnie tu spotkało.
          No coz ja tez uwierzyłam w cud:) pozdrawiam
          • Gość: polak Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.duomenucentras.lt 13.07.12, 13:21
            konkurencja nie konkurencja , wszystko tak bedzie dalej jak bedzie tusk rzadzil .
        • majka955 [...] 05.12.12, 11:38
          • Gość: viki Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.12, 22:07
            ...i kasy nie oddaja dranie? tez im odsyłam całe opakownie oryginalnie zamkniete, zobaczymy czy kasę oddadzą.
      • Gość: Beata K, Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 20:35
        Dokładnie o tym samym myśle - zgłosić sorawę do prokurautury o popełnienie przestępstwa. Ja nie dostałam żadnej faktury, tylko kwotę do zapłaty na kopercie. Zero efektu i zero kontaktu oprócz adresu, który jest chyba fikcyjny, bo nikt tam ich nie zna,,, Prosze o kontakt bekabe@wp.pl
        • Gość: swistak Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.creanova.org 17.07.12, 11:03
          taaaaa.... :) kolejny mail widmo...? :D
          • Gość: kalikst Re: WEIGHT LOSS forum IP: 62.233.34.* 17.07.12, 11:08
            Beato K... Nie wiem czym ty myślisz, ale chyba nie głową...
            • Gość: ania78 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.rackcentre.redstation.net.uk 17.07.12, 13:07
              czego sie jej czepiasz... ;/ karzdy ma prawo do swoich wypowiedzi . jak komus nie wszlo odchudzanie moze poprosic o zwrot pieniedzy i ma prawo tez przeciez do opinii na tym forum. ja akurat jestem zadowolona z tego supementu jednak uznaje prawo inncyh do swych wpowiedzi....
      • Gość: marek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.wroclaw.hypnet.pl 18.07.12, 16:16
        Witam,niewiem ile wtym prawdy ,ale te tabletki nic nie daja kupiłem opakowanie za 177 zł czekam na zwrot pieniedz .pozdrawiam
      • Gość: Janusz Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.mm.pl 03.08.12, 10:41
        Witam,

ja również kupiłem jedno opakowanie suplementu "odchudzanie" dla swojej mamy lecz efekt był zerowy. Po miesiącu usiłowałem się skontaktować z konsultantem, ale numer został już wyłączony, a na wysłany adres e-mail nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Tak więc jest to jedno wielkie,kolejne OSZUSTWO!!! Przestroga dla innych, aby omijali tą promocję szerokim łukiem. Pozdrawiam Janusz
        • Gość: alicjaka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hostkey.ru 03.08.12, 15:00
          Może mamam jadąłs jesdncozesnie schabowszczaki? Tak robila mmoja kuzynka i tez nie slchudla nie dziwne zreszta. ja oprucz tego sie ruszalam i mniej jadlam. to nie sa tabsy od jezuusa
          • Gość: olo Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.chomiczowka.waw.pl 07.12.12, 14:38
            > Może mamam jadąłs jesdncozesnie schabowszczaki? Tak robila mmoja kuzynka i tez
            > nie slchudla nie dziwne zreszta. ja oprucz tego sie ruszalam i mniej jadlam. to
            > nie sa tabsy od jezuusa

Co za analfabeta to napisał ?
      • Gość: Renata Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.12, 11:35
        dopiero dokonałam zakupu środka idchudzającego i zaczęłam zażywać poczekam na reakcję ,
        • Gość: jakajakaja Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.amanah.com 13.09.12, 16:19
          hej hej ja zaczelam brac jakies miesieac temu na razie sa oczekiwane efekty minus 6 kilogramów :)
          • Gość: mama Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hostkey.ru 15.09.12, 21:53
            nie dajcie sie nabrać czarnym prowcom... te tabletki naprawde dzialaja... trzeba sie tylko stosować do zalecen ich brania...
            • Gość: ramz4 Re: WEIGHT LOSS forum IP: 94.46.240.* 16.09.12, 21:53
              pewnie kurde ze dziala chwala bogu, ze nie czytalem tych bzdru przed kupnem bo bym sie nie zdecydowal a teraz jestrem zadowolony
      • Gość: jerzy Re: WEIGHT LOSS forum IP: 212.160.236.* 08.10.12, 09:11
        tak kupiłem jedno opakowanie -bez efektu -zwrotu pieniędzy tez nie ma
        • Gość: maleczia Re: WEIGHT LOSS forum IP: 217.170.202.* 08.10.12, 14:01
          jerzy... nikt ci tu nie wieży... cały czas bezsensownie atakujesz ten produkt, musi ci się naprawdę chcieć albo dostajesz okrongłą sumkę za to, problem jest taki, że efekty sa ewidentne i ja jako osoba, która schudła to potwierdzam.
      • Gość: Maria Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 15.11.12, 17:45
        Ja także zamówiłam 2 opakowania tyle,że za 304.- zł. Zużyłam 1 opakowanie i waga nie drgnęła.Skontaktowałam się z firmą,a oni odpisali,że mam wysłać na adres wysyłkowy lecz tam nikogo nie było /byłam osobiście/ u sasiadów dowiedziałam że tu dawno nikogo nie było.Nie wiem jak odzyskać chociaż za to jedne całe opakowanie,bo nie zamierzam wysłać.
        • Gość: Bez oszustwa Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.static.masterinter.net 19.11.12, 19:17
          Hej, a napisałaś wszystko tak jak oni tam chcą? Tam jest sporo pappierów, ale w końcu kasę mnie oddali takze ja nie mam powodów by nazwać ich oszustami.
      • Gość: Anna Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.xdsl.centertel.pl 11.12.12, 15:58
        Witam!
        Ja zamówiłam na próbę na pół miesiąca. Za chwilę miałam telefon, że na taki krótki okres to bedzie mały efekt, no i kasy za 14 dni nie zwrócą- lepiej zamówić na miesiąc. Zamówiłam zero efektu. dzisiaj odesłałm opakowanie, wcześniej rozmawiałam telefonicznie, no już nie byli tacy mili jak przy zamówieniu. Jak nie otzrymam kasy chętnie się przyłącze do działania, ale trochę odczekać muszę. Pozdrawiam tel 503032310 Anna
      • Gość: Monika z Szwecji Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.cust.bredband2.com 17.03.13, 13:18
        Tak ja mam podobna sytuacje i mozesz sie zemna skontaktowac na adres E-mail monikamalmo@interia.pl Ja bede dzwonila do warszawy na policje i zglaszala o popelnienie przestepstwa bo chce odzyskac moje 343 korony za jedno opakowanie bo tyle zaplacilam
      • Gość: irek katowice Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.leon.com.pl 20.03.13, 10:41
        mam zamiar tez zwrocic sie o zwrot gotowki do firmy po zarzyciu opakowania 60 szt nie schudlem ani kilograma a bylem na diecie 1200 kal oprocztego intensywne cwiczenia wyslem rekalamacje o zwrot gotowki ale nic nie otrxzyamalem . pozdrawiam . oszukany

• Gość: NAIWNA Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.13, 09:03
        TEŻ ZOSTAŁAM OSZUKANA!!!!!!!!!!
      • Gość: kingiskan Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.static.chello.pl 30.04.13, 10:39
        Dziś mija dwa tygodnie, które Massive ma na rozpatrzenie mojej reklamacji i dziś zamierzam do nich zadzwonić z pytaniem jaka jest decyzja. Ja straciłam 180 zł i tak się zastanawiam czy nie rozpocząć jakiegoś "zbierania" ludzi pokrzywdzonych, w końcu w kupie siła...
        • Gość: irba16@onet.eu Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.leon.com.pl 30.04.13, 15:34
          ja dwukrotnie reklamowalem weight loss i reklamacje uznano pieniadze dostalem w okresie ok 10 dni i nie moge wpowiedziec firma sie wywiazala z umowy /. pozdrawiam
          oczywiscie rozmawiialem jeszcze tel i przakazano mi kwote na konto pomniejszona okszt przesylki
      • Gość: ewcia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.ip.netia.com.pl 27.05.13, 10:49
        tak ...właśnie czekam na zwrot i ......liczę na to....proszę bez ha ha ta firma ma chyba TWARZ
      • Gość: coyottg Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.free.aero2.net.pl 27.06.13, 13:54
        Udalo sie odzyskac pieniadze za te tabletki
        Ja tez czuje sie oszukany
      • Gość: Anna Bierzynska Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 26.08.13, 11:19
        Mnie wlasnie przysłali tylko 1 opakowanie, chociaż zamowilam i ZAPLACILAM za 2 - tzn cene 234 zl ! To by trzeba rzeczywiście podac do sadu !
      • Gość: iza Re:massive dynamic- to ta sama firma forum IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.13, 17:16
        Przeczytałam twoją historię z tą firmą. Ja też złożylam reklamację na produkt zielona herbata, kupiłam 2 opakowania po 60szt. Niestety żadnych efektów. Złożyłam reklamacje , długo bez żadnej odpowiedzi i właśnie dziś zadzwoniłam do firmy kurierskiej, która w dniu zamówienia kontaktowala się ze mną w celu potwierdzenia zamówienia, usłyszałam, że reklamacja odrzucona. Co ty zrobiłeś, może możesz mi w tej sprawie coś doradzić
      • Gość: blanka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 14.10.13, 17:58
        Ja też kupiłam 4 opakowania zielonej kawy za ponad 500 PLN.Zwrócono mi tylko 91 PLN gdzie reszta jeśli suplement nie działa??????????
      • Gość: Jola Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.mmj.pl 17.10.13, 13:44
        Miałam taką samą sytuację. Jedna wielka ściema a o zwrocie pieniędzy zapomnij, dzwoniłam w sprawie zwrotu , konsultantka stwierdziła, że spóźniłam się o trzy dni z odesłaniem opakowań,
        producent liczy 60 dni od dnia wysyłki a ja wysłałam 60 dni od otrzymania tego "genialnego specyfiku". Jedno wielkie kłamstwo
    • Gość: Artoo Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.e-wro.net.pl 08.03.12, 08:17
      Pierwszym ostrzeżeniem, że to podejrzana firma jest to, że reklamują się głównie na stronach dla półinteligencji typu o2 czy pudelek. Zajrzałem tam przypadkiem przeglądając internet w poszukiwaniu suplementów i zaciekawiła mnie ta stronka. Inny niezły chwyt to taki, że przy opuszczaniu ich strony dwukrotnie musisz potwierdzić, że jesteś pewien, że nie chcesz schudnąć (haha) inaczej wciąż tkwisz na ich stronie.
      Zdjęcia pań w wersji 100 i 70 kg umieszczone na ich stronie po wrzuceniu na wyszukiwarkę grafiki google można znaleźć na różnych dziwnych stronkach sprzedających różne dziwne preparaty do odchudzania ... TOTALNA ŚCIEMA
      Ciekawe jakie mają procedury żeby udowodnić im, że nie schudłeś tyle ile wymaga zwrot pieniędzy za zakup tabletek ... notarialne ważenie czy wystarczy tylko potwierdzenie od teściowej :) ciekawe kto się na to nabiera - wiem, czytelniczki pudelka hahaha.
      • Gość: inka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.Martel.Biz 08.03.12, 17:19
        może i masz rację, sama dałam sie nabrać! ale cieszę się bardzo ze zachowałam resztki rozsądku i nie zrobiłam przelewu! miałam zapłacić przy odbiorze, ale przesyłka nie dotarła do mnie! pzdr.:)
        • Gość: Grażyna Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.205.110.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.12, 16:10
          Ja się dałam nabrać.Wysyłam im to świństwo.Może oddadzą kasę.
      • Gość: Irek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 08:31
        Rzeczywiście - trafiłem na nich na stronie o2. Z zamieszczonej tam reklamy można wejść na stronę przeznaczoną na komentarze dot. produktu. Zamieściłem tam kilka bardzo niepochlebnych opinii (demaskujących oszustów). Wszystkie zostały usunięte, ostatnia (w dniu wczorajszym) po 2 -3 godz.
        Ps. Dzisiaj tej reklamy na o2 już nie ma.
        • Gość: jtm Re: WEIGHT LOSS forum IP: 46.151.74.* 26.03.12, 18:39
          No to ja jestem następna , po tygodniu waga ani ani , resztę wysyłam z powrotem.pewno forsy nie oddadzą .A jagody to chyba tylko nasze latem jak uzbieramy. Życzę powodzenia w sprawie.Może ktoś tam niedaleko mieszka - komuś należy się w mor..........
          Pozdrawiam
      • Gość: MONT zwrot - oddajemy puste opakowania, zeby .... IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.12, 15:41
        napełniali i frajerowali kolejnych, którzy tez odeślą i tak w kóło... machina
    • Gość: inka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.Martel.Biz 08.03.12, 16:58
      ja zamówiłam tabletki ale nawet do mnie nie dotarły, pewnie dlatego, że chciałam zapłacić przy odbiorze! a jeszcze okazało się, że konta facebookowiczów, którzy tak zachwalali ten produkt nie istnieją!
      nie dajcie sie oszukać! pozdrawiam:)
    • Gość: naiwna Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.12, 23:07
      Ty należysz do tych, którzy się nie nabrali, ja naiwna kupiłam i po zjedzeniu opakowania 60 szt nie straciłam na wadze nawet 10 dkg, te tabletki to kompletna ściema
      • Gość: Aga Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.doplaty.gov.pl 09.03.12, 11:10
        A czy skorzystałaś z mozliwości zwrotu pieniędzy?
      • Gość: naiwnaxxx Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.05.12, 18:24
        wiec witam w klubie naiwnych... ja tez kupilam te tabletki i dopiero teraz "wpadlam na pomysl" zeby wejsc na forum, dlatego ze stosuje je juz od dwuch tygodni i nie schudlam jeszcze ani grama.... przeraza mnie to co tu czytam i nie moge uwiezyc w swoja glupote!!!
    • Gość: :))) Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.as13285.net 09.03.12, 15:41
      Ludzie, gdyby wymyślili takie tabletki, które odchudzają ludzi bez wysiłku i głodu i bez ubytku na zdrowiu to by o tym trąbiły wszystkie media świata. Wszyscy lekarze by to popierali, autorytety. Nie dajcie się nabrać :)
      • Gość: gość Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.12, 14:27
        Były takie Meridia lecz są wycofane te dawały rade na własnym przykładzie sie przykładzie i to nie była ściema gdyby tak wróciły waw
        • mer-iam Re: WEIGHT LOSS forum 25.04.12, 14:02
          Tak tylko Meridia jest na sehedrynie brałam ją także jak i Formę taki sam skład i jeszcze jakiś tam egipski odpowiednik. Miałam problemy z sercem, nadciśnienie, depresje i strasznie psuły mi się zęby. Nie ma cudownych tabletek są tylko suplementy a przy nich jest dieta i sport. Ja biorę Weight Loss od 3 tyg i zaczynam czuć efekty, nie mam ochoty na słodkie i tłuste, oprócz brania tego specyfiku jem co 3 godziny warzywa i białko jeden posiłek dziennie dopuszczam dowolny oczywiście w ramach rozsądku kalorycznego, około 2 litr wody dziennie i 2 do 3 treningów sztuk walki w tygodniu i co weszłam w spódnicę która od miesięcy była za mała, a spodnie w których chodziłam ostatnio mi spadają. Pamiętajcie, że nie każdy chudnie w kilogramach. Należy pójść do dietetyka i zbadać ile macie w sobie tłuszczu a ile mięśni, jeżeli tych drugich jest dużo to chudniemy w centymetrach. Jeden kilogram mięśni to jak 8 kilo tłuszczu. Też jestem nieco rozczarowana z tym Weight Loss bo efekty nie są takie szybkie ale z drugiej strony wiem, że nie zawsze trzymam dietę nie ma leku cud musi być też własny wysiłek. Nie mam z tą firmą nic wspólnego tylko od wielu lat się odchudzam to już prawie hobby. A powiecie mi tak z ciekawości się pytam, żeby porównać to do moich doświadczeń, czy oprócz tych tabletek coś robicie jakiś sport albo dierta.
          • marika2872 Re: WEIGHT LOSS forum 25.04.12, 14:28
            DO MERIAM
            ..........................
            Tak tylko Meridia jest na sehedrynie brałam ją.............................. O CO TU CHODZI? na czym jest meridia? nie zrozumiałam, wyjaśnij jak możesz
            • mer-iam Re: WEIGHT LOSS forum 25.04.12, 14:55
              Sehedryna to pochodna anfetaminy, działa na przysadkę mózgową, powoduje zupełny brak łaknienia i rzeczywiście można na niej schudnąć 15 kg w 2 miesiące, ale kosztem zdrowia. Co więcej trzeba uważać, żeby nie było efektu jo jo i żeby się też od tego nie uzależnić. W Europie to jest zakazane, bo stwierdzono kilkadziesiąt zgonów mnie się to jeszcze udało kupić w Syrii w 2010. Jednak jak wróciłam do Polski i wydałam kupę kasy na leczenie zębów to mnie odrzuciło do tego środka. Meridia powoduje, że ślinianki działają nieprawidłowo jest bardzo sucho w jamie ustnej i to przyśpiesza próchnicę zębów nawet jak piłam hektolitry wody to i tak uczucie suchości pozostawało. Nadciśnienie tętnicze i z tym związane przyśpieszone bicie serca może doprowadzić właśnie do zapaści i do tego stany depresyjne, wypadanie włosów i zmęczona skóra, nadmierne pobudzenie problemy ze snem.
              • marika2872 Re: WEIGHT LOSS forum 25.04.12, 17:33
                być może jestemmało doinformowana :) - tego nie wiem, ale jak żyje nigdy nie słyszałam o czymś takim jak SEHEDRYNA!!!!!!!!!, NAWET W NECIE NIC NIE MOGE ZNALEŻĆ.no cóż może naprawde zacofana jestem:)

kobiety coraz częściej sięgają po zawierający amfetaminę Adderall (lek tak naprawdę przeznaczony do leczenia nadpobudliwości psychoruchowej u dzieci lub tzw. zespołu chronicznego zmęczenia u dorosłych). Zawarta w tabletkach amfetamina działa silnie stymulująco i wpływa na ośrodek głodu. W efekcie dodaje energii, hamując łaknienie. Pozwala utrzymać świetną figurę i mieć maksimum energii bez dodatkowych wyrzeczeń. Niestety dość szybko uzależnia i ma wiele działań niepożądanych. Przy długotrwałym stosowaniu mogą pojawić się nawet zaburzenia schizofreniczne.. Amfetamina jest rozpowszechnionym nielegalnym środkiem PSYCHOTROPOWYM.

nigdy nie słyszalam , żeby ten " SKŁADNIK" - który nie istnieje był w MERIDII -z tego co mi widomo , w meridi jest jeden składnik główny , sibutramina - a nie amfetamina czy SEHEDRYNA , która nie istnieje!!!!!!

Sibutramina monohydratu chlorowodorku jest białym lub kremowym krystaliczny proszek o rozpuszczalności 2,9 mg / ml w 5,2 pH wody.
                MERIDIA. Każda kapsułka zawiera 5 Meridia mg, 10 mg i 15 mg sibutraminy monohydratu chlorowodorku. Zawiera także jako substancje pomocnicze: laktoza jednowodna, NF, celuloza mikrokrystaliczna, NF, koloidalny dwutlenek krzemu, NF oraz stearynian magnezu, NF w trudnych kapsułce żelatynowej [który zawiera dwutlenek tytanu, USP; żelatyny; FD & C Blue nr 2 ( 5 - i 10-mg kapsułki tylko), D & C Yellow No 10 (5 - i 15-mg kapsułki tylko) i inne składniki nieaktywne].
                Nie należy kojarzyć sibutraminy z innymi centralnie działającymi lekami hamującymi łaknienie, a także lekami przeciwdepresyjnymi i neuroleptykami.
                • Gość: njk Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hu 25.04.12, 17:54
                  śandaj z bogiem, jest wtedy lepiej hehe
                  • marika2872 Re: WEIGHT LOSS forum 25.04.12, 18:15
                    SANHEDRYN. — najwyższa władza żydowska, działająca od czasów niewoli babilońskiej (Ez 6,7) i czuwająca nad religijnym i politycznym ...
                    o cóż:)
              • Gość: półsierota Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.12, 12:48
                moj tata chciał zrzucic kilka kg i bral weight loss, niestey skonczylo sie tragicznie...tata zmarl!!!!!!
            • Gość: Iksss Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.31.23.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.06.12, 11:28
              To jest WIELKIE OSZUSTWO. Przez miesiąc po zużyciu opakowania , jeżdżąc na rowerze średnio 30km dziennie oraz codzienny basen 0,5h przy naprawdę bardzo niewielkich posiłkach, gdzie cały czas chodziłem głodny schudłem tylko 7kg. Te tabletki ZATRZYMUJĄ ODCHUDZANIE !!!! Bez nich daję radę lepiej.
              • Gość: Kaschak Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.1and1.pl 05.06.12, 13:14
                ale jaja... zatrzymuje odchudzanie... co za bzdura!
                • Gość: Kaschak Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.1and1.pl 05.06.12, 13:17
                  zresztą nie wiem... ja schudłam 8 kilo jestem zadowolona
          • japonka393 Re: WEIGHT LOSS forum 05.05.12, 22:57
            sibutrominie:-)))
            • Gość: calineczek888 Re: WEIGHT LOSS forum IP: 31.171.134.* 07.05.12, 17:20
              Zgadzam się japonka393. Niełatwo jest być grubym. Ja mam tak czasami, że do niektórych wind nie mogę wejść i muszę schodzić po schodach. A jestem chory i nie mogę tak po prostu schudnąć. Nie dziwię się, że ludzie robią, co mogą.
              • Gość: bez kitu Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.12, 15:23
                Naiwność ludzi nie ma granic. Masz problem z otyłością? Cudowna tabletka nie pomoże!!! Nie ma tutaj też żadnej tajemnicy. Nic Ci nie sprzedam ale napisz na priv to Ci pomogę : po.zdrowie@gmail.com
                • Gość: Poloniusz Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.deac.net 20.05.12, 17:29
                  pułłapka na młode wróble... hahaha napisz do mnie umówimy się na spotkanko, jakiś seksik ten tego, szybkei wejscie wyjście i schudniesz... hahahhaa
                  • Gość: szasta_prasta Seks jest spoko! IP: 91.223.208.* 20.05.12, 17:32
                    Ja uważam, że najlepiej się odchudzać się uprawiając miłość. Kto chętny zapraszam: nakoniku@gmail.com
                    • Gość: Graficiarz Re: Seks jest spoko! IP: 46.20.33.* 20.05.12, 17:53
                      No nie zaprzeczę... Seks jest spoko :D:D:D Co za kolo :D
                      • Gość: armina69 Re: Seks jest spoko! IP: 91.238.215.* 21.05.12, 10:07
                        ja proponuję takie combo: seks plus tabletki! :)
                      • Gość: JuniorAps Re: Seks jest spoko! IP: 62.233.42.* 22.05.12, 10:11
                        Gość portalu: Graficiarz napisał(a):

> No nie zaprzeczę... Seks jest spoko :D:D:D Co za kolo :D

///tylko trzeba uważać, bo czasami obtarcia są///
                    • Gość: hahaha Re: Seks jest spoko! IP: 188.65.76.* 22.05.12, 08:45
                      Gość portalu: szasta_prasta napisał(a):

> Ja uważam, że najlepiej się odchudzać się uprawiając miłość. Kto chętny zaprasz
                      > am: nakoniku@gmail.com

widze ze w calej dyskusji sa jeszcze ldzie, ktorzy z humorem podchodzą do tematu :) chwala niebiosom, ze nie wszyscy spinają poslady :D
    • Gość: Magda Szestka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 17:21
      • Gość: kinia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.icpnet.pl 12.03.12, 17:06
        Mam wrażenie,że to co poleciłaś to kolejna ściema z tymi samymi dzikimi jagodami....
        • Gość: Magda Szestka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 19:29
        • Gość: nie dałem sie ... Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.free.aero2.net.pl 28.03.12, 23:36
          tak to koleja ściema, jak ktos bylby uczciwy to prowadząc taki biznes podalby dane kontaktowe dane rejestrowe spolki, czy dzialalnosci gospodarczej. A tak to zaplacisz kase na zarejestrowanym rachunku na fikcyjnej nazwie, kwota jest zaraz przelewana na inny rachunek oszusta, albo jest zmiana rejestru takiej dzilalnosci przestępczej (bo inaczej tego nie mozan nazwać) i dalej nabijami kolejny milion nabitych w butelke ....
        • Gość: nie dałem się Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.free.aero2.net.pl 28.03.12, 23:46
          tak to koleja ściema, jak ktos bylby uczciwy to prowadząc taki biznes podalby dane kontaktowe dane rejestrowe spolki, czy dzialalnosci gospodarczej. A tak to zaplacisz kase na zarejestrowanym rachunku na fikcyjnej nazwie, kwota jest zaraz przelewana na inny rachunek oszusta, albo jest zmiana rejestru takiej dzilalnosci przestępczej (bo inaczej tego nie mozan nazwać) i dalej nabijami kolejny milion nabitych w butelke ....
      • Gość: Małgorzata777 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.12, 06:26
        Pani Magda Szestak = Ewelina Dryńska kilka postów niżej.
        Nie jest Pani klientką kupującą w polecanej firmie, tylko reklamuje Pani tę firmę i jej produkt za pieniądze (skąd to wiem? napisałam o tym w moim komentarzu do Pani postu, gdzie podpisła się Pani jako "Ewelina Dryńska"). Więc nie jest Pani wiarygodna ani polecany produkt nie jest wiarygodny.
        Po co tak kłamać? Nie prościej szczerze napisać, że jest Pani pracownikiem danej firmy i że reklamują Państwo SWÓJ produkt? To byłoby bardziej godne zaufania niż reklama udawanej klientki, bo to budzi podejrzenia, tak samo, jak jakieś sztucznie moderowane fora osób chwalących dany produkt (tzn. z usuniętymi negatywnymi opiniami).

Manipulacja, manipulacja, manipulacja... Czyli jedno, wielkie kłamstwo.
      • Gość: Lisia Re: Trójkąt Zdrowia Kyani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 13:28
        Trójkąt Zdrowia Kyani to moim zdaniem też ściema jak omawiane tabletki. Poszukajcie sobie informacji gdzie jest zarejestrowana strona www.odchudzajciesie(.....)com
        Moim zdaniem to kolejny cwaniak żerujący na naiwnych. Nie dajcie się wkręcić i nie kupcie czasami tego Trójkąta K.
        • Gość: magdona1 Re: Trójkąt Zdrowia Kyani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 15:18
          Kochani piszcie jak najwięcej, żeby ludzie mieli obszerną wiedzę i nie wydawali pieniędzy na tabletki odchudzające, które nie odchudzą.
          Takich cwaniaków jest bardzo dużo żerują na naiwnych, nie dajcie się nabrać.
          Kasę lepiej wydać na owoce.
        • Gość: lukasz Re: Trójkąt Zdrowia Kyani IP: *.tronic.pl 03.11.12, 16:54
          Ja akurat stosuję trójkąt zdrowia i jestem zadowolony
          a czy jest to efekt placebo czy naprawdę działa to nie wiem
          sami musicie sobie odpowiedzieć
      • Gość: grażyna Re: WEIGHT LOSS forum IP: 83.238.117.* 09.05.12, 14:46
        ja też dałam się nabrać. Waga ani drgnie, za to odporność spada.
        • Gość: horbos3 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.static-host.net 09.05.12, 21:17
          ja tam niewiem sluszalem ze to dobry lek ale poglady sa rozne
        • zielolka Re: WEIGHT LOSS forum 15.05.12, 11:22
          Gość portalu: grażyna napisał(a):

> ja też dałam się nabrać. Waga ani drgnie, za to odporność spada.

od tabletek? jak to mozliwe!? O_o
          • Gość: asiajasia Re: WEIGHT LOSS forum IP: 195.68.192.* 16.05.12, 10:41
            Wszyscy wręcz podnoszą głos na temat tego preparatu a przecież to nie jest lek "cud" .
            To suplement diety a więc od samego jego przyjmowania nikt nie schudnie i nie rozumię dlaczego tylu ludzi pisze że to oszustwo ?
            Zakupiłam preparat "Odchudzanie" , narazie mogę powiedzieć tylko tyle ( stosuję go dopiero 2 dzień ) że nie ciągnie mnie `tak do jedzenia a do słodkiego to już wcale z czego bardzo się cieszę ale zobaczymy co będzie dalej .
            Na razie też żadnych innych skutków ubocznych :)
            I jeszcze jedno : każdy z nas jest inny więc może inaczej zareagować na taką dawkę ....
            Po tygodniu stosowania postaram sie coś jeszcze napisac :)
            • gruszynka Re: WEIGHT LOSS forum 16.05.12, 19:34
              Dokładnie. Mi te tabletki pomogły schudnąć jak waga stanęła (efekt plateu), bo się już wcześniej odchudzałam i właśnie chciałam coś "na rozruch". Ale nie wiem, czy tak samo by było gdybym nic wcześniej nie robiła. No i potem też. Bo nei jest tak, że jak zaczęłam brać tabletki, to rzuciłam dietę i ruch. Ale też dopiero z nimi straciłam ostatnie 8 kilo.
    • Gość: Lucjan Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.krosoft.pl 12.03.12, 19:40
      Kit Kit i jeszcze raz kit ciekawe czy oddadzą kase zobacze ale szczerze wątpie zjadłem 60 tabletek i nic zupełnie nic szkoda czasu na kolejne opakowanie bo to jedna wielka lipa!!!
      • Gość: MArek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 20:24
        Weight Loss to gó...!!! Nie kupujcie tego!!! To nie jest dopuszczone do obiegu w Europie!!!
        • Gość: Agab Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.ksiezyc.pl 19.03.12, 19:14
          WEIGHT LOSS to ściema. Ludzie nie kupujcie tego specyfiku, szkoda kasy a efektów brak. To jedno wielkie g...
      • Gość: Irek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 08:04
        Przerobiłem to już - oczywiście że oszuści nie oddadzą kasy. Błędem kolejnym jest kupno 2 opakowań, ponieważ w ten sposób nie można zażądać zwrotu pieniędzy w ciągu 60 dni od zakupu. Sam specyfik jest oczywiście bezwartościowy.
    • Gość: Ewelina Dryńska [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 20:40
      • Gość: Małgorzata777 Re: Zdrowe odchudzanie IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.12, 06:18
        Szanowna p. "Dryńska", w innym poście nazwała się pani "Magda Szestka".
        Dlaczego udaje Pani kogoś, kim Pani nie jest?
        Bo nie jest Pani taką "przypadkową" forumowiczką, co to stosuje jakiś specyfik i szczerze go poleca, tylko reklamuje Pani za pieniądze coś, co niekoniecznie jest godne polecenia.

Zdradzil Panią ten sam sposób pisania (stylistyka), sposób podpisania się (choć inne, wymyślone imię i nazwisko), i ten sam dostawca internetu do Pani komputera (widoczny przy zagwiazdkowanym numerze IP przy Pani poście).

Jest Pani NIEWIARYGODNA, a przez to również podejrzane jest to, co Pani reklamuje.
        Gdyby podpisała się Pani np. "Anna, specjalistka od odchudzania firmy takiej a takiej, produkującej specyfik jakiś tam", to byłaby Pani bardziej wiarygodna, a tak każdy widzi, że Pani kłamie. Bo jak można o swoim własnym, wcześniejszym poście napisać: "Powiem Wam, że dużo czytałam o tym co ktoś już wspomniał czyli (...)" ?
        Na innym forum (f.kafeteria.pl) też Pani się wypowiada w podobny sposób, tyle że znów pod innym zmyślonym nazwiskiem.

• Gość: Trenejros Re: Zdrowe odchudzanie IP: 212.180.234.* 23.03.12, 12:27
        Myślicie grubaski, że samymi tabletami dacie radę schudnąć 30 kG ????? Do roboty, na rowerek, na spacer, na siłownie !!! Tabletkami to możecie sobie jedynie dietę uzupełniać nieroby ! Jak się nie umie czytać, to nic dziwnego, że się później pisze głupoty na forum :)
        Każdy rodzaj z tych tabletek to tylko i aż suplement diety ! A suplement diety tłuściutkie głuptaski to jedynie jej uzupełnienie. Jak chcesz grubasku schudnąć, to niestety musisz się spocić, tableta jedynie przyspieszy spalanie i ograniczy apetyt po treningu.
        Chętnych zapraszam na siłownię na bemowie :) Reszta niech se łyka dalej same tabletki, siedzi przed kompem i się żali, że żaden gram tłuszczu nie spadł, żenada !
        • Gość: lisia Re: Trenejros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 13:35
          Trenejros-ku,
          może kilogramów u ciebie niewiele ale i rozumku...
          Czy naprawdę musisz obrażać innych?
          • japonka393 Re: Trenejros 05.05.12, 22:55
            Pięknie krytykując, zachęcasz. Pomyśl szerzej. Bywa, że schudnąć chcą też też takie jak ja. Całe zdrowe życie ćwiczyłam, nie jadłam, walczyłam skutecznie z tendencją do nadwagi. Teraz mam 51 lat, chory kręgosłup, stopy. Pomimo tego chodziłam dzisiaj kilka godzin choćby po sklepach, dzięki tabletkom termo... Są dni, gdy ruszyć się nie mogę z bólu. Stąd, będę poszukiwać sibutrominy, efedryny itp. Dają powera i znieczulenie na ból, a przede wszystkim głód. Choćby na 2 dni.
            Proszę, nie krytykuj, gdy nie znasz powodów ucieczki w zakazane leki. U mnie to rodzaj bezsilności i choć wiem o szkodliwości, wolę to niż nic w obliczu kolejnych kilogramów tłuszczu.
            Życzę zdrowia do aktywności
            • Gość: Ari80 Re: Trenejros IP: 68.65.211.* 07.05.12, 09:40
              bardzo mądrze prawisz, każdy jak chce, ma prawo kupic tabletki i ma prawo w nie wierzyć. niektórzy myślą, że w internecie można obrażać wszystko i wszystkich. żadnej odpwodzialności za słowo
              • Gość: Fraszka Re: Trenejros IP: 92.114.94.* 07.05.12, 09:45
                Też zgadzam się z japonką... Od razu całe wiadro pomyj na ludzi, którzy po prostu chcą schudnąć. Jak wy się zachowujecie. Każdy ma własną drogę i niech nią idzie.
                • Gość: kakaka Re: Trenejros IP: *.deac.net 11.05.12, 12:07
                  polskie zajeżdżanie. jeździć, że ktoś jest gruby. no ja p**** :/
                  • Gość: karola Re: Trenejros IP: *.amanah.com 21.05.12, 09:46
                    no ja miałam sytuację, że też miałam szykany :( z rożnych stron, od znajomych, w pracy, od rodziny. a jak pytałam się dlaczego to robią, mówili, żeby mnie zmobilizować, potem trzy miesiace do psychologa chodziłam :( ludzie są straszni. LUDZIE OTYLI MAJĄ PRAWO WALCZYĆ ZE SWOJĄ OTYŁOŚCIĄ NA WSZELKIE MOŻLIWE SPOSOBY.
        • Gość: jastice Re: Zdrowe odchudzanie IP: *.przemysl.hypnet.pl 18.04.12, 17:25
          Wiesz, ludzie czasem ćwiczą uważają na dietę nawet pija wymagane ilości wody małymi łyczkami. Mimo to czasem chorują i nic im to nie daje bo i tak tyją, Więc zanim zranisz uczucia takich grubasków to się zastanów, czy ty będąc w takiej sytuacji był/a byś wdzięczna za kolejne próby wytłumaczenia że kolejna godzina spędzona na bieżni coś da skoro sam/a wiesz ( bo przerabiałaś to milion godzin ) i że NIC ci nie daje!!!! Nie rań innych bo któregoś dnia może się i na tobie zemścić!!!!!!!!!!!
        • Gość: A.Be.. Re: Zdrowe odchudzanie IP: *.home.aster.pl 10.05.12, 11:21
          Od trzech tygodni biorę „Weight Loss” i nie schudłem ani grama, jak ważyłem 104 kg, tak dokładnie ważę tyle samo i to pomimo, że przestałem jeść na noc, jem o 1/4 mniej niż dotychczas i intensywniej jeżdżę na rowerze 3 x w tygodniu po 50 km, ostrym rytmem. Jedyny efekt przyjmowania tabletek, to większy apetyt.
          Jest to ewidentne oszustwo, które powinno się tępić. Całe szczęście, że jest internet i ta strona, to może uchroni innych przed zmarnowaniem pieniędzy. Ja dałem się wciągnąć.
          • Gość: zarobiony Re: Zdrowe odchudzanie IP: 62.233.42.* 11.05.12, 00:11
            strasznie mnie bawi to wszystko co tu czytam... palenie czarownic buahahaha...
            • Gość: haust Re: Zdrowe odchudzanie IP: *.51.241.44-cloud-server-dublin2.dediserve.com 11.05.12, 07:50
              nie rozumiem do końca w czym problem... nie kupujcie jak nie chcecie. pewnie jak w przypadku kazdego leku jest pierdyliard rzeczy do zrobienia..
            • Gość: lolA Re: Zdrowe odchudzanie IP: 46.246.89.* 11.05.12, 08:04
              Nie wiem co cie bawi, twoja głupot achyba :( :/ Ludzie się frustrują, mają prawo się wyżalić... Chociaz niekoniecznie musi tu być jakieś oszustwo. Pewnei nie do końca coś doczytali, nie stosują diety jakiejś... Inna rzecz, ze leki to czesto bardzo indywidualna sprawa.
          • julissima Re: Zdrowe odchudzanie 15.05.12, 10:07
            To rzeczywiście bardzo, bardzo dziwne. Powinien Pan chudnąć już od samego ograniczenia diety i zwiększenia ruchu. Natomiast jeśli tak się nie dzieje, przyczyn szukałabym raczej na przykład w problemach hormonalnych (tarczyca) niż w tabletkach wspomagających odchudzanie. Powinien się Pan skontaktować z lekarzem.

Gość portalu: A.Be.. napisał(a):
            > ważyłem 104 kg, tak dokładnie ważę tyle samo i to pomimo, że przestałem jeść n
            > a noc, jem o 1/4 mniej niż dotychczas i intensywniej jeżdżę na rowerze 3 x w ty
            > godniu po 50 km, ostrym rytmem.
        • Gość: hahaha Re: Zdrowe odchudzanie IP: 188.65.76.* 22.05.12, 08:43
          Gość portalu: Trenejros napisał(a):

> Myślicie grubaski, że samymi tabletami dacie radę schudnąć 30 kG ????? Do robot
          > y, na rowerek, na spacer, na siłownie !!! Tabletkami to możecie sobie jedynie d
          > ietę uzupełniać nieroby ! Jak się nie umie czytać, to nic dziwnego, że się późn
          > iej pisze głupoty na forum :)
          > Każdy rodzaj z tych tabletek to tylko i aż suplement diety ! A suplement diety
          > tłuściutkie głuptaski to jedynie jej uzupełnienie. Jak chcesz grubasku schudnąć
          > , to niestety musisz się spocić, tableta jedynie przyspieszy spalanie i ogranic
          > zy apetyt po treningu.
          > Chętnych zapraszam na siłownię na bemowie :) Reszta niech se łyka dalej same ta
          > bletki, siedzi przed kompem i się żali, że żaden gram tłuszczu nie spadł, żenad
          > a !

co racja to racjaa... pewnie sobie jeszcze przed snem schabowszczaka wrzuci i mysli, ze będzie super :D lenie
    • Gość: szczuplejsza Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.connected.pl 17.03.12, 12:02
      Pani ze zdjęcia przekonała mnie, że warto się wziąć za siebie już dzisiaj a nie od jutra!!!!! www.pogodaducha.pl/6870
      • Gość: Gabi Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.mm.pl 30.03.12, 23:04
        SUPER! Wreszcie jakiś głos rozsądku!!! (O trenejro nie zapominawszy!)
    • Gość: aga Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.cdma.centertel.pl 19.03.12, 18:50
      o maly wlos bym sie nabrala dzieki
    • Gość: paula Re: WEIGHT LOSS forum IP: 213.77.52.* 20.03.12, 19:30
      hej, ja niestety tez dalam sie wciagnac w zamowienie tego badziewia, zadzwonilam do konsuntalta i odmowilam zlozonego zamowienia. ponosze tylko koszty przesylki.
    • Gość: kacha Re: WEIGHT LOSS forum IP: 83.1.81.* 21.03.12, 10:51
      nie uważam żeby to była ściema. co prawda biorę go dopiero drugi dzień i chociaż wcale nie mam nadwagi bo ważę 63 kg chciałam schudnąć bez ćwiczeń. powiem Wam szczerze jeśli chodzi o minusy od wczoraj czuję się nie najlepiej, ciało pracuje na najwyższych obrotach, ręce mi się okropnie trzesą, że tak brzydko powiem sram jak kot co parę godzin. mam nadmiar adrenaliny, tańczyłam do 2 nad ranem bo nie mogłam zasnąc, chociaż ostatnią tabletke wzięłam o 13 a nie 5 h przed snem jak piszą, nie wiem co z tego będzie bo nie mam zamiaru ograniczać jedzenia a wrecz przeciwnie, przez ten szybki metabolizm jem śniadanie a nie jadlam już 2 miechy i nic nie schudłam! jeżeli schudne choć 3 kg na tych tablach uznaję je za genialne ale już widzę żę trzeba się trochę pomęczyć. wczoraj caly dzień w pracy nie mogłam usiąść... będę Was informowała o postępach jeśli chcecie. pozdrawiam
    • Gość: wypróbowałam Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.centertel.pl 21.03.12, 13:52
      NIE KUPUJCIE TEGO! To jest dokładnie jedna wielka ściema. Zamówiłam, wypróbowałam czułam się po tym źle, na pewno nie działało. Powołują się na Instytut Żywności i Żywienia, jednak gdy do Instytutu zadzwoniłam i spytałam o tą firmę to jej nie odnaleziono. podobnie jest z obecnością tego leku w rejestrze suplementów - nie ma go! producenci twierdzą, że wystepuje po inną nazwą - oczywiście jest to kolejna ściema.

gdy zgłosiłam się do nich żeby to świństwo i odzyskać pieniądze - to było bardzo ciężko. Gdyby nie drobne niedopatrzenie z ich strony to po prostu bym kasy nie dostała.
      ODRADZAM. POZA TYM NIE WIADOMO CO TO JEST.
    • Gość: Kasia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.ip.telfort.nl 22.03.12, 18:14
      Też tak sadze ze to jedna wielka ściema na ktorą sie złapałam biore te tabletki juz drugi tydzien i nie schudłam ani jedego kilograma:(Wrecz przeciwnie caly czas jestem glodna i dodatkowo żle sie po nich czuje codziennie boli mnie głowa.Nie zamawiajcie tego szitu!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Blanka [...] IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.03.12, 19:44
      • Gość: magda Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.12, 23:30
        tez chciałam to zamowic, dzieki ludzie ze piszecie o czyms takim. jestem w trakcie diety, tzn zamienilam slodkisci na warzywa i owoce, teraz przed wieczornym Tv zamias chipsow wciagam rzodkiewki i ogorki i do tego cwicze ok40 min dziennie. jestem samotna matka 7 miesiecznego bobasa i troche ciezki jest ogarnac wszystko ale sie nie poddam. na brzuch smaruje krem niwelizujacy rozstepy, owijam sie folia spozywcza a na to pas scigajacy i sa efekty, skora juz tak nie wisi i jest bardziej elastyczna. minely 3 tygodnie i mam 5kg mniej. odchudzanie to bardzo dluga i ciezka droga ale warto dbac o siebie. tylko trzeba robic to z glowa. a wszystkie suplementy same nie zadzialaja, wiem to ale gdzies glebiko wierze w ich dzialamie. GLUPOTA!!
        raz nabylam nie legalnie Adipex i to dzialalo bez niczego w ciagu miesiaca 3 rozmiary, za to samopoczucia bylo okropne, te tabsy mnie niszczysly
        zacznijcie dbac sami o siebiea a na koncu bedziecie czuc zastyswakcje i dume
        • Gość: magdalena Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 06:53
          Naprawde odchudzanie może i powinno być przyjemne. Schudłam przed operacją 9 kilo w ciągu dwuch tygdni nie głodząc się jedząc to co lubię i nie ćwicząć, nie ćwiczyłam ponieważ nie mogłam sie ruszać, jedyny mój ruch to spacer.Jadłam dużo produktów które same z siebie po prostu spalają tkankę tłuszczową jest wiele takich produktów np. ryby, jajka, mięso itp... głównie jadam je z lodową sałatą ona wspomaga metabolizm jem regularnie to bardzo ważne co 3 godziny pije pół godziny przed każdym posiłkiem nie chodze głodna a nawet jem słodycze, oczywiście sama je robie na mące pełnoziarnistej, odpowiednich jajkach, które również wspomagają odchudzanie i odpowiedniej margarynie. jesli ktoś jest zainteresowany moge przesłać swoje notatki na temat odchudzanie . Uważam, że wszyscy nas naciągają z tym odchudzaniem a wystarczy szczegółowo zapoznać się z tematem i naprawdę można schudnąć bez głodówek, bez stresu jejść to co się lubi samemu zadbać przy tym o witaminy, mikroelementy to wszystko jest w jedzeniu, trzeba je tylko odpowiednio łączyć i zjadać w odpowiednich ilościach.
          pozdrawiam:)
          • Gość: ewelina Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 13:53
            jeśli nadal oferujesz to byłabym zainteresowana tymi notatkami:) bardzo
          • Gość: Ela Re: WEIGHT LOSS forum IP: 82.160.241.* 27.03.12, 11:04
            Jestem zainteresowana podaj e mail to wymienimy swoje doświadczenie
          • Gość: iwonka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.komputersat.pl 30.03.12, 18:31
            Dzięki , właśnie byłam na ich stronie i byłam o krok od zamówienia tego ponoć CUDOWNEGO!!!!
            środka.
    • Gość: olka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.12, 12:43
      Ludzie, jak dobrze, ze to wszystko tu napisaliscie... Dzies wlasnie zamowilam to "cudo"... Dobrze,ze z platnoscia przy odbiorze- po prostu tego nie odbiore...Kurcze, tak bardzo bym chciala schudnac... Ostatnio juz sie wzielam ostro za siebie. Nie obżeram sie, jem rozsadnie cwicze... i nic!!! Juz powoli trace nadzieje,ze kiedykolwiek znow bede wazyc 60 kg... teraz waze 77:(
      • Gość: Kamila Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.12, 16:43
        Ja też to dzisiaj zamówiłam, dobrze że płatność przy odbiorze, więc też przesyłki nie odbiorę.
      • Gość: Ela Re: WEIGHT LOSS forum IP: 82.160.241.* 27.03.12, 11:06
        Mam ten sam problem ważę 73, a muszę dojść do wagi sprzed ciąży 65 i bardzo ciężko mi to idzie.
      • Gość: ona Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.subscribers.sferia.net 27.03.12, 13:35
        Witam wszystkich
        Niestety nie ma diety lub tabletek cud, ale mogę wam trochę ułatwić życie, jeżeli ktoś chce schudną to musi chociaż trochę ćwiczyć i dodatkowo może się wspomóc np. L-karnityna- 2 razy szybciej spala tkankę tłuszczową i dodatkowo wspomaga mieśnie (trzeba przy tym ćwiczyć troche, wystarczy 10, 15 min dziennie); podstawowy składnik codziennej diety BŁONNIK zapycha żołądek i nie chce sie tak jeść i jeżeli ktoś ma problem z przemianą materii to COLON C- łyżeczka dziennie wspomaga perystaltykę jelit.
        Pisze wam o tym ponieważ sama przez kilka lat byłam sportowcem, później mialam kontuzję i nie moglam już biegać, przytyłam do wagi 77 kg. Od 4 lat utrzymuję to samą wagę 60 kg i nie musze uważać na żadne diety, co jakiś czas stosuje to co wam opisałam wyżej i jest bardzo dobrze.
        Mam nadzieję że chociaż troszkę komuś pomogę :-) Pozdrawiam
        • Gość: Monia27 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 16:28
          Witam, niedawno znalazłam ciekawą dietę na stronie dietam.pl czy któraś z was korzystała z niej i czy faktycznie w ciągu 10 dni można zrzucić kilka kilogramów ?
    • Gość: wiesław Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.12, 19:36
      Te pastylki są w ogóle nieskuteczne i może są dobre ale nie do odchudzania.Wynik przy ich zażywaniu jest żaden.Skąd więc opinie pozytywne?
    • Gość: Marianek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.12, 20:40
      Od dwóch dni biorę po jednej tabletce 20 min przed obiadem,nie wiem czy stracę wagę.Obiady gotuję na parze jem około 16tej kolacji nie jem bo nie mam łaknienia.Ale co najważniejsze od dwóch dni papierosy mi nie smakują spalam 2 papierosy dziennie i to już dla mnie sukces widocznie to ma wpływ na zniechęcenie nikotyny,napiszę Wam po 30 dniach kuracji..
      • Gość: Spróbowałam Re: WEIGHT LOSS forum IP: 79.162.126.* 30.03.12, 13:41
        Odważny jesteś, albo podstawiony przez tych oszustów. jesli to pierwsze to radzę żebyś tego nie brał.
      • Gość: Karcz Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.home.aster.pl 19.04.12, 12:13
        Brawo gratuluję wyboru, kupcie więcej tabletek. Wspomagajcie bystrych, młodych biznesmenów. Za ich krętactwo może dostaną kiedyś grzywnę maks 500 zł :)
        • Gość: Ewa Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 09:42
          Biorę te tabletki ponad dwa tygodnie i nic. Już wiem, że to nie działa zupełnie, przestrzegam wszystkich nie kupujcie!!!!!!!!! Nikt sprzedawcy nic nie zrobi bo jest wyraźnie napisane suplement diety. W aptekach też kupić można różne które nie działają i nikt pieniędzy nie zwróci.. Wiem napewno, że jak nie weźmiemy się za siebie zmieniając drastycznie dietę i byłoby cudownie stosując przy tym więcej ruchu - wysiłku fizycznego, to nie schudniemy... Szkoda, że dałam się wciągnąć w zafałszowanie opinie pozytywne
          • ultrafiolka Re: WEIGHT LOSS forum 30.04.12, 12:12
            hm. no ale sa też nie zafałaszowane. dziewczyna mojego brata schudla 7 z tym. no nmoze nie jest to jakis mega wynik ale po niej bardzo widac i nie reklamowala bo raczej jest zadwoolon amimo wszytstko. myslicie z e powinna i tak? :|
            • Gość: Tarpan Re: WEIGHT LOSS forum IP: 94.46.8.* 30.04.12, 15:15
              Witam wszystkich serdecznie... Mnie się właśnie wydaje, że problem polega na tym, że część osób nieprecyzyjnie ten specyfik stosuje. Nie będę tu kruszył kopii, bo sam go nie brałem, ale i w rodzinie i wśród znajomych są osoby, które brały i miały efekty. Oczywiście jedni mniej, drudzy więcej - tu jest pewnie pies pogrzebany, że te tabletki działają inaczej w zależności od indywidualnych uwarunkowań.
    • Gość: beti264 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.syrion.pl 28.03.12, 22:09
      zgadzam sie z kolezanka zaplacilam 137zl za nic nie warte tabletki moj maz nie stracil ani kilograma wrecz przytyl pisza ze da sie odzyskac kase jesli nie podziala zobaczymy
      • Gość: jastice Odzyskałam tylko część pieniedzy!! IP: *.przemysl.hypnet.pl 18.04.12, 17:33
        Oszukana przez Massive Dynamic, jak wiele osób. Opisze w skrócie moją sytuacje, jeśli ktoś będzie coś robić w tą sprawa, lub była bym pomocna to daj znać przyłącze się!! i nie chodzi tu o pieniądze tak dla zasady po prostu. Jestem wręcz wściekła na sama siebie, że dałam się tak omamić!!. Kupiłam cztery opakowania,wyłykałam półtorej opakowania odesłałam wszystko co mi zostało (2,5) i puste opakowania(1,5) i dostałam zwrot za jedno czyli 78,75 zł . Z tego wynika że zostałam oszukana na jakieś 250 zł, mam dokumentacje w postaci zdjęć i dowodów wpłaty za wysłaną do nich paczkę i mam ochotę coś z tym zrobić ale samemu ciężko się walczy. Odpiszcie jeśli jesteście zainteresowani zróbmy coś z tym Wspólnie!!!!!!!!!!e. Pozdrawiam Tych którzy się zawiedli płacąc i otrzymując zawód w postaci tych samych kilogramów, niepewności czym byli karmieni i lżejszych portfeli!!!!!! Trzymam kciuki za realne diety!!!! i ćwiczenia!!! Ja tak zrobiłam i już na tym lepiej wyszłam po tygodniu Za darmo!!!!!Polecam Gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ala33 Re: Odzyskałam tylko część pieniedzy!! IP: 94.46.240.* 21.05.12, 12:54
          rany... wszystko ok... ale musiałaś to tyle razy pisać...musisz trzy posty z rzędu walić...trochę myślenia.
    • Gość: beata Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.syrion.pl 29.03.12, 15:50
      ludzie sluchajcie tej dziewczyny nie zastanawia was dlaczego tam sa tylko pozytywne opinie ja przekonalam sie po fakcie jak juz zaplacilam to nie dziala a tracicie tylko kase bo to ze zwracaja pieniadze to jedna wielka sciema olewaja was totalnie
      • Gość: beata Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.syrion.pl 29.03.12, 15:52
        takie cos powinno byc karalne to zwykle naciaganie na kase
      • Gość: maria Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.12, 16:01
        totalna ściema guzik a nie odchudzanie i na dodatek żadnego kontaktu nie chcę dalszych dostaw i byłoby super odzyskać kasę, ale marne widoki, nabijanie ludzi w butelkę ponoć ma być kontakt 24 godziny a tu guzik z pętelką
      • Gość: maria Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.12, 16:03
        totalna ściema guzik a nie odchudzanie i na dodatek żadnego kontaktu nie chcę dalszych dostaw i byłoby super odzyskać kasę, ale marne widoki, nabijanie ludzi w butelkę ponoć ma być kontakt 24 godziny a tu guzik z pętelką czy ktoś wie jak się z nimi skontaktować
        • Gość: Wojtek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 23:10
          • Gość: czopeks Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.mxserver.ro 12.02.13, 16:30
            witam wszystkich serdecznie. ja jestem z weight loss BARDZO ZADOWOLONY. ja tez byłem zrażony wszystkimi negatywnymi opiniami, jakie pisze się w necie o tym produkcie, ale jednak zdecydowałem się zastosować ten specyfik. niestety jestem niezwykle leniwym człowiekiem i mam problem ze zmobilizowaniem się do odchudzania. stad niestety potrzebuje dopingu jakiegoś, zeby zacząć coś ze soba robic... weight loss pomogl mi bardzo w zyskaniu pewnosci siebie, tak bym sie za siebie nie zabral... ale to tylko moja opinia, moze nie wszystkim pomaga
            • Gość: keeper-of-the-zoo Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.balticservers.com 12.02.13, 17:04
              Ładne pierdy wypisujecie to ludzie. Ciekawe, że ani słowa o tym, że jakoś niektórym się udaje na tym schudnąć? Co cuda?? Chrzanione lobby farmaceutyczne po prostu nie może sobie poradzić z tym, że ktoś z pominięciem ich złodziejskich atestów coś skutecznego sprzedaje. Schudłem dzięki weight loss 20 kilo w dwa i pół miesiąca i żaden palant w kitlu mi tego nie odbierze.
    • Gość: Kaja Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.quantum.pl 30.03.12, 09:52
      uważajcie na weight loss!!! To nie działa! To jest wielka ściema - przysięgam!!! Moje komentarze negatywne są stale usuwane!! Kupiłam to badziewie bo już nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić! I nic!! Nie działa!! Od poniedziałku po prostu zaczynam dietę ułożoną przez dietetyka i zaczynam biegać!! Proszę nie kupujcie tego !!
      • pablo-se Re: WEIGHT LOSS forum 30.03.12, 10:24
        działający nr. tel. 585858956!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: magdaa Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 14.06.12, 22:19
        potwiersdzam! nie dziala...szkoda wydanych na marne pieniedzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka