Gość: strepfen IP: 4.2.* / *.lodz.mm.pl 14.01.03, 16:41 ..tak najbardziej?Chodzi mi zarówno o cechy charakteru jak i o wygląd zewnetrzny..Prosze o szczere wypowiedzi;-))) pozdrafiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: Dziewczyny!Co Wam się podoba w chłopakach?? IP: *.acn.pl 14.01.03, 16:56 Gość portalu: strepfen napisał(a): > ..tak najbardziej?Chodzi mi zarówno o cechy charakteru jak i o wygląd > zewnetrzny..Prosze o szczere wypowiedzi;-))) > > pozdrafiam Dziewczyny powiedxcie coś bo się chłopak załamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri moment, moment... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:01 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: strepfen napisał(a): > > > ..tak najbardziej?Chodzi mi zarówno o cechy charakteru jak i o wygląd > > zewnetrzny..Prosze o szczere wypowiedzi;-))) > > > > pozdrafiam > > > > Dziewczyny powiedxcie coś bo się chłopak załamie... no ale, strepfenie, jakie to ma dla Ciebie znaczenie, ze ja napisze, ze inteligentnych i wyzszych ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:04 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: strepfen napisał(a): > > > > > ..tak najbardziej?Chodzi mi zarówno o cechy charakteru jak i o wygląd > > > > zewnetrzny..Prosze o szczere wypowiedzi;-))) > > > > > > pozdrafiam > > > > > > > > Dziewczyny powiedxcie coś bo się chłopak załamie... > > no ale, strepfenie, jakie to ma dla Ciebie znaczenie, ze ja napisze, ze > inteligentnych i wyzszych ode mnie? Ty to masz wymagania :))) Biedny strepfen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:07 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: strepfen napisał(a): > > > > > > > ..tak najbardziej?Chodzi mi zarówno o cechy charakteru jak i o w > ygląd > > > > > > zewnetrzny..Prosze o szczere wypowiedzi;-))) > > > > > > > > pozdrafiam > > > > > > > > > > > > Dziewczyny powiedxcie coś bo się chłopak załamie... > > > > no ale, strepfenie, jakie to ma dla Ciebie znaczenie, ze ja napisze, ze > > inteligentnych i wyzszych ode mnie? > > > Ty to masz wymagania :))) Biedny strepfen... taaa, wiem..:) ale nie przesądzajmy jeszcze sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:09 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: strepfen napisał(a): > > > > > > > > > ..tak najbardziej?Chodzi mi zarówno o cechy charakteru jak > i o w > > ygląd > > > > > > > > zewnetrzny..Prosze o szczere wypowiedzi;-))) > > > > > > > > > > pozdrafiam > > > > > > > > > > > > > > > > Dziewczyny powiedxcie coś bo się chłopak załamie... > > > > > > no ale, strepfenie, jakie to ma dla Ciebie znaczenie, ze ja napisze, > ze > > > inteligentnych i wyzszych ode mnie? > > > > > > Ty to masz wymagania :))) Biedny strepfen... > taaa, wiem..:) ale nie przesądzajmy jeszcze sprawy :) :)) Strepfen szykuj się, bo suri nadchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:15 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: strepfen napisał(a): > > > > > > > > > > > ..tak najbardziej?Chodzi mi zarówno o cechy charakteru > jak > > i o w > > > ygląd > > > > > > > > > > zewnetrzny..Prosze o szczere wypowiedzi;-))) > > > > > > > > > > > > pozdrafiam > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziewczyny powiedxcie coś bo się chłopak załamie... > > > > > > > > no ale, strepfenie, jakie to ma dla Ciebie znaczenie, ze ja napi > sze, > > ze > > > > inteligentnych i wyzszych ode mnie? > > > > > > > > > Ty to masz wymagania :))) Biedny strepfen... > > taaa, wiem..:) ale nie przesądzajmy jeszcze sprawy :) > > > :)) Strepfen szykuj się, bo suri nadchodzi... ze niby mam pierwszy krok zrobic?;) w ciemno to raczej niechetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:21 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: strepfen napisał(a): > > > > > > > > > > > > > ..tak najbardziej?Chodzi mi zarówno o cechy chara > kteru > > jak > > > i o w > > > > ygląd > > > > > > > > > > > > zewnetrzny..Prosze o szczere wypowiedzi;-))) > > > > > > > > > > > > > > pozdrafiam > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziewczyny powiedxcie coś bo się chłopak załamie... > > > > > > > > > > no ale, strepfenie, jakie to ma dla Ciebie znaczenie, ze ja > napi > > sze, > > > ze > > > > > inteligentnych i wyzszych ode mnie? > > > > > > > > > > > > Ty to masz wymagania :))) Biedny strepfen... > > > taaa, wiem..:) ale nie przesądzajmy jeszcze sprawy :) > > > > > > :)) Strepfen szykuj się, bo suri nadchodzi... > > ze niby mam pierwszy krok zrobic?;) > w ciemno to raczej niechetnie :) Strepfen podaj wymiary suri, bo się obrazi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:25 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: strepfen napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > ..tak najbardziej?Chodzi mi zarówno o cechy > chara > > kteru > > > jak > > > > i o w > > > > > ygląd > > > > > > > > > > > > > > zewnetrzny..Prosze o szczere wypowiedzi;-))) > > > > > > > > > > > > > > > > pozdrafiam > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziewczyny powiedxcie coś bo się chłopak załamie. > .. > > > > > > > > > > > > no ale, strepfenie, jakie to ma dla Ciebie znaczenie, > ze ja > > napi > > > sze, > > > > ze > > > > > > inteligentnych i wyzszych ode mnie? > > > > > > > > > > > > > > > Ty to masz wymagania :))) Biedny strepfen... > > > > taaa, wiem..:) ale nie przesądzajmy jeszcze sprawy :) > > > > > > > > > :)) Strepfen szykuj się, bo suri nadchodzi... > > > > ze niby mam pierwszy krok zrobic?;) > > w ciemno to raczej niechetnie :) > > > Strepfen podaj wymiary suri, bo się obrazi :))) no raczej, raczej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:26 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: strepfen napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > ..tak najbardziej?Chodzi mi zarówno o c > echy > > chara > > > kteru > > > > jak > > > > > i o w > > > > > > ygląd > > > > > > > > > > > > > > > > zewnetrzny..Prosze o szczere wypowiedzi > ;-))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > pozdrafiam > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziewczyny powiedxcie coś bo się chłopak zał > amie. > > .. > > > > > > > > > > > > > > no ale, strepfenie, jakie to ma dla Ciebie znacze > nie, > > ze ja > > > napi > > > > sze, > > > > > ze > > > > > > > inteligentnych i wyzszych ode mnie? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ty to masz wymagania :))) Biedny strepfen... > > > > > taaa, wiem..:) ale nie przesądzajmy jeszcze sprawy :) > > > > > > > > > > > > :)) Strepfen szykuj się, bo suri nadchodzi... > > > > > > ze niby mam pierwszy krok zrobic?;) > > > w ciemno to raczej niechetnie :) > > > > > > Strepfen podaj wymiary suri, bo się obrazi :))) > > no raczej, raczej :)))) Ale obrazalska :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:29 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: strepfen napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ..tak najbardziej?Chodzi mi zarówn > o o c > > echy > > > chara > > > > kteru > > > > > jak > > > > > > i o w > > > > > > > ygląd > > > > > > > > > > > > > > > > > > zewnetrzny..Prosze o szczere wypow > iedzi > > ;-))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pozdrafiam > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziewczyny powiedxcie coś bo się chłopa > k zał > > amie. > > > .. > > > > > > > > > > > > > > > > no ale, strepfenie, jakie to ma dla Ciebie z > nacze > > nie, > > > ze ja > > > > napi > > > > > sze, > > > > > > ze > > > > > > > > inteligentnych i wyzszych ode mnie? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ty to masz wymagania :))) Biedny strepfen... > > > > > > taaa, wiem..:) ale nie przesądzajmy jeszcze sprawy :) > > > > > > > > > > > > > > > :)) Strepfen szykuj się, bo suri nadchodzi... > > > > > > > > ze niby mam pierwszy krok zrobic?;) > > > > w ciemno to raczej niechetnie :) > > > > > > > > > Strepfen podaj wymiary suri, bo się obrazi :))) > > > > no raczej, raczej :)))) > > > Ale obrazalska :)) raczej zeby wymiary podal :)) <rozbawiona> Odpowiedz Link Zgłoś
strepfen Re: moment, moment... 14.01.03, 17:31 suri, lubisz inteligentnych ale nie muszą być w MENSA, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:33 strepfen napisał(a): > suri, lubisz inteligentnych ale nie muszą być w MENSA, co?? to skad bede miala gwarancje, ze nie sa mniej inteligentni ode mnie ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
strepfen Re: moment, moment... 14.01.03, 17:35 A Ty jesteś w Mensa?, oou shiiit, to do Ciebie sie chyba nie dostosuje:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:36 strepfen napisał(a): > A Ty jesteś w Mensa?, oou shiiit, to do Ciebie sie chyba nie dostosuje:-((( i tak to sie konczy zanim sie zdazy na dobre zaczac... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:37 strepfen napisał(a): > A Ty jesteś w Mensa?, oou shiiit, to do Ciebie sie chyba nie dostosuje:-((( Ja też nie jestem i przynajmniej staram się nadążyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:39 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > strepfen napisał(a): > > > A Ty jesteś w Mensa?, oou shiiit, to do Ciebie sie chyba nie dostosuje:-(( > ( > > > > Ja też nie jestem i przynajmniej staram się nadążyć... o! i to mi sie podoba! :) dorzucam do listy ambicje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:40 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > strepfen napisał(a): > > > > > A Ty jesteś w Mensa?, oou shiiit, to do Ciebie sie chyba nie dostosuj > e:-(( > > ( > > > > > > > > Ja też nie jestem i przynajmniej staram się nadążyć... > > o! i to mi sie podoba! :) > > dorzucam do listy ambicje ;) Tia mój kumpel też był ambitny i gołymi rękoma chciał zatrzymać pędzącą lokomotywę... :_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:44 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > strepfen napisał(a): > > > > > > > A Ty jesteś w Mensa?, oou shiiit, to do Ciebie sie chyba nie dos > tosuj > > e:-(( > > > ( > > > > > > > > > > > > Ja też nie jestem i przynajmniej staram się nadążyć... > > > > o! i to mi sie podoba! :) > > > > dorzucam do listy ambicje ;) > > > Tia mój kumpel też był ambitny i gołymi rękoma chciał zatrzymać pędzącą > lokomotywę... :_ no godne podziwu :)))! dorzucam odwage!:) i pomyslowosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:48 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > strepfen napisał(a): > > > > > > > > > A Ty jesteś w Mensa?, oou shiiit, to do Ciebie sie chyba ni > e dos > > tosuj > > > e:-(( > > > > ( > > > > > > > > > > > > > > > > Ja też nie jestem i przynajmniej staram się nadążyć... > > > > > > o! i to mi sie podoba! :) > > > > > > dorzucam do listy ambicje ;) > > > > > > Tia mój kumpel też był ambitny i gołymi rękoma chciał zatrzymać pędzącą > > lokomotywę... :_ > > no godne podziwu :)))! > > dorzucam odwage!:) > i pomyslowosc :) Był psubrat odważny i pomysłowy, bo kto by wymyślił, że można zatrzymać lokomotywę rękoma :) Odpowiedz Link Zgłoś
strepfen Re: moment, moment... 14.01.03, 17:43 spoko , spoko, ambitny też jestem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:49 strepfen napisał(a): > spoko , spoko, ambitny też jestem;-) ale doszly jeszcze dwa kryteria ;) w/w Odpowiedz Link Zgłoś
strepfen Re: moment, moment... 14.01.03, 17:50 odwazny??..pomysłowy?...tak, jak najbardziej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:54 strepfen napisał(a): > odwazny??..pomysłowy?...tak, jak najbardziej:-) jak jeszcze umiesz drinki z wiseinka i parasolka serwowac, to kazda twoja :) paaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:57 Gość portalu: suri napisał(a): > strepfen napisał(a): > > > odwazny??..pomysłowy?...tak, jak najbardziej:-) > > jak jeszcze umiesz drinki z wiseinka i parasolka serwowac, to kazda twoja :) > > paaaa! Widział jak inni mężczyźni patrzą na nią pożądliwie. Wydali mu się obrzydliwi, ordynarni. Gdyby jakiś się do nie źle odezwał zabił by go. Jego mięśnie napięły się samoczynnie. Patrzył dookoła jak lew pilnujący swojej zdobyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
strepfen Re: moment, moment... 14.01.03, 18:01 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > strepfen napisał(a): > > > > > odwazny??..pomysłowy?...tak, jak najbardziej:-) > > > > jak jeszcze umiesz drinki z wiseinka i parasolka serwowac, to kazda twoja > :) > > > > paaaa! > > > Widział jak inni mężczyźni patrzą na nią pożądliwie. Wydali mu się obrzydliwi, > ordynarni. Gdyby jakiś się do nie źle odezwał zabił by go. Jego mięśnie > napięły się samoczynnie. Patrzył dookoła jak lew pilnujący swojej zdobyczy. Niestety nic z tego bo z tym drinkiem z wiesienka to mnie zagięłaa:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri spoko spoko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 19:05 strepfen napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > strepfen napisał(a): > > > > > > > odwazny??..pomysłowy?...tak, jak najbardziej:-) > > > > > > jak jeszcze umiesz drinki z wiseinka i parasolka serwowac, to kazda t > woja > > :) > > > > > > paaaa! > > > > > > Widział jak inni mężczyźni patrzą na nią pożądliwie. Wydali mu się > obrzydliwi, > > ordynarni. Gdyby jakiś się do nie źle odezwał zabił by go. Jego mięśnie > > napięły się samoczynnie. Patrzył dookoła jak lew pilnujący swojej zdobyczy > . > > Niestety nic z tego bo z tym drinkiem z wiesienka to mnie zagięłaa:-( improwizuj! :) -- tylko spokoj moze nas uratowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 18:54 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > strepfen napisał(a): > > > > > odwazny??..pomysłowy?...tak, jak najbardziej:-) > > > > jak jeszcze umiesz drinki z wiseinka i parasolka serwowac, to kazda twoja > :) > > > > paaaa! > > > Widział jak inni mężczyźni patrzą na nią pożądliwie. Wydali mu się obrzydliwi, > ordynarni. Gdyby jakiś się do nie źle odezwał zabił by go. Jego mięśnie > napięły się samoczynnie. Patrzył dookoła jak lew pilnujący swojej zdobyczy. ty sie uspokoj bo ja glowe strace :))) drinki gotowe? bo za chwile zaczynamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 19:22 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > strepfen napisał(a): > > > > > > > odwazny??..pomysłowy?...tak, jak najbardziej:-) > > > > > > jak jeszcze umiesz drinki z wiseinka i parasolka serwowac, to kazda t > woja > > :) > > > > > > paaaa! > > > > > > Widział jak inni mężczyźni patrzą na nią pożądliwie. Wydali mu się > obrzydliwi, > > ordynarni. Gdyby jakiś się do nie źle odezwał zabił by go. Jego mięśnie > > napięły się samoczynnie. Patrzył dookoła jak lew pilnujący swojej zdobyczy > . > > ty sie uspokoj bo ja glowe strace :))) > drinki gotowe? bo za chwile zaczynamy... :))) Szukam korkociągu, a jak nie znajdę będę musiał korek wepchnąć do środka. Stara pijacka sztuczka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 19:50 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > strepfen napisał(a): > > > > > > > > > odwazny??..pomysłowy?...tak, jak najbardziej:-) > > > > > > > > jak jeszcze umiesz drinki z wiseinka i parasolka serwowac, to ka > zda t > > woja > > > :) > > > > > > > > paaaa! > > > > > > > > > Widział jak inni mężczyźni patrzą na nią pożądliwie. Wydali mu się > > obrzydliwi, > > > ordynarni. Gdyby jakiś się do nie źle odezwał zabił by go. Jego mięśn > ie > > > napięły się samoczynnie. Patrzył dookoła jak lew pilnujący swojej zdo > byczy > > . > > > > ty sie uspokoj bo ja glowe strace :))) > > drinki gotowe? bo za chwile zaczynamy... > > > :))) Szukam korkociągu, a jak nie znajdę będę musiał korek wepchnąć do środka. > Stara pijacka sztuczka :)) zanim wepchniesz trzeba z lokcia! :)) naughty girl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 19:55 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > strepfen napisał(a): > > > > > > > > > > > odwazny??..pomysłowy?...tak, jak najbardziej:-) > > > > > > > > > > jak jeszcze umiesz drinki z wiseinka i parasolka serwowac, > to ka > > zda t > > > woja > > > > :) > > > > > > > > > > paaaa! > > > > > > > > > > > > Widział jak inni mężczyźni patrzą na nią pożądliwie. Wydali mu s > ię > > > obrzydliwi, > > > > ordynarni. Gdyby jakiś się do nie źle odezwał zabił by go. Jego > mięśn > > ie > > > > napięły się samoczynnie. Patrzył dookoła jak lew pilnujący swoje > j zdo > > byczy > > > . > > > > > > ty sie uspokoj bo ja glowe strace :))) > > > drinki gotowe? bo za chwile zaczynamy... > > > > > > :))) Szukam korkociągu, a jak nie znajdę będę musiał korek wepchnąć do > środka. > > Stara pijacka sztuczka :)) > zanim wepchniesz trzeba z lokcia! :)) > > naughty girl Ja takich rzeczy nie lubię ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 20:00 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > strepfen napisał(a): > > > > > > > > > > > > > odwazny??..pomysłowy?...tak, jak najbardziej:-) > > > > > > > > > > > > jak jeszcze umiesz drinki z wiseinka i parasolka serwo > wac, > > to ka > > > zda t > > > > woja > > > > > :) > > > > > > > > > > > > paaaa! > > > > > > > > > > > > > > > Widział jak inni mężczyźni patrzą na nią pożądliwie. Wydali > mu s > > ię > > > > obrzydliwi, > > > > > ordynarni. Gdyby jakiś się do nie źle odezwał zabił by go. > Jego > > mięśn > > > ie > > > > > napięły się samoczynnie. Patrzył dookoła jak lew pilnujący > swoje > > j zdo > > > byczy > > > > . > > > > > > > > ty sie uspokoj bo ja glowe strace :))) > > > > drinki gotowe? bo za chwile zaczynamy... > > > > > > > > > :))) Szukam korkociągu, a jak nie znajdę będę musiał korek wepchnąć d > o > > środka. > > > Stara pijacka sztuczka :)) > > zanim wepchniesz trzeba z lokcia! :)) > > > > naughty girl > > > Ja takich rzeczy nie lubię ;))) tez niespecjalnie, ale co robic kiedy mezczyzna sobie z butelka nie radzi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 20:03 > tez niespecjalnie, ale co robic kiedy mezczyzna sobie z butelka nie radzi... ;) Przynajmniej kobiety potrafią sobie z butelką radzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: moment, moment... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 20:05 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > tez niespecjalnie, ale co robic kiedy mezczyzna sobie z butelka nie > radzi... ;) > > > Przynajmniej kobiety potrafią sobie z butelką radzić :))) takie czasy, takie czasy...:) mezczyzni niewiescieja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: moment, moment... IP: *.acn.pl 14.01.03, 20:08 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > tez niespecjalnie, ale co robic kiedy mezczyzna sobie z butelka nie > > radzi... ;) > > > > > > Przynajmniej kobiety potrafią sobie z butelką radzić :))) > takie czasy, takie czasy...:) > mezczyzni niewiescieja ;) Podobno na to lek wymyślili niedawno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri czego to ludzie nie wymysla! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 20:11 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > tez niespecjalnie, ale co robic kiedy mezczyzna sobie z butelka > nie > > > radzi... ;) > > > > > > > > > Przynajmniej kobiety potrafią sobie z butelką radzić :))) > > takie czasy, takie czasy...:) > > mezczyzni niewiescieja ;) > > > Podobno na to lek wymyślili niedawno :) na otwieranie butelki;)? raczej cos na pamiec by sie przydalo, to moze przypomnialbys sobie gdzie korkociag schowales:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: czego to ludzie nie wymysla! IP: *.acn.pl 14.01.03, 20:13 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > tez niespecjalnie, ale co robic kiedy mezczyzna sobie z but > elka > > nie > > > > radzi... ;) > > > > > > > > > > > > Przynajmniej kobiety potrafią sobie z butelką radzić :))) > > > takie czasy, takie czasy...:) > > > mezczyzni niewiescieja ;) > > > > > > Podobno na to lek wymyślili niedawno :) > > na otwieranie butelki;)? raczej cos na pamiec by sie przydalo, to moze > przypomnialbys sobie gdzie korkociag schowales:) Ten lek to się chyba właśnie korkociąg nazywał :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick a zastosujesz się...? 14.01.03, 17:24 1. wysoki ja brzoza 2. nie głupi jak koza 3. ładny jak żadny 3. i z dobrego domu... więcej absurdów mi do głowy na tę chwilę nie przychodzi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
strepfen Re: a zastosujesz się...? 14.01.03, 17:27 nie musze sie dostosowywać!heh:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a zastosujesz się...? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:31 strepfen, uwazaj co czynisz! agick to prawdziwa famme fatale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a zastosujesz się...? IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:32 famme fatale? Nie piję francuskich win :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a zastosujesz się...? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:32 Gość portalu: suri napisał(a): > strepfen, uwazaj co czynisz! > agick to prawdziwa famme fatale! > E femme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a zastosujesz się...? IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:33 femme fatale też nie pijam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a zastosujesz się...? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 17:34 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > femme fatale też nie pijam :) choc raz powinienies sprobowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a zastosujesz się...? IP: *.acn.pl 14.01.03, 17:36 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > femme fatale też nie pijam :) > > choc raz powinienies sprobowac ;) Szczwana bestyjka :) Wyzwanie na słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a zastosujesz się...? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 18:57 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > femme fatale też nie pijam :) > > > > choc raz powinienies sprobowac ;) > > > Szczwana bestyjka :) Wyzwanie na słowa... naughty girl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agick i nawet się zalogowałeś.. 14.01.03, 17:32 pytanie zaś brzmiało "czy się zastosujesz" a nie "czy się dostosujesz".... czytaj z ruchu moich warg - szybko nie znaczy dobrze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka hmm...... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 18:47 ogolnie to mnie rozbraja taka ,,misiowatosc'' i pewna nieporadnosc, nie mylic z byciem wkurwiajacym niedorajda Odpowiedz Link Zgłoś