19.12.06, 23:07
Help niech ktos da mi jakies fajne wskazowki co do wlosow, makijazu:) itp:).
dziekuje za odpwoeidzi:). Jak widac na 1 i 2 zdj widac moje naturalne
wydanie : wlosy czyli sztynka jestem:), piegi(raczje latem sa bardziej
widocznne, oczy szare:) no i tyci zieleni:). Pozdrawiam i dziekuje za
odpwoeidzi:)

Obserwuj wątek
    • Gość: paulinchen :) Re: HELP:) IP: 195.205.202.* 20.12.06, 09:37
      ładnie ci z tymi piegami :)moze jakies podklad rozjasniajacy troche tuszu,
      blyszczyku na usta no i kolor wlaosow moze by jest tak rozpusci i wycieniowac
      a potem nadac im jakis intensywniejszy kolor :) pozdraiwma
      • twitti Re: HELP:) 20.12.06, 21:46
        moim zdaniem pasuje ci kolor kasztanowy:) taki intensywny bedzie ladnie sie
        komponowal z piegami:)
        • Gość: jeszcze5 Re: HELP:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 23:27
          dziekuej bardzo za mile slowa i za podpowiedzi co do mojego wygladu:), a moze
          ktos ma jakis pomysl jak te wlosy wycieniowac:)??? pozdrawiam:>
          • Gość: marruda Re: HELP:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 23:29
            Ja nie mam pomysłu hmmm.... ale na tym ostatnim zdjęciu bardzo fajnie wyszłaś:)
            A musisz coś zmieniać w swoim wyglądzie?
            • jeszcze5 Re: HELP:) 20.12.06, 23:33
              hehe:), no chicialabym fryzurke bo moj chlopak lubi jak mam rozpuszczone wlosy,
              ale jak je rozpuszczm to mi sie wydaje ze moja buzia to kwadrat... ale on
              wlasnie mysli inaczej:/ ze mi wyszczupla:), dziekuje:)
              • Gość: marruda Re: HELP:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 23:55
                Skoro Twój chłopak lubi Cię w takich włosach to chyba znaczy, że Ci ładnie?:)
                Jeśli zależy Ci na Nim to może fajnie nic nie zmieniać i Mu się nadal bardzo
                podobać?:)
                • Gość: jescze5 Re: HELP:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 23:59
                  hehe madre slowa:), przy nim staram sie chodzic w rozpuszczonych, ale nie za
                  pewnie sie sama czuje:), wiec pewnie nic nie zrobie i tyko moze wycieniuje byle
                  jak:)
    • Gość: m Re: HELP:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 11:50
      wloski wystopniować tak żeby pasemka spadały na buźkę. To wyszczupla twarz:)
      pudrem brązującym lub różem (nie za różowym;)) musnij od kącików ust do skroni.
      To także wyszczupli buźkę. Rzęski pociągnij spiralką.. i myśle że wystarczy
      tego dobrego:) Zastanołabym się też nad ciekawą grzywką
      • Gość: jeszcze5 Re: HELP:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 17:51
        dziekuje slicznie:), ale chyba jedynie grzywka na nok bo mam za niskie czolo:D
    • wizazystka.forum Re: HELP:) 31.12.06, 15:20
      Kolory dla Pani:szary, antracyt, turkus, błękit morski, szarobrązowy, indygo,
      jasna mięta, złamana biel, delikatny cytrynowy, jasnoróżowy, śliwka, łosoś,
      granat, bakłażan, zieleń butelkona, kolor owczej wełny, zieleń o niebieskim
      zabarwieniu, nefrytowy, zieleń pastelowa, czekoladowy brąż, fiołek , wrzos,
      malinowy, wiśnia, arbuzowy, fuksja.

Kolor włosów powinno się zmieniać tylko o trzy tonacje w obrębie własnej. O
      trzy tony jaśniejsze, bądź o trzy tony ciemniejsze, wtedy zachowamy naszą
      naturalną kolorystykę.

Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka