Dodaj do ulubionych

od kiedy Suri i Xanatos

10.02.03, 11:22
zaczeli flirtowa na priwach,na forum zapadla nuda , tylko czasem w watkach
przewija sie temperatura ich zwiazku....wzloty i upadki :-).
Jak tak dalej beda nas olewac to te forum upadnie.
Obserwuj wątek
    • agick bez przesady.. 10.02.03, 11:32
      jest puściej to fakt ale nie znaczy, że grozi nam upadek..:))
      a na flirty lepszym miejscem jest priv niż o forum - przyznam, że rochę mnie
      irytowały sytuacje gdzie np. Xanatos dopisywał się do czyjegoś wątku, zaraz po
      nim Suri i wątek dryfował w kompletnie inną stronę kończąc liczbą 120 wpisów z
      czego 110 to były wpisy Suri i Xanatosa - tyle, że kompletnie nie na temat..:)
      • matrek Re: bez przesady.. 10.02.03, 11:34
        masz rację.
        • Gość: Xanatos Re: bez przesady.. IP: 213.17.170.* 10.02.03, 11:35
          Wszyscy macie rację.
          • Gość: suri chcialam przypomniec, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 11:38
            ze zaczely sie kasliwe komentarze a ja kwasow nie lubie wiec sie odwrocilam na
            piecie :))
          • pajdeczka Nie mają racji 11.02.03, 09:50
            Gość portalu: Xanatos napisał(a):

> Wszyscy macie rację.

Wasze wpisy są dowcipne i inteligentne. Wolę przeczytać 100 inteligentnych
            wpisów z humorem niż 1 nadęty (nie będę palcami pokazywała0>
            • Gość: Tom Re: Nie mają racji IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 11:39
              tak to juz jest ze niektorzy wola obejrzec 100 odcinkow "Renegata" niz jednego
              Almodowara czy Polanskiego. I nie sadze zeby to byl powod do chwalenia sie,
              choc i potepic trudno.
              • pajdeczka Re: Nie mają racji 11.02.03, 11:46
                Gość portalu: Tom napisał(a):

> tak to juz jest ze niektorzy wola obejrzec 100 odcinkow "Renegata" niz
                jednego
                > Almodowara czy Polanskiego. I nie sadze zeby to byl powod do chwalenia sie,
                > choc i potepic trudno.

A kto to taki ten Renegat, bo tych dwóch ostatnich znam, chociaż za Polańskim
                nie przepadam. Wolę Larsa von Tierra.
                • Gość: Tom Re: Nie mają racji IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 11:59
                  "Renegat" to pan, ktory jezdzi na motorze i ma bardzo sroga mine.
                  Odpowiedzialem, bo pomimo iz na Kobiecie nieczesto sie udzielam, to jednak
                  czytam poszczegolne watki i "zasmiecacze" nie wplywaja dobrze na komfort tejze
                  lektury. Na odpowiedz Tobie padlo, poniewaz czesto widuje Twoje przemyslenia
                  pod postami tytulowej dwojki. Wiem iz nic to nie zmieni, ale nie moglem sie
                  powstrzymac. Powiedzialem co chcialem i znikam. Do przeczytania.

ps. Lars von Trier- sluszny wybor. Popieram w calej rozciaglosci.
                  • pajdeczka Re: Nie mają racji 11.02.03, 12:23
                    :))
                    Gość portalu: Tom napisał(a):

> "Renegat" to pan, ktory jezdzi na motorze i ma bardzo sroga mine.
                    > Odpowiedzialem, bo pomimo iz na Kobiecie nieczesto sie udzielam, to jednak
                    > czytam poszczegolne watki i "zasmiecacze" nie wplywaja dobrze na komfort
                    tejze
                    > lektury. Na odpowiedz Tobie padlo, poniewaz czesto widuje Twoje przemyslenia
                    > pod postami tytulowej dwojki. Wiem iz nic to nie zmieni, ale nie moglem sie
                    > powstrzymac. Powiedzialem co chcialem i znikam. Do przeczytania.
                    >
                    > ps. Lars von Trier- sluszny wybor. Popieram w calej rozciaglosci.

Do nie wybór, to pokrewieństwo dusz:) śmiem tak powiedzieć.
                    Co do Suri i Xanatosa- też mnie nieraz denerwowali, bo psuli mi wątek, ale śa
                    tacy mili i kulturalni, że nie sposób się na nich złościć. No i inteligentni.
                    • fe_male Re: Nie mają racji 11.02.03, 12:27
                      pajdeczka napisała:

> Co do Suri i Xanatosa (...) są
                      > tacy mili i kulturalni, że nie sposób się na nich złościć. No i inteligentni.

Pajdka, to naprawdę Ty. No nie wierzę...

fe_podpuszczacz
                      • pajdeczka Re: Nie mają racji 11.02.03, 12:34
                        fe_male napisała:

> pajdeczka napisała:
                        >
                        > > Co do Suri i Xanatosa (...) są
                        > > tacy mili i kulturalni, że nie sposób się na nich złościć. No i inteligent
                        > ni.
                        >
                        >
                        >
                        > Pajdka, to naprawdę Ty. No nie wierzę...
                        >
                        > fe_podpuszczacz

Fe-male, nie zaczynaj.
                        • fe_male Re: Nie mają racji 11.02.03, 12:39
                          pajdeczka napisała:

Fe-male, .....

Pajdka, nie przezywaj się, wiara, aczkolwiek powoli, zaczyna mi wracać. (Ale
                          liczyłam na coś więcej;)
      • Gość: mathias_sammer Re: bez przesady.. IP: *.B2.srv.t-online.de 11.02.03, 12:16
        agick napisała:

> jest puściej to fakt ale nie znaczy, że grozi nam upadek..:))
        > a na flirty lepszym miejscem jest priv niż o forum - przyznam, że rochę mnie
        > irytowały sytuacje gdzie np. Xanatos dopisywał się do czyjegoś wątku, zaraz po
        > nim Suri i wątek dryfował w kompletnie inną stronę kończąc liczbą 120 wpisów z
        > czego 110 to były wpisy Suri i Xanatosa - tyle, że kompletnie nie na temat..:)
        >

Jak pusciej to przejrzysciej :)))) i spokojniej... Moze wroga jakiegos potrzeba, najlepiej
        wyimaginowanego...? Do uslug gdyby juz nie bylo zadnego (innego) chetnego :oD

Niech sobie flirtuja, jak lubia, w koncu po to rowniez jest forum.
        Xanatosie (niezalogowany) i Suri (jak obok) niekiedy zagladam do Waszych watkow,
        nie sa takie zle, po za tym- dlaczego nie...?
        Kiedys pisywali na Towarzyskim men i oona w formie jeszcze krotszej typu "yyyy" lub
        "he?" ewentualnie "o!" i jeszcze byly, no jak to sie nazywa, acha: "*..**..***... i
        mmmmm. mhmmm.... itp." i jakos nikomu nie przeszkadzalo ich zakochanie. Wcale a
        wcale nie drwie, powaznie- po prostu wiecej toleracji ( a' propos takowej polecam
        artykul w ostanim wprost o podwojnej moralnosci Polakow a raczej elit rzadzacych).

MIlego dnia ...i tez Was pozdrawiam :)))))
        M.S.
        • pajdeczka Do M.S. 11.02.03, 12:26
          Gość portalu: mathias_sammer napisał(a):

> > Kiedys pisywali na Towarzyskim men i oona w formie jeszcze krotszej
          typu "yyyy
          > " lub
          > "he?" ewentualnie "o!" i jeszcze byly, no jak to sie nazywa,
          acha: "*..**..***
          > ... i
          > mmmmm. mhmmm.... itp." i jakos nikomu nie przeszkadzalo ich zakochanie.

Może oni w ten sposób sygnalizowali odbywanie stosunków w internecie?
          Mnie by to przeszkadzało, nie muszę patrzreć na kopulowanie.
          • Gość: mathias_sammer Re: Do M.S. IP: *.B2.srv.t-online.de 11.02.03, 16:21
            pajdeczka napisała:

> Gość portalu: mathias_sammer napisał(a):
            >
            > > > Kiedys pisywali na Towarzyskim men i oona w formie jeszcze krotszej
            > typu "yyyy
            > > " lub
            > > "he?" ewentualnie "o!" i jeszcze byly, no jak to sie nazywa,
            > acha: "*..**..***
            > > ... i
            > > mmmmm. mhmmm.... itp." i jakos nikomu nie przeszkadzalo ich zakochanie.
            >
            > Może oni w ten sposób sygnalizowali odbywanie stosunków w internecie?
            > Mnie by to przeszkadzało, nie muszę patrzreć na kopulowanie.

Czesc Pajdeczko- jestem akurat ponownie w necie, jako jedyna odwazylas sie do mnie
            napisac, wiec czem-prendzej odpisuje :))). Mnie wiele rzezc y wnecie nie przeszkadza,
            gdyby tak bylo pewnie musialbym ciagle o czyms pisac. A tak, skrobne sobie od
            czasu do czasu, tyle chyba wolno :)))

Pozdrowka i uwazaj na moje wpisy Pajdeczko- jestem jednak mistrzem titanicowym
            (zatapiam tematy w ciagu kilku minut). Haha. Jak ja kocham zycie!!!! Juhuuu! :)))))

M.S.

Ps. a niech tam, zatopie jeszcze z dwa lub trzy, bul bul bul...
      • melinek Re: bez przesady.. 12.02.03, 10:30
        agick napisała:

> ...przyznam, że rochę mnie
        > irytowały sytuacje gdzie np. Xanatos dopisywał się do czyjegoś wątku, zaraz
        po
        > nim Suri i wątek dryfował w kompletnie inną stronę kończąc liczbą 120 wpisów
        z
        > czego 110 to były wpisy Suri i Xanatosa - tyle, że kompletnie nie na temat..:)

Przyznam, ze mysle podobnie.
        Gdy widze przeplatanke postow Xanatos - Suri, odechciewa mi sie czytac lub gdy
        jakis watek rozrasta sie szybko do duzych rozmiarow, latwo przewidziec kto w
        nim dyskutuje i tez don nie wchodze, przestalam wchodzic na watki przez nich
        zakladane.

To chyba specyfika tego forum. Dawniej byly watki Viki i jej paczki, ktore
        czytali jedynie ich tworcy, dzisiaj mamy duet Suri Xanatos.
        Pomijalam temte watki, pomijam te.
        • Gość: suri melinku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 10:33
          mam nadzieje, ze odnotowalas poprawe ;)
          juz zadne watki sie tak nie rozrastaja.
    • Gość: tipi Re: od kiedy Suri i Xanatos IP: *.35.11.vie.surfer.at 10.02.03, 11:35
      mysle ze nie jest nudno bo przeciez jest nasza maskotka forum, bijaca na slepo
      gdzie popadnie, kopiaca i plujaca, jej wstawki bardzo ozywiaja dyskusje.
      mysle ze bedzie dalej wesolo....
    • fikuska Re: od kiedy Suri i Xanatos 10.02.03, 11:36
      tylko ze wtedy przynajmniej bylo cos do czytania ,a teraz nic ..:-)
      • Gość: frisky2 Re: od kiedy Suri i Xanatos IP: *.axelspringer.com.pl 10.02.03, 11:37
        fikuska napisała:

> tylko ze wtedy przynajmniej bylo cos do czytania ,a teraz nic ..:-)

ale teraz mozna za to przesledzic wzloty i upadki internetowego niby-flirtu.
        • Gość: suri frisky2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 11:40

> ale teraz mozna za to przesledzic wzloty i upadki internetowego niby-flirtu.

albo przynajmniej sie ich dopatrywac jesli czlowiek sie bardzo nudzi ;)
          • Gość: frisky2 Re: suri IP: *.axelspringer.com.pl 10.02.03, 11:42
            Gość portalu: suri napisał(a):

>
            > albo przynajmniej sie ich dopatrywac jesli czlowiek sie bardzo nudzi ;)

To jak, sa same wzloty czy same upadki?;)
            • Gość: suri Re: suri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 11:45

> To jak, sa same wzloty czy same upadki?;)
              nie bede Ci psula zabawy ;))
      • Gość: Xanatos Re: od kiedy Suri i Xanatos IP: 213.17.170.* 10.02.03, 11:40
        fikuska napisała:

> tylko ze wtedy przynajmniej bylo cos do czytania ,a teraz nic ..:-)

Przeczytaj sobie fikusiku Wichrowe wzgórza. Bardziej to łzawe i więcej do
        czytania :))) Tym niemniej dziekuję za dobre słowo :)))
        • Gość: suri a ja sie przylaczam :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 11:42

a propos: Tym niemniej dziekuję za dobre słowo :)))

i tak to sie zaczyna :)))
          • Gość: Xanatos Re: a ja sie przylaczam :)) IP: 213.17.170.* 10.02.03, 11:43
            Gość portalu: suri napisał(a):

>
            > a propos: Tym niemniej dziekuję za dobre słowo :)))
            >
            > i tak to sie zaczyna :)))

Nic Ci już nie powiem :P :)))
            • Gość: suri Re: a ja sie przylaczam :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 11:46
              to ja Tobie tez :))))
              a teraz lece!
    • fikuska Re: od kiedy Suri i Xanatos 10.02.03, 11:49
      prosze nie marnowac weny tworczej na klotnie, tylko na nowe watki!!!!
      nie temu mial sluzyc ten watek.
    • pajdeczka Re: od kiedy Suri i Xanatos 11.02.03, 09:48
      Ale kiedy ja tu pisałam nie było Xany i Suri i forum żyło.
      Fakt, miło się z nimi rozmawia,ale bez przesady. Daję im jeszcze miesiąc, żeby
      się sobą nacieszyli. Wrócą tutaj na kolanach:) Każde osobno i pod innym nickiem.
      • monika_pol Re: od kiedy Suri i Xanatos 11.02.03, 12:39
        (Plotka:)) Ja słyszałam o tym Xanatosie od mojej znajomej już jakiś czas temu.
        On podobno jest znany z "flirtów" w sieci. Słyszałam również, że dochodzi do
        spotkań (to normalne) i chłopak tym żyje. Któś, tam zna dziewczynę (y), z
        którymą (i) się spotkał.
        Aha... :) i że to inteligentny chłopak, ale nudny w realu. To tyle
        z "opowieści z alkowy"

Miłego Dnia ;)
        • Gość: Xanatos Re: od kiedy Suri i Xanatos IP: 213.17.170.* 11.02.03, 12:42
          monika_pol napisała:

> (Plotka:)) Ja słyszałam o tym Xanatosie od mojej znajomej już jakiś czas
          temu.
          > On podobno jest znany z "flirtów" w sieci. Słyszałam również, że dochodzi do
          > spotkań (to normalne) i chłopak tym żyje. Któś, tam zna dziewczynę (y), z
          > którymą (i) się spotkał.
          > Aha... :) i że to inteligentny chłopak, ale nudny w realu. To tyle
          > z "opowieści z alkowy"
          >
          > Miłego Dnia ;)

Dobry dowcip, ale tylko dowcip :))
          Miłego Dnia
    • soczewica gadanie takie... 11.02.03, 13:35
      fikuska napisała:

> zaczeli flirtowa na priwach,na forum zapadla nuda , tylko czasem w watkach
      > przewija sie temperatura ich zwiazku....wzloty i upadki :-).
      > Jak tak dalej beda nas olewac to te forum upadnie.

e tam, niby dlaczego? że padło chwilowo jedno kółko wzajemnej adoracji to nie
      znaczy, że forum ma trafić szlag.

soczew.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka