sweetsusana 04.08.06, 10:00 z calym garnkiem duszonych pyrow z cebula z wczoraj? usmazyc ? bo zal wywalic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saskiaplus1 Re: co zrobic... 04.08.06, 10:04 Zrobić zapiekankę? Farsz do ruskich pierogów na zapas i do zamrażarki? Kopytka? Odsmażyć i spożyć z chłodnikiem lub kwaśnym mlekiem, tudzież kwaśną śmietaną z dodatkiem dużej ilości czosnku? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: co zrobic... 04.08.06, 10:13 ooo a moge po prostu odsamzyc i podac na obiad z jajkiem smazonym i surowka? beda dobre? :) Ucze sie dopiero heeh Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: co zrobic... 04.08.06, 11:52 Możesz nawet użyć jako maseczki do twarzy. Ziemniaki są świetne na maseczki odżywczo-wygładzające. Obawiam się jednak, że nie liftingują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: podoba ci się mój nowy obiekt westchnień? 04.08.06, 10:32 no fajna fajna. z byka patrzy. Wydaje sie byc niesympatyczna, ale to mam nadzieje pierwsze wrazenie... z reszta jak by mi ktos w tramwaju zdjecia robil tez bym szczesliwa nie byla . Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: ale to była jakas akcja charytatywna 04.08.06, 10:36 wiesz, taka prosta prawda istnieje, ze nie nalezy oceniac po okladce. Znam wiele pieknych kobiet/dziewczyn i co z tego jak nie idzie z nimi wytrzymac. i odwrotnie, malo urodziwe aler za to za sie z nimi " konie krasc" ale to pewnie wiesz a znasz osobiscie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
devilseyes_xxx Re: co zrobic... 04.08.06, 13:25 No nie:))))słońce Ty jesteś niemożliwa.Jakbyś chciała jakieś fajne przepisy, albo miała problem to jestem na gg;))i mam nadzieje, że to nie ja byłam tą osobą, z którą nie można wytrzymać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: co zrobic... 04.08.06, 14:17 No nie:))))słońce Ty jesteś niemożliwa.Jakbyś chciała jakieś fajne przepisy, > albo miała problem to jestem na gg;))i mam nadzieje, że to nie ja byłam tą > osobą, z którą nie można wytrzymać;)) logolnie pisalam:P Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: co zrobic... 04.08.06, 14:18 babaribka napisała: > może masz psa, albo świnie? buahhaha , nistety nie Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: co zrobic... 04.08.06, 14:09 i co zrobiłaś z tych PYRÓW?? jestem strasznie głodna :-/ bo na diecie :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: co zrobic... 04.08.06, 14:20 uta50 napisała: > i co zrobiłaś z tych PYRÓW?? jestem strasznie głodna :-/ bo na diecie :(((( zjadlam na ziomno :))) teraz idziemy z devils eyes (devils brudne oko) na lebiod na miasto ;) pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
devilseyes_xxx Re: co zrobic... 04.08.06, 14:25 Ja mam brudne oko ty girki hihiihi:**** Odpowiedz Link Zgłoś