Dodaj do ulubionych

co zrobic...

04.08.06, 10:00
z calym garnkiem duszonych pyrow z cebula z wczoraj?
usmazyc ? bo zal wywalic
Obserwuj wątek
    • saskiaplus1 Re: co zrobic... 04.08.06, 10:04
      Zrobić zapiekankę? Farsz do ruskich pierogów na zapas i do zamrażarki? Kopytka?
      Odsmażyć i spożyć z chłodnikiem lub kwaśnym mlekiem, tudzież kwaśną śmietaną z
      dodatkiem dużej ilości czosnku?
      • sweetsusana Re: co zrobic... 04.08.06, 10:13
        ooo a moge po prostu odsamzyc i podac na obiad z jajkiem smazonym i surowka?
        beda dobre? :) Ucze sie dopiero heeh
        • saskiaplus1 Re: co zrobic... 04.08.06, 11:52
          Możesz nawet użyć jako maseczki do twarzy. Ziemniaki są świetne na maseczki
          odżywczo-wygładzające. Obawiam się jednak, że nie liftingują ;)
    • boski.zawodowiec pyry to czasem nie Poznań? 04.08.06, 10:19

• sweetsusana Re: pyry to czasem nie Poznań? 04.08.06, 10:22
        taa pyry to poznan
        • boski.zawodowiec podoba ci się mój nowy obiekt westchnień? 04.08.06, 10:28

• sweetsusana Re: podoba ci się mój nowy obiekt westchnień? 04.08.06, 10:32
            no fajna fajna. z byka patrzy.
            Wydaje sie byc niesympatyczna, ale to mam nadzieje pierwsze wrazenie... z reszta
            jak by mi ktos w tramwaju zdjecia robil tez bym szczesliwa nie byla .
            • boski.zawodowiec ale to była jakas akcja charytatywna 04.08.06, 10:33

• sweetsusana Re: ale to była jakas akcja charytatywna 04.08.06, 10:36
                wiesz, taka prosta prawda istnieje, ze nie nalezy oceniac po okladce. Znam wiele
                pieknych kobiet/dziewczyn i co z tego jak nie idzie z nimi wytrzymac. i
                odwrotnie, malo urodziwe aler za to za sie z nimi " konie krasc" ale to pewnie
                wiesz

a znasz osobiscie? :)
                • boski.zawodowiec no pewnie ze znam:) 04.08.06, 10:37
                  mi sie wydaje fajna
    • devilseyes_xxx Re: co zrobic... 04.08.06, 13:25
      No nie:))))słońce Ty jesteś niemożliwa.Jakbyś chciała jakieś fajne przepisy,
      albo miała problem to jestem na gg;))i mam nadzieje, że to nie ja byłam tą
      osobą, z którą nie można wytrzymać;))
      • sweetsusana Re: co zrobic... 04.08.06, 14:17
        No nie:))))słońce Ty jesteś niemożliwa.Jakbyś chciała jakieś fajne przepisy,
        > albo miała problem to jestem na gg;))i mam nadzieje, że to nie ja byłam tą
        > osobą, z którą nie można wytrzymać;))

logolnie pisalam:P
    • babaribka Re: co zrobic... 04.08.06, 13:40
      może masz psa, albo świnie?
      • sweetsusana Re: co zrobic... 04.08.06, 14:18
        babaribka napisała:

> może masz psa, albo świnie?

buahhaha , nistety nie
    • juta50 Re: co zrobic... 04.08.06, 14:09
      i co zrobiłaś z tych PYRÓW?? jestem strasznie głodna :-/ bo na diecie :((((
      • sweetsusana Re: co zrobic... 04.08.06, 14:20
        uta50 napisała:

> i co zrobiłaś z tych PYRÓW?? jestem strasznie głodna :-/ bo na diecie :((((

zjadlam na ziomno :))) teraz idziemy z devils eyes (devils brudne oko) na lebiod
        na miasto ;)
        pozdrawaiam
        • devilseyes_xxx Re: co zrobic... 04.08.06, 14:25
          Ja mam brudne oko ty girki hihiihi:****

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka