ciarna_87 08.08.06, 23:55 jest mi tak źle że nawet nie mam siły o tym pisać. czuję się jakby ktoś mi wbił wielką drzazgę z gardło. i ogólnie dno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: jest mi źle 09.08.06, 00:06 hmmm, musze to sobie gdzies zapisac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: jest mi źle 08.08.06, 23:57 mi terapeutka radzila sie w takich sytuacjach masturbowac :) a psychiatra uwodzic facetow :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: jest mi źle 09.08.06, 00:02 jezu madaheva ty to fajna babka jesteś zawsze potrafisz człowieka na duchu podnieść :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: jest mi źle 09.08.06, 00:03 poszedł na miasto i tyle go widziałam i tak już od soboty :) bossko sobota niedziela praca w barze cholera wie co się tam dzieje a poniedziłek wtorek to tak sie mu jaos złożyło że go nie było i nie powiedział nawet że go nie będzie to bym sama sobiejakoś coś wymyśliła co z sobą zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: jest mi źle 09.08.06, 00:06 no i siedzi na rynku ze swoja byłą, jesteśmy dla siebie uprzejme ale miłościa do siebie nie pałamy i ona tylko patrzy co by tu wykombinować żeby mi pokazać że on jeszcze o niej myśli, gó..arskie zagrywki ale działają :( Odpowiedz Link Zgłoś