Dodaj do ulubionych

POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata

13.05.12, 15:08
Witam , poznam samotna mamę

Mam 38 lat , mieszkam w Warszawie , wychowuję samotnie syna w wieku 2 latek

Mieszkam w Warszawie , ale poznam bardzo chętnie samotną mamę nie tylko z Warszawy lub okolic , lecz z każdego regionu Polski

Nie szukam niewiadomo kogo ? Szukam Pani , która lubi być razem , wychowywać wspólnie dzieci , dostrzegać jak się rozwijają i rosną , a przede wszystkim pomagać sobie nawzajem i iść wspólnie przez życie., przyjmować wspólnie radości i smutki każdego dnia , oboje możemy więcej.

Więcej : w prywatnej korespondencji: tata-janusz@gazeta.pl

Tata-Janusz
Obserwuj wątek
    • moni-i Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 16.05.12, 22:38
      Ja też wychowuje samotnie dzieci.
      Chętnie poznam samotnego tatę z dzieckiem/dziećmi.
      moni-i@gazeta.pl
      • tata-janusz Janusz 30.07.12, 12:56
        Witaj , jeżeli jesteś zainteresowana kontaktem ze mną , zapraszam Cię do kontaktu SMS .

Pozdrawiam i miłego dnia życzę : Janusz

791-604-822
    • ewa8130 Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 29.07.12, 20:34
      Witam jestem Ewa i mam 30 lat sama wychowuje 2 córki jestem z Radomia. Poznam samotnego tatę. Jeśli choć trochę Ciebie zainteresowała moja osoba to napisz. Pozdrawiam
      • tata_janusz Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 29.07.12, 23:05
        Nie za bardzo mi pasujesz , bo masz za dużo dzieci , a ja cudzych nie będę utrzymywał , no i za daleko mieszkasz .
        • ewa8130 Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 30.07.12, 20:05
          ...drogi tato czemu ach czemu nie dajesz szansy mnie i mojej licznej gromadce ;-((((((((((( ps. daj nam szanse tatku
      • tata-janusz Witaj Ewa 30.07.12, 12:43
        Ten ostatni post to nie mój , to ta nieszczęśliwa rika założyła podobny nick , zwróć uwagę , mój to tata-janusz , a tej mendy to :tata_janusz z podkreśleniem
        • danusia_er Re: Witaj Ewa 30.07.12, 18:33
          Janusz , nie rób sobie żartów z biednych , samotnych kobiet , nieładnie tak .
        • ewa8130 Re: Witaj Ewa 30.07.12, 19:54
          hej..bo nie rozumiem czegoś to ty czy nie ty...dziwne posty ...pozdrawiam
          • tata_janusz Re: Witaj Ewa 30.07.12, 20:34
            Ewa , ja sam ledwo wiążę koniec z końcem , bo wcześniej utrzymywała mnie żona , no i stać mnie i nas było na wszystko , mieszkaliśmy w Warszawie , ale po rozwodzie sytuacja się zmieniła i teraz sam musze prosić ludzi o pomoc , przeprowadziłem się na wieś , daleko od Warszawy , wynająłem skromny pokoik , dlatego nie jestem w stanie utrzymać Twoich dzieci .
            No chyba , że Ty chcesz mnie i mego syna utrzymywać - to jestem chętny :) Pozdrawiam .
      • tonyy3 Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 14.07.13, 22:52
        hej, mnie zianteresowało, widze ze napisłaś to juz jkiś czas temu ale jesli jeszcze chcesz poznać samotnego tate to napisz 2476273 wychowuje 3 letniego synka jeste z Lipska koło Radomia:-))
        • 1agniesia21 Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 30.07.13, 22:51
          Witam . Czy twoje ogłoszenie jest nadal aktualne ? Jestam samotna matka też z okolic Lipska:)
    • artes_v Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 31.07.12, 09:45
      Bardzo fajnie napisałeś Swoje ogłoszenie Tato-Januszu z myślnikiem a nie z podkreśleniem :) szkoda że tak daleko mieszkacie....iść wspónie przez życie w smutku i radości, pomagać sobie i wspierać to jest właśnie życie..Pozdrawiam
      • rika148 Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 31.07.12, 13:06
        No i dlaczego przestałaś isć dalej przez życie w smutku i radości ?
        Odpowiesz pewnie , że ta druga osoba jest winna .
        To po chuj dałaś mu sie skutecznie wyruchać i to aż dwa razy ?
    • fajnababka39 Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 11.08.12, 23:22
      Poznam samotnego tatę. Jeżeli odległość nie stanowi problemu, daj znać. Mam 39 lat, syn 7 letni. Pozdrawiam
    • bitwaodom Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 17.09.12, 16:33
      Witam,
      Poszukuję, do nowego programu telewizyjnego samotnego ojca, który gotów byłby stanąć do walki o własne mieszkanie w Warszawie. Proszę o kontakt:m.banach@bitwaodom.pl
      • tata.janusz Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 17.09.12, 17:25
        Ja umiem się bić i kotlety se Biedronki podgszewać i donosić na ludzi umiem i skarżyć siem , wienc mogie walczyć o fszystko !
    • lukas.1978 Samotny tata z corkami szuka kobiety z mieszkanie 12.01.13, 13:16
      Szukam kobiety ktora przygarnela by mnie z dwiema corkami
      Nie mam wymagan jedyne to ze by mieszkala w poznaniu
      Nie mam za pare dni gdzie mieszkac potrezbyje pomocy ale nigdzie nia ma pomocy dla samotnych ojcow czekam na jaka kolwiek odpowiedz
      • tatta-janusz Re: Samotny tata z corkami szuka kobiety z miesz 12.01.13, 14:12
        Dwa bachory zrobić umiałeś , a nie potrafiłeś zapewnić im bytu i zarobić na mieszkanie ?
        I teraz chcesz aby ktoś ponosił konsekwencje Twego nieodpowiedzialnego ruchania ?

lukas.1978 napisał:

> Szukam kobiety ktora przygarnela by mnie z dwiema corkami
        > Nie mam wymagan jedyne to ze by mieszkala w poznaniu
        > Nie mam za pare dni gdzie mieszkac potrezbyje pomocy ale nigdzie nia ma pomocy
        > dla samotnych ojcow czekam na jaka kolwiek odpowiedz
    • monik.a28 Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 11.03.13, 15:21
      witam jestem samotna mama z lodzi jak bedziesz mial ochote porozmawiac to prosze odpisz::::)
    • steffen5 Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 11.03.13, 16:50
      Panno/Pani Moniko muszę rozczarować ,prawdziwy tata-janusz ,już tu chyba nie zagląda .Być może miał to szczęście i znalazł swoja drugą połówkę .Ten drugi tatta ,to troche nie odpowiedni kandydat
    • k.ana Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 03.06.13, 12:35
      Proszę samotne mamy o wypełnienie ankiety, anonimowa do celów badawczych, praca licencjacka, dziękuję.
      www.ankietka.pl/ankieta/111153/samotna-matka-samotne-macierzynstwo-rodzina-niepelna.html
    • anet-ka28 Re: POZNAM SAMOTNĄ MAMĘ - samotny tata 22.11.15, 08:25
      Witam jesli to ogloszenie jest nadal aktualne bardzo prosze o kontakt na email zwitkowska031@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka