Dodaj do ulubionych

Porada dla f_emefatale mi malej_mee

14.08.06, 10:59
Jako ze kochacie aborcje i antykoncepcje mam dla was prostsze rozwiązanie.
Jak sie boicie ze wasze dzieci wpadną i tak bardzo wam zalezy na swiadomym
macierzynstwie to od najmłodszych lat wraz z kanapkami do szkoły pakujcie
paczke kondomów lub tabletek antykoncepcyjnych!!!

Wiem ze kondomy wtedy nie bedą za darmo jak to byście chciały ale sa plusy
,wasze dziecko sie nie bedzie wstydziło podjeść do tego uwielbianego przez was
"automatu antykoncepcyjnego"
Obserwuj wątek
    • tygrysek27 Re: Porada dla f_emefatale mi malej_mee 14.08.06, 11:04
      ale pojechałeś
      normalnie wiocha na całego
      • mahadeva Re: Porada dla f_emefatale mi malej_mee 14.08.06, 11:06
        dorosnie, to zmadrzeje :) jak dlugo mozna miec takie kosmiczne prawicowe
        poglady? ;)
      • boski.zawodowiec lepiej być wiochmenem niz degenratką 14.08.06, 11:06
        tylko degeneratka może popierać aborcje.
        • tygrysek27 Re: lepiej być wiochmenem niz degenratką 14.08.06, 11:07
          taaaaak? zatem ciekawe co powiesz jak ktoś zgwałci twoją kobietę i zrobi jej
          dziecko
          • boski.zawodowiec wtedy to on bedzie degeneratem bo popełnił zły.... 14.08.06, 11:09
            i karygodny czyn.
            • martishia7 Re: wtedy to on bedzie degeneratem bo popełnił zł 14.08.06, 11:18
              i wychowasz jak swoje jak rozumiem. piękne. chwalebne. ale nie zmuszaj do tego innych. pozwól im być
              "degeneratami" w Twoim mniemaniu.
              • boski.zawodowiec Re: wtedy to on bedzie degeneratem bo popełnił zł 14.08.06, 11:21
                no coz urodziła by go mja dziewczyna wiec co bym miał zrobić?
                • martishia7 Re: wtedy to on bedzie degeneratem bo popełnił zł 14.08.06, 11:23
                  a gdyby ona nie chciałą urodzić? i usunęła? przestałbyś ją kochać?
                  • boski.zawodowiec kochac bym nie przestał jesli ona by mnie wciąz .. 14.08.06, 11:25
                    kochała.
                    Wybór pozsotawiłbym jej ale napewno bym nie zmienił swego zdania odnoście
                    aborcji i kondoautomatów w przedszkolach jak tego chca tutejsze forumowiczki.
                    • mala_mee Re: kochac bym nie przestał jesli ona by mnie wci 14.08.06, 11:26
                      No co Ty, my nie chcemy w przedszkolach tylko już w zyciu płodowym. Jak mają
                      się uczyć to od samego początku.
                      • boski.zawodowiec dzieci coraz wczesniej dojrzewają 14.08.06, 11:29
                        przeciez wtedy o seksie trzeba by było mówic 8-9 letnim dzieciom.
                        Przeciez to juz pachnie pedofilią!!!
                        • mahadeva Re: dzieci coraz wczesniej dojrzewają 14.08.06, 11:33
                          nie prawda, posluchaj tej czesci siebie, o ktorej chcesz zapomniec :) ja sie
                          calowalam z kolezanka dla przyjemnosci juz w przedszkolu :) i byly to glebokie
                          pocalunki :)
                          • boski.zawodowiec no to nie dziwne ze teraz masz problemy 14.08.06, 11:36
                            bo piszesz w kołko ze cie nikt nie chce.
                            • mahadeva Re: no to nie dziwne ze teraz masz problemy 14.08.06, 11:39
                              wyglada na to, ze to raczej ja jestem wybredna :) ludzi o niskiej kulturze
                              osobistej i prawicowych pogladach omijam :)
                              ponadto nie chce miec dzieci i chce miec idealne zycie
                              nie jest wiec latwo znalezc partnera :)
                              • boski.zawodowiec alez to ciebie niechą, ja cie spławiłem po 1 mailu 14.08.06, 11:40
                                Jesteś odpychająca i mozliwe ze nawet sobie nie zdajesz z tego sprawy.
                                • mahadeva Re: alez to ciebie niechą, ja cie spławiłem po 1 14.08.06, 11:42
                                  alez Ty piszesz niemile rzeczy
                                  • boski.zawodowiec a ty piszesz miłe? faszysta, prawicowy oszołom 14.08.06, 11:43
                                    itp.
                                    Miłe to jest?
                                    • mahadeva Re: a ty piszesz miłe? faszysta, prawicowy oszoło 14.08.06, 11:44
                                      przynajmniej nie pisze ze jestes brzydki :( to najgorsze co mozna powiedziec
                                      kobiecie, na pewno nie jestes gentlemanem
                                      • boski.zawodowiec odpychający nie znaczy brzydki 14.08.06, 11:46
                                        dziewczyno za same poglądy cie zaden normlany facet nie zechce bo po co sie
                                        wiązać z kimś kto nie chce rodziny zakładać?
                                        Szkoda czasu, jedyne u kogo masz szasne to jakies działączyny anarchistyczne
                                        zyjace bez celu z dnia na dzień.
                                        • mahadeva Re: odpychający nie znaczy brzydki 14.08.06, 11:50
                                          dzieci to nie zabawki, to wielka odpowiedzialnosc
                                          ziemia zreszta jest juz przeludniona
                                          • boski.zawodowiec europa sie dramtycznie starzeje a ty-Przeludnienie 14.08.06, 11:53
                                            I ty sie uwazasz za inteligentną?
                                            W europie zachodniej zaczynaja bulic coraz wiecej kasy aby kobiety chciały
                                            rodzic bo inaczej te panstwa sie rozlecą!!! rozpadną i znikną z powierzchni ziemi!!!
                                            Z kolorowymi probowali ale jak widac oni wola bomby i zasiłki.
                                            • mahadeva Re: europa sie dramtycznie starzeje a ty-Przeludn 14.08.06, 11:57
                                              codziennie spotykam jakies okropne osoby, ktore na dobra sprawe nie powinny sie
                                              byly urodzic
                                              jesli chodzi o europe, to naturalny bieg historii...
                                              mozna sie bawic w dodatkowe benefity zachecajace do rodzenia, ale to tylko
                                              zabawa :)
                                              zreszta polityka mnie nie interesuje
                                              • boski.zawodowiec np. ty sama sie tez nie powinnas była urodzić:) 14.08.06, 12:00
                                                skoro cie polityka nie interesi to dlaczego tak duzo piszesz o prawicowych
                                                faszystach?
                                                Bieg historii? co to takiego? zaden zdrowy człowiek nie powinien sie godzić na
                                                jakiś naturalny bieg historii, historie nalezy tworzyć.
                                                • mahadeva Re: np. ty sama sie tez nie powinnas była urodzić 14.08.06, 12:03
                                                  no tak, cos trzeba robic, zeby sie nie nudzic :) skoro mamy taka mozliwosc,
                                                  trzeba korzystac

wiesz, ja przynajmniej nikogo nie krzywdze, oczywiscie, ze wolalbym sie nie
                                                  urodzic, dla mnie zycie to cierpienie, jestem taka mila, a nikt mnie nie chce...
                                                  • boski.zawodowiec a skąd wiesz ze kogos nie wkurzasz porządnie? 14.08.06, 12:05
                                                    moze tak samo oni mysla o tobie jak ty o nich.
                                                  • mahadeva Re: a skąd wiesz ze kogos nie wkurzasz porządnie? 14.08.06, 12:07
                                                    bo nie mialam takiego feedbacku
                                        • donpedro1979 Re: odpychający nie znaczy brzydki 14.08.06, 14:38
                                          Ha i tu sie kolega myli:)Ja np tez nie mam ochoty na dzieci jeszcze, moze
                                          kiedys, jak bedzie mnie na to stac i przyjdzie mi taka ochota.Czy jest jakis
                                          obowiazek rodzenia i posiadania dzieci? Ja wole swoadomie wybierac i nie miec,
                                          niz spladzac jedno za drugim bedac nie zdolnym ich utrzymac. Poza tym rodzina to
                                          takze kobieta + mezczyzna i wcale nie potrzeba dziecka zeby byc rodzina:).
                                          Zreszta z malzenstwem tylk same problemy, jak Ci z kims dobrze lepiej sie nie
                                          zen bo na pewno wszystko sie popsuje:)
                                          PS
                                          Nie jestem dzialaczem anarchistycznym, no co najwyzej lumnenliberalem, lze-elita
                                          i czescia ukaldu:)
                                          • mahadeva Re: odpychający nie znaczy brzydki 14.08.06, 14:53
                                            szkoda, ze ludzie tak bezmyslnie pedza do rozmnazania, a potem nie daja rady z
                                            dziecmi...
                                            • mala_mee Re: odpychający nie znaczy brzydki 14.08.06, 14:56
                                              Bo oni nie myslą o rozmnażaniu tylko zaspokojeniu swojego popędu.
                                • mahadeva Re: alez to ciebie niechą, ja cie spławiłem po 1 14.08.06, 11:59
                                  dlaczego mnie splawiles po pierwszym mailu?

jakos nie zauwazylam, ale skoro tak piszesz...
                                  • boski.zawodowiec sama napisałas wczoraj ze oschle cie potraktowałem 14.08.06, 12:00

• mahadeva Re: sama napisałas wczoraj ze oschle cie potrakto 14.08.06, 12:03
                                      :)
                                    • mahadeva Re: sama napisałas wczoraj ze oschle cie potrakto 14.08.06, 12:27
                                      wlasciwie to nie wiem, dlaczego tak zle sie mnie traktuje
                                      jestem na prawde porzadna osoba
                                • mahadeva Re: alez to ciebie niechą, ja cie spławiłem po 1 14.08.06, 12:52
                                  ja chyba po tym poscie pozegnam sie z forum
                                  • anulenka7 Re: alez to ciebie niechą, ja cie spławiłem po 1 14.08.06, 13:54
                                    Mahadeva, nie obraz się za szczerość ale to Twoje gadanie w kółko o tym, jaka
                                    to jestes miła (i zarazem brzydka) ale nikt Cię nie chce jest po prostu nudne i
                                    na pewno nikogo nie prowokuje do poznawania Ciebie bliżej. Nasze zdanie o sobie
                                    udziela się innym, także dopóki będziesz myśleć o sobie jako o osobie
                                    nieatrakcyjnej - dopóty będą Cię inni jako taką własnie postrzegać. Myślisz o
                                    sobie źle, brak Ci pewności siebie - nieswiadomie te informacje przekazujesz
                                    otoczeniu. Jeśli już masz się skupiac na sobie (co niewątpliwie lubisz)
                                    poszukaj zalet, a nie z masochistyczną skłonnością delektuj wadami.
                        • czumczum Re: dzieci coraz wczesniej dojrzewają 14.08.06, 15:34
                          boski.zawodowiec napisał:

> przeciez wtedy o seksie trzeba by było mówic 8-9 letnim dzieciom.
                          > Przeciez to juz pachnie pedofilią!!!

Ależ im nie trzeba mówić! 8 letnie dzieci już same to wiedzą. Nie wierzysz, to
                          spytaj się jakiegoś "pierwszaka" skąd się biorą dzieci. I żebyś się nie zdziwił.
                    • martishia7 Re: kochac bym nie przestał jesli ona by mnie wci 14.08.06, 11:30
                      ok.więc nie odmawiaz,aby każd kobieta/para mogła samodzielnie podjąć decyzję o aborcji. Co do szkoły
                      też nie jestem za. Ale puby i dyskoteki jak njbardziej
                      • boski.zawodowiec w pubie kondomy za publiczne pieniądze? 14.08.06, 11:32
                        no daj spokój:))))
                        samodzielnie moga podjąc ale napewno nie mozna legalizowac aborcji bo wtedy to
                        juz by przerywali nie z powodu gwałtu ale z powodu wygody.
                        • martishia7 Re: w pubie kondomy za publiczne pieniądze? 14.08.06, 11:36
                          a czy Cola w automacie jest za publiczne pieniądźe? :) Nie mają być za darmo,byleby tylko BYŁY.
                          • boski.zawodowiec ale femmefatal domaga sie za publiczne.. 14.08.06, 11:37
                            piniądze.
                            kondomy z automatów swego czasu były ale nie przynoiły za duzych zysków wiec znikły,
                            • martishia7 Re: ale femmefatal domaga sie za publiczne.. 14.08.06, 11:39
                              o to chodzi. żeby były nawet jak są nieopłacalne. a po drugie trzeba wyrobićw młodzieży nawyk,że
                              prezerwatyw się używa,a nie liczy na fart.
                              • boski.zawodowiec no jesli porducentowi sie nie opłaca to zwija.... 14.08.06, 11:41
                                automat, prawo wolnego rynku:)))
                                • martishia7 Re: no jesli porducentowi sie nie opłaca to zwija 14.08.06, 11:42
                                  i tu zgadzam się z femme,państwo powinno interweniować.bo lepsze to niż 15letnia matka
                                  • boski.zawodowiec i wtedy by musiało płącic za te gumki z ktorych... 14.08.06, 11:44
                                    korzystali by moze i inni
                                    • martishia7 Re: i wtedy by musiało płącic za te gumki z ktory 14.08.06, 12:00
                                      sam zdecyduj co lepsze. ja też nie pochwalam tego,że oraz młodsze dzieci bawią się w sex, bezmyślnie i
                                      bez zabezpieczenia. ale nie ma co grzmieć i zasłaniać oczu. jeśli już to robią,niech robią z głową.
                                      • boski.zawodowiec skoro dzieci sie bawią w seks oznacza to ze... 14.08.06, 12:09
                                        ich rodzice sa tłumokami nie potrafiącymi ich wychowywać.
                                        To ci rodzice powinni ponośic odpowiedzialność za to ze widocznie nie za bardzo
                                        sie interesuja swoimi dziecmi.
                                        • martishia7 Re: skoro dzieci sie bawią w seks oznacza to ze.. 14.08.06, 12:11
                                          zgadzam się z Tobą! rodzice bardzo często nie umieją rozmawiać z dziećmi,albo gadają,krotko mówiąc,
                                          bzdury. dlatego potrzebna jest edukacja seksualna w szkole na dobrym poziomie. pisałam z resztą o tym.
                                          f_emmme też.
                                          • boski.zawodowiec ale co obcy człowiek(nauczyciel) może nauczyć 14.08.06, 12:14
                                            dzieci w tym temacie?
                                            Znając rzeczywistośc nauczyciel bedzie takze przekazywał pewne poglądy związane
                                            w danej chwili z rządzącą opcją polityczną.
                                            Zresztą no czy chciałabyś aby twojej np. 10 letniej corce jakiś nauczyciel np.
                                            facet opowiadał o seksie?
                                            • martishia7 Re: ale co obcy człowiek(nauczyciel) może nauczyć 14.08.06, 12:29
                                              jasne,że nie! nie chciałabym żeby katechetka opowiadała o kalendarzyku i szklance wody zamiast.ale
                                              akurat ja mam dobre doświadczenia.jak miałam8-9 lat dostałam na Gwiazdkę od rodziców książkę, nie
                                              pamiętam tytułu, nazywała się chyba "Encyklopedia wychowania seksualnego dla dzieci". Stanowiła
                                              część serii,to był akurat odcinek dla najmłodszych (do 10 lat chyba).Zwyczajne obrazki pokazujące jak
                                              kobieta i mężczyzna różnią się zarówno na zewnątrz jak i w środku.Plemnik ganiał jajeczko,potem
                                              różne etapy ciąży,a na koniec mama i tata pakowali walizkę do szitala.I wszystko zrobiło się jasne.na
                                              tamtym etapie wystarczyło. Nie było już bociana.
                                              A potem przyznam,że miałam szczęście. Mieliśmy takiego psora od etyki w LO,który właśnie prowadził
                                              tzw. przysposobienie do życia w rodzinie.Przyszedł kiedyś,puścił kartkę po klasie i poprosił żebyśmy
                                              (anonimowo) napisali o czym chcemy słuchać. wszyscy byli oczywiście mocno onieśmieleni (mieliśmy
                                              po 15 lat). chłopcy,jak zawsze dowcipni napisali na kartce dużymi literami "gra wstępna",licząc na
                                              to ,że onieśmielą profesora. a on bez mrugnięcia okiem zaczął nam mówić jak duże znaczenie ma gra
                                              wstępn dla budowy intymnego nastroju,że bardziej potrzebna jest kobiecie,ile czasu potrzeba kobiecie
                                              w porównaniu z mężczyzną aby być gotową na sex itd,itd. bez głupawych uśmieszków i żartów cała
                                              klasa po prostu słuchała.myślę,że każdy tylko skorzystał. wiem,ż tcy profesorowie zdażają się
                                              nieczęsto,ale gdzieś przecież są.trzeba ich znaleźć i zatrudnić aby uczyli następnych rozmawiać z
                                              młodzieżą. Wszystko musi być dostosowane do rozwoju.
                            • mahadeva Re: ale femmefatal domaga sie za publiczne.. 14.08.06, 11:40
                              zyskow? cierpienia niechcianych dzieci nie da sie przeliczyc na pieniadze
      • skorpionica11 boski narcyz wiele rzeczy nie rozumie 14.08.06, 11:07
        i zapewne nigdy nie zrozumie
        co tzn,rodzic,i byc w ciazy on zawsze bedzie zacofany !!!!!!!!
        • boski.zawodowiec Czy najnowoczesniejszy i najbogatszy kraj swiata 14.08.06, 11:10
          USA zamieszkiwany przez ludzi o takich wąłsnie jak moje pogladach jest zacofany?
    • mahadeva Re: Porada dla f_emefatale mi malej_mee 14.08.06, 11:11
      Boski, poznaj zycie, na razie ograniczasz sie do teoretyzowania :)

Przepraszam, ze sie czepiam, ale moj byly tez byl takim faszysta, okropnosc :)
      • boski.zawodowiec czy ty rozumiesz co oznacza Faszyzm?? 14.08.06, 11:13
        bo sądze ze chyba nie bardzo skoro tutaj przytaczasz FASZYZM.

Najpierw edukacja a potem może sie wypowiadaj.
        • mahadeva Re: czy ty rozumiesz co oznacza Faszyzm?? 14.08.06, 11:17
          w kolokwialnym znaczeniu to okreslenie chyba dobrze pasuje do Twojej
          mentalnosci :)
          • boski.zawodowiec no chyba nie bardzo pasuje - odsyłam do wikipedi 14.08.06, 11:18

• mahadeva Re: no chyba nie bardzo pasuje - odsyłam do wikip 14.08.06, 11:26
              ja wiem swoje :)
      • tygrysek27 jak czytam boskiego 14.08.06, 11:16
        to mam wrażenie że pisze to mały chłopczyk z którym nikt nie chce się bawić -
        jakby ktoś zgwałcił jego kobiete i zrobił jej dziecko to byłby degenerat i
        popełniłby zły czyn...

no przedszkole

i jeszcze ten tekst z USA .... porażka
        • mala_mee Re: jak czytam boskiego 14.08.06, 11:18
          W ogóle kto go tu wpuścił.
          Zupełnie niepotrzebnie wdałam się z nim w dyskusję... Ani ona rzeczowa ani
          wartościowa...
          Ehhh, popracuje trochę to mi przejdzie...
          • mahadeva Re: jak czytam boskiego 14.08.06, 11:21
            Najgorzej, ze on bedzie sie rozmnazal ze swoja prawicowa zona :)
            • mala_mee Re: jak czytam boskiego 14.08.06, 11:23
              I urodzą sobie prawicowe dzieci, które zasilą szeregi Młodzieży
              Wszechpolskiej???
              • boski.zawodowiec i te dzieci kiedys stworzą nowoczesny rząd 14.08.06, 11:26
                konserwatywno liberalny lub neokonserwatywny jak w USA
                • mala_mee Re: i te dzieci kiedys stworzą nowoczesny rząd 14.08.06, 11:27
                  Zalać betonem!!!
                  • boski.zawodowiec Rchciałabys zamordować moje dzieci? 14.08.06, 11:30
                    zalac betonem za to tylko ze beda miały inne poglądy?
                    • mala_mee Re: Rchciałabys zamordować moje dzieci? 14.08.06, 11:33
                      Widzisz, chyba sam sobie pownieneś zadać to pytanie zanim założyłeś ten wątek.
                      Mamy inne poglądy. I mamy do tego prawo!!!
                      • boski.zawodowiec ale ty odmawiasz mi do nich prawa 14.08.06, 11:35
                        podobnie jak inne panie na tym forum ktore za to tylko ze mam inne zdanie
                        obrazają mnie i wyzywają.

Tak własnie zachowuje sie lewica, sama domaga sie prawa do głoszenia swoich
                        poglądów ale odmienne poglądy nazywa faszyzmem.
                        • mala_mee Re: ale ty odmawiasz mi do nich prawa 14.08.06, 11:36
                          Zastanów się czy Ty aby mnie już parę razy nie obraziłes!!!!
                          • boski.zawodowiec tak obraziłem podobnie jak ty mnie:) 14.08.06, 11:38

• tygrysek27 Re: tak obraziłem podobnie jak ty mnie:) 14.08.06, 11:39
                              nikt nie prosi cie o wygłaszanie poglądów w sprawie która cie nie dotyczy
                              właśnie zachowujesz się tak samo jak banda tych jełopów w sejmie
                              • boski.zawodowiec Bo ja w przysżłości bede takim jełopem w sejmie 14.08.06, 11:42
                                ktory bedzie pilnował abys nie popełniła za wiele przestępstw do ktorych jak
                                widze jesteś predysponowana umysłowo.
                                • tygrysek27 nie będziesz 14.08.06, 11:46
                                  bo dziecko poczęte z gwałtu i odrzucone przez matkę i dojrzewające w półświatku
                                  na młodocianego recydywiste poderżnie ci tłustą szyje w ciemnym zaułku jak
                                  bedziesz wracał po kolejnej libacji z kolegami z partii

a ja wzniose za to toast :-D
                                  • boski.zawodowiec cieszyło by cie morderstwo na kimś? 14.08.06, 11:48
                                    i ty uwazasz ze prezetujesz wysoki poziom?
                                    Przeciez takie poglądy głosi tylko margines społeczny:)
                                    • tygrysek27 Re: cieszyło by cie morderstwo na kimś? 14.08.06, 12:00
                                      nie, ja się po prostu zniżam do twego poziomu żebys wreszcie coś pojął
                                      ale kurde jak grochem o ścianę :-)

i właśnie jak słucham takich jak ty to jestem za aborcją
                                      • boski.zawodowiec ty sie nie znizasz, ty sie starasz ukryć prawde 14.08.06, 12:06
                                        i to ze ejsteś degeneratem ludzkim!
                                        • tygrysek27 Re: ty sie nie znizasz, ty sie starasz ukryć praw 14.08.06, 12:09
                                          hehehehehe - jasne! powtarzasz się jak starta, nudna płyta
                                          zieeeeew
                                          • boski.zawodowiec ja bym nie napisał ci ze ucieszyłbym sie z faktu 14.08.06, 12:11
                                            gdyby np. potrącił cie samochód albo zasztyletował cie jakiś zbir.
                                            No jakoś ym tak nie napisał.
                                            • tygrysek27 Re: ja bym nie napisał ci ze ucieszyłbym sie z fa 14.08.06, 12:30
                                              czsem przejaskrawienie ma na celu pokazanie istoty problemu
                                              tylko kurde zapomniałąm że ty tego nie załapiesz

a tak ogólnie to wisi mi co byś napisał
                                              • boski.zawodowiec Re: ja bym nie napisał ci ze ucieszyłbym sie z fa 14.08.06, 12:32
                                                bo jesteś marginesem społęcznym
                                                • tygrysek27 Re: ja bym nie napisał ci ze ucieszyłbym sie z fa 14.08.06, 12:57
                                                  no chyba nie takim marginesem
                                                  podobne poglądy ma większość w tym wątku

to ty jesteś tu marginesem
                      • gruszka-anecia Re: Rchciałabys zamordować moje dzieci? 14.08.06, 11:36
                        Nie macie prawa do aborcji! Aborcja w Polsce z powodu łóżkowego jest nie
                        legalna. Za to sie idzie do pierdla. Rozumiesz? No ale jak chcesz siedzieć to
                        nie moja sprawa...
                • mahadeva Re: i te dzieci kiedys stworzą nowoczesny rząd 14.08.06, 11:28
                  a obecny Ci nie odpowiada? ;)
                  • boski.zawodowiec to przestarzały typ prawicy 14.08.06, 11:31

• boski.zawodowiec ale dlaczego porażka? bo jestem bardziej ... 14.08.06, 11:21
          inteligetny niz ty?
          I tak wiem ze w przyszłosci nawet w europie zachodniej powrócą stare zasady
          czyli NIE dla aborcji i innej tego typu głupoty.
          To co mamy dzisiaj w europie działo sie w latach 70 w USA i zoabcz jak dzisiaj
          wygląda USA:)
          • mala_mee Re: ale dlaczego porażka? bo jestem bardziej ... 14.08.06, 11:22
            Jak byś był bardzoej inteligenty niż ja to byś teraz się nie odzywał bo to nie
            było do Ciebie!!!
    • mala_mee Re: Porada dla f_emefatale mi malej_mee 14.08.06, 11:12
      Czy ja gdziekolwiek w jakimkoleiwk zdaniu powiedziałam, ze kocham aborcję????
      Naucz się czytać ze zrozumieniem!!!!
      • boski.zawodowiec a przeciez to widać, chcesz autmatów, chcesz 14.08.06, 11:14
        lewicowego podejścia do wychowania czyli popierasz i aborcje.
        • mala_mee Re: a przeciez to widać, chcesz autmatów, chcesz 14.08.06, 11:16
          Jak Ty mnie denerwujesz. O automatach też nic nie wspomniałam.
          POWTÓRZĘ!!!! Pisałam, żelistek tabletek na miesiąc hjest tańszy od zasiłku!!!
          • boski.zawodowiec wiec sie jasno określ co popierasz 14.08.06, 11:22

• f_emmefatale Dziekuję Panu bardzo. 14.08.06, 11:57
      A teraz się wypowiem.

jako,że to nie ja zakładam setki wątków o kobietach, o ich matkach,które na mnei
      lecą, o tym,że chcę już wyjść za mąż-jako,że to nei ja robie z siebie małpe w
      zoo i nei ze mnei ludzie na forum się nabijają tylko z Ciebie.

Przypomnę Ci,że to właśnie na mnei leciałeś,to do mnei pisałeś,że mnie kochasz i
      ja mam kochać Ciebie, to na moje forum tak zaciekle próbujesz się dostać...a
      jestem przecież degeneratką.

Co do dzieci-nie chce ich mieć, nei lubię ich-być może sie to zmieni,ale jesli
      bedzie to córeczka,to zaperwniam Cię,że wychowam ja na tak rozsądną osobe jak
      ja-jej chłopaka też wyszkolę, jesli bedzie to chłopeic..napewno bedzie miał w
      portfelu prezerwatywę-choc i on bedzie człowiekiem rozsądnym.

Poza tym jestem ludzie aseksualni to tez mneijszość.
      Nie czuję pociągu, nei chcę uprawiać seksu, nie uprawiam go-choć mam pięknego
      chłopaka,który mnie kocha nad życie,który do niczego mnie nie zmusza i szanuje
      to co czuję.
      Patrz co za zrządzenie losu,że to za nim lataja wszystkie panienki,a on widzi
      tylko mnie.
      Ty zaś widzisz tylko siebie i za Toba nie lata nikt.

nie obchodzi mnie co sądzisz na mój temat, nei obchodzi mnie Twój
      siusiaczek,który ma tak wielkie potrzeby,że musisz je opisywać na forum.
      Ale ni pozwole byc pisał o kobietach by same sobie posuwały macice.
      To,że Ty sam się gwałcisz nieznaczy,że my jesteśmy takie głupie.

Żegnam.
      • boski.zawodowiec przedszkolak z prezerwatywą w portfelu? 14.08.06, 12:04
        Uwazaj abyś nie wylądowała w pudle za takie wychowywanie dzieci.
        Tak jesteś zdegenerowana bo tylko zdegenerowana kobieta nie lubi dzieci.
        NIe przypominam sobie abym na ciebie leciał, może na jaja:))
        Powodzenie to ja mam ale i tak kocham tylko jedną , jedyną:)
        • f_emmefatale Re: przedszkolak z prezerwatywą w portfelu? 14.08.06, 12:17
          CJedyną..co tydzień inną.
          • boski.zawodowiec a skąd wiesz czy to nie jedna i ta sama? :))) 14.08.06, 12:18
            kocham ten skarb moj najdorższy i z tego co wiem ona ma poglądy prawicowe i
            antyaborcyjne.
      • mahadeva Re: Dziekuję Panu bardzo. 14.08.06, 12:06
        :) tez bym chciala, zeby moj ukochany dal spokoj z tym seksem...
        • tygrysek27 boski zna tylko jedno słowo 14.08.06, 12:36
          ZDEGENEROWANA którego nauczyły go ciocie w beretach na niedzielnej szkółce
          różańcowej
          gdzie uczęszcza coby razem ze swą najmilszą regulowac poczęcie stadka ich
          dzieci poprzez popierane przez kościół metody "kalendarzyka"
          • boski.zawodowiec głupki wierzą w kalendarzykowe "systemy" 14.08.06, 12:37
            Mi nie przeszkadza antykoncepcja, jestem absolutnie za tylko ze za włąsne
            pieniądze i zadala od szkół:))
            Trudne do pojęcia czy nie?
          • boski.zawodowiec założe sie tez ze masz wiecej moherów w rodzinie 14.08.06, 12:38
            niż JA
            • tygrysek27 a co ty na to jesli powiem że nie wiem 14.08.06, 12:41
              bo jestem z domu dziecka gdzie trafiłam dlatego że moja matka nie miała prawa
              wyboru?
      • bitch.with.a.brain Re: Dziekuję Panu bardzo. 14.08.06, 12:44
        uwielbiam Cie:)))))
      • reniatoja do Boskiego Zawodowca 14.08.06, 13:16
        Wiesz co boski? Femme tak pięknie i stylowo ci odpowiedziala, ze przynajmniej
        raz w zyciu bys zamilczał i pomyślał, co Ci napisała ta piekna dziewczyna,
        zamiast walic te swoje płytkie prostackie riposty. Wiesz, ze czasem milczenie
        więcej jest warte niż pieniądze? Niż złoto? A czasem milczenie, to jedyny
        sposób, zeby zachowac resztki twarzy. Niestety ty tego nie ptorafisz. Musisz
        paplac jak kataryna, niewazne ze bez sensu, niewazne ze ciagle to samo,
        niewazne, ze wchodzisz w dialog z ludzmi, ktorym nie dorastasz inteligencja do
        pięt i poprzez kontrast jeszcze bardziej uwypuklasz swoją prostą konstrukcję.
        Bawi cie robienie z siebie głupka forumowego?
    • mmagi boski a Tobie co pchali w kanapki,co? 14.08.06, 12:47

• drevni.kocur2005 Re: boski a Tobie co pchali w kanapki,co? 14.08.06, 12:57
        Często czytam to forum ,ale nigdy sie na nim nie wypowiadam, bo według mnie
        dyskusje na tym forum są bardzo płytkie, dla ludzi na niskim poziomie. Zawsze
        czytam i aż sie płakac chce, że ludzie w Polsce sa tacy głupi, no szok. Co Wy
        chcecie od Boskiego boski ma rację i jest jeddm z nielicznych inteligentnych na
        tym forum, Wy go po prostu nie rozumiecie i nie zrozumiecie nigdy.Jakies
        wyemancypowane feministki tylko się tu produkują, dziewuszki patrzcie realnie,
        te Wasze mrzonki, to tylko marzenie ściętej głowy, zastanówcie sie nad tym co
        piszecie, bo częto to nie ma sensu i same sobie zaprzeczacie. A co do aborcji
        cieszczie się ,że Was matka nie usnęła bo mogła to zrobić, może to do Was
        przemówi. Jak kobieta może mówic takie nie ludzkie poglądy miec, a co to
        dziecko jest winne głupoty np. nieletnich rodziców ?! Nic.Wina tamtych
        rodziców, że tak dzieciaki wychowali. Ja z rodzicamina te,at sexu nie
        rozmawiałam , ale jestem odpowiedizalna i jak byłam nastolatką to nie miałam
        takich pomysłów, bo jestem porządna dziewczyną. boskim rację ,żadnych automatów
        za podatników pieniądze czyli i moje NIGDY, ja nie będe dzieciorobów
        sponsorowąc, niech sobie rodzice dzieci wychowuja to nie będzie problemów. A
        Ciebie mahadeva to się czytac nie da tylko się użalasz nad soba jaka Ty
        brzydka, nieszczęslia itp. nie jesteś jedyna osoba , która ma jakies problemy,
        a lansujesz się na pępek świata, nie masz większych problemów jak brak sexu ?
        Ty tak specjalnie sie nad soba użalasz, żeby inni Cię pocieszali , pieścili, o
        jaka Ty biedna, jesteś nudna, przestań to robic, bo nie jestes na tym forum
        najważniejsza, to jest nudne, żałosne, nie wiadomo czy się smiać czy płakać,
        przejadło sie wszystkim codzienne czytanie o biedulce Mahadevie. Zajmij się
        czymś pożytecznym, ,niż siedzenie prz kompie i zawracanie ludziom gitary
        własnymi prorblemami do tego większością urojonych. Tacy ludzie odpychają od
        tego forum, dlatego nie wypowiadam się i nie dyskutije z prostakami, ale teraz
        już nie wytrzymałam. Szkoda ,że mało jest ludzi o poglądach takich jak Boski,
        bo bym mozna bylo inteligentnie podyskutować. Kończę, bo nie ma co dalej
        dywagować, na temat Waszej głupoty. Szkoda mojego czasu. Pozdrawiam Cię Boski,
        3maj się, nie daj się im !!!
        • drevni.kocur2005 Co Wy chcecie od Boskiego on ma rację !! 14.08.06, 12:58
          Często czytam to forum ,ale nigdy sie na nim nie wypowiadam, bo według mnie
          dyskusje na tym forum są bardzo płytkie, dla ludzi na niskim poziomie. Zawsze
          czytam i aż sie płakac chce, że ludzie w Polsce sa tacy głupi, no szok. Co Wy
          chcecie od Boskiego boski ma rację i jest jeddm z nielicznych inteligentnych na
          tym forum, Wy go po prostu nie rozumiecie i nie zrozumiecie nigdy.Jakies
          wyemancypowane feministki tylko się tu produkują, dziewuszki patrzcie realnie,
          te Wasze mrzonki, to tylko marzenie ściętej głowy, zastanówcie sie nad tym co
          piszecie, bo częto to nie ma sensu i same sobie zaprzeczacie. A co do aborcji
          cieszczie się ,że Was matka nie usnęła bo mogła to zrobić, może to do Was
          przemówi. Jak kobieta może mówic takie nie ludzkie poglądy miec, a co to
          dziecko jest winne głupoty np. nieletnich rodziców ?! Nic.Wina tamtych
          rodziców, że tak dzieciaki wychowali. Ja z rodzicamina te,at sexu nie
          rozmawiałam , ale jestem odpowiedizalna i jak byłam nastolatką to nie miałam
          takich pomysłów, bo jestem porządna dziewczyną. boskim rację ,żadnych automatów
          za podatników pieniądze czyli i moje NIGDY, ja nie będe dzieciorobów
          sponsorowąc, niech sobie rodzice dzieci wychowuja to nie będzie problemów. A
          Ciebie mahadeva to się czytac nie da tylko się użalasz nad soba jaka Ty
          brzydka, nieszczęslia itp. nie jesteś jedyna osoba , która ma jakies problemy,
          a lansujesz się na pępek świata, nie masz większych problemów jak brak sexu ?
          Ty tak specjalnie sie nad soba użalasz, żeby inni Cię pocieszali , pieścili, o
          jaka Ty biedna, jesteś nudna, przestań to robic, bo nie jestes na tym forum
          najważniejsza, to jest nudne, żałosne, nie wiadomo czy się smiać czy płakać,
          przejadło sie wszystkim codzienne czytanie o biedulce Mahadevie. Zajmij się
          czymś pożytecznym, ,niż siedzenie prz kompie i zawracanie ludziom gitary
          własnymi prorblemami do tego większością urojonych. Tacy ludzie odpychają od
          tego forum, dlatego nie wypowiadam się i nie dyskutije z prostakami, ale teraz
          już nie wytrzymałam. Szkoda ,że mało jest ludzi o poglądach takich jak Boski,
          bo bym mozna bylo inteligentnie podyskutować. Kończę, bo nie ma co dalej
          dywagować, na temat Waszej głupoty. Szkoda mojego czasu. Pozdrawiam Cię Boski,
          3maj się, nie daj się im !!!
          • tygrysek27 Re: Co Wy chcecie od Boskiego on ma rację !! 14.08.06, 13:04
            no to na co czekasz? zabieraj stąd boskiego i idżcie sobie gdzieś INTELIGENTNIE
            podyskutować
            • mahadeva Re: Co Wy chcecie od Boskiego on ma rację !! 14.08.06, 13:06
              boski niech wreszcie zajmie sie plodzeniem malych neoliberalow ze swoja
              ukochana :)
          • mahadeva Re: Co Wy chcecie od Boskiego on ma rację !! 14.08.06, 13:05
            nie mam wiekszych problemow niz brak seksu, z innymi sobie radze
            nigdy nie nazwalabym nikogo, kogo nie znam, prostakiem i glupkiem, kazdy kto
            tak robi, sam sobie wystawia opinie
            forumowiczki sa bardzo sympatyczne i samoswiadome, to wazne w tym swiecie
            • drevni.kocur2005 Re: Co Wy chcecie od Boskiego on ma rację !! 14.08.06, 13:14
              Mahadeva nie znam Cię, ale twoje poglądy są tak głupie i proste stąd taka moja
              reakcja, bo dla mnie Twoje szukanie na siłę faceta, bo Tobie chce się sexu jest
              bardzo prymitywne, a forumowiczki może i są sympatyczne, co nie zmienia
              faktu ,że również mają poglądy prymitywne i proste taka prawda. A z Boskim
              sobie chętnie podyskutuje na inteligentne tematy, jeśli będzie, okazja, żebyś
              wiedziała, a co już zazdrosna jesteś ? heheh
              • tygrysek27 Re: Co Wy chcecie od Boskiego on ma rację !! 14.08.06, 13:19
                chyba na INTELIGENTNE INACZEJ ........
              • gruszka-anecia Do drevni.kocurka 14.08.06, 13:25
                Ciesze sie że są jeszcze takie osoby jak ty drevni.kocurku. Te oszołomy z
                forum "kobieta" (albo "pseudokobieta") prowadzą swoje beztroskie życie i chwalą
                się nim przed wszystkimi w internecie (poza nim to nie wiem czy sie nie wstydzą
                tak gadać o seksie). Bardzo dobrze że sie nie wpisujesz bo to szkoda nerwów. Na
                tym forum panuje zasada - jeśli nie popierasz skrajnego liberalizmu to jesteś
                prowokatorem. Najlepiej odejść i nie zawracać sobie głowy głupimi liberałami.
                Ta wolność wyboru za bardzo im odbiła do głowy. Oby rząd PiS i LPR rządziły
                wiecznie i umacniały swoje prawicowe ustawy. Ja ide do Radia Maryja czy mi
                wierzycie czy nie. O. Rydzyk to mój idol i zawsze nim pozostanie.
                Żegnam.
                • drevni.kocur2005 Re: Do gruszki-aneci :) 14.08.06, 13:40
                  Dziękuję za miłe słowa gruszko-aneciu, masz rację, szkoda czasu i nerwów na
                  nich. Życzę Ci powodzenia, może będzie okazja, żeby sobie jeszcze kiedyś
                  pogadać na jakies normalne tematy. Pozdrawiam Cię :)
                  • mahadeva Re: Do gruszki-aneci :) 14.08.06, 13:43
                    Anecia to nasz forumowy adwokat diabla :) Mozesz liczyc tylko na jej ironiczne
                    poparcie :)
                    • gruszka-anecia Re: Do gruszki-aneci :) 14.08.06, 13:52
                      Nie obchodzi mnie co o mnie i o normalnych ludziach myślicie. Nie wierzycie mi
                      że ja mam takie poglądy i uważacie wszystkie moje posty za prowokacje a tak nie
                      jest. Z moimi poglądami jest mi dobrze w moim otoczeniu. Należe do MW i tam
                      wszyscy myślą podobnie. Szkoda mojego czasu na to forum. Na do widzenia powiem -
                      jesteście chamskie i nienormalne a do tego skrajnie liberalne. (ten wpis jest
                      adresowany do wszystkich osób na tym (i nie tylko na tym) forum którzy byli
                      przeciwko mnie. A teraz żegnam was bo szkoda mojego czasu. Dobra rada na
                      przyszłość i teraźniejszość: nie atakujcie innych forumowiczów tylko dlatego że
                      mają prawicowe poglądy. Żegnam.
                      • mahadeva Re: Do gruszki-aneci :) 14.08.06, 13:53
                        prosimy, nie odchodz! :)
                        jestes naszym sloneczkiem :)
                  • tygrysek27 Re: Do gruszki-aneci :) 14.08.06, 13:44
                    cóż, lotność umysłu boskiego
                    nieżle dała się wkręcić heheh - brawo anecia :-)
                    • martishia7 Re: Do gruszki-aneci :) 14.08.06, 13:56
                      nie żartujcie sobie dziewczęta. takie osoby jak grusia i drewniana kicia są potrzebne. może dzięki nim
                      ktoś o niesprecyzowanych poglądach, przytłoczony ilością oszołomstwa,wyrobi sobie jakieś poglądy...
                      • makuszanka do wszytskich 14.08.06, 16:48
                        Może i sa potrzebne. Ale zastanów się czy dziewczyna (gruszka-anecia), ma
                        chłopaka impotenta,kocha Rydzyka i radio Maryja istmieje?? Poza tym mówi, że
                        jesteśmy hamskie:> a kto do jasnej ciasnej życzyl nam smierci, cieszył sie na
                        widok naszych zwłok, wyzywaał nas:>? No kto?? taka króttka pamieć macie?
                        Dzoewczyna powinna sie leczyc bo ma jakies lekke to mało powiedziane zachwiania
                        psytchiczne. każdemu by pod kołderke zagladala. mam nadzioeje,że tu juz nie
                        wleziesz, ale pewne Cie interesuje kto z kim ostatnio sie przespal i dlaczego.
                        Nazywanie miłościa stukaniem jest żalosne. Mam propozycje kup sobie drabine i
                        stan na niej głoszac poglady. Albo zachowaj sie jak śwm Szymon wylez na sup i
                        siedz tam!

Drevni kocurek się chyba ze Słowacjo albo CZech z tym nickiem urwał. jak forum
                        chamskie i pisza głupoty, to po cholere tu włazisZ:>?? Skoro same prostaki tu
                        należa. należa Ci się gromkie brawa tak jak w reklamie , ze pierszy raz byłas
                        na forum prostaków i dołaczasz do naszego grona.

jesz raz jak wam nie odpowiada zabierac zabaki i wynocha.

Dla mnie mahadeva jest ciepła osoba a sobie dwri troszke i zartuje. a Wy to
                        czytacie jsk wyrok śadowy.

Na przyśzlośc to jest forum, ,ma byc miło symptaycznie, smieszne i zabawnie a
                        nie sztywno, chamsko.

Poza tym nasze rekacje nie wynikaja z tego,ze jesteśmy chamscy, tylko jak Was
                        ktos wkurzy porzadnie miłe nie ejsteście.
                        • martishia7 Re: do wszytskich 14.08.06, 17:32
                          masz rację,czytając te podty czasami sama drapię się po głowie i zastanawiam czy ta dziewczyna
                          istnieje,czy jest zatrudnioną przez gw prowokatorką.
                          można się ładnie różnić,zamiast "jesteś głupia,brzydka i ogólnie fe" używać rzeczowych argumentów. nikt
                          nie ma prawa mówić drugiemu: "jesteś niemoralna!". nikt nie ma monopolu na rację i moralność.
                          zgadzam się na całej linii.
                        • makuszanka Re: do wszytskich 14.08.06, 17:42
                          najmocniej przepraszam za błedy. jak człowiek za szybko pisze to sie tak robi;)
                          Pozdrawiam:)
                • oppidum Re: Do gruszka-anecia 15.08.06, 00:12
                  Ty masz atrofię mózgu; i nie mówię o poglądach a o deliberowaniu nad kolejnymi
                  obelgami, właśnie to was charakteryzuje.
    • martishia7 Małe wyliczenie 14.08.06, 13:46
      tak sobie myślę, kobiet w wieku rozrodczym(15-40lat) jest w Polsce ok.7,3 mln (dane ze strony GUSu).
      Idziemy dalej.z sondaży wynika,że 95%(circa) to katoliczki-pozostawia nam to 369 tysięcy. ateistek jest
      ok 2% (czyli 146tyś).Skoro katoliczek ,jak wiadomo, kwestia antykoncepcji (oprócz npr-jedyne
      dopuszczalne przez Kość Kat),o aborcji już nie wspomnę,nie dotyczy,bo wiadomo,że nigdy przenigdy
      tego nie zrobią,to czemu nie pozwolić tej garstce heretyków skrobać się do woli? inaczej będą się mnożyć
      i wychowywać dzieci,o zgozo dzieci w obrzydliwym laickim duchu.
      nechaj aborcja bdzie na życzenie. 95% kobiet tego nie zrobi,bo religia im zabrania, pozostałych 5% nie
      jest żal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka