t.b 21.02.03, 20:23 tabletki czy moze jakies ziolka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: sposoby na bol glowy 21.02.03, 20:26 (cicho szydercy!) seks pomaga, przynajmniej doraźnie ;) soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
t.b Re: sposoby na bol glowy 21.02.03, 20:30 soczewica napisała: > seks pomaga, przynajmniej doraźnie ;) > > soczew. > hehe, to nie jest zly pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: sposoby na bol glowy 21.02.03, 20:32 to jest BARDZO DOBRY pomysł skoro działa "w drugą stronę" :P Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: sposoby na bol glowy 21.02.03, 20:48 aankaa napisała: > to jest BARDZO DOBRY pomysł > skoro działa "w drugą stronę" :P nie mów! zasłaniasz się bólem głowy? i pewnie masz koszulę nocną do kostek, białą, z solidnego płótna, i wycięciem pod brzuchem? :) soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: sposoby na bol glowy 21.02.03, 20:52 ból głowy ma pokojówka JA cierpię na migrenę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: sposoby na bol glowy 21.02.03, 21:05 aankaa napisała: > ból głowy ma pokojówka > JA cierpię na migrenę ;) podła rasistka! na szczęście migrena bardziej boli niż zwykły ból głowy, he he he ;> soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: sposoby na bol glowy IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 21:14 migrena to nic, a globus? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: sposoby na bol glowy 21.02.03, 21:16 to dopiero cierpienie !!!!!!!! (tylko gorący seks je uleczy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: sposoby na bol glowy IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 21:17 Sex z globusem? Czysta perwersja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: sposoby na bol glowy 21.02.03, 21:27 a o tej porze - globus podświetlony co Ty na to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: sposoby na bol glowy IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 21:28 przy swietle???? I co moze jeszcze przy ludziach?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: sposoby na bol glowy IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 21:33 nie jestem pruderyjny, jeno sie wstydam Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: sposoby na bol glowy 21.02.03, 21:51 wstyd nie dym - w oczy nie gryzie Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: sposoby na bol glowy 21.02.03, 21:18 t.b napisał: > tabletki czy moze jakies ziolka? Nie ma to jak baranek główka w ściane- sprawdzone wielokrotnie, buhhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: sposoby na bol glowy IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 21:30 ja bym troszke to poprawil. Jako ze, podobno, czlowiek nie jest w stanie skupic sie na dwoch zrodlach bolu radzilbym zlamac sobie palec. Momentalnie bol glowy odejdzie na dalszy plan. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: sposoby na bol glowy 21.02.03, 21:52 to też sposób - tyle, że bardziej bolesny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: sposoby na bol glowy IP: *.ks.k.pl 21.02.03, 22:30 haaaaaaaaaaaaaaaaa, a mam takie migreny ze raz na pogotowiu neurologicznym wyladowalam z tego powodu. dostalam taka dawke zastrzykow/tabletek ze lekarz sie nie mogl nadziwic ze nie spie. bo podobno po polowie tej dawki dorosly facet padlby jak kloda. no wiec ja uzywam na zmiane takiego leku przeciw bolowi nowotworowemu i takiego, ktorego nie mozna za czesto lykac bo efektem ubocznym jest bialaczka :> moje rady beda malo przydatne Odpowiedz Link Zgłoś