Dodaj do ulubionych

Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn?

IP: 206.187.222.* 10.05.01, 19:25

Hallo
Moze ktos odpowie mi na pytanie dlaczego ja inteligentna i niebrzydka dzieczyna zawsze spotykam bardzo
atrakcyjnych np ( prawnik byly model, przystojny dyrektor handlowy, mlody tlumacz itd itp zonaty mily profesor,
itp) ale zawsze strasznie skomplikowanych facetow. Niezdolnych by kochac, zimnych, chcacych tylko seksu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Dlaczego spotykam niewlasciwe kobiety IP: *.152.175.57.Dial1.NewYork1.Level3.net 10.05.01, 20:09
      Gość portalu: slonce5@ napisał(a):

>
      > Hallo
      > Moze ktos odpowie mi na pytanie dlaczego ja inteligentna i niebrzydka dzieczyna
      > zawsze spotykam bardzo
      > atrakcyjnych np ( prawnik byly model, przystojny dyrektor handlowy, mlody tluma
      > cz itd itp zonaty mily profesor,
      > itp) ale zawsze strasznie skomplikowanych facetow. Niezdolnych by kochac, zimn
      > ych, chcacych tylko seksu.
      Moze mi ktos odpowie na pytanie dlaczego ja inteligetny i przystojny facet,
      zawsze spotykam bardzo atrakcyjne np ( prawniczki, byle modelki ,piekne
      przedstawicielki handlowe , mlode tlumaczki , itd itd , zamezne mile profesorki,
      itp) ale zawsze strasznie skomplikowane kobiety. Niezdolne by kochac, zimne,
      chcace tylko seksu. No to pozdrawiam......

• Gość: Aśka do slonce5@ i Michała IP: *.pai.net.pl 10.05.01, 20:54
      to na co jeszcze czekacie?
      • Gość: Mars Re: do slonce5@ i Michała IP: 195.136.25.* 11.05.01, 06:34
        I to jest wasz problem??? Idż na całość i zabaw się trochę, ale nie miej
        pretensji że partner(ka) da ci po numerku kopa skoro jest żonaty lub mężatką.
        Myślę że za wysoko mierzycie, tacy goście jak piszecie są jak francuskie
        pieski - im tylko kasa w głowie i kochanka na boku.
        • Gość: ruda Re: do slonce5@ i Michała IP: *.gazeta.pl 11.05.01, 14:40
          Powinnas sie cieczyc, ze sa mili, praystojni i jak mniemam mają pieniadze... A co powiedzialabys na niskiego,
          lysiejacego, niesmialego równie zakręconego ksiegowego - rozwodnika? Lepszy?
        • Gość: ruda Re: do slonce5@ i Michała IP: 10.1.127.* 11.05.01, 14:40
          Powinnas sie cieczyc, ze sa mili, przystojni i jak mniemam mają pieniadze... A co powiedzialabys na niskiego,
          lysiejacego, niesmialego równie zakręconego ksiegowego - rozwodnika? Lepszy?
          • Gość: slonce Re: do slonce5@ i Michała IP: 206.187.222.* 14.05.01, 17:32

HELLO!
            Dzieki za Twoja odpowiedz i rady . Przyznam , ze dobra zabawa z interesujacym mezczyzna to
            lepsze niz nic. Ale ile mozna sie bawic? Szczegolnie jesli szuka sie prawdziwego zwiazku , milosci,
            zaangazowania.
            Uwierz mi wczoraj wlasnie mialam trzy telefony od tzw francuskich pieskow( kocham to okreslenie)
            i to naprawde nie cieszy jesli wiesz , ze szukaja tylko przygody , dobre zabawy- nic powaznego.
            Twoj list podobal mi sie bardzo bo jestes szczera to bardzo wazne.
            Co do Twojego ksiegowego to zostaw go jak najpredzej, jesli nie jestes zainteresowana.
            On prawdopodobnie mysli , ze powinnas go uwielbiac tylko dlatego, ze ma pare oczu , pare rak i za
            to, ze wogole jest . To, ze rozwodnik to nie dyskwalifikowalabym go kazdy moze popelnic blad, gorzej
            gdy ma dzieci to juz musisz naporawde wiedziec co robisz.
            Jesli chcesz to mozesz odpisac mi na moj adres emailowy slonce5@yahoo.com mysle, ze
            znajdziemy wiecej ciekawych tematow .
            Teraz moja rada moze sprubuj znalezc mezczyzna innej narodowosci oni niestety musze to
            powiedziec generalnie bardziej cenia kobiety choc wszystko zalezy od szczescia.

P.S 2 dni temu spotkalam fajnego faceta. Mielismy wczoraj pierwsza randke wszystko bylo jak
            najlepiej ale ja postanowilam , ze musze trzymac dystans nie spotykac sie z nim za czesto, moze raz
            na tydzien (co bedzie trudne bo on chce mnie widziec prawie kazdego dnia o czym wczoraj mnie
            powiadomil a po za tym cos zaiskrzylo pomiedzy nami).
            Z mojego doswiadzenia wiem, ze jak wszystko wyglada za pieknie cos musi byc nie tak to
            podejrzane.
            Monika

• Gość: rafik Re: do slonce5@ !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 15.05.01, 08:47
              Gość portalu: slonce napisał(a):

> Teraz moja rada moze sprubuj znalezc mezczyzna innej
              narodowosci oni niestety m
              > usze to
              > powiedziec generalnie bardziej cenia kobiety choc
              wszystko zalezy od szczescia.

Słoneczko, ja osobiście poczułem się urażony tym bardzo
              uogolnionym stwierdzeniem. W mojej opinii za bardzo
              imponują Ci pewne etykiety, tytuły itp. To samo jest z
              tymi obcokrajowcami. Że spotkałaś paru fajnych to proszę
              nie uogólniaj. To wszystko ma sens, spotykasz dupków
              Polaków (bo szukasz ich w takich miejscach, gdzie oni
              bywają), oraz super obcokrajowców (którzy przyjezdzaja
              do Polski sami, są tu samotni i szukają bratniej duszy).
              Ale na pocieszenie powiem Ci, że jak byłem kiedyś w
              Niemczech, to Niemki twierdziły, że my (Polacy) bardziej
              szanujemy kobiety niż Niemcy.
              Tak więc kij ma dwa końce.
              Nie szukaj na siłę.
              Ja też nie mam obecnie drugiej połowy, ale się chyba nie
              potnę z tego powodu, a na siłę to nigdy nic nie wychodzi.

Buziaki
              • Gość: Ola Re: do slonce5@ !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.153.* 16.05.01, 12:47
                Dziwnym trafem mam bardzo podbne wrazenia, ze mezczyzni w Polsce
                jakos "inaczej" traktuja kobiety, ja przy nich np nie jestem w stanie sie
                poczuc w pelni kobieta. Nie mozna wiec mowic o generalizacji ale raczej o
                jakijs tendencji, ktora byc moze wynika z modelu wychowania dzieci od
                najmlodszego przez tłamszące swoje pociech płci męskiej Matki-Polki?
        • Gość: Michal Do Marsa IP: *.246.94.222.Dial1.NewYork1.Level3.net 11.05.01, 18:22
          Zgadzam sie stary, ale co dalej, czy mamy sie przyzwyczajac do takiego schematu?
          Obydwie "pcie" nie sa zadowolone z takiego "ukladu" na zycie, szkola sie
          skonczyla, a zycie to co ciagla zabawa.....? Ok , ja sie moge bawic, grunt to
          nie byc zostawionym, tak?, wiec wszyscy w strachu przed zdrada sami porzucaja
          byc moze wartosciowe zwiazki.....po co?, dla wygody?, jaka to wygoda?
        • Gość: slonce Re: do slonce5@ i Michała IP: 206.187.222.* 14.05.01, 17:10

Drogi Marsie!
          Dzieki za odpowiedz i Twoje rady , choc byla ona ostra i cyniczna , zabawna ( FRANCUSKIE
          PIESKI ) Jestes jak mysle facetem wiec latwo Ci mowic zabaw sie troche.
          Mezczyzni nie dbaja o uczucia (poza moze kilkoma wyjatkami , ktore mama nadzieje spotkac), klamia
          jakby po to wlasnie sie urodzili, i mysla tylko o seksie oczywiscie to ostatnie jest wazne , ale
          wazniejsza jest milosc.A dla mnie seks bez milosci nie istnieje.
          Ile w koncu mozna sie bawic a zreszta co to za zabawa gdy raz po raz zdarzaja Ci sie kolejne
          rozczarowania, klamstwa , gdy znow okazuje sie , ze ktos Cie zranil po prostu -czysta radosc.
          Co do tego jak mierze nie moge mierzyc nizej bo sama majac bardzo dobra edukacje i wiele celow
          zyciowych, oraz ciekawosc swiata nie moge szukac mezczyzna , ktory rozni sie ode mnie pod tym
          wzgledem bo po prostu nie bedziemy do siebie pasowac, nie bedziemy mieli o czym rozmawiac,
          bedziemy mieli rozne cele , bedziemy chcieli w rozny sposob spedzac czasitd.

• Gość: slonce Re: do slonce5@ i Michała IP: 206.187.222.* 14.05.01, 17:13

P.S nIE napisalm w moim liscie, ze mialam romans z zonatym. Po prostu bardzo zaawansowana
          znajomosc z kims takim( bez seksu). Niestety po kilku tygodniach wyszlo na jaw , ze w domu czeka
          zona. Oczywiscie zerwalam ta znajomosc.
    • Gość: Monika Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 19:33
      No a ja wlasnie ucieklam ze zwiazku z facetem, ktory nie zdradzi (a prznajmniej
      przez 1,5 roku tego nie zrobil), mowi, ze kocha itp, ale egoista okrutny. No
      wlasnie, czy ktos kto o tobie nie mysli (twych sprawach, problemach, uczuciach,
      oczekiwaniach) moze cie kochac? Chyba nie... Wlasciwi tzn. prawdziwie kochajacy
      mezczyzni gdzie jestescie????????
      • Gość: Michal Ach Monika..... IP: *.246.94.222.Dial1.NewYork1.Level3.net 11.05.01, 19:38
        Monia, jestem, ale tak dostalem po tylku od takiej ,ktora sie interesowalem,
        kochalem i co.......kupa z makiem, jak jest uczucie to nie ma kasy ,a jak kasa
        to bez wrazliwosci, biedny nie jestem, ale ona chcial mieszkanie, samochod ja
        nie chce kupowac kobiety. Pozdrawiam
        • Gość: slonce Re: Ach Monika..... IP: 206.187.222.* 14.05.01, 17:47

Dear Michal!
          To dziwne , ze nazwales mnie Monia .Generalnie nikt tego nie robi poza kilkoma najblizszymi
          przyjaciolmi. Ludzie po prostu nie wpadaja na taki pomysl( ale to na marginesie)
          Ta Twoja ostatnia babka to sie za bardzo nie martw mimo wszystko trzeba byc optymista -sama
          jeszcze w piatek chcialam skoczyc w przepasc z wysokiej wiezy bo zakonczyla sie
          dobrze zapowiadajaca sie znajomosc. Na szczescie trwala tylko miesiac i nie zdazylam jeszcze
          pokochac ale i tak czulam sie bardzo zle bo jednak zaangazowalam sie uczuciowo to nie byla jeszcze
          milosc tylko zauroczenie ale wszystko bylo na dobrej drodze przez pierwsze 2.5 tygodnia.
          Znalazlam tylko klamstwa, i poczulam sie jak zabawka moj mezczyzna oznajmil mi , ze owszem chce
          mnie spotykac ale lepiej gdy nie bede myslec o niczym powaznym po prostu fun( na poczatku mowil,
          ze przelotne znajomosci go nie interesuja)
          Na ironie losu nastepnego dnia , wychodzac na drinka z przyjaciolka ( zeby zapomniec i wyplakac sie
          jej ramieniu) spotkalam nastepnego faceta.
          Jest bardzo interesujacy ale 1. na razie dosc mam wszystkich mezczyzn ( toma cruisa tez)
          2 nie wiem czy moge zaufac komukolwiek na tej planecie, kto nosi spodnie

Pozdrawiam mam nadzieje uslyszec cos od ciebie wkrotce

Monika
          • Gość: Michal Do Moni... IP: *.246.111.99.Dial1.NewYork1.Level3.net 14.05.01, 21:43
            Dziewczyny tez chodza w spodniach.
            W razie naglej checi pogadania zostawiam emalie; wisnia71@hotmail.com
            nie pij za duzo tych drinkow.......pozdrowionka.
            Czy zle ,ze napisalem Monia?
          • Gość: Monika jakis balagan IP: 212.191.6.* 15.05.01, 11:56
            Jednak wirtualne kontakty maja minusy. Mam niejasne wrazenie, ze pomylily sie w tej dyskusji
            tozsamosci. Slonce tez jest Monika czy dobrze rozumiem? W kazdym razie chcialam powiedziec, ze
            list z 11.05 , ktory podpisany byl jako Monika to ja a nie Slonce (ktore jak rozumiem w zwyklym swiecie
            tez ma tak na imie). Pozdrawiam, M.
      • Gość: P.K.M. Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: 193.91.75.* 22.06.01, 00:00
        Gość portalu: Monika napisał(a):

> No a ja wlasnie ucieklam ze zwiazku z facetem, ktory nie zdradzi (a prznajmniej
        >
        > przez 1,5 roku tego nie zrobil), mowi, ze kocha itp, ale egoista okrutny. No
        > wlasnie, czy ktos kto o tobie nie mysli (twych sprawach, problemach, uczuciach,
        >
        > oczekiwaniach) moze cie kochac? Chyba nie... Wlasciwi tzn. prawdziwie kochajacy
        >
        > mezczyzni gdzie jestescie????????

Jesesmy w XVII (siedemnastym) wieku! Hej, slyszysz nas?
        Prawdziwie Kochajacy Mezczyzni

• Gość: ewaba Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: *.132.okr01.dialup.enitel.no 11.05.01, 22:55
      Dlatego, ze ty nie spotykasz mezczyzn tylko ich tytuly, stanowiska i kariery.
      Takie przynajmniej odnosze wrazenie czytajac twoj mail. Myle sie?
      • Gość: slonce Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: 206.187.222.* 14.05.01, 16:55

Hallo!
        Tak wlasciwie to wyslalam Ci odpowiedz wczesniej ale prawdopodobnie nie doszla(klopoty z
        serwerem).
        Dzieki za odpowiedz na moje pytanie choc musze przyznac, ze nie podobala mi sie ani troche.
        Mysle, ze oceniles mnie za szybko wogole mnie nie znajac zaledwie po kilku zdaniach.
        Ito jest chyba moj problem faceci, mezczyzni widza blondynke z duzym biustem i nie interesuje ich nic
        innego: wrazliwosc, inteligencja, bardzo dobra edukacja i sece pelne milosci.
        To nie prawda , ze widze tylko tytuly i stanowiska mezczyzn ( sama skonczylam prestizowe studia i
        mam przed soba dobra przyszlosc) .
        Pisalam kim byli moi mezczyzni zeby pokazac , ze byli atrakcyjni i interesujacy bo to jest moj problem.
        Spotykam atrakcyjnych ale zimnych i wyrachowanych oczywiscie moge niczym sie nie przejmowac i
        miec po prostu dobra zabawe ale ja naprawde angazowalam sie w te zwiazku i spotykaly mnie tylko
        kolejne rozczarowania.

Monika
        • Gość: Mars Re: Do Moniki IP: 195.136.25.* 15.05.01, 08:30
          Może problem tkwi w tym, że za bardzo chcesz mieć faceta, za bardzo się
          narzucasz. Jestem facetem i wierz mi, nie lubię jak dziewczyna "na siłę" chce
          mnie poderwać. Owszem, lubię jak delikatnie kokietują, niewinnie flirtują ale
          bez narzucania się. Nie wiem dlaczego masz takiego pecha, jeżeli chodzi o
          mężczyzn. Myślę,że masz około 25-30 lat, Twoje koleżanki już dawno mają
          chłopaków lub mężów a Ty teraz na szybko chcesz się zakochać. Miłości nie da
          się wymusić, bądź cierpliwa dla Ciebie też zaświeci wkrótce słońce. Jak chcesz
          pogadać: AMuszer@ellaz.pke.pl
        • Gość: ewaba Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: *.133.okr01.dialup.enitel.no 15.05.01, 20:56
          Sloneczko - na niemile odpowiedzi narazamy sie
          korzystajac wlasnie z elektronicznej poczty. Mysle
          jednak, ze i Ty mnie nie do konca zrozumialas. Sam
          fakt, ze opisujesz swoich panow od strony stanowisk i
          wyksztalcenia budzi moje watpliwosci co do twojej
          wnikliwosci w ocenie ludzi. Osiagniecia zawodowe
          rzadko sa wskaznikiem wrazliwosci i uczuciowosci.
          Powinny byc, ale z mojego doswiadczenia wynika, ze nie
          sa. Mezczyzni uzbrojeni w intelekt, dowcip no i
          pozycje na pewno sa bardziej intrygujacy i
          pociagajacy, ale to bardzo czesto wieczni zdobywcy nie
          czujacy sie komfortowo w sytuacjach gdzie nie ma juz
          czego zdobywac. To oczywiscie uproszczenia, a ja nie
          namawiam Cie do prowadzenia gier. Chcialabym tylko,
          zebys pomyslala czego na prawde chcesz. I jeszce jedno.
          Nie panikuj. Czekaj spokojnie na kogos z kim bedzie ci
          dobrze i bezpiecznie. Im mnie bedziesz oczekiwac po
          nowej znajomosci, tym mniejsze bedzie twoje
          rozczarowanie.
          Pozdrawiam
      • Gość: Ola Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: 213.25.153.* 16.05.01, 12:50
        Moze po prostu jest to naturalny dobor spoleczny, ze kobieta ktora rowniez ma
        jakis tytul i miala tyle ochoty zeby zdobyc wyzsze wyksztalcenie to nie tyle
        nie ma ochoty sie zadawac z woznym, tylko nie ma to sensu, bo o czym bedzie z
        nim rozmawiac
    • Gość: coco Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: 192.168.12.* / 194.121.255.* 17.05.01, 10:43
      ...tez mi sie to zdarzalo (juz prawie watpilam w milosc!), ale teraz znalazlam
      faceta, ktory mnie kocha, szanuje i docenia - a najciekawsze jest to, ze sam
      jest francuskim pieskiem i ex-modelem, ktory kiedys takze zmienial panienki jak
      rekawiczki!
      • Gość: slonce Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: 206.187.222.* 17.05.01, 17:14

ciesze sie bardzo, zycze szczescia i pamietaj badz
        ostrozna

Monika
    • Gość: mm Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: 206.187.222.* 01.06.01, 18:34
      • Gość: Ka Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: *.*.*.* 04.06.01, 11:27
        Hej!
        Ja to dobiera mam niewłaściwego faceta.
        Jestem z nim od 11 lat, nie sypiamy ze sobą od ok.3, nie jesteśmy małżeństwem,
        nie mamy dzieci, wykorzystuje mnie finansowo od 10 lat i wiecznie okłamuje,
        składa obietnice bez pokrycia i wyłudza pieniądze.
        Wiele już razy probowałąm odejść, ale gdy tylko próbowałam - osaczam nie,
        składał kolejne obietnice, zatruwał życie...
        I tak trwam, bez przyszłości, bez zaangażowania, nawet mu nie ufam...
        A dlaczego?
        Pewnie dlatego, że nie chce mi się nic zrobić.
        pozdrawiam
        • Gość: zizi Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: *.sap-ag.de 21.06.01, 18:30
          Gość portalu: Ka napisał(a):

> Hej!
          > Ja to dobiera mam niewłaściwego faceta.
          > Jestem z nim od 11 lat, nie sypiamy ze sobą od ok.3, nie jesteśmy małżeństwem,
          > nie mamy dzieci, wykorzystuje mnie finansowo od 10 lat i wiecznie okłamuje,
          > składa obietnice bez pokrycia i wyłudza pieniądze.
          > Wiele już razy probowałąm odejść, ale gdy tylko próbowałam - osaczam nie,
          > składał kolejne obietnice, zatruwał życie...
          > I tak trwam, bez przyszłości, bez zaangażowania, nawet mu nie ufam...
          > A dlaczego?
          > Pewnie dlatego, że nie chce mi się nic zrobić.
          > pozdrawiam

Ka - tak sie podpisuje w mailach do mnie moja dziewczyna - mam nadzieje, ze nia
          nie jestes.
          A masz moze na imie Karina?

Moja rada - skoncz z tym. Nie wierz w zapewnienia i powroty faceta!!!

• Gość: Claire Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: *.retsat1.com.pl 21.06.01, 17:51
      hm.. ja mam ten sam problem... zwykle sa to jednak mezczyzni zonaci
      przepraszajacy mnei za to ze maja rodzine.. Zalosne prawda? z takim mozna tylko
      skoczyc do lozka i nie czekac wiecej na telefon. Niestety...
      • Gość: Ka Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: *.*.*.* 22.06.01, 10:49
        A gdyby tak zastanowić się, dlaczego decydujemy sie na takie związki? przecież
        nikt nas nie zmusza, ba nawet można wnioskować, że to nasze wybory, wybieramy
        facetów toksycznych dla nas (jak to ktoś kiedyś nazwał) i nie potrafimy lub nie
        chcemy się od nich uwolić.
        Dlaczego? i czy taka teza jest prawdziwa?
        • Gość: Mania Re: Dlaczego spotykam niewlasciwych mezczyzn? IP: *.ceu.hu 22.06.01, 11:23
          witam,

to kwestia strachu przed samotnoscia. Nie ma co deliberowac, samotnosc jest jak smierc, dla wiekszosci ludzi.
          Czasem takze leku przed dorosloscia, samodzielnoscia. Ale glownie jest to dlawiacy, mdlacy strach przed pustka
          wokol.
          M
          • mariposa CZEGO SIE BOIMY? 22.06.01, 13:40

czego bardziej sie boimy - samotnosci czy opinii publicznej?
            tego podejrzliwego spojrzenia sasiadow z cyklu "cos z nia musi byc nie tak
            skoro sobie faceta nie potrafi znalezc".
            czy mieliscie kiedykolwiek takie wrazenie, ze stara panna budzi wieksza litosc
            niz zona pijaka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka