kanapka80 27.06.09, 20:01 Witam, co możecie polecić sprawdzonego z kosmetyków tej firmy lub niewartego zakupu. Ja polecam balsam Masło kakaowe i żel po prysznic z serii Kokos Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dag_dg Re: Ziaja 28.06.09, 22:17 Żel do mycia twarzy oliwkowy.Jest super. Nie polecam toników- niewiem dlaczego,ale się dla mnie nie sprawdzają - zwłaszcza ten z Ca.I po kremie kozie mleko miałam uczulenie.Ale ja to jestem dziwna i proszę sie tym nie kierować. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Ziaja 29.06.09, 00:15 Mam balsam kakaowy do ciala. Leciutko koloryzuje,bardzo dobry po opalaniu. Nie polecam do twarzy . Szampon i odzywka do wlosow brazowych. Nadaje bardzo ladny polysk. Odpowiedz Link
marzeka1 Re: Ziaja 29.06.09, 09:39 Super są wszystkie żele pod prysznic w 0,5 l. butelce:oliwka, pomarańcza, poziomka.... Odpowiedz Link
kaja004 Re: Ziaja 01.07.09, 19:54 Polecam żele pod prysznic 500 ml: kokos,kakao,z serii blubel na różowo poziomka i żurawina. Ładnie pachną,lekko nawilżają,fajnie odświeżają. Polecam również toniki antybakteryjne,kremy do rąk i szampony z czarna rzepa i mieta z serii na literę P...takie w zielonych butelkach. No i płyn do demakijażu uniwersalny. Odpowiedz Link
majkka Re: Ziaja 08.07.09, 18:08 krem oliwkowy - na zimę, do suchych dłoni...ładnie pachnie, polecam dla całej rodziny Odpowiedz Link
wiedzm_a Żel pod oczy szałwiowy 10.07.09, 07:27 Z serii Herbika Plant - Bio-żel szałwiowy pod oczy. Jak dla mnie bezkonkurencyjny z rana Błyskawicznie się wchłania, ma świetną konsystencję i co ważniejsze - działa Odpowiedz Link
skiela1 Re: Żel pod oczy szałwiowy 12.07.09, 19:47 wiedzm_a napisała: > Z serii Herbika Plant - Bio-żel szałwiowy pod oczy. > Jak dla mnie bezkonkurencyjny z rana > Błyskawicznie się wchłania, ma świetną konsystencję i co ważniejsze - > działa Nie dziala w moim przypadku,corka tez probowala i stwierdzila,ze raczej niej. Ten zel zlepia delikatna skore wokol oczu tworzac przez to dodatkowe,sztuczne zmarszczki. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Ziaja 12.07.09, 11:06 zona_jarka napisał: > Proszę o następne reklamy! Idź na spacer. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Ziaja 12.07.09, 23:44 Maska łagodząca z serii Ziaja Pro. Maslo do ciała z serii Ziaja Rebuild. Żel do mycia twarzy z serii Calma. Odpowiedz Link
pati59 [...] 24.03.14, 17:59 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
pompompom Re: Ziaja 06.07.10, 21:26 Odkryciem dla mnie były szampony i odżywki. Od zawsze myślam, że istnieją one tylko w cenie powyżej 50 zeta za 150 ml. Kupowałam coraz częściej i częściej, bo mimo rozjaśniania musiałam myć głowę codziennie (musiałam, a nie chciałam). Zaryzykowałam i kupiłam komplet Ziaję do włosów suchych (z pszenicą). O rany, cudo. Za 8 czy tam 9 zeta razem szampon i odżywka. Włosy puszyste, lekkie, błyszczące, sypkie. Mogę myć codziennie, ale nie muszę, bo nie wiszą mi smętne strąki. Odżywki zgodnie z sugestią producenta nie spłukuję. Używam na umyte i osuszone ręcznikiem włosy w ilości mniej niz łyżeczka do herbaty. Najpierw wcieram w końce, a potem resztkę w całe włosy (nie w skorę głowy). Super i włosy wcale nie są przetłuszczone i oklapniete co zdarzało się często po tych za 100 zeta i więcej kupowanych u fryzjera. Lubię też bardzo płyny do higieny intymnej. Jedyne jakie nie powodują u mnie stanu dalekiego od komfortu. Krem oliwkowy też ok choć kremy (i jest to nie tylko problem Ziai, ale firm polskich) mogłby bardziej działać wypoczynkowo na skórę (taki efekt, jak po 8 godzinach dobrego, zdrowego snu). Kozie mleko - krem się nie sprawdził (uczulenie). Odpowiedz Link
pompompom Re: Ziaja 07.07.10, 15:29 Miałam próbkę Biothermu (taki różowy zestaw do oczyszczania, tonizowania i nakremowania), cera po kremie wypoczęta, rozjaśniona, nawilżona. Niestety nasze kremy to raczej natłuszczają (bywa, że tylko wierzch skóry), ale rzadko im się zdarza, żeby tak ładnie rozjaśniały i relaksowały. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Ziaja 07.07.10, 18:00 Jak znajdziesz to wrzuc link. Jest seria Anti-Fatigue,ale w pomaranczowym opakowaniu. Odpowiedz Link
pompompom Re: Ziaja 09.07.10, 18:33 www.biotherm.de/_de/_de/WOMEN/catalog/product.aspx?catpath=WOMEN^AXIS_WOMEN_FACE_CARE&catcode=F2_WOMEN_FACE_CARE_SKINTYP E_DRY&topcode=Category_Women_Face_Care_Moisturizers&prdcode=003271 ta próbka to było chyba to plus pianka do mycia twarzy i tonik z tej serii. Różowe a nie pomarańczowe i nie było żadnych napisów typu anti - fatigue. Ale działało super. Odpowiedz Link
notting_hill Re: Ziaja 08.07.10, 11:47 Dla mnie płyny micelarne- Sopot a ostatnio z serii Jaśminowej. Używam zamiast mleczka i toniku od ładnych paru lat. Serum i krem na dzień z serii Jaśminowej, żele pod prysznic, balsam z masłem kokosowym do ciała i maseczka enzymatyczna Ziaja Pro. Nie lubię tylko serii Kozie mleko ze względu na zapach. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Ziaja 08.07.10, 12:39 bardzo fajne kremy do rak - wlasciwie wszystkie, oraz rozne mleczka do ciala, tez wlasciwie wszystkie chociaz najbardziej mi podchodzi kozie mleko Odpowiedz Link
joki74 Re: Ziaja 13.07.10, 21:26 ja z własnego doświadczenia mogę polecić oprócz żeli pod prysznic także żele do higieny intymnej jest ich wiele rodzai także każdy dobierze coś do własnych potrzeb Odpowiedz Link
marionaud_1 Re: Ziaja 14.07.10, 11:52 Od lat uzywam "kremu do rak i stóp" - nic lepszego na szorstkość łokci, pięt i dłoni nie znam. Lubię "masło waniliowe", choć opakowania sa za duże, zawsze część wyrzucam. Zawsze w zapasie trzymam krem oliwkowy na wypadek zrobienia bardzo regenerujacego okładu, np. po spierzchnięciu twarzy. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Ziaja 14.07.10, 17:24 Mam masc oliwkowa. Do miejscowego stosowania jak np. lokcie lub teraz kiedy mi skora z ramion schodzi-idealna.No i za tak smieszna cene... Odpowiedz Link
gullo.gullo Re: Ziaja 19.07.10, 12:13 Polecam dostępne w aptekach albo na allegro kremy i żele do twarzy z serii Ziaja Med - antybakteryjne i przeciwtrądzikowe. Jak dla mnie super, cena mala jak na tego typu kremy a naprawdę skuteczne. Odpowiedz Link
marbanaszek Re: Ziaja 06.12.10, 21:01 Ja używam Ziaja serię nuno do buzi zanieczyszczonej. Świetnie sobie radzi z moimi problemami i co najważniejsze - nie wysusza. Niezła też jest seria Ziaja med tylko ciężko ją znaleźć. Jak już to w aptekach. Poza tym na stronie dourody.pl właśnie odbył się konkurs w którym można było wygrać właśnie te kosmetyki. Niestety się spóźniłam, ale tam konkursy non stop są więc liczę że jeszcze jakiś zestaw z Ziaji do mnie wpadnie Odpowiedz Link
muminek1506 Re: Ziaja 06.12.10, 21:35 Ja polecam serię Ziaja Med - krem redukujący trądzik oraz krem redukujący podraznienia. Odpowiedz Link
agnes1704 Szampon Biosulfo do włosów przetłuszczających się 07.12.10, 17:29 Łupież sypał się wielkimi płatami, tłustymi, skóra głowy łojotokowa, włosy koszmarnie przetłuszczające się. Nie pomagały szampony z górnej półki, z łupieżem miałam iść do dermatologa, wyglądał jak przyczepione wielkie tłuste place na włosach. Ten szampon to wybawienie, łupież zniknął, a włosy przez cały dzień są świeże. Używam go od wielu miesięcy, jest tani i nawet jego nieciekawy zapach nie spowoduje, że zmienię go na inny. Odpowiedz Link
kminkiewicz Re: Ziaja 06.06.14, 14:33 kozie mleko balsam, maseczka z alg, generalnie, bardzo lubię zaiaje! Odpowiedz Link