jestempiotrek 28.08.06, 16:42 Piszecie na tym forum, bo jesteście czytelniczkami GW, dlatego że nie macie co robić, czy dlatego że lubicie forum, a to jest największe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: Pytanie 28.08.06, 16:44 ja tu trafilam przypadkiem i zostalam:) lubie czasem poczytac sobie o problemach czy zwyklych pierdolkach zycia codziennego a GW czytam codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_cha1 Re: Pytanie 28.08.06, 17:25 Gazety Wyborczej nie czytam. A forum (nie tylko Kobieta) po prostu bardzo lubię i dowiedziałam sie o nim dzięki reklanie na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
alex242 Re: Pytanie 28.08.06, 17:24 jestempiotrek napisał: > Piszecie na tym forum, bo jesteście czytelniczkami GW, dlatego że nie macie > co robić, czy dlatego że lubicie forum, a to jest największe? Ja tez tu trafilam przez przypadek,ale zawsze jest dobrze pogadac z ludzmi,chyba Ps. Nie czytam GW Odpowiedz Link Zgłoś
walnientaenta Re: Pytanie 28.08.06, 17:30 ja trafiłam przypadkiem. Czasami o pirdołach fajnie jest poczytać, GW nie czytam, aż tyle czasu na p...y nie mam czasu. Tu zaglądma pracujac na komp. Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Pytanie 28.08.06, 17:32 Gazet nie czytam dlatego, że nie mam co robić, tylko dlatego, że chcę się dowiedzieć, co się dzieje i jakie są opinie innych ludzi (z tego też powodu wchodzę na forum). Poza tym jestem ciekawska. Odpowiedz Link Zgłoś
jestempiotrek Re: Pytanie 28.08.06, 17:52 vandikia napisała: > to nie jest forum GW. Jak to nie, wchodzi się ze strony GW i nawet nazywa się forum gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lupus48 do piotra 28.08.06, 20:58 tobie chyba sie nudzi,bo zauwazyłam ze lubisz sie przypierniczac do wszystkiego,chłopcze znajdz sobie ciekawsze zajecie bo chociazby ten post wskazuje na to ze sie nudzisz i takie glupoty wymyslasz.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Pytanie 28.08.06, 21:04 GW czytam, piszę na tym forum, bo posty ukazują się bardzo szybko. Próbowałam na Interii, ale straciłam cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś