anahella 02.03.03, 11:01 Zapraszam kazdego, kto interesuje sie astrologia na rozmowy o Krolewskiej Wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Forum dla milosnikow astrologii 02.03.03, 21:06 a co nam chcesz opowiedziec? Co gwiazdy mowia? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Forum dla milosnikow astrologii 02.03.03, 21:11 Chce pogadac z innymi co sie astrologia interesuja o tym jak polubic Saturna, jak sie nie bac Urana, czy Wenus jest zawsze mila. Czy kazda Waga to strojnisia, czy kazdy Baran to wojskowy. A jak ktos chce o cos spytac (tylko nie horoskopy on line, bo nie chce zeby to bylo to samo co na Wrozbiarstwo), np. czy warto isc do astrologa, czego sie mozna spodziewac po takiej wizycie to na pewno ci, co horoskopy stawiaja na pewno powiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Forum dla milosnikow astrologii 02.03.03, 21:15 oj oj to ze mna nie pogadasz o gwiazdkach bo sie na tym za malo znam a nie chce sztucznego tloku robic..... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Forum dla milosnikow astrologii 02.03.03, 21:20 Obecnosc nie jest obowiazkowa;) ale jak ci sie bedzie nudzic to zawsze jestes mile widziana Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Forum dla milosnikow astrologii 02.03.03, 21:23 a nudziło mi się bo zadzwoniła do mnie TAK ineteresująca znajoma że musiałam sobie czas wypełnić ekranem, ona truła mi do ucha a ja podpatrywałam ekran, inaczej bym nie zniosła tej gadki... Odpowiedz Link Zgłoś