nimfomalinka 09.03.03, 23:41 Moja gdy jestem pobudzona prawie sie nie zwieksza. jest bardzo mała, ma może z 4mm. moja koleżanka ma za to wielką jak dla mnie, bo prawie 1 cm. a jak to jest z waszymi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: Rozmiary waszych łechtaczek? 09.03.03, 23:44 Napisz nam jak je sie mierzy? Samemu czy ktos powienien pomoc? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nimfomalinka Re: Rozmiary waszych łechtaczek? 09.03.03, 23:46 mniejsze mierzy się średnice. większe, co wystają - od podstawy do czubka. najlepiej suwmiarką, albo zwykłą linijką od biedy. można samemu, może ktoś inny - ja je mierzyłam z kumpelą, na sporym rauszu... ale potem ponowilysmy pomiary u siebie w domach, każda sama i wyniki byly takie same :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Jezykiem najlepiej IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 10.03.03, 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Rozmiary waszych łechtaczek? 10.03.03, 00:01 nimfomalinka napisała: >...ja je mierzyłam z kumpelą, na sporym rauszu... No wlasnie, na trzezwo raczej trudno, chyba zeby swojego ginekologa poprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
to-ja-vika Re: Rozmiary waszych łechtaczek? 10.03.03, 00:57 nimfomalinka napisała: > Moja gdy jestem pobudzona prawie sie nie zwieksza. jest bardzo mała, ma może > z 4mm. moja koleżanka ma za to wielką jak dla mnie, bo prawie 1 cm. a jak to > jest z waszymi? Hmmm...moja w stanie spoczynku ma 1cm a jak sie obudzi to chce mi z cipy wyskoczyc, poprostu sie nie miesci. Vika Odpowiedz Link Zgłoś
nimfomalinka Re: Rozmiary waszych łechtaczek? 10.03.03, 17:35 jejciu... musisz byc niesamowita, ja sobie tego wyobrazic nie potrafie? ty ją jakos trenowałaś, czy co??? wiesz, nie pomysl sobie ze jestem les, ale chciala bym Cie tam zobaczyc.. z czystej chorej ciekawości! Odpowiedz Link Zgłoś