Dodaj do ulubionych

jestem samotny i potrzebuje uczucia

21.10.06, 18:41
mam taki wizerunek i raczej nie moge sie zmienic. dziewczyny mnie lubia, mam
chyba przyjazna osobowosc. chcialbym znalezc normalna dziewczyne, z dobrego
domu, zgrabna, aktywna, majaca jakies hobby, posiadajacej dobry zawod,
stabilna emocjonalnie, katoliczke. co robic, mam juz powoli dosc mojej
komputerowej samotnosci. normalnie chyba zaloze konto na sympatii. jestem w
stanie sie szybko ozenic to nie jest dla mnie problemem. chce troski,
zaufania, szczerosci czy to tak wiele? czy konto w sympatii to dobry pomysl?
Obserwuj wątek
    • pumeczka Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 21.10.06, 18:49
      przez internetowe randki zaczęłam popadać w coraz większe kompleksy, bo niby co
      jest ze mną nie tak że każde spotkanie w realu kończyło sie katastrofą?, takie
      zadawałam sobie pytania; może założenie konta to nie jest zły pomysł, ale ja
      osobiście wydałabym kasę na biuro matrymonialne, gdzie ludzie mają bardziej
      sprecyzowane plany na przyszłość
    • asiek173 Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 21.10.06, 19:08
      Ja mam to samo i też zastanawiam się nad założeniem konta,ale jakoś nie mogę się
      zdecydować.Trochę odstraszają mnie wypowiedzi o nieudanych randkach i totalnych
      rozczarowaniach...A jak się nikt nie zainteresuje moją osóbką,ha ha ha....I tak
      sobie siedzimy samotnie przed komputerami w ten piękny sobotni
      wieczór....Pozdrowionka..
      • pumeczka Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 21.10.06, 20:09
        wydaje mi sie że interrandki trzeba poznać od podszewki, a potem dopiero ma się
        na nie jako taki pogląd, że komuś się raz nie powiodło nie znaczy, że za którymś
        razem nie będzie super, ja "działałam" na randkach przeszło rok parę lat temu i
        nic z tego nie wynikło poważnego, w realu spędzałam mniej lub bardziej udane
        spotkania, ale żadna tam moja połówka jabłka nie była mi pisana, miłość dopadła
        mnie na tlenie, przypadkowo, dość agresywnie, tak jak lubię:)nie spędziłam na
        klikaniu niepotrzebnych miesięcy, spotkanie było expresowe bez wymieniania
        zdjeć, a potem potoczyło się bajkowo,właśnie mija 1 rocznica naszej bardzo
        poważnej(ślub w sierpniu)znajomości, tak tak połączył nas tlen-cudowny
        komunikator, a nie żadne specjalne randki,
        czekam na mojego Kochanego pisząc te słowa,
        pozdrawiam gorąco samotnych, życząc owocnych jesiennych łowów w sieci
    • cioccolato_bianco Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 21.10.06, 19:21
      mnostwo ludzi ma konta na sympatii. i wcale nie dlatego, ze nie moga znalezc
      partnera w realnym swiecie z powodu swojej nieatrakcyjnosci, tylko dlatego, ze
      zyja w hermatycznym srodowisku, nie maja czasu chodzic na imprezy i poznawac
      ludzi etc.

inna rzecz, ze chcesz zeby dziewczyna byla taka i taka. a ty jaki jestes? co
      masz do zaoferowania poza szybkim slubem?
      • fourseasons Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 21.10.06, 19:47
        Sorry do poprzedniego nicka zapomnialem juz haslo :). Ehh taka natura. Lecial
        mozart w radiu i sobie z czyms to skojarzylem.

A wiec, kwiaty i kompromis chyba, bo nie wierze abym spelnil oczekiwania w 99%.
        • jezeli.tylko.ja Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 21.10.06, 21:38
          Hmmm... przepraszam, ale twoje podejscie z pierwszego postu zabrzmialo jakbys
          przyszedl do sklepu i wybieral towar. Mocarcie szanowny, "tak to panu tylko w
          Erze dopasuja". Kazdy z nas szuka kogos ladnego tylko ze faceci ktorych ja
          nazywam ladnymi moje kolezanki nazywaja maszkaronami (coz nie zmienia to faktu,
          ze nadal nie spotkalam tego typu meskiej urody w mojej najblizszej okolicy),
          figura ktora mi sie podoba przez reszta jest obserwowna z niesmakiem... a jak
          takich spotykam okazuje sie, ze cos jest z nimi cos nie tak... cpaja, pija, sa
          zakompleksieni tak, ze rzucaja sie na kazda panne ktora powie ze jest
          przystojny (nawet wtedy kiedys sa z kims w zwiazku) tak wiec aktualnie nie mam
          zadnych wymagan i zostawiam wszystko sercu, ono wybierze najlepiej!!

Wielu z was siedzi w pracy, przynajmniej kilka godzin a wieczorami czuje
          depczaca po pietach samotnosc... ja z pewnych powodow nie moge pracowac, jestem
          juz wysoko na studiach (4 rok) i zajec mam tyle co kot naplakal...wiec siedze w
          domu z mat. do pracy inz. ktora musze nie dlugo oddac i patrze w sciane myslac
          ze jestem sama. Internetowe randki jakos mnie nie kreca....bo kilka takich
          znajomosci jeszcze bez spotkan w realu skonczylo sie telefonami: gdzie jestes,
          co robisz, z kim jestes, dlaczego tam, nie wracaj pozno... tragedia.
    • izabellaz1 Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 21.10.06, 21:52
      Hehe moja przyjaciółka znalazła sobie faceta na Sympatii i to w dość zabawny
      sposób. Otóż jej obecny usiadł przed kompem swojej mamy (samotna;)) a ona
      zapomniała się wylogować i Michał zaczął sobie przeglądać. No i natknął się na
      "konto" mojej przyjaciółki i napisał do niej bo mu się fotka spodobała. Są razem
      już rok i planują wspólnie przyszłość.

Ps. Pasują świetnie do siebie:)
    • milka2022 Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 21.10.06, 23:22
      nie konto w sympati to nie dobry pomysł ale jak już założysz to daj znać;):P
    • dziewczynazbagien Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 21.10.06, 23:38
      napisz, na do mnie chyba spełniam wszystkie kryteria:-) pozdrawiam
    • wolna.boska.kobieta Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 24.10.06, 18:42
      powiem nieskromnie, ze ja spelniam wszystkie Twoje kryteria tylko niestety nawet
      jakbys chcial sie umowic to niestety nie mam na to czasu :(
      Konto w sympati to jeden z pomyslow ale ja proponuje spotkanie w realu niz
      wirtualnie. Ja bylam na jednej randce z netu i juz wiecej nie pojde, facet byl
      tak natretny, ze przerazil mnie ty, ze kazdy inny z netu jest taki sam...
    • ania.downar Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 24.10.06, 18:49
      Zaloz to konto na sympatii, a wtedy nabierzesz pokory.
    • maialina1 zgrabna, aktywna, dobry zawod... 24.10.06, 18:51
      Zgrabna, aktywna, dobry zawod, jakies ciekawe hobby (najlepiej nurkowanie albo
      organizacja wolontariatu w etiopii), i co jeszcze??
      Od siebie tyle samo wymagasz?
      I nadal jestes sam?
    • belmondo1986 Re: jestem samotny i potrzebuje uczucia 24.10.06, 20:22
      Jesli chcesz mozemy sie poznac :) Ja mam konto na sympatii tez szukam chlopaka
      normalnego bo ciagle cos jest nie tak :( nie zwracaj uwagi na moj nick zalozylam
      sobie konto w gazecie dopiero dzis i nie wiedzialam co wymyslec, tylko nie wiem
      czy tu mozna podac swoje dane kontaktowe np nr gg ... a ile masz lat?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka