Dodaj do ulubionych

A już było w miarę normalnie na tym forum...

IP: *.acn.pl 28.03.03, 19:11
Większość stałych bywalczyń-idiotek przestała się udzielać (m.in. renia,
vika), część ograniczyła swoją "tfurczość" (m.in. lyche01). Niestety, nic co
piękne, nie może trwać wiecznie... Idiotki wracają i już zaczynają błyszczeć
swoją yntelygencją (vide wpis renii w wątku "matka chwilowo samotna").
Obserwuj wątek
    • Gość: renia i ból, bąba, co? IP: *.athens.access.acn.gr 28.03.03, 19:14
      Poproś admina zeby mi zabanował wstep na portal. Masz tak mocne argumenty
      przeciwko mnie, ze na pewno Ci nie odmowi, pozdrawiam i powodzenia zycze.
      • Gość: bąba Re: i ból, bąba, co? IP: *.acn.pl 28.03.03, 19:16
        Niestety za głupotę nie banują, a szkoda...
    • lyche1 Re: Jestem:) 28.03.03, 19:32
      Tylko mi się nie chce marnować klawiatury na ciebie . Zawsze możesz się
      wykazać na prywatnym forum - droga otwarta :)
    • ptaszyca Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 19:58
      oj baby baby. dałyście sobie po razie więc teraz się pogódźcie. no... dajcie
      sobie cmoka...
      • melinek Bąba, tan watek to niewypal. ;)) n/t 28.03.03, 20:14
        ptaszyca napisała:

> oj baby baby. dałyście sobie po razie więc teraz się pogódźcie. no... dajcie
        > sobie cmoka...
      • lyche1 Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 20:20
        ptaszyca napisała:

> oj baby baby. dałyście sobie po razie więc teraz się pogódźcie. no... dajcie
        > sobie cmoka...

Może i bym sobie pozwoliła na to gdybym przynajmniej wiedziała kto zacz?
        Renię znam od dwóch lat, Vike na równi ale jakaś babe?
        Pierwszy raz na oczy widze. Jakiś skryty wielbiciel :)

Ps - Twój nick z "smażonych zielonych pomidorów" jest?
        • ptaszyca Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 20:25
          NIe, znam tytuł filmu ale go nie widziałam.
          To jak nie znasz nie cmokaj. Przeczytałam wątek, który przywołuje Bąba i
          stwierdzam autorytatywnie, że jej/jego nie warto cmokać. Ja tylko nie lubię
          sprzeczek.
          :))
          PS. A co to za Bąba jakaś właściwie?
          • lyche1 Re: Ja też :) 28.03.03, 20:26
            A książke przeczytaj bo warto - film też, ale książka lepsza . Pozdr.
            • ptaszyca Re: Ja też :) 28.03.03, 20:30
              nawet nie wiedziałam,żejest książka...hm... spróbuję znaleźć. Ale to nie jest
              żadne s-f?
              P.
              • lyche1 Re: Książka zaczyna się tak :) 28.03.03, 20:58
                "....Można mnie spytać, w którym roku ktoś wziął ślub..., za kogo wyszedł...
                albo jak była ubrana matka panny młodej - i w dziewięciu przypadkach na
                dziesięć potrafię powiedzieć, ale za Boga nie mogę sobie przypomnieć, kiedy
                tak się zestażałam...."
                Po przeczytaniu tego fragmentu - z miejsca ją kupiłam. To bardzo "kobieca"
                książka - znajdziesz w niej wszystko po trochu
                • ptaszyca Re: Książka zaczyna się tak :) 28.03.03, 21:00
                  A kto to napisał?? Bo zacytowany początek mnie zaintrygował.
                  • lyche1 Re: Fannie Flagg 28.03.03, 21:07
                    Pozdr. Miłego czytania :)
                    • ptaszyca Re: Fannie Flagg 28.03.03, 21:10
                      Dzięki. Poszukam. I też pozdrawiam.
          • melinek Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 20:28
            ptaszyca napisała:

> PS. A co to za Bąba jakaś właściwie?

Baba jak Bąba czyli wiadomo wybuchowa. ;))
            Nerwy poniosly kobite.
            • ptaszyca Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 20:31
              Nerwy jak nerwy. Ja bym to inaczej określiła.
              • melinek Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 20:35
                ptaszyca napisała:

> Nerwy jak nerwy. Ja bym to inaczej określiła.

Lepiej nie okreslaj, bo naprawiony
                watek znowu nam sie popsuje. ;))
                • ptaszyca Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 20:37
                  :))))
                  Więc tylko pozdrawiam delektując się kanapką z salami popijaną Rioją
                  • melinek Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 20:44
                    Co to jest ta Rioja? To jakis alkohol?
                    • ptaszyca Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 20:50
                      czerwone wytrawne hiszpańskie wino
                      • melinek Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 21:57
                        No to mniammmm ..... Ja popijam herbatke. ;))
                        Czy z Hiszpanii piszesz?
                        • ptaszyca Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 22:01
                          a skąd!!! znaczy - chciałabym!! chwilowo wiosenna ojczyzna nasza :))
                          mniam, fakt.
                          • melinek Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 28.03.03, 23:10
                            A niby skad mam to wiedziec?
                            U nas wiosna a u Hiszpanow prawie lato.
                            Ale chyba nie ma czego zazdroscic,
                            bardzo lubie nasza wiosne. :))
                            Czy znasz wino fresco? Wloskie, jednak
                            rozlewane w Polsce.
                            • ptaszyca Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 29.03.03, 08:40
                              nie znam wina fresco. generalnie preferuję hiszpańskie i portugalskie. poza
                              tym, po każdym tak samo rano boli głowa, tak jak mnie teraz. oj oj...
                              • melinek Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 29.03.03, 18:30
                                Glowa boli raczej od ilosci a nie od jakosci wina. ;))
                                Fresco jest najtanszym winem wloskim rozlewanym
                                i sprzedawanym w Polsce.
                                • ptaszyca Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 29.03.03, 19:16
                                  no przecież wiem, że od ilości :))))
                                  najtańsze jakie piłam to było Bordeaux, kosztowało całe 17 PLN !!! kupiłam je
                                  przez przypadek i wcale nie było złe. znaczy jak na tę cenę. Na szczęście głowa
                                  rano boli rzadko, więc sobie mogę próbować i próbować. ale tylko czerwone bo po
                                  lampce białego umieram i nie mam pojęcia dlaczego.
                                  • soczewica Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 29.03.03, 20:24
                                    ptaszyca napisała:

> najtańsze jakie piłam to było Bordeaux, kosztowało całe 17 PLN !!!

e?
                                    najtańsze?
                                    są tansze! (i nie mówię tutaj o Cavalierze rozlewanym do kartoników, 5PLN za
                                    pół litra)
                                    Sofia Melnik chociażby. ma romantyczne wspomnienia w związku z tym winem,
                                    jeszce sprzed czasów obecnej mojej chłopy...
                                    (i soczewica się rozmarzyła ;P)
                                    • Gość: piotr Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... IP: 195.117.231.* 29.03.03, 20:29
                                      szukammmmmmmmmmmm bstalone@wp.pl kobiecy wytrysk
                                    • ptaszyca Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 29.03.03, 20:34
                                      no nie... jak już o najtańszych z historii...to kiedyś miałam do czynienia z
                                      tzw. "bankietowym". po odparowaniu "siary" dało się pić a do tego było
                                      butelkowane jak szampan. kosztowało 75 zł, ale wtedy to była zupełnie inna
                                      waluta, akurat na kieszeń studentki :)))
                                      • melinek Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 29.03.03, 21:39
                                        Wszystko pieknie z tym winem, jednak kac odstrasza od picia.
                                        Nie mogliby wynalezc wina bezalkoholowego?
                                        • ptaszyca Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 29.03.03, 22:08
                                          jest takie bezaloholowe. dla dzieci. nie próbowałam i chyba nie będę. wolę
                                          kaca. mam go raz na długowięc niewielkie to poświęcenie. a poza tym, lepiej
                                          żałować, że się zgrzeszyło,niż żałować że nie. nie pamiętam kto to powiedział.
                                          • melinek Re: A już było w miarę normalnie na tym forum... 29.03.03, 23:29
                                            Wole tyle pic, zeby glowa nie bolala i tak zyc, zeby
                                            nie grzeszyc, lecz to nie zawsze sie udaje. :))
                                            Mowia, ze wszystkiego w zyciu trzeba sprobowac,
                                            ale to nie jest moja zasada.
    • melinek Przeciez nie ma tu nikogo o nicku Lyche01 ;)) 30.03.03, 09:26
      Gość portalu: bąba napisał(a):

> Większość stałych bywalczyń-idiotek przestała się udzielać (m.in. renia,
      > vika), część ograniczyła swoją "tfurczość" (m.in. lyche01). Niestety, nic co
      > piękne, nie może trwać wiecznie... Idiotki wracają i już zaczynają błyszczeć
      > swoją yntelygencją (vide wpis renii w wątku "matka chwilowo samotna").

Bąba, ynteligencja cie zawiodla?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka