ola99110 04.11.06, 23:37 Zobaczcie ten filmik videogalaxy.tv/0RM, lubie dzieci ale teraz to chyba pójde do swojego faceta bo chce miec takie własnie dziecko ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarantella2 Re: Jakie cudowne dziecko !!! Kocham je! 04.11.06, 23:59 To prawda: dziewczynka jest cudowna! I ja tez chce taka! Odpowiedz Link Zgłoś
studentka83 Re: Jakie cudowne dziecko !!! Kocham je! 05.11.06, 00:07 a czy ono jest na cos chore?....nigdy dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
m_buziaczek Re: Jakie cudowne dziecko !!! Kocham je! 05.11.06, 00:39 Nie chcesz się wypowiadać ;/, to przynajmniej nie obrazaj. Moze sama jesteś chora?? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca Re: Jakie cudowne dziecko !!! Kocham je! 05.11.06, 00:42 Obawiam się, że takiego to ci twój facet nie zrobi...Znajdź sobie narzeczonego Azjatę albo zabaw się w Angelinę Jolie. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna34 Re: Jakie cudowne dziecko !!! Kocham je! 05.11.06, 00:47 A jak urodzi się zamiast słodkiej i wdzięcznej istotki dziecko o innym charakterze, nieśmiałe, rozkapryszone, chore ? Uważam, że to szaleństwo decydować się na dziecko pod wpływem filmiku z rozczulającą dziewczynką... Taka decyzja powinna być chyba bardziej świadoma... Odpowiedz Link Zgłoś
studentka83 Re: Jakie cudowne dziecko !!! Kocham je! 05.11.06, 16:04 pytanie czy ktos jest na cos chory to obrazanie tej osoby?????sprawdz sobie w slowniku co znaczy slowo "obrazac" a nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz.Ja na nic chora nie jestem -nie robie takich dziwnych min.To forum jest forum publicznym i mam prawo wypowiadac sie dowoli a tobie podobac to sie nie musi! Odpowiedz Link Zgłoś