alpepe Re: gdzie znajdę forum o oszczędzaniu? 23.11.06, 13:37 wejdź przez moją wizytówkę, mam w ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 Re: gdzie znajdę forum o oszczędzaniu? 23.11.06, 14:44 ja sobie również dodałam do ulubionych... moja siostra mówi, że to forum to świetna rozrywka :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: gdzie znajdę forum o oszczędzaniu? 23.11.06, 14:46 to forum robi najszybsza karierę na portalu gw Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: gdzie znajdę forum o oszczędzaniu? 23.11.06, 14:49 Fakt. Odkąd zajrzałem to jak tylko mnie coś wjurzy to zagladam od razu - szybka poprawa humoru gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
majka800 to forum schodzi na psy! 23.11.06, 17:22 jeśli nie macie nic ciekawego do powiedzenia albo nie umiecie czy nie chcecie komuś udzielić odpowiedzi to nie wypisujcie bzdur. Ciekawe, że wam czasu nie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to forum schodzi na psy! 23.11.06, 17:37 no dobrze, ale ja ci udzieliłam odpowiedzi, nie podałam bezpośredniego linka, ale co to za problem kliknąć w mój login a potem w ulubionych forach w oszczędzamy!? Odpowiedz Link Zgłoś
majka800 Re: to forum schodzi na psy! 23.11.06, 18:56 moja wypowiedź nie była skierowana do Ciebie, a do niektórych tu osób. Jeśli poczułaś się urażona to przepraszam. I dziękuję. Forum które mnie interesowało w końcu znalazłam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gad_forumowy Re: gdzie znajdę forum o oszczędzaniu? 24.11.06, 09:52 Zapraszam - forum Oszczędzamy!!! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20012 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: gdzie znajdę forum o oszczędzaniu? 24.11.06, 10:11 lepiej wiecej zarb a nie baw sie w jakies oszczedzanie Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: gdzie znajdę forum o oszczędzaniu? 24.11.06, 10:16 krwawabestia napisał: > lepiej wiecej zarb a nie baw sie w jakies oszczedzanie Bestio bo to jest tak - jedni wolą wiecej zarobić a inni zaoszczędzić :) Na szczęście nigdu nie bawiło mnie oszczędzanie :) od razu głowa mnie zaczyna boleć :) Odpowiedz Link Zgłoś