mala_mi80 07.12.06, 10:01 witam kobiecość rozwój własny jung :) o biegnącej dużo słyszałam w najbliższym czasie zakupię ale czuję się tu adekwatnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iokepine Re: nowy forumowicz 07.12.06, 12:19 Witaj, na dole możesz wpisać sie wątek założony przez Anahellę:) "Pierwsza!" itd;) Ja w dzieciecej zabawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: nowy forumowicz 07.12.06, 12:22 już ide już biegnę chetnie ciekawam Was, przyznam zaglądałąm na Magię, ale głos mi w gardle stawał, tylu specjalistów było... Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: nowy forumowicz 07.12.06, 17:42 Eee tam, zaraz głos w gardle stawał, to zawyj jak wilczyca i pisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: nowy forumowicz 07.12.06, 18:14 :D oj, rzeczywiście adekwatny z Ciebie admin ;) raczej problemy były rozważane na tak zaawansowanym poziomie, ze nie bardzo wiedziałam/ wiem o co pytać weszłąm z ciekawości spodziewałam się mniej zaawansowanych amatorów, a tu szok! weszłam i tylko zaglądam - dotej pory mnie nie wykasowali, to chyba zostanę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: nowy forumowicz 07.12.06, 18:15 A w sumie czemu miałyby cię wykasować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: nowy forumowicz 08.12.06, 18:30 bo na niektórych forach wykasowują "milczków - obserwatorów" :( Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: nowy forumowicz 08.12.06, 22:25 Nie myślę, zeby na tym tak było:) Chociaż zawsze fajnie, jak się więcej ludzi odzywa, wolę, jak wiecej ludzi ze soba rozmawia, niż skrytoczta... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: nowy forumowicz 08.12.06, 22:50 w sumie z czasem różnie, ale chętnie się poudzielam przy wolnej chwili :) Odpowiedz Link Zgłoś