Gość: ewa IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 14.07.04, 21:32 zadaje jeszcze raz pytanie : czy są mozliwe operacje skracające kości nóg o pare cm ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milka Re: BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.04, 21:35 Jezeli mozna wydluzyc kosci piszczelowa i strzalkowa to pewnie da sie je tez skrocic pozostaje jednak pytanie PO CO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.agh.edu.pl 14.07.04, 22:14 W medycynie bardzo wiele jest rzeczy możliwych i jeszcze więcej niemożliwych. Skrócenie kości nóg można uznać za błahostkę, ale zasadność tego typu zabiegu jest mocno wątpliwa. Zwłaszcza jeśli ktoś chce je skrócić, bo wydaje mu się, że jest za wysoki (bo to chyba o to chodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.04, 22:18 Malo tego, nawet jezeli uda Ci sie znalezc lekarza i szpital ktory wykonuje takie zabiegi jezeli nie bedzie to zabieg uzasadniony z medycznego punktu widzenia a jedynie wlasne "widzi mi sie" to nie sadze zeby kasa chorych chciala ta impreze finansowac. Pomysl wiec o kosztach jezeli wyciecie paska skory na brzuchu ( plastyka brzucha ) kosztuje w prywatnym gabinecie-klinice od 6 do 10 tysiaczkow to ile moze kosztowac skrocenie nog ??? A blizny ??? Pozostana nawet najmniejsze ale zawsze pozostana !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! TROLL: BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 14.07.04, 22:43 Juz raz pisalas ze jestes zawysoka i dostalas polecenia aby isc do psychiatry. Jezeli jestes za wysoka to po co skracac nogi kiedy mozna po prostu obciac glowe AlJazera style. Po co z siebie ciagle robisz durnia? Idz do psychiatry! Jak jestes zawysoka mozesz chodzic na czterech lapach jak twoi poprzednicy i wzrost porzestanie ci przeszkadzac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: TROLL: BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.04, 22:54 Czego sie czepiasz ??!! Przeciez napisala wyraznie ze zadaje to pytanie ponownie, widocznie tamte informacje nie byly satysfakcjonujace lub bylo ich za malo. Nie obrazaj ludzi bez konkretnych powodow nie taki jest cel tego forum, nie musisz czytac i nie musisz odpowiadac na posty. Zmien forum jak ci nie odpowiada jest ich w cholere, moze znajdziesz cos dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: TROLL: BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 14.07.04, 23:40 w Honolulu małpy pasą,więc dołącz tam lepiej,gdzie twoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: TROLL: BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.04, 01:04 Polecam autorce wątku jak najszybszą wizytę u psychiary. Dziewczyno ty masz podobno 176 cm! Moge cie umówić z moim braciszkiem, dla niego będziesz malutka i drobniutka. PS. a moze lepiej skrócić szyję?, nóg szkoda, tym bardziej że sa długie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mijuli1 Długie nogi są cudne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 08:23 176 cm to świetny wzrost! A faceci do tego tak lubią długie nogi... Jeśli masz na tym punkcie jakiś kompleks, to na pewno wyrośniesz z tego. Ja bardzo długo miałam dylemat, że mam za chude nogi - do tego stopnia, że pod jeansy potrafiłam zakładać dresy. Teraz noszę miniówki i faceci się ślinią na widok moich nóg. Są szczupłe i super. A czym dłuższe, tym lepsze. Zobacz jak wyglądają dziewczyny z zakrótkimi względem sylwetki nogami... A jeśli nawet stać Cię będzie na taką operację i znajdzie się ktoś, kto ją zrobi, a potem okaże się, że są jakieś powikłania? Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.04, 10:28 Gość portalu: ewa napisał(a): > zadaje jeszcze raz pytanie : czy są mozliwe operacje skracające kości nóg o > pare cm ? Niczego nie skracac! Operacja moze sie udac, ale pacjent moze nie przezyc. albo beda powiklania i wtedy po prostu trzeba bedzie obciac. Lepiej miec dlugie niz wcale. Pomysl o bliznach pooperacyjnych. RAczej nie zdobia. A beda na pewno. Ja chcialabym miec dluzsze, ale pogodzilam sie z tym, ze nie mam. Operacja nie wchodzi w gre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.04, 10:46 ja mam 178 cm i wcale nie uwazam zebym sie rzucala w oczy moim wzrostem, wrecz przeciwnie obecne pokolenia sa coraz wyzsze. Nie jest powiedziane, ze bedziesz w dalszym ciagu rozla do zakonczenia procesu dojrzewania lub do okeslonego wieku. Byc moze jest to taka faza organizmu. Rozwoj nie musi nastepowac jako cos rownomiernego, w szkole mielismy kumpla ot tak liliput, po latach na spotkaniu klasowym musialam zadzierac glowe do gory zeby popatrzec mu w twarz ( mimo mojego wzrostu i szpilek !!! ), w porownaniu do niego osoby wowczas ( w okesie szkoly ) uwazane za najwyzsze wygladaly jak karly. SA przypadki ze mlodzi ludzie skarza sie na ciagle bole glowy a nawet omdlenia, spowodowane jest to nie rownym wzrostem kosci czaszki do jej zawartosci. Wstrzymaja sie z decyzja do zakonczenia procesu rozwoju, moze bedzieszmiala wtedy inny poglad na te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś