Gość: taka...t IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 23:29 czy ktos pije o 23.30 jana III sobieskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: jan III sobieski?:) IP: *.echostar.pl 17.11.01, 00:05 Nieeee !!! Ja o 0.01 mleczko sobie piję :-)) Z czekoladą, pycha ... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: jan III sobieski?:) 17.11.01, 00:22 a ja kawusie, i tez wpieprzam czekoladki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monil Re: jan III sobieski?:) IP: *.nat.visnet.pl 17.11.01, 00:45 A ja dla odmiany Lecha i też nie narzekam :)))))))) Pozdrafki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: jan III sobieski?:) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 01:12 a nam wlasnie sobieski sie skonczyl.... a to cham!! chyba przesadzilam! dzieki! wszystkim, ktorzy zareagowali! a w ogole co wy takie dziwne rzeczy pijecie? pa!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: jan III sobieski?:) 17.11.01, 01:13 praujem, i to guwkom, wiec trza sie skupic. kawusia i czekoladki skupieniu sprzyjaja. forum odwrotnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monil Re: jan III sobieski?:) IP: *.nat.visnet.pl 17.11.01, 01:18 Gość portalu: taka..t napisał(a): > a nam wlasnie sobieski sie skonczyl.... a to cham!! Chwila,chwila! A sklepów nocnych brak? Zakupy przywożone przez taryfę to też niezły wynalazek! Dobrej zabawy życzę! :)))))))))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: jan III sobieski?:) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 09:56 oj,ten sobieski nas wykonczyl, a bylysmy przeciez dwie... :) calkiem zapomnialysmy o nocnych sklepach, taryfach itp. ale! ... trafilysmy do lozek! :) teraz troche boli glowka :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: jan III sobieski?:) 17.11.01, 18:15 Mała, bierz sobieskiego, jak nie dopity i chodź na makowca i kawę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: jan III sobieski?:) IP: *.sympatico.ca 18.11.01, 03:29 moj toats niezaleznie od daty jan sebastian.................bach Odpowiedz Link Zgłoś