grzeszny-aniol 06.01.07, 22:56 Mam ochote obejrzec sobie jakas dobra komedie. Co polecacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: Najlepsza komedia 06.01.07, 22:58 Stara polska komedia: "Komedia małżeńska". Mały Mikołaj Radwan między innymi, Ewa Kasprzyk. Naprawdę mozna sie prawie posikac. Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: Najlepsza komedia 06.01.07, 23:01 Super Trooper, Wieczny Student, o Dwóch takich co poszli w miasto, Pretty Women etc., Kiedy Harry poznał Sally Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Najlepsza komedia 06.01.07, 23:06 Ja uwielbiam dawne polskie komedie (Miś, Rozmowy kontrolowane, Alternatywy, Kogel-mogel, Co mi zrobisz jak mnie złapiesz, Wyjście awaryjne etc.):) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Najlepsza komedia 06.01.07, 23:28 hihi i niezapomniana Pani Bukiet czy jakoś tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Najlepsza komedia 06.01.07, 23:30 izabellaz1 napisała: > hihi i niezapomniana Pani Bukiet czy jakoś tak :) Bukiet (w zadnym wypadku nie Zakiet) I rewelacyjny Powolniak i Stokrota.. ZAwsze mnie rozśmieszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Najlepsza komedia 06.01.07, 23:24 Dzieki dzieki:) dawajcie jeszcze jakies tytuly Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Najlepsza komedia 06.01.07, 23:27 Naga Broń ,zwlaszcza pierwsza część, sok z zuka straszny film ( ale nie kazdego rozbawi) Plotka Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3 Re: Najlepsza komedia 06.01.07, 23:27 pół żartem , pół serio niezapomniany Jack Lemmon , plus zawsze można podłapać trochę wdzięku od Marilyn:) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Komedie ... 06.01.07, 23:31 "Czy leci z nami pilot" "Spokojnie to tylko awaria." Seria "Naga broń" z Leslie Nielsenem jak niezapomnianym por.Frankiem Drebinem Odysseja Komiczna z tym smaym aktorem. Seksmisja [A propos czy zastałem Jolkę ? ;) ] Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Tu masz dwie listy komedii : 06.01.07, 23:36 Polskie: www.filmweb.pl/film/top/world?country.id=42&genre.id=13&year= I wymieszane światowe (choć nie wiem czy Forest Gump to komedia, mnie nie śmieszył) www.filmweb.pl/film/top/world?country.id=&genre.id=13&year= Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Tu masz dwie listy komedii : 06.01.07, 23:41 absurdello napisał: > I wymieszane światowe (choć nie wiem czy Forest Gump to komedia, mnie nie > śmieszył) hmmmm, zawsze myślałam, że Forest... to dramat obyczajowy:) Film mi się podobał ale nie śmieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Tu masz dwie listy komedii : 06.01.07, 23:42 dzieki absurdello Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: Najlepsza komedia 07.01.07, 11:37 Wybieram moje typy z listy FILMWEBu Polskie: -komedie PRLu (Miś, Nie ma rózy, Co mi zrobisz, Nie lubię pon) -Seksmisja -duet Lubaszenki: Chłopaki i Poranek -Ciało Zagraniczne: -Monty Python i św. Graal -Shrek Odpowiedz Link Zgłoś
tracy85 2 całkiem fajne komedie, ja się trochę pośmiałam:) 07.01.07, 11:48 Wielki podryw Eurotrip Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Najlepsza komedia 07.01.07, 12:01 Big Lebowski. Nie tylko najlepsza komedia, ale imho najlepszy film w ogole :) smok Odpowiedz Link Zgłoś