mru77 04.02.07, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:20 Widocznie wszystkie wiedzą,że polska prostytutka to dobra marka;) Ktoś chyba pracował sobie wcześniej na taką opinię,hm?;) Odpowiedz Link Zgłoś
purecharm Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:32 Niestety we Wloszech jest to samo. Hostessy, prostytutki, pomoce domowe z Europy Wschodniej podaja sie za Polki, bo wiedza, ze beda mialy wieksze branie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:37 Najwyraźniej każdy chce przelecieć córy Piasta;P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:34 one są kimś w rodzaju... brand managerów;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:40 Polki były, bo wyrobiły markę, a panny ze wschodu są tylko tańszą imitacją;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:46 Ja dziękuję za taką markę;P Chyba jako naród jesteśmy rozpoznawani na świecie po kiełbasie,sumiastych wąsach i paniach-dupodajkach;)Kiepski PR;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:57 tak samo JPII, Wałęsa, Kapuściński, Szymborska, Miłosz, Kopernik,Skłodowska, Chopin, Polański, Kieślowski, pierogi, ... całkiem niezły dream team;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:00 Na usta cisną się słowa Wałęsy: "Nie o take Polskie walczylyśmy" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:07 klasyk z Gdańska: są plusy dodatnie i plusy ujemne;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:09 Pomroczność mroczna;białe jest czarne,a czarne jest białe;) Nowy prezydent też mówi językiem "etnicznym";) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:31 mówi: 'gościami' zamiast gośćmi:DD takiego wybrało wolne obywatelskie społeczeństwo;) made in PL;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:36 Wybierałem innego,ale już niech ten będzie;) Przynajmniej jest trochę śmiechu.Jak z wszystkich dotychczasowych,powojennych,prawicowych prezydentów(a było ich zaledwie sztuk dwie). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:42 wszystkich prezydentów o ile potrafię liczyć i pamiętam drobiazgi z historii było 4, z czego 1 miał 2 kadencje;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:47 Zgadza się:) Wielu o 1szym prezydencie III Najjaśniejszej(przez Boga umiłowanej i przez Maryję zawsze dziewicę otaczanej opieką) woleliby zapomnieć;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:48 pamięć bywa wybiórcza, często celowo mamy białe plamki w pamieci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:54 Może dlatego Lechu II Kaczy chce tej IV RP,bo trzecia naznaczona przez Wojciecha I-ego Jaruzela(zwanego też Spawaczem)? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 22:30 no tak, przecież on w ogóle najchetniej wszystko co nazywało się PRL chciałby wyrzycić z historii, wymazać z pamięci i książek. A nazwę by zmienić, musiałby zmienić najpierw konstytucje. Wszak tam zapisano, ze zyjemy w IIRP. Używanie nazwy IV jt nieuprawnione i robi ludziom wodę z mózgu. Jaki mózg taka woda. Jak powiedział Jack Kurski: a ciemny lud i tak to kupi;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 22:39 Powiem tak: biorąc jego kryterium nazewnictwa już żyjemy w IV RP,a on szykuje nas na Vtą.Nazwy RP normalnie brały się z powodu zlikwidowania jednej i powstanie drugiej w sensie suwerenności i niepodległości,a nie zmiany konstytucji.W 20leciu międzywojennej były 2 konstytucje,czyli już mamy wtedy II i III RP;) Idąc za moim byłym profesorem Kallasem to nawet powinniśmy szykować się na VI RP,gdyż w jednym ze swoich opracowań wyraził przypuszczenie,że PRL to była osobna RP.Ale to taki specyficzny temat...;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 22:54 nie o to chodzi, ze każda zmiana konstutucji wprowadza nowy ład polityczny, czyli idąc dalej mamy nową RP, kolejną. Chodzi o to, że w konstytucji obecnej, tej z 1997 jt napisane, że mamy III RP (II była we wspomnianym 20-leciu, a I jeszcze przed zaborami). Bysmy mieli IV musielibyśmy zmienić zapis w konstytucji,a tego nie było, więc Kaczory sieją propagandę;) Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: polskie prostytutki w londynie 11.06.18, 19:10 I tak powoli dyskusja przetoczyła się z prostytucji do rasizmu. Nie mieszkam w Londynie, tylko w kraju, w mieście uniwersyteckim. Od lat studiuje tu mnóstwo kolorowych studentek i studentów. Wielu z nich założyło tu rodziny . Wśród przyjaciół i bliskich znajomych mam dwie czarnoskóre dziewczyny dziewczyny ( z Afryki i z Tonga), skośnooką Azjatkę, kilkoro arabskich dzieci, arabską rodzinę,w której kobieta jest bardzo szczęśliwą matką i żoną. Młode dziewczyny, które wyjeżdżają z domu choćby do stolicy są bardziej narażone na nieodpowiednie znajomości,niż pozostające wśród rodziny i przyjaciół. Do tego wcale nie jest potrzebny Londyn. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:35 a co jest zlego w Rosji i Ukrainie? he? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:39 Tam ponoć AIDS szaleje;P Może to zniechęca?;) I jeszcze ta miłość do vodki... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:42 a ja uwielbiam jezyk rosyjski, piosenki np. Moscow (ta co prawda po angielsku), muzykę, literaturę, rosyjską duszę, z rozrzewnieniem wspominam rosyjskie, właściwie radzieckie kino, jakim kiedys nas karmiono,....;) Nie trawię tylko ichniej imperialnej tęsknoty i Putina:| Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:48 A ja lubię ichsze kobiety,te które są krzyżówkami słowiańsko-tatarskimi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:58 mam koleżankę, która ma rysy takie wschodnie, tatarskie;)_ Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:02 Sprawdzasz moją wstrzemięźliwość?;) Nie chcę Twojej koleżanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:05 wcale Ci jej nie proponuję, dobrze Ci życzę, ładna dziewczyna, wysoka i smukła, wykształcona, ale... czasem jt neurotyczką;) lepiej nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:12 Już miałem prosić o numer do niej,ale skoro neurotyczka to lepiej nie;D Dziwne-Tatarzy byli silni i bezwzględni;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:33 a ona popada z jednego stanu w inny, z błahego powodu, taka delikatna psychoza maniakalno-depresyjna;) może za mało genów tatarskich w niej, z czego większość poszła w geny odpowiedzialne za rysy;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:39 W jej charakterze przeważa mamziata słowiańska mentalność i walczy z tatarską surowością i bezwzględnością;) Patrz:znowu przepierniczyliśmy dzisiaj z germańcami;P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:45 ale w grupie ich pokonalismy;) niestety dziś porażka:-/ za to kiedy ogrywamy Rosjan albo Niemców mamy z tego jakąś dziką satysfakcję;)) odgrywamy im się wtedy za różne historyczne baty, jakie od nich dostawaliśmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 21:50 A MASZ ZA WESTERPLATTE!... A MASZ ZA GŁOGÓW!... I JESZCZE TO ZA WANDĘ CO NIEMCA NIE CHCIAŁA! ;))) Rozumiem to,ale ci co tak myślą,najczęściej sami nic nie robią dla sukcesu;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 22:32 Od 200 lat wiadomo: Polacy są wspaniałym narodem, ale beznadziejnym społeczeństwem. C.K.Norwid. Nie pomylił sie ani na jotę;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 22:42 Warcholstwo jest dziedziczne;) Zajżyj sobie czasem na forum Wiadomości z kraju i ze świata-tam pełno warchołów po kabelku się błąka;D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 22:54 wiem, bywałam tam, długo nie wytrzymałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: polskie prostytutki w londynie 04.02.07, 20:50 Dzisiaj modnie jest myśleć stareotypowo,więc nie będę gorszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
pipenka Ku pokrzepieniu serc. 04.02.07, 21:23 Prostytucja jest najstarszym zawodem swiata. Nie ma narodu w ktorym prostytutki nie wystepuja. Sama prostytucja nie przynosi zadnemu krajowi wstydu. Ten wstyd maja wszystkie narody :). Podawanie sie innych prostytutek za Polki nalezy odebrac jako komplement. Jest tez to sprytnym marketingiem. Uroda i wdziek Polek ma wyrobiona marke. Polskie prostytutki podaja sie za Polki i nikt nie slyszal aby polska prostytutka podawala sie za np. Niemke. Nawet nie Francuzke :). Nie martw sie wiec juz "podrobkami" narodowymi prostytutek. Pozdrowienia, p. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ku pokrzepieniu serc. 04.02.07, 21:26 Ale w męskim międzynarodowym towarzystwie może paść zarzut,że Polki to dziwki,co by brzmiało tak jakby ktoś mówił że moja matka to dziwka,moja siostra to dziwka,moja dziewczyna to dziwka itd.,co wywołuje uczucie szewskiej pasji. Odpowiedz Link Zgłoś
pipenka Re: Ku pokrzepieniu serc. 04.02.07, 21:43 Kto by sie tam przejmowal co faceci plota w swoim towarzystwie :). Wedlug tych kryteriow to kobiety wszystkich narodow to dziwki. Jezeli mowia o Polkach to sie do nich garna. Kazdy odrzucony facet mowi o kobiecie ktora go olala qrwa. Przynosi im to podobno ulge :). Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ku pokrzepieniu serc. 04.02.07, 21:52 Ja jestem facet i ja się przejmuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
pipenka Re: Ku pokrzepieniu serc. 04.02.07, 22:27 Mow, ze nigdy nie slyszales o Polce prostytutce ani w kraju ani tym bardziej zagranica :). Mow, ze slyszales o ladnych Rosjankach podszywajacych sie pod piekne Polki :). Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: Ku pokrzepieniu serc. 04.02.07, 22:32 Ze niby jakies prostytutki w Londynie podaja sie za Polki buahahaha tam na Ealingu na pewno jest ich sporo. Jest na pewno mnostwo polskich burdeli gdzie za kilkadziesiat GBP Kasia, Agatka, Magda....i inne dotzrymuja towazystwa chlopcom. Polscy chlopcy mi mowili. Ale to najstarszy zawod swiata wiec nie ma sprawy. Bardziej wkur...ce jest to ze puszczaja sie za darmo z jakimis 'brudasami' i potem jak sie idzie ulica to takei 'brudasy' pozwalaja sobie na wiele bo mysal ze kazda polka to 'b.latwa kobieta'. Dla rosjanek maja respekt bo ruskie lubia kase i z byle kim nie ida. Odpowiedz Link Zgłoś
mru77 Re: Ku pokrzepieniu serc. 04.02.07, 22:33 Niektorzy z was sa bardzo otwarci jezeli chodzi o prostytucje,inni czuja tak samo jak ja.Przez te tanie wschodnio europejskie dziewczyny mnostwo ludzi mysli,ze my jestesmy prostytutkami.Wiem,ze to najstarszy zawod swiata ale duzo polskich uczciwych i pracowitych dziewczyn ma przez to zepsuta opinie.Strasznie mnie to denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pipenka Re: Ku pokrzepieniu serc. 04.02.07, 22:49 Niepotrzebnie sie denerwujesz. Wshodnioeuropejskie dziewczyny weszly pozniej do Unii. Niektore z nich weszly najpierw kroczem. Porzadnej dziewczynie opinii nikt inny nie powinien zepsuc. To zrobic moze sobie tylko ona sama :). Odpowiedz Link Zgłoś
mru77 Re: Ku pokrzepieniu serc. 04.02.07, 23:19 Tak,to prawda,ze mnostwo dziewczyn gdy przyjada do Londynu i sa daleko od rodzicow i znajomych zaczynaja czuc sie wolne i sa bardziej otwarte z facetami innych narodowosci. Wchodza w kontakty z naprawde zlymi mezczyznami,czesto muzulumanami i ciemnymi. Nie ma nic zlego w byciu czarnmym czy muzulumaninem ale wiele tych dziewczyn wybiera zly typ faceta. Niestety wielu z tych mezczyzn nie respektuje ich na tyle,jak respektuja angielskie kobiety.Widza polskie dziewczyny jako latwe. Duzo dziewczyn lubi tych facetow ale potem zdaja sobie sprawe ze to gnojki.Niektore dziewczyny ktore tu poznalam maja za soba te niezbyt przyjemne doswiadczenia z tymi facetami. Ktos powiedzial,ze w Londynie jest pelno polskich prostytutek.Ja ciagle mowie ze wiele z nich nie jest polkami tyle,ze uzywaja polskich paszportow i sa spoza krajow unii. Odpowiedz Link Zgłoś
pipenka Re: Ku pokrzepieniu serc. 04.02.07, 23:27 Zgadzam sie z Toba. Nie chodzi o kolor skory ani o wyznanie. Natomiast predzej umre niz bede miala chlopaka/przyjaciela Araba. Ich mentalnosc i sposob traktowania kobiet jest lata swietlne za cywilizowanymi krajami. To nie ich wina :). To wina ich kultury. Dziewczeta ktore nie ucza sie na licznych wczesniejszych przykrych doswiadczeniach swoich rodaczek same sa sobie troche winne. Jest to egzotyka bez ktorej moge spokojnie zyc :). Odpowiedz Link Zgłoś
mru77 Re: Ku pokrzepieniu serc. 04.02.07, 23:57 Poznalam tu dziewczyne,ktora spotykala sie z Francuzem.Mowilam jej ze wyglada dla mnie podejrzanie i jak dla mnie jest muzulumaninem i ze wkrotce moze miec przez niego problemy.Jak sie pozniej okazalo pochodzil z Algierii. Mowilam jej,ze nie ma nic zlego w byciu muzulumaninem ale ze ich mentalnosc jest zupelnie inna i przez to moze miec problemy. Myslala,ze jestem zazdrosna i nigdy pozniej nie wyrazalam juz swojego zdania na temat tego zwiazku.Pewnegodnia przyszla odwiedzic mnie i powiedziala,ze przestala palic poniewaz jemu sie to nie podoba.Takze nie chcial zey pila jakiegokolwiek alkoholu (nie mowie o mocniejszych,raczej piwko na babskich spotkaniach). Mimo tego nie zauwazala jak powoli powoli ja ubeswlasnowalnia.Jakis czas pozniej uciekla od niego poniewaz zaczal ja bic i nakladniac do przyjecia islamu. Sledzil ja wracajaca z pracy tyle razy az poszla na policje. Byl tak namolny,ze dziewczyna musiala zmienic prace i zamieszkala w innej czesci miasta. Nie mowie,ze wszyscy muzulumanie sa tacy sami ale dziewczyny spotykajace sie z nimi musza naprawde uwazac i dobrze przymyslec czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
pipenka Re: Ku pokrzepieniu serc. 05.02.07, 01:12 Algierczyk lub Marokanczyk. Tunezyjczyk tez. Szczuply, czarne wilgotne duze oczy wpatrujace sie z zachwytem w Polke :). To tylko chwilowe. Do pierwszych paru zblizen a pozniej wychodzi tysiacletnia tradycja majaca kobiete sto pieter nizej niz wielblada. Znajaca chociaz troche zycie kobieta unika ich jak zarazy :). I dobrze robi! Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: polskie prostytutki w londynie 11.06.18, 19:44 Co za troll... przecież to oczywiste, że wątek został założony by zareklamować stronkę. Odpowiedz Link Zgłoś