Gość: Aisza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 21:09 Czy kiedyś Twoje spóźnienie się spowodowało poważne zmiany w twoim życiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farsa Re: Spóźniłam się i ... 16.04.03, 21:12 Gość portalu: Aisza napisał(a): > Czy kiedyś Twoje spóźnienie się spowodowało poważne zmiany w twoim życiu? oglądałaś "przypadek" kieślowskiego? ad rem: dziś rocznica mojego ślubu. żałuję, że się na niego nie spóźniłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Spóźniłam się i ... 16.04.03, 21:13 farsa napisała: > ad rem: dziś rocznica mojego ślubu. żałuję, że się na niego nie spóźniłam ;-) to zawsze można zmienić, wystarczy chcieć Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Spóźniłam się i ... 16.04.03, 21:14 aankaa napisała: > farsa napisała: > > > ad rem: dziś rocznica mojego ślubu. żałuję, że się na niego nie spóźniłam > ;-) > > to zawsze można zmienić, wystarczy chcieć na rozwód się nie spóźnię, obiecywam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Spóźniłam się i ... 16.04.03, 21:19 farsa napisała: > na rozwód się nie spóźnię, obiecywam ;-) trzymam Cię za słowo, (masz ochotę - napisz - @) i czekam(y) na relację (btw. mój rozwód był bardziej "widowiskowy" niż ślub) Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Spóźniłam się i ... 16.04.03, 21:35 aankaa napisała: > farsa napisała: > > > na rozwód się nie spóźnię, obiecywam ;-) > > trzymam Cię za słowo, > (masz ochotę - napisz - @) > i czekam(y) na relację > > > (btw. mój rozwód był bardziej "widowiskowy" niż ślub) z relacjami trzeba poczekać. jestem w fazie didaskaliów, choć tytuł dramatu jest od dawna. rozwód jest zawsze widowiskiem. o wszystkim poinformuję streszczeniem barwnym. o akcie pierwszym już myślę, chór grecki płacze, przewodnik chóru milczy, puntky kulminacyjne i za mną, i przede mną, jedności czasu miejsca i akcji nie ma od dawna. jeszcze zasada decorum pozostała - na poziomie utrzymywania pozorów. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Spóźniłam się i ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 21:39 moja znajoma własnie przedwczoraj sie ...rozwiodła współczuje więc wszystkim, które mają to przed sobą i jednoczesnie trzymam kciuki bo to, co męzowie czasem prezentuja na finiszu to ..horror rzeczywiście mezczyzne poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Spóźniłam się i ... 16.04.03, 22:05 Gość portalu: Aisza napisał(a): > rzeczywiście mezczyzne poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy potwierdzam !!!!!!!!! i pod tym kątem powinno się szukać "pana swego życia" Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Spóźniłam się i ... 16.04.03, 21:40 farsa napisała: > z relacjami trzeba poczekać. > jestem w fazie didaskaliów, choć tytuł dramatu jest od dawna. trzymam kciuki żeby akcja - zgodnie z Twoim planem - się rozwijała > rozwód jest zawsze widowiskiem. na szczęście można krąg widzów ograniczyć > o wszystkim poinformuję streszczeniem barwnym. czekamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Spóźniłam się i ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 21:14 nie oglądałam żalujesz, że byłas punktualna w dniu swego ślubu? Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Spóźniłam się i ... 16.04.03, 21:16 Gość portalu: Aisza napisał(a): > nie oglądałam > żalujesz, że byłas punktualna w dniu swego ślubu? aha. jak nigdy niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Oj Aisza nie tak miało być :) 16.04.03, 21:13 bo znowu nie mam nic do powiedzenia - jak już pisałam - nie spóźniam się. Raz spóźnił mi się zegarek - bateria była na wykończeniu i nie poszłam na randkę, ale to była nieobecność usprawiedliwiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Oj Aisza nie tak miało być :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 21:16 a może żałujesz, że kiedys tam sie nie spóźniłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Pudło :) 16.04.03, 21:17 Obiecałam sobie kiedyś - a właściwie mojemu śp dziadkowi - że nie będę niczego w swoim życiu żałowała :) Staram się postępować w myśl tej zasady :) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Gratuluję! 17.04.03, 11:54 Kto żałuje swojej przeszłości, niewart jest, żeby mieć przyszłość. Nie pamiętam gdzie to przeczytałam, ale wzięłam sobie do serca. Jednego tylko żałuję. Moje spóźnienie mogło mieć ogromny wpływ na moje życie, gdybym dwa lata później nie wykazała się brakiem zdecydowania... i wścibstwa ;) A tak wszystko pozostało li tylko w marzeniach i wspomnieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Ja sie ciagle spozniam n/t 16.04.03, 21:18 Spóźniłam się na pociąg do Budapesztu, więc pojechałam do Pragi:) No i ciągle nie mogę dojechać do tego Budapesztu, wiecznie coś staje mi na przeszkodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Ja sie ciagle spozniam n/t IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 21:27 byłam i tu i tam oba miasta sa CUDNE więc teraz wybierając się do Pragi spóźnij sie ...może trafisz do Budapesztu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ja sie ciagle spozniam n/t 16.04.03, 22:11 julla napisała: > Spóźniłam się na pociąg do Budapesztu, więc pojechałam do Pragi:) > No i ciągle nie mogę dojechać do tego Budapesztu, wiecznie coś staje mi na > przeszkodzie. Chcialam jechac do Pragi - wyladowalam w Budapeszcie:) Nie przez sposnzienie tylko namowe kolezanki, nigdy w Pradze nie bylam, wiec moze zrobimy sobie wycieczke: do Budapesztu przez Prage?:) Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Ja sie ciagle spozniam n/t 17.04.03, 16:17 anahella napisała: > > Chcialam jechac do Pragi - wyladowalam w Budapeszcie:) Nie przez sposnzienie > tylko namowe kolezanki, nigdy w Pradze nie bylam, wiec moze zrobimy sobie > wycieczke: do Budapesztu przez Prage?:) *** Planuję jesienią jakąś rundkę po Europie, więc czemu nie? Praga to chyba najpiękniejsze miasto europejskie... Może jeszcze Edynburg jest podobnie klimaciarski, ale nie tak malowniczy choć ma wygasły wulkan w samym centrum. Będąc w Pradze zrobiło mi się żal, że nasza stolica Warszawa została tak strasznie zharatana przez wojnę, podobno przed wojną przez niektorych była uważana za piękniejszą od Pragi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: Spóźniłam się i ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 22:07 naleze do typu wiecznie spoznionych, katastrofy poki co nie bylo :> Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Spóźniłam się i ... 16.04.03, 22:36 Nie lubie sie spozniac, bo uwazam, ze od razu mnie to stawia na straconej pozycji. Spoznianie sie to brak szacunku dla czasu drugiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
hamled Re: Spóźniłam się i ... 16.04.03, 22:41 ale... z natury jestem b.punktualna - mam to w genach więc kiedys na ważna, bo pierwsza randke oczywiście wyjechałam za wczesnie... czułam że to nie wypada więc wysiadłam dwa przystanki wczesniej i w mróz, w sniegu brnęłam na piechotę a rezultat ON spóźnił sie kilka minut!!! a ja itak byłam wczesniej!!! zamrożona, rumiana jak jabłko w sierpniowym sadzie, wściekła ..ten związek nie przetrwał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza to Ty jestes ..kobietą???!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 22:44 :-))))) ale się te Twoje Kobitki zdziwią a może się z nich wyśmiewasz? nie rozumiem... ale co tam... Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Spóźniłam się i ... 17.04.03, 00:57 Taaak , spoznilam sie (powiedzmy) , wracalam dlugo z zakupow :) Pierwszy raz w zyciu przekonalam sie jak wyglada i co mowi zazdrosny mezczyzna . Wczesniej nie odczuwalam tego az tak :))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom daffne? 17.04.03, 11:14 daffne napisała: > Taaak , spoznilam sie (powiedzmy) , wracalam dlugo z zakupow :) > Pierwszy raz w zyciu przekonalam sie jak wyglada i co mowi zazdrosny mezczyzna A co mowi??? > . Wczesniej nie odczuwalam tego az tak :))) > Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Spóźnił i ... 17.04.03, 12:14 Gość portalu: Aisza napisał(a): > Czy kiedyś Twoje spóźnienie się spowodowało poważne zmiany w twoim życiu? Znam jednego co sie spoznil i Ona wyszla za kogos innego. Spotkali sie po latach i... ciag dalszy nie nastapil. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: Spóźniłam się i ... 17.04.03, 12:17 a ja znam kobietę, która wiele lat temu spóźniła się na zabieg ...i dzieki temu mam dzis ..brata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chanetka Re: Spóźniłam się i ... 18.04.03, 00:37 spoznilam sie na pociag..pokoj goscinny udostepnil mi kolega...a ten kolega to obecny maz.a w czerwcu minie 9 lat jak sie na ten pociag spoznilam;)) Odpowiedz Link Zgłoś