Dodaj do ulubionych

Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty?

26.02.07, 14:40
Gdybyście stanęły przed takim wyborem kogo byście wybrały. Zakładam, że
faceci są w jednym wieku.
Obserwuj wątek
    • mala_mee Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:43
      Co za pytanie...
    • czarusiowa Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:45
      przystojny ibiedny, biedny zawsze moze być kiedyś bogatym, a brzydki ładnym
      nigdy nie będzie
      • ela282 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:48
        Znałam przystojnych, z których zrobili się menele i naprawdę czuć do nich
        odrazę. Natomiast brzydki może mieć ujmujący styl bycia i jego brzydota nie
        będzie kłuć w oczy.
    • ela282 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:45
      Nie tak łatwo odpowiedzieć na to pytanie. Trzeba jeszcze znać człowieka żeby
      się na jego temat wypowiadać.
      • inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:46
        Rozumiem, że musisz się dowiedzieć jak bogaty jest ten brzydki?
        • ela282 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:49
          Nazwałaś się inteligentą, ja jednak w Twoją inteligencję wątpię.
    • wiewiorka29 Przystojny 26.02.07, 14:48
      to jego jedyna zaleta? :)
      • wiewiorka29 Re: Przystojny 26.02.07, 14:52
        bo jakby jeszcze miał dużego, to mógłby stać się bogaty jako chłopiec do
        towarzystwa bogatych starszych pań.

Ale jeśli tylko przystojny... to... cóż....:)
    • simon_r Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:49
      hehe.... przecież facet to powinien być tylko trochę ładniejszy od diabła... tak
      mawiała moja prababcia :))
      ----------------------
      Ideał piękna...
      • inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:51
        Nie opowiadaj bzdur. Jesli polecisz na faceta, który nie jest cisteczkiem albo
        przynajmniej bogaty to prawdopodobnie sama wyglądasz jak przydeptany kapeć.
        • mala_mee Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:53
          Jeżeli to sa Twoje jedyne kryteria to ja współczuję Twojemu facetowi.
          • inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:55
            Chcesz mi mydlić oczy, że polecisz na brzydkiego z pieknym wnętrzem. Przecież
            każda z nas maży aby mieć za faceta przystojniaka. Nie pokochamy łysych
            brzydactw, bo nie tak nas natura skonstruowała.
            • piekielnica1 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:57
              > każda z nas maży aby mieć za faceta przystojniaka.

0j marzy, marzy
              • inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:59
                Dobrze. Przytrafiła mi się ortograficzna wpadka.:-) Ale mimo to nie opowiadaj
                mi, że poszłabyś z nawet najinteligentniejszym brzydactwem gdyby nie był bogaty.
                • piekielnica1 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:50
                  że poszłabyś z nawet najinteligentniejszym brzydactwem gdyby nie był bogaty

A jakiż to kanon urody preferujesz?

Znałam niejednego przystojniaka-pustaka
            • mala_mee Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:59
              Najlepiej piękny i bogaty. A to, że burak i cham to nie ważne. Ja Ci powodzenia
              w życiu życzę.
              • inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:01
                I co? Chcesz się gnieździć z biednym brzydactwem w dwóch pokoikach i
                wysłuchiwać jego mądrości?
                • mala_mee Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:04
                  Czyli Ty bierzesz brzydkiego bogatego?
                  • inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:08
                    W każdym razie na pewno nie brzydkiego, inteligentnego i biednego.
                    • mala_mee Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:17

Nie ma takiej opcji.

"The way you smile fills the room
                      Stay a while kick off your shoes"
                    • simon_r Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:24
                      ee.... nooo... jak inteligentny to biedny nie będzie..
                      chyba że to z gatunku ideowców typu lepiej być niż mieć..

----------------------
                      Ideał piękna...
        • simon_r Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:59
          oj tam.... faceci nie są w moim typie ...wolę kobietki a w szczególności jedną :)

----------------------
          Ideał piękna...
    • fajnaret moje zdanie--- brzydki i bogaty 26.02.07, 14:51
      bo to jest dobre i miłe panu
    • wiewiorka29 Bogaty 26.02.07, 14:57
      czy oprócz tego, że brzydki ma jeszcze jakieś wady?
      Bo jeśli jest np takim co lubi kobiecie przyłożyć, to nie wiem, czy mu kasy
      starczy żeby się wypłacić:) a wtedy...cóż...
    • avital84 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:05
      Jeśli ma dużo kasy to można go wysłać na operację plastyczną:)))
      Z drugiej strony jeśli ma urodę to może na niej zarobić dużo kasy:)))
      Ważne by być w jakimś sensie wyjątkowym;)
    • wiewiorka29 Przystojny i leniwy, czy brzydki i pracowity? 26.02.07, 15:08
      ?
    • wiewiorka29 Leniwy i biedny, czy pracowity i bogaty? 26.02.07, 15:08
      • inteligent-na Może być jeszcze bogaty po rodzicach. 26.02.07, 15:09
        • wiewiorka29 Re: Może być jeszcze bogaty po rodzicach. 26.02.07, 15:10
          ...który wszysko w 3 lata przechula na tzw"podróże" i dziwki :)
          • inteligent-na Re: Może być jeszcze bogaty po rodzicach. 26.02.07, 15:13
            Czyli optujesz za brzydactwem?
            • wiewiorka29 Re: Może być jeszcze bogaty po rodzicach. 26.02.07, 15:17
              nie ma brzydkich bogatych :)))
              a jak ktoś nie ma "tego czegoś" to ani kasa ani uroda mu nie pomoże.
              • inteligent-na Jak to nie ma brzydkich bogatych? 26.02.07, 15:22
    • skorpionica11 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:15
      Oczywiscie
      Przystony i biedny
      o golebim sercu ;))
      • izabellaz1 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:27
        skorpionica11 napisała:

> Oczywiscie
        > Przystony i biedny
        > o golebim sercu ;))

No z tym gołębim sercem to przesadziłaś;))) Zanudziłabym się z takim:D
        • skorpionica11 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 20:30
          izabellaz1 napisała:

>
          > No z tym gołębim sercem to przesadziłaś;))) Zanudziłabym się z takim:D
          hehe
          wiesz ja pisalam to z "przekasem" , takie pytania to tylko dzieci zadaja ;))
          wazne zeby facet mial to "cos" i zwiazek sam kwitnie ;))
          >
          >
      • piekielnica1 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:47
        miłość umiera też z głodu
        • piekielnica1 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:51
          a dzieci z tej miłości jeszcze szybciej
    • izabellaz1 ten kochany:) 26.02.07, 15:16

• inteligent-na Czyli przystojny. 26.02.07, 15:16
        • izabellaz1 a dlaczego uważasz, że... 26.02.07, 15:24
          mężczyzna mniej urodziwy nie może być kochany?
          Dlaczego brzydki ma być niedobry i niekochany a przystojny dobry i wspaniały:)?
          • mala_mee Re: a dlaczego uważasz, że... 26.02.07, 15:31
            Wiesz, autorka chyba jest jakiegoś innego sortu. Chyba nie ma cos się z nią
            sprzeczać. Wie swoje i OK.
            • inteligent-na A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:35
              ..."kochanego brzydala" nawet dla najbardziej pustego przystojniaka, bez
              mrugnięcia okiem rzuci. Ja przynajmniej mówię o tym otwarcie.
              • mala_mee Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:38
                I co??? Medal???
                • inteligent-na Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:40
                  Żaden medal. Ale jak chcecie udawać przed facetami, że patrzycie na wnętrze to
                  nie udawajcie chociaż przed sobą.
                  • mala_mee Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:43
                    Nic nie muszę udawać. Ja tylko nie podejmuję wyborów na podstawie takich
                    kryteriów. I to wszystko.
                    • inteligent-na Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 16:09
                      A na podstawie jakich podejmujesz?
              • izabellaz1 Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:42
                inteligent-na napisała:

> ..."kochanego brzydala" nawet dla najbardziej pustego przystojniaka, bez
                > mrugnięcia okiem rzuci. Ja przynajmniej mówię o tym otwarcie.

To Twoja sprawa czy Go rzucisz czy nie.
                Na szczęście nie wszyscy patrzą Twoimi kategoriami.
                • inteligent-na Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:45
                  Owszem, moja. Ale nie rozumiem tego że wszystkie kobiety rzucają sie na tę,
                  która powie wprost to o co każdej z nas chodzi.
                  • izabellaz1 Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:48
                    inteligent-na napisała:

> Owszem, moja. Ale nie rozumiem tego że wszystkie kobiety rzucają sie na tę,
                    > która powie wprost to o co każdej z nas chodzi.

A gdzie ja sie na Ciebie rzucam:)?
                    Zapytałam tylko dlaczego mężczyzna mniej urodziwy nie może być kochany. To
                    wszystko. Dla jednych ważny jest tylko wygląd dla innych coś oprócz tego. To
                    sprawa indywidualna.
    • monika.c Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:35
      a tego, ktorego bede kochac :)
    • qui_pro_quo Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 17:31
      Nigdy nie oceniam człowieka według jego stanu posiadania.
    • ama_leta Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 20:03
      ja nie patrze na wyglad. Co mi po przystojnym facecie, ktory mi nie daje
      poczucia bezpieczenstwa? :)
      Wole brzydkiego i biednego, byle byl dobrym czlowiekiem..
      • baja39 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 21:04
        A znacie bajkę pt."Knyps z Czubkiem"? B.brzydka ale inteligentna królewna na
        balach jest otaczana wianuszkiem konkurentów oczarowanych polotem panny. Jej
        siostra, Piękna ale głupia królewna zawsze stoi sama, bo znudzeni i zniesmaczeni
        jej tępotą panowie ulatniają się po chwili. Mądry brzydal- Knyps z czubkiem
        zakochuje się,prosi o jej rękę i zostaje odrzucony, bo zbyt brzydki.Obiecuje
        jednak, że uczyni królewnę mądrą(magicznie), ale po roku przyjdzie się
        oświadczyć.Dwór zachwyca się bystrością i urodą panny, ona jest szczęśliwa- ale
        widmo Knypsa zakłóca samopoczucie.I o dziwo, gdy się spotykają, królewna
        dostrzega same zalety brzydala:on patrzy na nią z ukosa zakochanym wzrokiem,
        falujące włosy układają mu się w irokeza, niski wzrost nie przeszkadza, bo ona
        sama jest b. wysoka. Szpetny Knyps to sam wdzięk, urok,czar oraz mądrość. Bo tak
        patrzą zakochani. I co Wy na to?
    • xtrin Inteligentny, wrażliwy, z poczuciem humoru, 26.02.07, 20:35
      ciepły, troskliwy, wykształcony, kulturalny, dobry, miły - to wszystko jest o
      wiele ważniejsze niż uroda czy kasa. I nie ma możliwości, by byli sobie zupełnie
      równi w tych najważniejszych kwestiach :).
    • exblond Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 20:37
      przystojny i biedny
    • mroofka2 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 21:05
      tego którego bym kochała;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka