Dodaj do ulubionych

Tylko dla kobiet 'inteligentnych'

29.04.03, 22:38
Jestescie wszystkie smieszne i zalosne.Chwalicie sie tylko swoja
inteligencja,a czym ona jest wg.was??? Moim zdaniem inteligencja jest
pojeciem wzglednym tak samo jak uroda.Jak wytlumaczyc syt.,w ktorej jakis
tam prof.hab.matematyki ,fizyki czy jakiejs innej dziedziny zgubil sie w
lesie i umarl z glodu i wyziebienia bo nie dal sobie rady w takiej syt.? Byl
malo inteligentny? To co w takim razie, jesli w tej ekstremalnej syt.dla
profesora wspaniale dal sobie rade czlowiek,ktory robi bledy ort.i nie umie
rozwiazac rownania rozniczkowego? On tez jest malo inteligentny?Einsteina
tez skreslili tacy "inteligentni"jak wy bo byl dyslektykiem i chcieli go do
szkoly specjalnej wyslac.
Napadlyscie na Magde bo stwierdzila ,ze jednak woli byc ladna niz zbyt
madra.Ona wykazala sie inteligencja zyciowa bo chce przezyc te swoje zycie w
usmiechu i bez zbednych przeszkod.Wy lubicie sobie utrudniac zycie?? W miare
swoich skromnych mozliwosci stara sie pomoc biednej kolezance pozyczjac jej
ciuchy lub dajac perfumy.Zaras ktoras z was "inteligentnych" dowalila
jej ,ze faktycznie ta Magda to juz kretynka bo pewnie nie wie ,ze perfumy to
indywidualna sprawa kazdej kobiety.Nikt z was (oprocz Hal9000) nie pochwalil
jej za dobre serce.Bo ladna kobieta ale niezbyt madra to zasluguje tylko na
potepienie.
Powiedzcie w oczy sprzedawczyniom,waszym fryzjerkom,kosmetyczkom ,ze sa
glupie bo przewaznie maja skonczona zawodowke.
Napisalam o ladnym samczyku zaraz ,koras z was zarzucila mi ,ze tylko z
dresami sie zadaje.Wiec wam powiem jak jest.Moj maz w tej chwili robi
doktorat zagranica wiec kretynem raczej nie jest,do tego jest bardzo
przystojny i podoba sie kobietom bo dla kazdej jest mily bez wzgledu na jej
urode czy status spoleczny.Gdyby mial tylko cechy intelektualne ,a mi by sie
nie podobal to nie bylby moim mezem.
Tak, oprocz "inteligencji" facet jak dla mnie musi mi sie rowniez podobac.
Po co facetowi "inteligentna" zona ,ktora nie umie ani ugotowac ani wziasc
sciery w reke zeby troche posprzatac.Pol biedy jesli ona przynosi do domu
forse i stac ja na pomoc domowa.Gorzej jak siedzi w domu bo do byle jakiej
pracy nie pojdzie ,forsy nie przynosi a w domu syf.
Czemu faceci ,ktorzy tu sa nie mieli odwagi napisac ,ze owszem mogliby miec
zone ladna i niezbyt madra ,ale oprocz tego musialaby miec dobre serce i ich
kochac.Czyzbyscie nie byli w stanie zakochac sie w takiej?
Znam faceta z wyzszym wyksztalceniem ,ktory ozenil sie z kobieta ladna ale
chyba niezbyt madra skoro skonczyla wyksztalcenie na siodmej klasie szoly
podstawowej.To byl jego wybor i w dodatku chyba sluszny skoro sa 20 lat po
slubie.
Jak nie podoba wam sie czyjas wypowiedz bo jest niezgodna z wasza to zaraz
polujecie choc na jeden blad lub literowke w pisowni, zeby to wytknac i
udowodnic ,ze jednak wy jestescie takie madre.Tak postepuja kobiety
inteligentne ???? Moim zdaniem nie.Kobieta naprawde inteligentna nie musi
tego ciagle udowadniac kosztem kogos moze mniej inteligentnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 22:40
      yo yo
    • Gość: adam Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 22:43
      a swoją drogą to czy wszyscy myślą o tym samym. Polecam ksiązki
      Gollemana "Inteligencja emocjonalna" i "Inteligencja emocjonalna w praktyce".
      • Gość: anE Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.chello.pl 30.04.03, 11:15
        ostrzegam, ze lektura dosc obszerna, :-)
        ale ciekawa, tez polecam
    • daffne Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 29.04.03, 22:55
      moniorek1 napisała:

> Jestescie wszystkie smieszne i zalosne.Chwalicie sie tylko swoja
      > inteligencja,a czym ona jest wg.was??? Moim zdaniem inteligencja jest
      > pojeciem wzglednym tak samo jak uroda.
      ------------
      Okej Moniorku mozesz mnie nazwac glupia ale z pewnoscia nie jestem smieszna ani zalosna.A czy jestem inteligentna czy tez nie to powinni ludzie oceniac nie ja sama....Nie chce Cie niczym urazic bo w swojej wypowiedzi mialas wiele racji ale prosze nie wrzucaj za jednym zamachem wszystkich do jednego kosza ..
      Pozdrawiam:)
      • julla Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 29.04.03, 23:02
        oh yeah!!!
      • moniorek1 Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 29.04.03, 23:28
        daffne napisała:

> ------------
        > Okej Moniorku mozesz mnie nazwac glupia ale z pewnoscia nie jestem smieszna
        ani
        > zalosna.A czy jestem inteligentna czy tez nie to powinni ludzie oceniac
        nie j
        > a sama....Nie chce Cie niczym urazic bo w swojej wypowiedzi mialas wiele
        racji
        > ale prosze nie wrzucaj za jednym zamachem wszystkich do jednego kosza ..
        > Pozdrawiam:)

>Ten tekst napisalam pod wplywem watku magdy "wole byc piekna...." Nie
        zauwazylam tam twojej wypowiedzi wiec nie bierz tego sobie do serca.Nie
        zauwazylam rowniez w twoich postach zebys sie wymadrzala albo wytykala czyjes
        bledy w pisowni.Pozdrawiam.
    • free79 Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 29.04.03, 23:07
      Inteligencja to nie tylko wiedza. Istnieją testy do pomiaru IQ, zrób sobie i
      przekonaj się, co się tam testuje. :-)
      Inteligencja to również umiejętność trzymania swych emocji na wodzy i
      zachowywania dystansu do otaczającego świata i cudzych opinii. Zastanów się nad
      tym, niepotrzebnie robisz nam tutaj taką awaturkę. :-)
    • Gość: pom Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 23:19
      Ja tam lubię swoje szare komóry.:)
      yeah:))
      • Gość: adam Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 23:21
        yoyo
        • Gość: ryan coś mi sie zdaje ze negra sie ętelygętnie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 23:41
          przebrała za kogos innego.
          • moniorek1 Re: coś mi sie zdaje ze negra sie ętelygętnie 29.04.03, 23:49
            Gość portalu: ryan napisał(a):

> przebrała za kogos innego.

>Jakbys czytal uwazniej jej posty to bys wiedzial ,ze daleko mi do jej sposobu
            wyrazania mysli :))
            • mastercool Re: coś mi sie zdaje ze negra sie ętelygętnie 29.04.03, 23:55
              Aleś ty durna, moniorek. Jezuuuu.
              I jeszcze jakies debilne manifesty piszesz. Brednie takie o dobrym serduszku
              przygłupich dziewczynek co się z nimi docenty żenią a one potem ścierą docentom
              sprzątają domek no bo dobre serduszko mają, a te niedobre to tylko błędy
              ortograficzne tym dobrym wytykają. Jezuuu.
              Negra to jescze potrafiła zdanie do kupy złożyć, a ty nawet tego nie potrafisz.
              Idż spać, nie kompromituj się i nie brnij. Śmieszna jesteś. Nie pierdol juz
              więcej.
              • Gość: ergo Re: coś mi sie zdaje ze negra sie ętelygętnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 00:14
                powiedzmy sobie krótko, po męsku: nie bardziej niż ty, choć zdaje ci się
                żeś wyleciał(a) ponad poziomy

• moniorek1 Re: coś mi sie zdaje ze negra sie ętelygętnie 30.04.03, 01:02
                mastercool napisał:

> Aleś ty durna, moniorek. Jezuuuu.
                > I jeszcze jakies debilne manifesty piszesz. Brednie takie o dobrym serduszku
                > przygłupich dziewczynek co się z nimi docenty żenią a one potem ścierą
                docentom
                >
                > sprzątają domek no bo dobre serduszko mają, a te niedobre to tylko błędy
                > ortograficzne tym dobrym wytykają. Jezuuu.
                > Negra to jescze potrafiła zdanie do kupy złożyć, a ty nawet tego nie
                potrafisz.
                > Idż spać, nie kompromituj się i nie brnij. Śmieszna jesteś. Nie pierdol juz
                > więcej.

>Dziekuje za twoja tworcza krytyke.Tak na marginesie nie musialas zakladac
                nowego nicka zeby mi o tym powiedziec pajdeczko!!! Czyzbys wstydzila sie
                podpisac pod tym tekstem swoim nickiem?
                • anahella Re: coś mi sie zdaje ze negra sie ętelygętnie 30.04.03, 01:13
                  moniorek1 napisała:

> >Dziekuje za twoja tworcza krytyke.Tak na marginesie nie musialas zakladac
                  > nowego nicka zeby mi o tym powiedziec pajdeczko!!! Czyzbys wstydzila sie
                  > podpisac pod tym tekstem swoim nickiem?

Nie znasz pajdeczki. Ona zawsze sie podpisuje. Ergo pisala z Warszawy (co widac
                  w adresie) a Pajdeczka jest z innego miasta. Wniosek prosty - masz kolejna
                  wielbicielke wielbiaca cie inaczej.
                  • moniorek1 Re: coś mi sie zdaje ze negra sie ętelygętnie 30.04.03, 01:21
                    anahella napisała:

>
                    > Nie znasz pajdeczki. Ona zawsze sie podpisuje. Ergo pisala z Warszawy (co
                    widac
                    >
                    > w adresie) a Pajdeczka jest z innego miasta. Wniosek prosty - masz kolejna
                    > wielbicielke wielbiaca cie inaczej.
                    >

>Nieuwaznie przeczytalas.Nie chodzi mi o goscia Ergo tylko o mastercool.
                    • anahella Zwracam honor 30.04.03, 01:26
                      moniorek1 napisała:

>
                      > >Nieuwaznie przeczytalas.Nie chodzi mi o goscia Ergo tylko o mastercool.

Ale i tak troche mi sie to w glowie nie miesci. O ile ja znam to lubi sie
                      podpisywac pod swoimi slowami swoim nickiem. Jakies dowody czy tylko domysly?
                      • moniorek1 Re: Zwracam honor 30.04.03, 01:33
                        anahella napisała:

> Ale i tak troche mi sie to w glowie nie miesci. O ile ja znam to lubi sie
                        > podpisywac pod swoimi slowami swoim nickiem. Jakies dowody czy tylko domysly?
                        >

> Wlasnie dlatego podpisala sie innym nickiem.Lubi sie podpisywac pod swoimi
                        slowami tylko wtedy gdy nie bluzga (zeby reszta ludzi sie od niej nie
                        odwrocila).Ciekawi cie skad sie domyslam? Poszukaj postu niejakiej pajdeczki
                        kurweczki.
                        • anahella Re: Zwracam honor 30.04.03, 01:42
                          moniorek1 napisała:

> > Wlasnie dlatego podpisala sie innym nickiem.Lubi sie podpisywac pod swoimi
                          > slowami tylko wtedy gdy nie bluzga (zeby reszta ludzi sie od niej nie
                          > odwrocila).Ciekawi cie skad sie domyslam? Poszukaj postu niejakiej pajdeczki
                          > kurweczki.

Do wydania takiego werdyktu potrzebne sa dowody a nie domysly. Czytalam posty
                          osoby z takim nickiem. W gruncie rzeczy to kazdy moze tu wejsc z kazdym
                          nickiem.
                  • Gość: ergo Re: coś mi sie zdaje ze negra sie ętelygętnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 01:29

No, szalenie mnie zainteresowała Twoja wypowiedź.. powiadasz z Warszawy?
                    no niemożliwe! ..te, a kto tu kogo wielbi? i co, u licha, znaczy "inaczej"?
                    • anahella Pomylka - nie ma tematu. n/t 30.04.03, 01:44

• Gość: ergo Re: Pomylka - nie ma tematu. n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 01:50

czy fakt, że pitolisz, nie wiedząc o kim, nie budzi w Tobie pewnego niepokoju?
                        potraktuj to retorycznie.
                • mastercool Re: coś mi sie zdaje ze negra sie ętelygętnie 30.04.03, 09:26
                  Nie jestem żadną pajdeczką. Jestem 100% mężczyzny i takim laskom jak moniorek
                  lubię stawiać piwo pod warunkiem, że nic nie gadają.
                  Ty moniorek też nie próbuj byc taka domyslna i inteligentna, bo to tylko może
                  ci zaszkodzić na urodę.
                  PS. Jesteś straszna prostaczka
            • Gość: joan Re: coś mi sie zdaje ze negra sie ętelygętnie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 23:55
              Sposób wyrażania mysli łatwo zmienić. Prawda, Ryan?
    • koaa Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 30.04.03, 00:34
      uroda.Jak wytlumaczyc syt.,w ktorej jakis
      tam prof.hab.matematyki ,fizyki czy jakiejs innej dziedziny zgubil sie w
      lesie i umarl z glodu i wyziebienia bo nie dal sobie rady w takiej syt.? Byl
      malo inteligentny?

Z pradem jest tak że jak płynie w jednym miejscu to nie płynie w drugim:)
      Ps
      Nie przywiązuj zbyt dużej wagi do tytułów bo to taka sama magia jak medale:)
    • losiu4 Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 30.04.03, 07:47
      moniorek1 napisała:

> Jestescie wszystkie smieszne i zalosne.Chwalicie sie tylko swoja
      > inteligencja,a czym ona jest wg.was??? Moim zdaniem inteligencja jest
      > pojeciem wzglednym tak samo jak uroda.

nie do konca tak jest. Niemniej przyznac musze, ze u nas zbyt wielka wage przyklada sie do "inteligencji testowej".

>Jak wytlumaczyc syt.,w ktorej jakis
      > tam prof.hab.matematyki ,fizyki czy jakiejs innej dziedziny zgubil sie w
      > lesie i umarl z glodu i wyziebienia bo nie dal sobie rady w takiej syt.? Byl
      > malo inteligentny? To co w takim razie, jesli w tej ekstremalnej syt.dla
      > profesora wspaniale dal sobie rade czlowiek,ktory robi bledy ort.i nie umie
      > rozwiazac rownania rozniczkowego?

lamaga zyciowa jest taki profesor. A inteligencji i tak mu nikt nie odmowi ;))) Widze, ze chcesz powiedziec czym wg
      Ciebie jest inteligencja. Gdyby ktos byl zlosliwy, moglby podac kontrprzyklad: w takim lesie najlepiej da sobie rade
      jakies dobrze przystosowane zwierzatko... Ale ogolnie zgadzam sie z Toba. Inteligencji (szczegolnie tej w sensie
      pomiaru IQ) nie ma co fetyszyzowac.

> Napadlyscie na Magde bo stwierdzila ,ze jednak woli byc ladna niz zbyt
      > madra.Ona wykazala sie inteligencja zyciowa bo chce przezyc te swoje zycie w
      > usmiechu i bez zbednych przeszkod.Wy lubicie sobie utrudniac zycie??

o... nie przeczytalem chyba tego watku. Zaraz odrobie zaleglosci

> Powiedzcie w oczy sprzedawczyniom,waszym fryzjerkom,kosmetyczkom ,ze sa
      > glupie bo przewaznie maja skonczona zawodowke.

nigdy o nikim w ten sposob nie mowilem. Ja szanuje wiedze, umiejetnosci, empatie i wiele innych cech
      przydajacych ludziom tzw 'zyciowosci'.

> Znam faceta z wyzszym wyksztalceniem ,ktory ozenil sie z kobieta ladna ale
      > chyba niezbyt madra skoro skonczyla wyksztalcenie na siodmej klasie szoly
      > podstawowej.To byl jego wybor i w dodatku chyba sluszny skoro sa 20 lat po
      > slubie.

ja tez znam podobny przypadek. I rowniez ta para zyje szczesliwie ponad 10 lat. Tu sie zgadzam z Toba: o zwiazku
      nie decyduje wylacznie inteligencja (jak rozumiem teraz rownasz inteligencje nawet nie wiedza, a tytulem)

> Jak nie podoba wam sie czyjas wypowiedz bo jest niezgodna z wasza to zaraz
      > polujecie choc na jeden blad lub literowke w pisowni, zeby to wytknac i
      > udowodnic ,ze jednak wy jestescie takie madre.Tak postepuja kobiety
      > inteligentne

chyba troche przesadzasz. Zawsze na jakims forum znajdzie sie ktos, kto bedzie sie tak zachowywal. Ale odnosze
      wrazenie ze na FK takich ludzi jest malo, a najlepszym na nich sposobem jest ignorowanie tego typu uwag

Pozdrawiam, zyczac szybkiego ochloniecia

Losiu
    • Gość: melmire Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.abo.wanadoo.fr 30.04.03, 09:38
      W podstawowce mialam kolezanke z ktorej wszystkie troche sie podsmiewalysmy-
      byla troche "wolnomyslaca", miala problemy z czytaniem, pisaniem wypracowan, i
      w ogole, nie byla taka jak MY<---
      • Gość: anE Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.chello.pl 30.04.03, 11:24
        wartosciujesz piszac: dobre ksiazki/filmy - to jest ocena.. skad wiesz, ze sa
        dobre?! bo sa wysoko oceniane?! przez kogo?!

pozdr.
        • Gość: melmire Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.abo.wanadoo.fr 03.05.03, 09:55
          nie wiem skad wiem ze Harlequiny sa kiepska literatyra, ale podtrzymuje to co
          powiedzialam :D
      • anahella Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 30.04.03, 11:31
        Gość portalu: melmire napisał(a):

> A pisze wam to wszystko zeby si nieco pokajac publicznie za te wszystkie
        > lata kiedy uwazalam ja za kogos gorszego, a siebie a bogwieco.

A ja mysle melmire, ze po prostu udowodnilas tym postem ze jestes dorosla
        kobieta. Przepiekny stan - gratuluje.
    • Gość: Dkenka a Tobie wolno!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 12:43
      z całą pewnością w tym poście wyszła z Ciebie cała inteligencja:)Jakim prawem
      ty możesz tak oceniać innych?! Może mąż ci go nadał? zastanów się zanim coś
      takiego naskrobiesz. Poza tym tak na marginesie, znam mnóstwo inteligentncyh
      bez doktoratu i odwrotnie nieudaczników w każdej dyscyplinie oprócz robienia
      dyplomów. Wyszlo z ciebie szydło z worka....
    • Gość: Dkenka i jeszcze coś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 13:17
      jeśli chodzi o błędy tak na marginesie - co innego jest literówka a co innego
      brak znajomości pisowni polskiej, zwłaszcza jeśli obnosi się publicznie lub
      uprawia partyzantkę jakim, jaką to się nie jest. A treściami postów próbuje
      udowodnić jakim "dnem" są inni. Myślę, że tacy autorzy powinni przede wszystkim
      spojrzec na swoją znajomość jęz. ojczystego a nie wychwalać się statusem
      społecznym, poligloctwem cytując np. w obcym jęz. myśli lub własne wypowiedzi.
      Nie mówię tu o dyslektykach, bo to jest jakiś procent. Z resztą osoby o których
      ty wspominałaś lub miałaś na myśli są pyszni o bałwochwalczy. Myślą, że kapie z
      nich niesamowita erudycja, spryt, polot i wiele innych. Moniorek, przyznaj się
      tym postem uznałaś się, o ile wczesniej tak nie myślałaś, że inteligentna to
      jesteś Ty:). A co to znaczy byc inteligentną poczytaj w poprzednich
      wypowidziach, bo kilka osób to wyjasniło.
    • pajdeczka Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 30.04.03, 13:30
      W takiej syt. nie mam nic do dod.
    • pajdeczka Tępić maniorkopodobnych! n/t 30.04.03, 13:31

• defanddumb Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 30.04.03, 15:11
      pisał herbert, że "można wprawdzie żyć ze świadomością niepogłębioną, jest to
      jednak bolesne" - czy jakoś tak.
      chyba jednak niektórzy przedmówcy świadczą o czymś innym...:)
      • Gość: Dkenka Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 15:14
        a co to znaczy - świadomość niepogłębiona:)? w dodatku bolesna:)
        • defanddumb Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 30.04.03, 15:35
          Taka przeciętna. Ale, jak widać, chyba nie bolesna. Przynajmniej nie dla
          posiadaczy tejże.
          • Gość: Dkenka dekan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 17:27
            to tak jakby głupi miał się martwić i bolało by go, że jest głupi....Za dużo
            wymagasz:)
            • defanddumb Re: dekan... 30.04.03, 17:52
              może za dużo, bo faktycznie, jak ktoś się zacznie martwić, to już połowę drogi
              ma za sobą-a takich osób jest niestety niewiele

rozkłada mnie na łopatki sformułowanie, z którego można wyprowadzić wniosek, że
              żonę się bierze w celu redukcji domowego syfu

no, i wydaje mi się, że hal to ironistą jest raczej
              • drzazga1 Re: dekan... 30.04.03, 19:43
                defanddumb napisał:

> rozkłada mnie na łopatki sformułowanie, z którego można wyprowadzić wniosek,
                że żonę się bierze w celu redukcji domowego syfu

:-)))))))))

Kolejny wątek kabaretowy, hihi...
        • Gość: pom Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 18:59
          Na tyle płytka, że nie uświadamia bólu istnienia.

Nie wiem, czy zostałąm zrozumiana ze swą pokrętną logiką....
          • defanddumb Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 30.04.03, 19:22
            zostałaś:)
    • snow.white Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 30.04.03, 16:50
      Po pierwsze- juz minely te czasy,kiedy kosmetyczka byla po zawodowce!!!Teraz to
      jest wyksztalcony czlowiek,minimum po szkole pomaturalnej,a czesto po
      studiach.Trudnych studiach!Wiem,bo kolezanka studiuje kosmetologie.
      Po drugie- to nie wyksztalcenie swiadczy o inteligencji. I o tym wszyscy
      przeciez wiemy. Inteligentynm sie jest,albo nie,zadna szkola tego nie zmieni.
      A po trzecie... tak sie burzysz,a zastanow sie,jak Ty odpowiadasz niektorym...
      jesli ktos pyta, to znaczy,ze nie wie.I prosi o odpowiedz-co tylko dobrze o nim
      swiadczy.A Ty dajesz mu do zrozumienia,ze jest niedouczony czy glupi-tak wynika
      z Twoich odpowiedzi!
      A co do bledow-kazdemu sie przeciez zdarzaja i nie swiadcza przeciez o braku
      inteligencji... ale takie naprawde rzucajace sie w oczy powinny sklonic do
      zastanowienia.A sam fakt,ze o nich piszesz,znaczy,ze Cie to chyba bardzo
      zdenerwowalo... Ciekawe dlaczego??? i nie mysl,ze ktos Ci tu zarzuca brak
      inteligencji!a jesli tak pomyslalas,to juz Twoj problem... tez warty
      zastanowienia.
      pozdrawiam Cie serdecznie!
    • Gość: elka Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.tkb.net.pl 02.05.03, 20:13
      Wiecie co? zaglądam na forum urody już od roku i straciłam nadzieję, że
      jakakolwiek z tych uczestniczek (no, może poza małymi wyjątkami) ma podobne
      podejście do drugiego człowieka jak moniorek. Tam to tylko już można posłuchać
      zgrzytania zębów. Piękny post moniorek, dziękuję.
      pozdrawiam
      • moniorek1 Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' 02.05.03, 20:51
        Gość portalu: elka napisał(a):

> Wiecie co? zaglądam na forum urody już od roku i straciłam nadzieję, że
        > jakakolwiek z tych uczestniczek (no, może poza małymi wyjątkami) ma podobne
        > podejście do drugiego człowieka jak moniorek. Tam to tylko już można
        posłuchać
        > zgrzytania zębów. Piękny post moniorek, dziękuję.
        > pozdrawiam

Och nawet nie wiesz jak sie tym narazilas reszcie.Zaraz zaczna cie opluwac i
        nazywac ladnym bezmozgowym pustakiem.Rowniez dziekuje i pozdrawiam.
        • Gość: elka Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.tkb.net.pl 02.05.03, 23:44

> Och nawet nie wiesz jak sie tym narazilas reszcie.Zaraz zaczna cie opluwac i
          > nazywac ladnym bezmozgowym pustakiem.Rowniez dziekuje i pozdrawiam.

eee tam, na urodzie to norma i zdążyłam się uodpornić. ;-)
        • Gość: kasandra Re: Tylko dla kobiet 'inteligentnych' IP: *.desy.de 05.05.03, 09:56
          moniorek1 napisała:

> Och nawet nie wiesz jak sie tym narazilas reszcie.Zaraz
          > zaczna cie opluwac i nazywac ladnym bezmozgowym
          > pustakiem.

patrzcie panstwo na to morze plwociny i zatrzesienie
          postow... przepowiednia nie wyszla, Moniorku?...
          ... przeprosisz teraz?...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka