herbalessences 10.03.07, 21:40 Mam ochote pocałować mojego znajomego... myslicie, ze kobieta nie powinna robić pierwszego kroku? Tak bardzo go pragne.. czekalam rok na to, zeby sie z nim spotkac i sama nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Całuj!!! 10.03.07, 21:42 Powinno się robić to na co się ma ochotę:). A może on Cię ubiegnie i będziesz miała problem z głowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: pocałunek 10.03.07, 21:44 Całuj, całuj. Kobiety też mogą robić pierwszy krok :) Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: pocałunek 10.03.07, 21:45 caluj-nie zaluj >>caluj i grzesz-miloscia sie ciesz<< ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pocałunek 10.03.07, 21:46 herbalessences napisała: > Mam ochote pocałować mojego znajomego... myslicie, ze kobieta nie powinna > robić pierwszego kroku? Tak bardzo go pragne.. czekalam rok na to, zeby sie z > nim spotkac i sama nie wiem.. tylko nie przy żonie! nie przy żonie!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: pocałunek 11.03.07, 09:45 a całuj, nie zatanawiaj się głupio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia257 Re: pocałunek 11.03.07, 11:31 a czemu az rok na to czekalas ? a co do calowania-zrob to z zaskoczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: pocałunek 11.03.07, 11:52 Całuj go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka20 Re: pocałunek 11.03.07, 12:08 sama niedawno pocałowałam pierwsza mojego kolege :) oczywiscie strasznie mi sie podobał od zawsze, czułam ze ja mu "chyba" też, wiec zaryzykowałam :D nie żałuje! odwzajemnił pocałunek. myśle ze najlepiej zrobić to "z zaskoczenia" ;) wtedy kiedy sie najmniej spodziewa :) potem sie dowiedziałam, ze tez od dawna miał ochote to zrobić tylko że cały czas sie wahał, bo bał sie ze ja nie chce..bla bla bla :| ale nieśmiali faceci tez cos w sobie mają ;) w każdym razie zaiskrzyło miedzy nami od tamtego pocałunku i rozwija sie nadal.. :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rubens83 Re: pocałunek 11.03.07, 15:26 całuj, całuj, dlaczego i nad czym sie zastanawiasz???:) mezczyzni uwielbiaja zdecydowane kobiety, a tym bardziej jezeli one same inicjuja pocalunek... wiec. ..do calowania>>> Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: pocałunek 11.03.07, 15:33 całujjjjjj!!!!!!! potem bedziesz załowac ze tego nie zrobiłas :] raz sie zyje Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: pocałunek 11.03.07, 15:45 mozesz sprobowac,najwyzej jak cos przestaniesz zaniechasz tego takich czulosci Odpowiedz Link Zgłoś