Dodaj do ulubionych

O Wszyscy Swieci!

12.03.07, 23:23
Przeczytajcie sobie :)

Pozwolcie ze ja sie powstrzymam od komentarzy :)

img381.imageshack.us/my.php?image=kobietywgswietychbg0.jpg
Obserwuj wątek
    • zielonooka_bez_tyja Re: O Wszyscy Swieci! 12.03.07, 23:39
      :))) się wstydzę, jak cholera:))
      ale za zaspakajaniem żądz, jestem jak najbardziej:)))))

I niech mi Ktoś powie, ze to nie Facet jest w stanie wymyślić największe
      kretynizmy na tej Planecie:)))))
    • izabellaz1 Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 09:02
      Świetne:)! Ale się uśmiałam:)))

Widocznie Świętym to tylko żądze w głowie były;)
    • dzikoozka Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 09:07
      ciekawa jestem, kiedy Kościół się wreszcie wyspowiada ze swoich grzechów wobec
      kobiet.....
      • izabellaz1 Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 09:09
        dzikoozka napisała:

> ciekawa jestem, kiedy Kościół się wreszcie wyspowiada ze swoich grzechów wobec
        > kobiet.....

Śmiem przypuszczać, że taki dzień nie nastąpi nigdy;)
        • lupus76 Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 09:15
          A najśmieszniejsze jest, że o sile Kościała decydują kobiety własnie. To
          kobiety są "nośnikami" tradycji i kobiety tak bardzo pragną ślubu kościelnego.
          Az chce sięzakrzyknąć "macie, co chcecie" :P
          • izabellaz1 Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 09:42
            lupus76 napisał:

> kobiety tak bardzo pragną ślubu kościelnego.
            > Az chce sięzakrzyknąć "macie, co chcecie" :P

Nie wszystkie same na to naciskają:P
            Niektóre się o to prosi:P:P:P
      • niezaspokojona.zadza Pozadanie. 13.03.07, 09:11
        dzikoozka napisała:

"kiedy Kościół się wreszcie wyspowiada ze swoich grzechów wobec kobiet..."

Z ta zadza to prawda. Bez kobiet nie byloby grzechu :).
        • izabellaz1 Re: Pozadanie. 13.03.07, 09:13
          niezaspokojona.zadza napisała:

> dzikoozka napisała:
          >
          > "kiedy Kościół się wreszcie wyspowiada ze swoich grzechów wobec kobiet..."
          >
          > Z ta zadza to prawda. Bez kobiet nie byloby grzechu :).

Jaaasne...a miś idzie i ciągnie sanki;P
          • trypel Re: Pozadanie. 13.03.07, 09:16
            izabellaz1 napisała:

> ...a miś idzie i ciągnie

Tobie jak zwykle jedno w głowie ;P
            • izabellaz1 Re: Pozadanie. 13.03.07, 09:35
              trypel napisał:

> izabellaz1 napisała:
              >
              > > ...a miś idzie i ciągnie
              >
              > Tobie jak zwykle jedno w głowie ;P
              >

hehe i kto to mówi;P
              • lupus76 ot Iza 13.03.07, 09:39
                Iza z kim chcesz wojować w celu utrzymania pokoju?
                • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 09:45
                  lupus76 napisał:

> Iza z kim chcesz wojować w celu utrzymania pokoju?

Ze wszystkimi, którzy pragną tego pokoju:P
                  • izabellaz1 a dlaczego napisałeś "ot Iza";)? 13.03.07, 09:47

• lupus76 Re: a dlaczego napisałeś "ot Iza";)? 13.03.07, 09:48
                      out topic Iza. :) że niby do Ciebie pytanie ;)
                      • izabellaz1 Re: a dlaczego napisałeś "ot Iza";)? 13.03.07, 09:52
                        lupus76 napisał:

> out topic Iza. :) że niby do Ciebie pytanie ;)

ech no widzisz nie kapnęłam się...ale mi wstyd;)))
                  • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 09:47
                    Ale chodzi o pokój w Twoim mieszkaniu???
                    • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 09:53
                      lupus76 napisał:

> Ale chodzi o pokój w Twoim mieszkaniu???

Nie...w mieszkaniu obok:P:P:P
                      • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 10:04
                        a to pocisk z serca... z parabelki :)
                        • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 10:09
                          lupus76 napisał:

> a to pocisk z serca... z parabelki :)

nie...z czeskiego scorpiona:P
                          • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 10:22
                            zdecydowanie parabellum :P
                            • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 10:34
                              lupus76 napisał:

> zdecydowanie parabellum :P

Jest zgrabniutka ale to nie mój faworyt;)
                              • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 10:38
                                Ja w tej kategorii w ogóle nie mam faworyta. Give peace a chance ;)
                                • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 10:44
                                  lupus76 napisał:

> Ja w tej kategorii w ogóle nie mam faworyta. Give peace a chance ;)

A ja mam i strzelać też lubię;P Może nie do ludzi a do tarczy ale też jest
                                  fajnie:DDD

Ps. No chyba, że się ktoś przyplącze na linię strzału...całkiem przypadkiem
                                  oczywiście;))
                                  • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 10:50
                                    Eeee tam, to już fajniejsze jest bjj, albo sambo. Albo to co stworzył Jigoro
                                    Kano ;)
                                    • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 10:53
                                      lupus76 napisał:

> Eeee tam, to już fajniejsze jest bjj, albo sambo.

A to pewnie...przynajmniej jest bliski kontakt z przeciwnikiem i satysfakcja z
                                      bezpośredniej wygranej;)

W sambo to zawsze najbardziej imponował mi Vovczanczin z UFC:) I jeszcze taki
                                      symatyczny z wyglądu:)))
                                      • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 10:57
                                        No właśnie to jest kapitalne, że Ci ludzie nie wyglądają na chodzącą broń :)
                                        Taki na przykład Paweł Burczyk - swego czasu czołówka polskiego tae-kwon-do :)
                                        • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:03
                                          lupus76 napisał:

> No właśnie to jest kapitalne, że Ci ludzie nie wyglądają na chodzącą broń :)
                                          > Taki na przykład Paweł Burczyk - swego czasu czołówka polskiego tae-kwon-do :)

beeeeeeee przestań tam z tae kwon do;)
                                          Było dawno i nieprawda:P Chociaż zależy czyfederacja WTF czy ITF. To olimpijskie
                                          to beznadzieja jest:(
                                          • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 11:10
                                            Nie chodzi o o, czy beee, czy cacy, ale jak Burczyk wygląda. Taki szczawik. Moj
                                            trener z judo też wyglądał jak dobry wojak Szwejk. A nie chciałbym mu podpaść :)
                                            • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:16
                                              lupus76 napisał:

> Moj trener z judo też wyglądał jak dobry wojak Szwejk. A nie chciałbym mu
                                              podpaść :)

hihi no to wreszcie coś o Tobie wiem;)
                                              Długo trenowałeś:)?
                                              • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 11:20
                                                Jakieś 3 lata, ale rekreacyjnie :) Formalnie nie mam nawet żadnego kyu :) Jak
                                                ćwiczyłem, to szacowałbym się gdzieś na 4-3 kyu :)
                                                • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:26
                                                  lupus76 napisał:

> Jakieś 3 lata, ale rekreacyjnie :) Formalnie nie mam nawet żadnego kyu :) Jak
                                                  > ćwiczyłem, to szacowałbym się gdzieś na 4-3 kyu :)

eee no to nieźle nieźle proszę Pana:DDD
                                                  • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 11:29
                                                    No nie wiem... ale sprawny, to wtedy byłem. A teraz ech, szkoda gadać:(
                                                  • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:34
                                                    lupus76 napisał:

> No nie wiem... ale sprawny, to wtedy byłem. A teraz ech, szkoda gadać:(

Aż tak? Nie wierze:)
                                                    Może znowu się na coś zapiszesz:)?
                                                  • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 11:46
                                                    No gram w piłę raz w tygodniu (albo 2 jak się zbierze ekipa), ale to za mało :(
                                                    Chyba znów judo zacznę cwiczyć, tyle że teraz to do końca rozgrzewki nie
                                                    przetrwam :(
                                                  • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:49
                                                    lupus76 napisał:

> No gram w piłę raz w tygodniu (albo 2 jak się zbierze ekipa), ale to za mało :(
                                                    > Chyba znów judo zacznę cwiczyć, tyle że teraz to do końca rozgrzewki nie
                                                    > przetrwam :(

Wątpię żeby było aż tak źle...ale jeśli nawet, małymi kroczkami dojdziesz do
                                                    formy. A z doświadczenia wiem, że jak już coś ćwiczyłeś to na pewno szybciej
                                                    wrócisz do formy niż ktoś kto zaczyna bez doświadczenia:)))
                                                  • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 11:52
                                                    To też wiem :)
                                                    W piłę też kopałem w klubie. Jako dzieciak. Rekreacyjnie :)
                                                  • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:57
                                                    lupus76 napisał:

> To też wiem :)

No to jak wiesz to znajdź dobry klub i do roboty:)!
                                                    A może pomyślisz nad innym niż judo sportem kontaktowym:)
                                                  • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 12:04
                                                    Moja A. mogłaby się nie zgodzić na "inny sport".
                                                  • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 12:05
                                                    lupus76 napisał:

> Moja A. mogłaby się nie zgodzić na "inny sport".

Dlaczego???

Ps. Pewnie nas kohol zaraz wykasuje;(
                                                  • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 12:08
                                                    Ps. Pewnie nas kohol zaraz wykasuje;(
                                                    >
                                                    Aż dziw, że do tej pory tego nie uczyniła.

A jak mam rozumieć "inne sporty kontaktowe"? ;)
                                                  • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 12:12
                                                    lupus76 napisał:

> Ps. Pewnie nas kohol zaraz wykasuje;(
                                                    > >
                                                    > Aż dziw, że do tej pory tego nie uczyniła.

No ja też się dziwię:)))

>
                                                    > A jak mam rozumieć "inne sporty kontaktowe"? ;)

No co Tobie po głowie chodzi;P?! Poza judo jest jeszcze karate, bjj, boks, boks
                                                    tajski, kick-boxing, mma etc.;P
                                                  • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 12:27
                                                    izabellaz1 napisała:

> lupus76 napisał:
                                                    >
                                                    > > Ps. Pewnie nas kohol zaraz wykasuje;(
                                                    > > >
                                                    > > Aż dziw, że do tej pory tego nie uczyniła.
                                                    >
                                                    > No ja też się dziwię:)))
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > A jak mam rozumieć "inne sporty kontaktowe"? ;)
                                                    >
                                                    > No co Tobie po głowie chodzi;P?! Poza judo jest jeszcze karate, bjj, boks,
                                                    boks
                                                    > tajski, kick-boxing, mma etc.;P
                                                    Hippika (biedne zwierzę), szermierka (słowną to nawet uprawiam), albo krav-
                                                    maga :P
                                                    mma brzmi jak reklama batonika :P
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                  • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 12:44
                                                    lupus76 napisał:

> Hippika (biedne zwierzę), szermierka (słowną to nawet uprawiam), albo krav-
                                                    > maga :P
                                                    > mma brzmi jak reklama batonika :P

hihi szermierkę średniowieczną to nawet uprawiałam przez jakiś czas:D
                                                    krav-maga jest do kitu (ale to tylko moje skromne zdanie)
                                                    a mma to nie batonik:P:P:P
                                                  • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 12:52
                                                    krav-maga, jako system samoobrony jest genialna (ale to moje skromne zdanie).
                                                    Średniowiecznego nic nie uprawiałem.
                                                    A batonik, to był mniam, a ni mma :P
                                                  • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 13:08
                                                    lupus76 napisał:

> krav-maga, jako system samoobrony jest genialna (ale to moje skromne zdanie).

No zwłaszcza jak piszą na plakatach reklamowych głupoty typu obrona przed bronią
                                                    palną;P

> Średniowiecznego nic nie uprawiałem.

Zawsze możesz spróbować powywijać mieczem:D

> A batonik, to był mniam, a ni mma :P

Czekaj kiedyś zweryfikuję ten żart i "batonik mma" Ci uszami wyjdzie;)))
                                                  • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 13:57
                                                    izabellaz1 napisała:

> lupus76 napisał:
                                                    >
                                                    > > krav-maga, jako system samoobrony jest genialna (ale to moje skromne zdan
                                                    > ie).
                                                    >
                                                    > No zwłaszcza jak piszą na plakatach reklamowych głupoty typu obrona przed
                                                    broni
                                                    > ą
                                                    > palną;P
                                                    > No, zwłaszcza przed snajperami chroni :P
                                                    > > Średniowiecznego nic nie uprawiałem.
                                                    >
                                                    > Zawsze możesz spróbować powywijać mieczem:D

a nie lepiej uprawiać marchewkę?
                                                    >
                                                    > > A batonik, to był mniam, a ni mma :P
                                                    >
                                                    > Czekaj kiedyś zweryfikuję ten żart i "batonik mma" Ci uszami wyjdzie;)))
                                                    a mma to multimedia martial arts? ;)
                                                  • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 14:00
                                                    lupus76 napisał:

> a nie lepiej uprawiać marchewkę?

Ale znacznie fajniej powywijać mieczem 1,5 ręcznym:DDD

> a mma to multimedia martial arts? ;)

No prawie;P
                                                    Mixed Martial Arts:)
                                                  • lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 14:29
                                                    wiem, ze mixed. Chciałem tylko siępodroczyć ;P
                                                  • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 14:32
                                                    lupus76 napisał:

> wiem, ze mixed. Chciałem tylko siępodroczyć ;P

Takie wredne z Ciebie stworzenie;P?
                                                  • izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 14:33
                                                    izabellaz1 napisała:

> lupus76 napisał:
                                                    >
                                                    > > wiem, ze mixed. Chciałem tylko siępodroczyć ;P
                                                    >
                                                    > Takie wredne z Ciebie stworzenie;P?

Ale właściwie znam dużo bardziej wredne od Ciebie:D
                                                  • lupus76 Re: ot Iza 14.03.07, 07:16
                                                    Żartujesz! Poważnie?? Osobiście znasz kandydata na prezia Wawy, Wojtusia W???
    • pelna_moralnego_niepokoju Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 11:20
      zadziwiająco to współczesne i uniwersalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka