dwie_szopy_jackson 12.03.07, 23:23 Przeczytajcie sobie :) Pozwolcie ze ja sie powstrzymam od komentarzy :) img381.imageshack.us/my.php?image=kobietywgswietychbg0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonooka_bez_tyja Re: O Wszyscy Swieci! 12.03.07, 23:39 :))) się wstydzę, jak cholera:)) ale za zaspakajaniem żądz, jestem jak najbardziej:))))) I niech mi Ktoś powie, ze to nie Facet jest w stanie wymyślić największe kretynizmy na tej Planecie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 09:02 Świetne:)! Ale się uśmiałam:))) Widocznie Świętym to tylko żądze w głowie były;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 09:07 ciekawa jestem, kiedy Kościół się wreszcie wyspowiada ze swoich grzechów wobec kobiet..... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 09:09 dzikoozka napisała: > ciekawa jestem, kiedy Kościół się wreszcie wyspowiada ze swoich grzechów wobec > kobiet..... Śmiem przypuszczać, że taki dzień nie nastąpi nigdy;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 09:15 A najśmieszniejsze jest, że o sile Kościała decydują kobiety własnie. To kobiety są "nośnikami" tradycji i kobiety tak bardzo pragną ślubu kościelnego. Az chce sięzakrzyknąć "macie, co chcecie" :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 09:42 lupus76 napisał: > kobiety tak bardzo pragną ślubu kościelnego. > Az chce sięzakrzyknąć "macie, co chcecie" :P Nie wszystkie same na to naciskają:P Niektóre się o to prosi:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
niezaspokojona.zadza Pozadanie. 13.03.07, 09:11 dzikoozka napisała: "kiedy Kościół się wreszcie wyspowiada ze swoich grzechów wobec kobiet..." Z ta zadza to prawda. Bez kobiet nie byloby grzechu :). Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Pozadanie. 13.03.07, 09:13 niezaspokojona.zadza napisała: > dzikoozka napisała: > > "kiedy Kościół się wreszcie wyspowiada ze swoich grzechów wobec kobiet..." > > Z ta zadza to prawda. Bez kobiet nie byloby grzechu :). Jaaasne...a miś idzie i ciągnie sanki;P Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Pozadanie. 13.03.07, 09:16 izabellaz1 napisała: > ...a miś idzie i ciągnie Tobie jak zwykle jedno w głowie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Pozadanie. 13.03.07, 09:35 trypel napisał: > izabellaz1 napisała: > > > ...a miś idzie i ciągnie > > Tobie jak zwykle jedno w głowie ;P > hehe i kto to mówi;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 ot Iza 13.03.07, 09:39 Iza z kim chcesz wojować w celu utrzymania pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 09:45 lupus76 napisał: > Iza z kim chcesz wojować w celu utrzymania pokoju? Ze wszystkimi, którzy pragną tego pokoju:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: a dlaczego napisałeś "ot Iza";)? 13.03.07, 09:48 out topic Iza. :) że niby do Ciebie pytanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: a dlaczego napisałeś "ot Iza";)? 13.03.07, 09:52 lupus76 napisał: > out topic Iza. :) że niby do Ciebie pytanie ;) ech no widzisz nie kapnęłam się...ale mi wstyd;))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 09:53 lupus76 napisał: > Ale chodzi o pokój w Twoim mieszkaniu??? Nie...w mieszkaniu obok:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 10:09 lupus76 napisał: > a to pocisk z serca... z parabelki :) nie...z czeskiego scorpiona:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 10:34 lupus76 napisał: > zdecydowanie parabellum :P Jest zgrabniutka ale to nie mój faworyt;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 10:38 Ja w tej kategorii w ogóle nie mam faworyta. Give peace a chance ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 10:44 lupus76 napisał: > Ja w tej kategorii w ogóle nie mam faworyta. Give peace a chance ;) A ja mam i strzelać też lubię;P Może nie do ludzi a do tarczy ale też jest fajnie:DDD Ps. No chyba, że się ktoś przyplącze na linię strzału...całkiem przypadkiem oczywiście;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 10:50 Eeee tam, to już fajniejsze jest bjj, albo sambo. Albo to co stworzył Jigoro Kano ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 10:53 lupus76 napisał: > Eeee tam, to już fajniejsze jest bjj, albo sambo. A to pewnie...przynajmniej jest bliski kontakt z przeciwnikiem i satysfakcja z bezpośredniej wygranej;) W sambo to zawsze najbardziej imponował mi Vovczanczin z UFC:) I jeszcze taki symatyczny z wyglądu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 10:57 No właśnie to jest kapitalne, że Ci ludzie nie wyglądają na chodzącą broń :) Taki na przykład Paweł Burczyk - swego czasu czołówka polskiego tae-kwon-do :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:03 lupus76 napisał: > No właśnie to jest kapitalne, że Ci ludzie nie wyglądają na chodzącą broń :) > Taki na przykład Paweł Burczyk - swego czasu czołówka polskiego tae-kwon-do :) beeeeeeee przestań tam z tae kwon do;) Było dawno i nieprawda:P Chociaż zależy czyfederacja WTF czy ITF. To olimpijskie to beznadzieja jest:( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 11:10 Nie chodzi o o, czy beee, czy cacy, ale jak Burczyk wygląda. Taki szczawik. Moj trener z judo też wyglądał jak dobry wojak Szwejk. A nie chciałbym mu podpaść :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:16 lupus76 napisał: > Moj trener z judo też wyglądał jak dobry wojak Szwejk. A nie chciałbym mu podpaść :) hihi no to wreszcie coś o Tobie wiem;) Długo trenowałeś:)? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 11:20 Jakieś 3 lata, ale rekreacyjnie :) Formalnie nie mam nawet żadnego kyu :) Jak ćwiczyłem, to szacowałbym się gdzieś na 4-3 kyu :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:26 lupus76 napisał: > Jakieś 3 lata, ale rekreacyjnie :) Formalnie nie mam nawet żadnego kyu :) Jak > ćwiczyłem, to szacowałbym się gdzieś na 4-3 kyu :) eee no to nieźle nieźle proszę Pana:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 11:29 No nie wiem... ale sprawny, to wtedy byłem. A teraz ech, szkoda gadać:( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:34 lupus76 napisał: > No nie wiem... ale sprawny, to wtedy byłem. A teraz ech, szkoda gadać:( Aż tak? Nie wierze:) Może znowu się na coś zapiszesz:)? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 11:46 No gram w piłę raz w tygodniu (albo 2 jak się zbierze ekipa), ale to za mało :( Chyba znów judo zacznę cwiczyć, tyle że teraz to do końca rozgrzewki nie przetrwam :( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:49 lupus76 napisał: > No gram w piłę raz w tygodniu (albo 2 jak się zbierze ekipa), ale to za mało :( > Chyba znów judo zacznę cwiczyć, tyle że teraz to do końca rozgrzewki nie > przetrwam :( Wątpię żeby było aż tak źle...ale jeśli nawet, małymi kroczkami dojdziesz do formy. A z doświadczenia wiem, że jak już coś ćwiczyłeś to na pewno szybciej wrócisz do formy niż ktoś kto zaczyna bez doświadczenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 11:52 To też wiem :) W piłę też kopałem w klubie. Jako dzieciak. Rekreacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 11:57 lupus76 napisał: > To też wiem :) No to jak wiesz to znajdź dobry klub i do roboty:)! A może pomyślisz nad innym niż judo sportem kontaktowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 12:04 Moja A. mogłaby się nie zgodzić na "inny sport". Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 12:05 lupus76 napisał: > Moja A. mogłaby się nie zgodzić na "inny sport". Dlaczego??? Ps. Pewnie nas kohol zaraz wykasuje;( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 12:08 Ps. Pewnie nas kohol zaraz wykasuje;( > Aż dziw, że do tej pory tego nie uczyniła. A jak mam rozumieć "inne sporty kontaktowe"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 12:12 lupus76 napisał: > Ps. Pewnie nas kohol zaraz wykasuje;( > > > Aż dziw, że do tej pory tego nie uczyniła. No ja też się dziwię:))) > > A jak mam rozumieć "inne sporty kontaktowe"? ;) No co Tobie po głowie chodzi;P?! Poza judo jest jeszcze karate, bjj, boks, boks tajski, kick-boxing, mma etc.;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 12:27 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Ps. Pewnie nas kohol zaraz wykasuje;( > > > > > Aż dziw, że do tej pory tego nie uczyniła. > > No ja też się dziwię:))) > > > > > A jak mam rozumieć "inne sporty kontaktowe"? ;) > > No co Tobie po głowie chodzi;P?! Poza judo jest jeszcze karate, bjj, boks, boks > tajski, kick-boxing, mma etc.;P Hippika (biedne zwierzę), szermierka (słowną to nawet uprawiam), albo krav- maga :P mma brzmi jak reklama batonika :P > > > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 12:44 lupus76 napisał: > Hippika (biedne zwierzę), szermierka (słowną to nawet uprawiam), albo krav- > maga :P > mma brzmi jak reklama batonika :P hihi szermierkę średniowieczną to nawet uprawiałam przez jakiś czas:D krav-maga jest do kitu (ale to tylko moje skromne zdanie) a mma to nie batonik:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 12:52 krav-maga, jako system samoobrony jest genialna (ale to moje skromne zdanie). Średniowiecznego nic nie uprawiałem. A batonik, to był mniam, a ni mma :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 13:08 lupus76 napisał: > krav-maga, jako system samoobrony jest genialna (ale to moje skromne zdanie). No zwłaszcza jak piszą na plakatach reklamowych głupoty typu obrona przed bronią palną;P > Średniowiecznego nic nie uprawiałem. Zawsze możesz spróbować powywijać mieczem:D > A batonik, to był mniam, a ni mma :P Czekaj kiedyś zweryfikuję ten żart i "batonik mma" Ci uszami wyjdzie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 13:57 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > krav-maga, jako system samoobrony jest genialna (ale to moje skromne zdan > ie). > > No zwłaszcza jak piszą na plakatach reklamowych głupoty typu obrona przed broni > ą > palną;P > No, zwłaszcza przed snajperami chroni :P > > Średniowiecznego nic nie uprawiałem. > > Zawsze możesz spróbować powywijać mieczem:D a nie lepiej uprawiać marchewkę? > > > A batonik, to był mniam, a ni mma :P > > Czekaj kiedyś zweryfikuję ten żart i "batonik mma" Ci uszami wyjdzie;))) a mma to multimedia martial arts? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 14:00 lupus76 napisał: > a nie lepiej uprawiać marchewkę? Ale znacznie fajniej powywijać mieczem 1,5 ręcznym:DDD > a mma to multimedia martial arts? ;) No prawie;P Mixed Martial Arts:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 13.03.07, 14:29 wiem, ze mixed. Chciałem tylko siępodroczyć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 14:32 lupus76 napisał: > wiem, ze mixed. Chciałem tylko siępodroczyć ;P Takie wredne z Ciebie stworzenie;P? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ot Iza 13.03.07, 14:33 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > wiem, ze mixed. Chciałem tylko siępodroczyć ;P > > Takie wredne z Ciebie stworzenie;P? Ale właściwie znam dużo bardziej wredne od Ciebie:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ot Iza 14.03.07, 07:16 Żartujesz! Poważnie?? Osobiście znasz kandydata na prezia Wawy, Wojtusia W??? Odpowiedz Link Zgłoś
pelna_moralnego_niepokoju Re: O Wszyscy Swieci! 13.03.07, 11:20 zadziwiająco to współczesne i uniwersalne. Odpowiedz Link Zgłoś