czyzunia 28.01.05, 09:22 wpadłem dziś w goście do zaprzyjaznionego forum. jakis gość zapytał tam o nakład nd. kilku innych coś tam npisało, ale żaden z ojców założycieli/josi,maksio i oszoł/ nic nie piardnął w tym temacie. ha,niewygodny temat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yossarian18 Re: fajne formu. 28.01.05, 21:24 Nakład ND jest szacowany na ok. 150 tys. egzemplarzy, przy czym regularnie sprzedaje się ok. 100 tys. ND nie ma przymusu podawania nakładu. Odpowiedz Link
mkornet Re: fajne formu. 30.01.05, 13:16 gauche napisał: > ha ha ha zobacz tu: > www.bojsieboga.prv.pl Dzieki za link....hehehe. widac Pulawy leza poza zasiegiem mojego zainteresowania bo moj serwer nie ma ochoty sie z nimi polaczyc......Gauche, powiedz, czy to swierszczyk? czym sie podniecaja dewoty? Odpowiedz Link
czyzunia Re: fajne formu. 31.01.05, 12:43 josieńku ch..j mnie obchodzi nakład jakiegoś szmatławca. temacik nadałem dlatego ze temacik u ciebie był przez kilka dnia i ani wikary maksio ani ty nie odpowiadaliscie na to. Odpowiedz Link