Gość: lady IP: 148.228.174.* 06.05.03, 23:04 uwielbiam zyte gilowska i jej paluch, ktory mowi:,,a nie mowilam,,. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: zyta IP: *.athens.access.acn.gr 06.05.03, 23:08 Ciesze sie Lady, ze przynajmniej do czegos Ci sie przydalam na eseju o kobiecie ;) Strasznie odrzucajaca baba, mine ma jak srajacy kot na puszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: zyta 06.05.03, 23:19 Gość portalu: renia napisał(a): > Ciesze sie Lady, ze przynajmniej do czegos Ci sie przydalam na eseju o > kobiecie ;) > > > Strasznie odrzucajaca baba, mine ma jak srajacy kot na puszczy. Chcialas chyba powiedziec jak srajacy kot na pustyni :))) na puszczy raczej nie mozna sie wysrac, ale w puszczy to juz co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: zyta IP: *.athens.access.acn.gr 06.05.03, 23:25 moniorek1 napisała: > Gość portalu: renia napisał(a): > > > Ciesze sie Lady, ze przynajmniej do czegos Ci sie przydalam na eseju o > > kobiecie ;) > > > > > > Strasznie odrzucajaca baba, mine ma jak srajacy kot na puszczy. > > Chcialas chyba powiedziec jak srajacy kot na pustyni :))) na puszczy raczej > nie mozna sie wysrac, ale w puszczy to juz co innego. > Moniorek, ja cytuje za moja św.p Mamą, ona zawsze tak mowila, mozliwe, ze wprowadzila mnie w blad i teraz uwazam, ze jesli ktos ma mine jak gilowska to wyglada jak srajacy kot na puszczy (- zdecydowanie - na pustyni w ogole mi tu nie pasuje, przykro mi) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: zyta IP: 148.228.174.* 06.05.03, 23:25 wiesz, ja chyba przestane czytac posty od Ciebie, bo Ty i tak wszystko zanegujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: zyta IP: *.athens.access.acn.gr 06.05.03, 23:27 Gość portalu: lady napisał(a): > wiesz, ja chyba przestane czytac posty od Ciebie, bo Ty i tak wszystko > zanegujesz. ???? Co ja zanegowalam?????? (naprawde zdziwiona r) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: zyta IP: 148.228.174.* 06.05.03, 23:32 > ???? Co ja zanegowalam?????? to, ze Twoje przemyslenia sa z epoki kamienia lupanmego;;)) (naprawde zdziwiona r) a mi sie czsami wydaje, ze zdziwionY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: zyta IP: *.athens.access.acn.gr 06.05.03, 23:39 Gość portalu: lady napisał(a): > > ???? Co ja zanegowalam?????? > > to, ze Twoje przemyslenia sa z epoki kamienia lupanmego;;)) > Nadal neguje te teze. Tak jak napisalam, owszem, bylo i w KŁ, ale tak jest nadal, Lady, tylko kobieta ma znacznie wiecej zajec i wydaje jej sie, ze jest inaczej. Instynkt jednak jest niezmiennie ten sam - polowanie for males, pilnowanie ognia for females i stan na glowie, a to sie nie zmieni. Globalnie mowie, bo oczywiscie sa wyjatki potwierdzajace regule. Co nie wyklucza na szczescie partnerstwa i innych fajnych spraw zawdzieczanych temu wlasnie, ze czas nie stoi w miejscu. > (naprawde zdziwiona r) > > a mi sie czsami wydaje, ze zdziwionY. No, o to mnie jescze chyba nie posadzono. Nie wiem, czy czuc sie dotknieta, czy przyjac to jak koplement i podziekowac z usmiechem. Jako ze mam dobry humor - opcja nr 2. :)))))) Ale sorry - strasznie Ci w watku nasmiecilam, mialo byc jedno zdanie, wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: zyta IP: 148.228.174.* 06.05.03, 23:54 > > >Instynkt jednak jest niezmiennie ten sam - polowanie for males, > pilnowanie ognia for females i stan na glowie, a to sie nie zmieni. ale, ale. z tymi lowczymi to juz przesada. wez paluszek i pojezdzij sobie troche po mapce etno, a zobaczysz jakie spoleczenstwa i gdzie byly lowieckie. poza tym instynkt jak piszesz sie nie zmienil, bo kobiety haftowaly, zbieraly, czasami polowaly (tak, tak polowaly). Zgoda. ALE NIE ROBILY TEGO SAME!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo robily to z innymi kobietami, ktore w znakomitej czesci byly same(bez dzieci, bo tak chcialy), samotne matki, bo mialy seks kiedy chcialy lub te co mialy faceta. robily to z matkami, ciotkami, kolezankami itd. a teraz przenies sie do naszej polskiej kuchni i kogo widzisz?? a teraz zobacz kto jest i komu podaje w kuchni na Wyspach ale tych polnocnych. Globalnie > mowie, bo oczywiscie sa wyjatki potwierdzajace regule. reguly sie zmieniaja. pewnie sto lat temu ktos moglby powiedzic, ze jajniki Ci uschna bo uzywasz komputera. > > Ale sorry - strasznie Ci w watku nasmiecilam, mialo byc jedno zdanie, wybacz. pomylilas watki o zycie mozesz sie rozpisywac ile chcesz!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: zyta IP: *.athens.access.acn.gr 07.05.03, 00:12 Gość portalu: lady napisał(a): > > > > > >Instynkt jednak jest niezmiennie ten sam - polowanie for males, > > pilnowanie ognia for females i stan na glowie, a to sie nie zmieni. > > ale, ale. z tymi lowczymi to juz przesada. wez paluszek i pojezdzij sobie > troche po mapce etno, a zobaczysz jakie spoleczenstwa i gdzie byly lowieckie. Polowanie i ognisko to skroty myslowe, nie bądz taka doslowna. [....> poza tym instynkt jak piszesz sie nie zmienil, bo kobiety haftowaly, zbieraly, > czasami polowaly (tak, tak polowaly). Zgoda. ALE NIE ROBILY TEGO > SAME!!!!!!!!!!!!!!!!!! > bo robily to z innymi kobietami, ktore w znakomitej czesci byly same(bez > dzieci, bo tak chcialy), samotne matki, bo mialy seks kiedy chcialy lub te co > mialy faceta. robily to z matkami, ciotkami, kolezankami itd.....] Kawalka w kwadratowym nawiasie w ogole nie ja- rze, wroce do niego jutro, bo moze to wi- na późnej godziny, ale naprawde nie ro- zumiem za bardzo o czym tu mowa. > a teraz przenies > sie do naszej polskiej kuchni i kogo widzisz?? Raczej jednak kobiety, Ty widzisz mężczyzn? Albo pół na pół? Nie uwierze!! > a teraz zobacz kto jest i komu podaje w kuchni na Wyspach ale tych polnocnych. W zyciu nie bylam na polnocnych wyspach, na poludniowych kobiety podaja mezczyznom do stolu, pomijam kelnerow, ktorzy w wiekszosci sa faktycznie mezczyznami. Ale nawet jesli na wyspach polnocnych jest odwrotnie, to i tak nie zmienia to faktu ze wiekszosc ludzkosci jednak rzadzi sie tymi tradycyjnymi prawami, walczy sie z tym, to fakt, ale jest to niemozliwe do calkowitego zwalczenia. Tak to widze > > Globalnie > > mowie, bo oczywiscie sa wyjatki potwierdzajace regule. > > reguly sie zmieniaja. pewnie sto lat temu ktos moglby powiedzic, ze jajniki Ci > uschna bo uzywasz komputera. Ale takie twierdzenie wynikaloby z niewiedzy i przesadow, a nie z instynktow zakodowanych w genach czy cholera wie w czym. Spojrz na dzieci - dziewczynkizawsze bawia sie w dom i laleczki, chlopcy w majsterkowicza i ciezarowki. Iniech mi nikt nie mowi, ze to dorosli narzucaja im takie zabawy, w pewnym stopniu moze tak, ale gdyby to nie lezalo w naturze, nie byloby to az tak widocznym kontrastem. Innymi slowy, gdyby naturalne predyspozycje czlowieka nie byly zdeterminowane przez te pierwotne instynktowne odruchy, chlopcy bawiliby sie laleczkami mniej wiecej tyle samo co samochodami. Tymczasem jestem pewna, ze gdyby twoj syn interesowal sie ciuszkami dla lalek i wybieral w sklepie naklejki z barbie zamiast z pokemonami, to bys sie zaniepokoila, ze cos z nim jest nie tak. I rzeczywiscie cos by z nim bylo nie tak. > > > > Ale sorry - strasznie Ci w watku nasmiecilam, mialo byc jedno zdanie, wyba > cz. > > pomylilas watki o zycie mozesz sie rozpisywac ile chcesz!!!!!!!!!!!!!!!! No to sie rozpisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: zyta 06.05.03, 23:30 Gość portalu: lady napisał(a): > uwielbiam zyte gilowska i jej paluch, ktory mowi:,,a nie mowilam,,. Mi tez sie ta pani podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: zyta 06.05.03, 23:32 Zyta jest w porządku. chciałabym chociaż w 1/5 byc taka elokwentna jak ona. Jak ja jej zazdroszczę, ze ona zawsze potrafi zaripostować! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica brzydkie skojarzenie 06.05.03, 23:33 PALUCH pani Zyty, i jej maksymalnie medialne nazwisko GILOWSKA... coś się to kręci w okolicy nosa :> *grzebu-grzebu* soczewica obleśna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: brzydkie skojarzenie IP: 148.228.174.* 06.05.03, 23:35 ale przynajmniej ma czym rzucac w kolegow;) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: brzydkie skojarzenie 06.05.03, 23:41 Gość portalu: lady napisał(a): > ale przynajmniej ma czym rzucac w kolegow;) :)))) jest taki dowcip, o kolesiu który czekał na dziewczynę i zaczął z nudów dłubać w nosie i ugniatać kulkę, i przybiega dziewczyna, pyta się: długo czekasz? on na to: e, nie.. i tu trzeba pokazać rękami gest ugniatania dużej piguły. soczewica obleśna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: drugie skojarzenie IP: 148.228.174.* 06.05.03, 23:55 to jest dopiero brzydkie skojarzenie;;)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: drugie skojarzenie 07.05.03, 00:13 I bardzo dobrze. Dzieki temu pania Zyte pamieta sie od pierwszego razu. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: drugie skojarzenie 07.05.03, 00:29 melinek napisał: > I bardzo dobrze. Dzieki temu pania Zyte > pamieta sie od pierwszego razu. ;)) > no, pierwszy raz z panią Zytą mógłby być wysoce traumatyczny i rzutować na resztę razów :) Odpowiedz Link Zgłoś