Dodaj do ulubionych

jak poprawić jakość zwiotczałego biustu?

15.03.07, 22:26
Od urodzenia dziecka upłynęło 7 lat a ja wciąż mam tragicznie rozciagniętą
skóre piersi.Na zabieg chirurgiczny mnie nie stać.Czy macie jakies sposoby by
choc minimalnie poprawic napiecie skóry piersi?/stosuje bez efektu różne
kremy/
Obserwuj wątek
    • mao15 Re: jak poprawić jakość zwiotczałego biustu? 15.03.07, 22:39
      żelazko
      • bastylka2007 Re: jak poprawić jakość zwiotczałego biustu? 16.03.07, 08:48
        długo nad tym myslałes?
    • ginewra25 Re: jak poprawić jakość zwiotczałego biustu? 15.03.07, 23:10
      Choć trochę powinny pomóc ćwiczenia usprawniające mięśnie podtrzymujące piersi.
      • bastylka2007 Re: jak poprawić jakość zwiotczałego biustu? 16.03.07, 08:50
        poważnie?najbardziej zaluje,ze biust nie posiada własnych mięsni,wówczas skutek
        był by o niebo lepszy
    • yagiennka Nie ma i nie ma się co łudzić 15.03.07, 23:11
      Przeciez ten nadmiar skóry ci nie zniknie od żadnych kremów. Można to poprawić
      tylko chirurgicznie.
      • bastylka2007 Re: Nie ma i nie ma się co łudzić 16.03.07, 08:50
        no to mnie załamałaś
        • yagiennka Re: Nie ma i nie ma się co łudzić 16.03.07, 12:12
          Prawde piszę, inni ci mogą pisac o wspaniałych kremach które jak widzisz nie
          działają, bo kremy działają pojędrniająco tylko a cudów nie zrobią. Jeśłi biust
          ci urósł w czasie ciąży mocno to ta skóra się rozciągnęła aby go pomeieścic no
          nie? A potem pewnie nagle schudłaś a skóra została. To nadmiar skóry nie trzyma
          biustu i robi się taki worek. Coś mogą pomóc ćwiczenia bo wyrobią mięśnie
          biustu. Ale mi się wydaje że zabieg chirurgiczny może tylko das spektakularny
          efekt i chyba to nie jest nic skomplikowanego, usunięcie tylko tej skóry i małe
          blizny pod biustem.
        • ruotsi Re: Nie ma i nie ma się co łudzić 19.03.07, 22:16
          Istnieje jeszcze jedna alternatywa: nastepna ciaza
    • m.fiorella Re: jak poprawić jakość zwiotczałego biustu? 16.03.07, 08:55
      tylko chirurg, albo podciagniecie skory, albo wkładki, cudow nie ma...
      • bezrobotny12 Oferta. 16.03.07, 08:59
        jestem bezrobotny i mam duzo czasu. Moglbym biust pougniatac przez
        kilka godzin za nie duza oplata. podono moze pomoc.
        • sasza11 Re: Oferta. 16.03.07, 09:11
          Nie martw sie, wiele kobitek ma taki problem nie tylko po dzieciach, podobnie
          dziala tez spora utrata kilogramow, na pewno pomoga troszke na poprawienie
          jakosci skory naprzemienne prysznice (mi pomogly niesamowicie!) zimne i gorace
          potem wcieram oliwke i robie masaz taka plastikowa maszynka z wypustkami, takie
          najprostsze urzadzenie do masazu, potem wcieram jakis kremik i efekty sa:-)
    • iskiereczka1983 Re: jak poprawić jakość zwiotczałego biustu? 16.03.07, 10:48
      Sposób jest dość drastyczny, ale skuteczny! Sama sprawdzałam..Trzeba po prostu,
      najlepiej dwa razy dziennie, robić prysznic zimną wodą na biust, trzymając go
      pod strumieniem zimnej wody tak z 3 minuty...Polecam też krem do biustu firmy
      Ziaja, którego najlepiej wcierać tuż po takim prysznicu, masując biust 15
      minut...Pozdrawiam!
      • bastylka2007 Bardzo dziekuję 19.03.07, 22:02
        zwłaszcza dziewczynie,która podesłała mi linki.Ale dziekuję wszystkim którzy
        zabrali głos!:)
    • m_agilla Re: jak poprawić jakość zwiotczałego biustu? 19.03.07, 22:22
      Polecam krem FLOSLEK'u na ujędrnianie biustu. Można kupić on-line.
    • kaatrin Re: jak poprawić jakość zwiotczałego biustu? 20.03.07, 04:04
      podobno plywanie poprawia wyglad biustu
      • bastylka2007 Re: jak poprawić jakość zwiotczałego biustu? 20.03.07, 08:00
        z tym u mnie problem,daleo mam na basen i co sie z tym wiąże nie będzie to
        nigdy systematyczne a mam wrazenie,ze trzeba by z dwa razy w tygodniu
        popływac....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka