his_girl 19.03.07, 21:04 Rośnie nam "malutki Forunio" (jak to określiła Nutopia :) ) Sprawcą Forunia jest mój mąż. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:05 Już gratulowałam, ale zrobię to jeszcze raz! Oby Forunio był piękny i zdrowy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:05 Tak, tak, wiem i jeszcze raz dziękuję. Za namową Nutopii zrobiłam z tego oddzielny wątek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:48 To ja się przyłączam do gratulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:05 O, to juz nie wymiga sie od alimentow. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:10 Forunio jest piękny:) wielkości pewnie główki od szpilki:) nie zapomnij go uczesać do pierwszego zdjęcia !! (usg);) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:12 nutopia napisała: > Forunio jest piękny:) wielkości pewnie główki od szpilki:) > nie zapomnij go uczesać do pierwszego zdjęcia !! (usg);) damy mu na imię Staś? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:13 nutopia napisała: > nutopia napisała: > > > Forunio jest piękny:) wielkości pewnie główki od szpilki:) > > nie zapomnij go uczesać do pierwszego zdjęcia !! (usg);) > > damy mu na imię Staś? albo Igor, co???? Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:13 Staś ładnie jest. :) Córeczka jest Antosia, więc będą pasować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:31 nutopia napisała: > damy mu na imię Staś? Znam jednego miłośnika mnożenia Stasiów :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:15 No dobrze, zartowalem. Ty pierwszy raz mamusia jestes? Gratuluje mamie i ojcu tez. Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:17 Drugi. Mamy już 4-letnią córeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:13 Super:))))))) Tylko nie pozwalaj mu zbyt dużo czytać tych głupot co je tutaj produkujemy w nieprzyzwoitych ilościach:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:14 Oczywiście, że nie. :) Mój Staś będzie od 3-go roku życia czytał wyłącznie Prousta i Joyce'a. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:15 his_girl napisała: > Oczywiście, że nie. :) Mój Staś będzie od 3-go roku życia czytał wyłącznie > Prousta i Joyce'a. ;) > hehe ;) A ile ma już Staś:)? Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:16 Nie wiem dokładnie, stawiam na 3-4 tygodnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:17 his_girl napisała: > Nie wiem dokładnie, stawiam na 3-4 tygodnie. ;) hihi no to może będzie Stasia a nie Stasio:P Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:18 Jeśli nie będzie Staś, to będzie Emilka po babci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:15 izabellaz1 napisała: > Super:))))))) > Tylko nie pozwalaj mu zbyt dużo czytać tych głupot co je tutaj produkujemy w > nieprzyzwoitych ilościach:DDD > i w ogóle musimy ci zrobić przesiew co możesz teraz czytac a co nie- Staś pewnych rzeczy nie może wiedzieć zbyt wcześnie! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:16 nutopia napisała: > i w ogóle musimy ci zrobić przesiew co możesz teraz czytac a co nie- Staś > pewnych rzeczy nie może wiedzieć zbyt wcześnie! Oj zdecydowanie!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:17 Z drugiej strony, jeżeli od maleńkości będzie się wczytywał w umieszczane tu treści, dogłębnie pozna kobiecą naturę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:18 his_girl napisała: > Z drugiej strony, jeżeli od maleńkości będzie się wczytywał w umieszczane tu > treści, dogłębnie pozna kobiecą naturę. :) Broń Boże! Chcesz żeby w tak młodym wieku dostał pomieszania zmysłów;)))? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:19 przestań jeszcze wyrosnie na porzadnego mężczyznę i sobie w zyciu nie poradzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:20 Spokojnie, dziewczyny. Mamy 8 miesięcy na opracowanie strategii wobec Stasia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:22 nutopia napisała: > przestań > jeszcze wyrosnie na porzadnego mężczyznę i sobie w zyciu nie poradzi;) Nie wolno mu czytać naszych wątków w zbyt dużych ilościach:)! To niezdrowe dla faceta. Niech już będzie nieporządny i nie zna się tak na kobiecej psychice dogłębnie bo zwariuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 22:02 a jak to dziewczynka? też dobrze żeby nie za wcześnie zaczęła się użalać na forum:P Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:15 ...na razie o Foruniu/Stasiu wiedzą tylko forumowiczki. ;) Jeszcze nawet do własnej matki nie zadzwoniłam. ;) (Ale przecież najpierw musi dowiedzieć się mąż, prawda? A tenże do piątku jest nieobecny :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:18 his_girl napisała: > ...na razie o Foruniu/Stasiu wiedzą tylko forumowiczki. ;) Jeszcze nawet do > własnej matki nie zadzwoniłam. ;) (Ale przecież najpierw musi dowiedzieć się > mąż, prawda? A tenże do piątku jest nieobecny :) ) ale mi poprawiłaś humor:) serio:)) wiem co teraz czujesz i zazdroszczę ci tego:) w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:19 Ja już zapomniałam, jakie to jest cudowne uczucie. :) Ale mi z tym dobrze... Od pół godziny uśmiecham się bez przerwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:21 his_girl napisała: > Ja już zapomniałam, jakie to jest cudowne uczucie. :) Ale mi z tym dobrze... > Od pół godziny uśmiecham się bez przerwy :) i ja "przez ciebie" też aż mnie coś w gardle ścisnęło.... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:27 nutopia napisała: > his_girl napisała: > > > Ja już zapomniałam, jakie to jest cudowne uczucie. :) Ale mi z tym dobrze > ... > > Od pół godziny uśmiecham się bez przerwy :) > > i ja "przez ciebie" też > aż mnie coś w gardle ścisnęło.... A ja będę wyrodna i nie zlinczujcie mnie ale mi już jedno wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:28 A ja zawsze chciałam dwoje, ale z różnicą wieku 6 lat. :) A będzie 4. Linczować Cię nie będę, za bardzo Cię lubię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:30 his_girl napisała: > A ja zawsze chciałam dwoje, ale z różnicą wieku 6 lat. :) A będzie 4. Między mną i moim bratem jest właśnie 6 lat:) > Linczować Cię nie będę, za bardzo Cię lubię. :) Oj widać, że progesteronu u Ciebie coraz więcej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:31 > Oj widać, że progesteronu u Ciebie coraz więcej:))) ;)) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:36 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > his_girl napisała: > > > > > Ja już zapomniałam, jakie to jest cudowne uczucie. :) Ale mi z tym > dobrze > > ... > > > Od pół godziny uśmiecham się bez przerwy :) > > > > i ja "przez ciebie" też > > aż mnie coś w gardle ścisnęło.... > > A ja będę wyrodna i nie zlinczujcie mnie ale mi już jedno wystarczy:) > > > mnie też... ale i tak mnie w gardle ściska... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:37 nutopia napisała: > > mnie też... > ale i tak mnie w gardle ściska... No to wypijmy zdrówko maleństwa i mamusi:D My możemy;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:38 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > > mnie też... > > ale i tak mnie w gardle ściska... > > No to wypijmy zdrówko maleństwa i mamusi:D > My możemy;P > i to są te dobre strony ja sączę znów pastis (jesteme sama w domu):) zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:41 nutopia napisała: > i to są te dobre strony Na przykład;) > ja sączę znów pastis (jesteme sama w domu):) > zdrowie Twoje również:))) Ja nie piję pastisu. Dzisiaj czerwone chilijskie:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:43 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > i to są te dobre strony > > Na przykład;) > > > ja sączę znów pastis (jesteme sama w domu):) > > zdrowie > > Twoje również:))) Ja nie piję pastisu. Dzisiaj czerwone chilijskie:D > > > jak więcej wypije to powiem ci, że pewnie nie zdecyduje się już na drugie dziecko, ale z drugiej strony chlip taki małe dzidzi chlip fajnie by było nie? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:46 nutopia napisała: > jak więcej wypije to powiem ci, że pewnie nie zdecyduje się już na drugie > dziecko, ale z drugiej strony > chlip > taki małe dzidzi > chlip > fajnie by było nie? kche kchem...nie? JA chyba już jednak nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 22:01 a ja się rozmarzyłam... :-)))) wszystko jeszcze przede mną. nawet już się Konrado zaoferował:P eh... zazdroszczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:20 his_girl napisała: > ...na razie o Foruniu/Stasiu wiedzą tylko forumowiczki. ;) Jeszcze nawet do > własnej matki nie zadzwoniłam. ;) (Ale przecież najpierw musi dowiedzieć się > mąż, prawda? A tenże do piątku jest nieobecny :) ) hahahahahha no ubawiłam sie niemal do łez;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:25 GRATULUJE MAMUSCE:) www.kwiaty-polskie.pl/foto/artykuly/4.jpg aaa i jeszcze to: www.minrol.gov.pl/FileRepozytory/FileRepozytoryShowImage.aspx?item_id=15729 www.fitness.zafriko.pl/ciekawostki/images/czekolada.gif Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Niepokojące jest, że... 19.03.07, 21:29 Dzięki. :) Przerażające te ogóry ze zdjęcia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 21:22 Konrado, bo uwierzę w słowa Jorane. ;) Jakieś 40 min. temu dowiedziałam się, że znowu zostanę mamą! :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 21:24 Wow, ale nowina :)))))) Gratulacje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 21:25 serio?? nie wiedzialem kurcze ale Ci zazdroszcze gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 21:22 będziemy miały dziecko!!!! małego Forunia urodzi nam his girl:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 21:36 nutopia napisała: > będziemy miały dziecko!!!! hihi wszystkie będziemy ciociami. Biedne dziecko;))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 21:50 echtom napisała: > No co Ty, same fajne ciotki. hehehehe zwłaszcza jak każda codziennie tworzy wątek "źle mi, pocieszcie, do d*py etc." i tylko jedna drugą pociesza w zależności od słabszego dnia tej drugiej:DDDDDDD Sfrustrowane, stare, nudzące baby jesteśmy;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach od cioci:) 19.03.07, 21:51 www.bobosklep.pl/images/buciki_kroliczek Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 21:51 A ja myślę, że my jesteśmy fajne, mądre kobitki. :) (tylko już mi nic o tym progesteronie nie mów ;) ). Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 21:53 his_girl napisała: > A ja myślę, że my jesteśmy fajne, mądre kobitki. :) (tylko już mi nic o tym > progesteronie nie mów ;) ). No przez wzgląd na Stasia nie wspomnę o tych kaskadach progesteronu uderzającego Ci do głowy;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 21:51 izabellaz1 napisała: > echtom napisała: > > > No co Ty, same fajne ciotki. > > hehehehe zwłaszcza jak każda codziennie tworzy wątek "źle mi, pocieszcie, do > d*py etc." i tylko jedna drugą pociesza w zależności od słabszego dnia tej > drugiej:DDDDDDD > > Sfrustrowane, stare, nudzące baby jesteśmy;))))) > > oooo tylko nie stare!:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 21:54 nutopia napisała: > oooo tylko nie stare!:D A Ty popijaj to swoje pastis a nie czepiasz się STARA BABO:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:01 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > > oooo tylko nie stare!:D > > A Ty popijaj to swoje pastis a nie czepiasz się STARA BABO:PPPPP > poczekaj no! niech tylko nasz Staś dorośnie!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:03 nutopia napisała: > poczekaj no! niech tylko nasz Staś dorośnie!!! > ;D To co to co??? Ciocia Iza nauczy Stasia się lać i Staś będzie ciocię kochał;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:07 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > poczekaj no! niech tylko nasz Staś dorośnie!!! > > ;D > > To co to co??? > Ciocia Iza nauczy Stasia się lać i Staś będzie ciocię kochał;PPP > A ciocia Ula nauczy Stasia jak lać ciocię Izę:P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:11 nutopia napisała: > A ciocia Ula nauczy Stasia jak lać ciocię Izę:P > ;) ha ale ciocia Iza ma na lanie papiery i praktykę;PPP! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:12 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > A ciocia Ula nauczy Stasia jak lać ciocię Izę:P > > ;) hehe nareszcie ciocia Iza wie jak ma imię słynna STARA BABA vel Nutopia;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:15 izabellaz1 napisała: > izabellaz1 napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > A ciocia Ula nauczy Stasia jak lać ciocię Izę:P > > > ;) > > hehe nareszcie ciocia Iza wie jak ma imię słynna STARA BABA vel Nutopia;PPP > > vel Urszula - bardzo mi przyjemnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:13 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > A ciocia Ula nauczy Stasia jak lać ciocię Izę:P > > ;) > > ha ale ciocia Iza ma na lanie papiery i praktykę;PPP! oooo brzmi ciekawie! > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:14 nutopia napisała: > oooo brzmi ciekawie! No ba! I jest ciekawie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:16 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > oooo brzmi ciekawie! > > No ba! I jest ciekawie;))) > > no weź coś powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:17 nutopia napisała: > no weź coś powiedz ćsiiiiiii nie publicznie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:19 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > no weź coś powiedz > > ćsiiiiiii nie publicznie;))) > no przecież mi zaraz wszystkie włosy wypadną, no! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:21 nutopia napisała: > no przecież mi zaraz wszystkie włosy wypadną, no! Kupię Ci pięęęęękną perukę. Na przeszczep włosów na razie mnie nie stać;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:24 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > no przecież mi zaraz wszystkie włosy wypadną, no! > > Kupię Ci pięęęęękną perukę. Na przeszczep włosów na razie mnie nie stać;PPP > myśle że możemy oszczedzić moje włosy i wymienić się numerami gg;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:28 nutopia napisała: > myśle że możemy oszczedzić moje włosy i wymienić się numerami gg;) To nie jest zły pomysł;) Wysyłam na @gazetowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: ale o co chodzi?? 19.03.07, 22:02 Smiejecie sie jak glupi do sera a trzeba dzialac poki nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:22 Wow!!!!!!!!!;-) Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajnie macie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:25 wielkie gratulacje!! zazdroszczę pozytywnie:) jeszcze nie zadzwoniłaś do męża, ja bym nie wytrzymała:P Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:27 Na razie Wy, Forumowiczki, mnie tu trzymacie. :) Ale do piątku chyba nie wytrzymam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:28 z jednej strony tez bym chciała poczekać na Twoim miejscu. Ale druga ręką już bym wybierała numer:P Odpowiedz Link Zgłoś
polcia85 Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:26 Super. Gratulacje rowniez ode mnie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 [...] 19.03.07, 21:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi_sia Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:30 Jeszcze raz gratuluje. I oczywiście gratulacje dla nieświadomego jeszcze swych załóg dla naszego społeczeństwa, Twego męża...ojca naszego Forunia!! Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:33 A gdzie jest to malutkie Forunio i o czym będzie? :) I czy można się jeszcze na nie wpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:35 A zatem wpisać się nie można. Mój brzuch to nie gips. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:53 No to moje gratulacje. Oby dzidzi rosła zdrowa i nie przysparzała mamie wielu problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 22:10 malinowy.cycek napisał: > No to moje gratulacje. Oby dzidzi rosła zdrowa i nie przysparzała mamie wielu p > roblemów :) i dawały jej pisać na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:34 malinowy.cycek napisał: > A gdzie jest to malutkie Forunio i o czym będzie? :) > I czy można się jeszcze na nie wpisać? hahaha, zapisy to raczej u meza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:34 Malutkie Forunio to moje 3- lub 4-tygodniowe Maleństwo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:40 his_girl napisała: > Malutkie Forunio to moje 3- lub 4-tygodniowe Maleństwo. :) NASZE! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:34 gratuluje, niech spokojnie rośnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 21:47 to teraz na jedzeniu raczej nie zaoszczedzisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 [...] 19.03.07, 22:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 22:27 Serdeczne Gratulacje! Oby Dzidzia (uwielbiam to słowo) rosła zdrowo... :D Odpowiedz Link Zgłoś
styga.gdy Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 22:32 SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 23:06 Co to jest za cenzura gdzie jest wolnosc slowa Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 19.03.07, 23:09 Gratulacje! Ciekawe, czy Tobie będa teraz sugerować, że masz PMS. Mnie, jak byłam w ciąży i świeżo po porodzie, często mi to sugerowano na FKob. Ostatnio nawet dzisiaj :) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1219e703b2c7edc6.html Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 20.03.07, 14:45 bo wklejac to trzeba umieć Odpowiedz Link Zgłoś
outre32 Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 20.03.07, 14:50 Ale Ci sodowa odbiła... Weź sie wyładuj , bo niedoceniasz GW Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: Ogłaszam Wszem i Wobec ;-) 20.03.07, 14:57 cieszem sie :) gratuluje z calego serducha :) Odpowiedz Link Zgłoś