maga19 19.05.03, 18:47 Sesja za pasem, a mi sie tak nie chce uczyc!!! Dlaczego letnie sesje sa takie meczace;) W niedziele trzy zaliczenia a ja siedze i Wam to opisuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white Wiem!!!!!!!!!! :((( 19.05.03, 19:45 to straszne,ja nie wyobrazam sobie,ze mam sie zaczac uczyc,jestem myslami na wakacjach :((((( kto w ogole sesja wymyslil???? mam 7 egzaminow :((( chce na plaze!!!!! :(((((( Lacze sie z Toba w sesyjnym bolu i pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Niedlugo sesja IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.05.03, 20:05 A najgorsze jest to, że nie wszyscy do sesji się przyzwyczajają. Taki nerwus jak ja nawet po 11 sesjach nadal obgryza pazury przed. A plaża.. he, wobec czekającej 3-miesięcznej roboty plaża zdaje się być miłym widoczkiem na pulpicie komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba młode niewiasty 19.05.03, 20:30 pora zacząć zazdrościć tym nieco starszym :) których jedyny zgryz to dobór kremu pod oczy i kostiumu na plażę, który nie wypłoszy reszty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: młode niewiasty 19.05.03, 20:38 Ja juz zadroszcze tym troszke starszym niewiastom... bo mam w tej sesji egzamin z laciny!!!!!!!!! :(((((((( u mnie plaza tylko w lipcu,w sierpniu praca,a we wrzesniu pewnie poprawki ;) optymistyczne rozwiazanie zakladam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Niedlugo sesja 19.05.03, 20:40 maga19 napisała: > Sesja za pasem, a mi sie tak nie chce uczyc!!! Dlaczego letnie sesje sa takie > meczace;) W niedziele trzy zaliczenia a ja siedze i Wam to opisuje:) ech, echo dalekich wspomnien znajomych kujacych do sesji i narzekajacych, podczas gdy ja - losiu pospolity - wygrzewalem sie spokojnie na sloneczku... piekne to byly czasy Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: Niedlugo sesja 19.05.03, 20:56 A ja nie posunelam sie z moja wiedza ani o milimetr! Moze ktos pojdzie za mnie na zaliczenia a ja sobie tu posiedze i popisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba sesja za pasem, a Wy... 19.05.03, 21:02 maga19 napisała: > A ja nie posunelam sie z moja wiedza ani o milimetr! a czy to dziwne, skoro od 2 godzin na forum zamiast przed książką ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: sesja za pasem, a Wy... 19.05.03, 21:07 Ale mi sie tak nie chce!!!!! Wylaczam na chwile monitor aby go znow po chwili wlaczyc. I po co mi byl ten internet;) A poza tym jutro bedzie moj malzonek kochany i sobie nie posiedze:) Haha juz sie nie moge doczekac! Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba zajmij Ty się mężem 19.05.03, 21:11 a studia zostaw sobie na później więcej uciechy będziesz miała a i mniej zgryzot :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: zajmij Ty się mężem 19.05.03, 21:40 Ale ja bym chciala i to i to! A poza tym dzis siedze sama! I nie wiem, czy latwiej mi sie skupic przy nim czy bez niego;) A w ogole to 2 strony przeczytalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba bez niego - nad forum 19.05.03, 21:45 z nim - napewno nie nad książką :)) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: zajmij Ty się mężem 19.05.03, 21:46 maga19 napisała: > Ale ja bym chciala i to i to! A poza tym dzis siedze sama! I nie wiem, czy > latwiej mi sie skupic przy nim czy bez niego;) A w ogole to 2 strony > przeczytalam:) 2 strony czego? moze Ty jakas wielce interesujaca dziedzine wiedzy zglebiasz... poczytaj maz wroci, odpoczniecie ;))) nieco i post factum, razem, pelni radosci zycia wezmiecie sie do nauki (znaczy Ty sie wezmiesz, a maz bedzie Cie dopingowal, pomagal i wspieral) Pozdrawiam, zyczac sukcesow na egzaminach Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Niedlugo sesja 19.05.03, 21:45 maga19 napisała: > Sesja za pasem, a mi sie tak nie chce uczyc!!! Dlaczego letnie sesje sa takie > meczace;) W niedziele trzy zaliczenia a ja siedze i Wam to opisuje:) w niedzielę 3 zaliczenia???? toż to dzień święty i do kościoła a nie na zaliczenia się chodzi!!!! wnioskuję z tego że studiujesz wieczorową bądź zaoczna porą a więc czasu masz dużo na uczenie się Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: o zaliczoną sesję ;) 19.05.03, 21:56 Ha Ha Pochwale sie w poniedzialek za tydzien (mam nadzieje:))A co ja powiem mezowi, jak obleje? Ale to byl jego pomysl z tym stalym laczem;) Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: ??? 19.05.03, 22:03 Prawo niestety zaocznie II rok i wielka ilosc ksiag po 500 stron. Nie wiem skad u mnie jeszcze to poczucie humoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: ??? 19.05.03, 22:04 sorrz , nie odbierz mnie źle ale co będziesz po tym zaocznym prawie robić? Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: ??? 19.05.03, 22:08 Moim zyciowym marzeniem jest za przeproszeniem udupiac nieuczciwych pracodawcow! Mysle o PIP:) Odpowiedz Link Zgłoś