pastor_69 Re: Lumpeksy_KATOWICE 12.06.05, 20:17 radzę z Katowic przyskoczyć do Rudy Sl- Nowego Bytomia,budynek dawnego Kaufhauzu,duży sklep podzielony na dwie części ,jedna z ciuchami sortowanymi,czasem nawet nówki,druga tańsza ale gorsza jakość. Odpowiedz Link
areto Re: Lumpeksy_KATOWICE 13.06.05, 11:46 a gdzie dokłądniej to jest w Rudzie? jaka ulica? hjaki przystanek z K-c (bus 840 czy 6 czy 7 albo 23?) jak tam dojechac? maja w sobote czynne? Odpowiedz Link
pastor_69 Re: Lumpeksy_KATOWICE 13.06.05, 18:03 areto-można dojechać pociągiem lub autobusami 840 do chebzia potem piechotką albo tramwajem lub autobusem w stronę nowego bytomia,tramwajem 9 od ronda 1 przystanek,sklep znajduje się nad auto-komisem aztaz,jest czynny w soboty 10-13,ul niedurnego Odpowiedz Link
mowawe Re: Lumpeksy_KATOWICE 13.06.05, 15:29 Bez przesady, Katowice mają całkiem niezłe ciucholandy :) Było tu już kilka wątków Odpowiedz Link
areto do mowawe 13.06.05, 18:31 no a podaj chociaż kilka fajnych - bo ja narazie natrafiam na przypadki pt;"wiecej ludzi niz towaru" + wyrywające sobie baby rzeczy Odpowiedz Link
mowawe Re: do mowawe 13.06.05, 19:46 Kurcze Felek mam małego Brzdąca i mało czasu Wyszukiwarka Twój Przyjaciel - na serio nie trzeba wiele zachodu Centrum - Varietes u Michalika - wielki ciucholand Sieć Roban Lumpeks na Ligocie w pobliżu SP - równie duży co Michalik W pobliżu dworca PKP obok Defektu Odpowiedz Link
korneliap Re: do mowawe 14.06.05, 07:42 Gdzie w centrum jest ten ciucholand Centrum - Varietes u Michalika Jaka ulica? Odpowiedz Link
korneliap moja wizyta dzis 14.06.05, 11:17 bylam dzis kolo dworca PKP i szukalam wspomnianego wyzej lumpeksu kolo defektu Znalzłam dwa Jeden głeboko w bramie potem na pietro trzeba wejsc Nic ciekawego nie bylo. Drugi wejscie od razu z ciagu sklepow tez w kamienicy na pietrze Ciuchy angielskie Ludzi o 10 minut 10 bylo full Ale jak dla mnie tragedia to byla nowa dostawa a 10 minut po otwarciu sklepu boksy były puste Nie wiem czy ludzie tak przebrali raczej nie bo widzialam akcje jak wlasciciel po chwili rzucal ciuchy jak lwom na pozarcie Czyli metoda dawkowania Tragedia Ceny: 22/kg a dzieciece byly za 55 zl za kg Jak na ceny na slasku to zdzierstwo Odpowiedz Link
diodunia Re: Lumpeksy_KATOWICE 14.06.05, 18:14 obok Michalika czyli na przeciwko Superjednostki napisane na budynku zoltymi lierami,bylam tam ale jakos mialam malo czasu,podobno sa tam ciuchy z benetona,mexx,slyszalam.Byl taki jeden ciucholand w barmie gleboko kolo dworca,nie bylam tam pare lat ciekawe czy jeszcze tam cos mozna kupic,zawsze kupowalam tam fajne spodenki na lato na plaze:)))Pozdro Odpowiedz Link
korneliap Re: Lumpeksy_KATOWICE 15.06.05, 08:41 naprzeciw Superjednostki to mowisz o tym takim duzym na pietrze z przeszkolnymi szybami Odpowiedz Link
diodunia Re: Lumpeksy_KATOWICE 15.06.05, 22:08 tak dokladnie o tym,musze tam sie wybrac na dluzej zeby poszukac moze cos fajnego sie trafi,pozdro Odpowiedz Link
rasia1 Re: Lumpeksy_KATOWICE 23.06.05, 22:59 ten kolo superjednostki wymiata! we wtorek kupilam sweterek z veromody w idealnym stanie i spodnice z esprita, nowke - za wszystko 25zeta! jeszcze tam wroce !!! Odpowiedz Link
korneliap Re: Lumpeksy_KATOWICE 24.06.05, 08:00 a ja do tego kolo superjednostki sie jeszcze nie wybrałam. Codziennie go widze z okien tramwaju i jakos mnie nie zachęca(moze przez te wielkie brudne szyby :- )) A tam jest odziez wyceniona czy na wage tez? Jakie sa ceny??? Odpowiedz Link
diodunia Re: Lumpeksy_KATOWICE 24.06.05, 11:22 Juz wiem,ze w tym kolo superjednostki sa beznadziejne ciuchy:( Odpowiedz Link
diodunia Re: Lumpeksy_KATOWICE 19.06.05, 23:05 inne: plac wolności prezd klubem metro, ul. mikołowska na przeciwko placu z fontanna,pozdro Odpowiedz Link
diodunia Re: Lumpeksy_KATOWICE 22.06.05, 21:30 25.06 w sobote na ul. gliwickiej 20 otwarcie taniej odziezy szwajcar (od godz 9.00) Odpowiedz Link
gagatki2 Re: Lumpeksy_KATOWICE 10.10.05, 23:16 Witam, zapraszam do mojego sklepiku. Sklepik jest otwarty dopiero od tygodnia i staram się aby były w nim tylko najładniejsze angielskie rzeczy. Ceny to około: 28-30 zł. spodnie, 24-35 swetry, 40-80 zł. kurtki. Będzie również strona internetowa, na razie działa tylko mapka www.niebieskikoralik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=29 Serdecznie polecam PON.-PIĄTEK 10-18 Odpowiedz Link