rainbow_high 20.04.07, 13:02 zastanawiam się czy moge pić herbatki odchudzające (ew. jakies inne oczyszczajace) kiedy biorę pigułki antykoncepcyjne? jak myślicie? jesli tak to jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po.rzeczka Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 13:11 Ja bym nie piła,jeśli działaja choc troche przeczyszczająco.Chyba,że np.rano,a pigułki wieczorem.Z tego,co wiem,to skuteczność pigułek mogą obnizyc wymioty lub biegunka w ciągu kilku pierwszych godzin po zażyciu tabletki.Albo pomyśl o plastrach zamiast środków doustnych. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_high Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 16:05 no włąsnie tak sobie wykombinowałam - herbatki rano, pigułki wieczorem ;P tylko się trochę boję, zeby mi organizm od tych herbatek nie zwariował a plastry odpadają, chyba bym zwariowała, ze mi się odklei pod prysznicem itp... Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 15:05 herbarki oczyszczajace nie przeczyszczają jak rycynus :) Odpowiedz Link Zgłoś
joannawo Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 16:09 Może jestem ciemna, ale co to jest rysymus? Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_high Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 16:18 zapewne olej rycynowy ;) znany jako środek przeczyszczający ;D Odpowiedz Link Zgłoś
joannawo Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 16:21 Dziekuję, nawet nie wiedziałam że ma takie właściwości Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_high Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 16:23 ja tez nie wiem, to tylko przypuszczenie ;D natomiast znakomity na porost rzęs ;D Odpowiedz Link Zgłoś
joannawo Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 16:25 O tym akurat słyszałam, ale wydaje mi się że nie tyle na pororst rzęs, co na wzmocnienie - aby nie wypadały. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 16:41 tak, na rzęsy ale nie tylko pl.wikipedia.org/wiki/Olej_rycynowy kiedyś go musiałam wypić bleeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 17:04 musiałam się przeczyścić na rentgen kręgosłupa i mama mi takie cudo dała do wypicia:(( Odpowiedz Link Zgłoś
joannawo Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 17:13 To musiało być straszne, ja kiedyś przez pomyłkę łyknęłam oliwy - chyba przez godzinę nie mogłam się odmulić :/ Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: pigułki hormonalne 20.04.07, 17:20 no było było , nawet mi nie przypominaj bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
m_agilla Mam bardzo podobne pytanie. 20.04.07, 16:43 Biorę Logest, ale chciałam przejść na dietę ze wspomagaczami: www.allegro.pl/item186959572_bodyset_bodypure_bodyshape_body_collection.html Czy nic się nie będzie mi działo? Odpowiedz Link Zgłoś
joannawo Re: Mam bardzo podobne pytanie. 20.04.07, 16:46 Tak jak już koleżanka przedtem wspominała, tabletka musi być w organiźmie conajmniej 1h aby się wchłonęła, tak więc trzeba uważać. Wszelkie wspomagacze do południa a tabletka przed snem Odpowiedz Link Zgłoś
m_agilla Re: Mam bardzo podobne pytanie. 20.04.07, 16:47 No właśnie, ale w tej diecie trzeba 2x dziennie brać kapsułkę. Chyba, że np. o 7-mej i 15-tej, a o 22 tabletkę? Odpowiedz Link Zgłoś
joannawo Re: Mam bardzo podobne pytanie. 20.04.07, 16:50 Myślę, że tak będzie ok. Ale sprawdź jeszcze jak długo (od momentu przyjęcia) działa ten preparat odchudzający, tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_high Re: Mam bardzo podobne pytanie. 20.04.07, 16:58 na pewno tylko 1h? ja na swojej ulotce przeczytałąm że 4 godziny, a wieśc gminna niesie, ze 8 Odpowiedz Link Zgłoś
joannawo Re: Mam bardzo podobne pytanie. 20.04.07, 17:03 Moje wchłaniają się od 1h - 2h, ale na pewno zadne nie wchłaniają się przez 8h. Jeśli Twoje potrzebują czterech godzin, to tym bardziej przeczytaj ulotkę z tych odchudających ile one działają. Im wiekszą przerwę zrobisz, tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś