p.a.d.a.l.c.o.w.a 20.05.03, 19:30 ....lut. / ABSOLUT VODKA / vide: ostatnie zdanie dzisiejszych wiadomościTVN, godz.19.25 Fajnie- wraca stare.Bo myślałam, ze krypciocha to zakończony rozdział. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: a tak konkretnie? bo nie ogladalam? 20.05.03, 19:54 cos tam gadali, niby tak hehehe, o różnicy gustów /na sztukę niską/między młodzieżą i wapniakami- w kontekście m,inn. filmidła Matrix i interlokutor red.Lisa coś tam powiedział o alkoholu " absolwent" a Lis na to , z pewną emfazą, mówi; chyba się mylisz,chodzi ci o wódkę ABSOLUT zapewne. PS. Relacjonuję pi razy drżwi ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: a tak konkretnie? bo nie ogladalam? 20.05.03, 19:59 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > cos tam gadali, niby tak hehehe, o różnicy gustów /na sztukę niską/między > młodzieżą i wapniakami- w kontekście m,inn. filmidła Matrix i interlokutor > red.Lisa coś tam powiedział o alkoholu " absolwent" a Lis na to , z pewną > emfazą, mówi; chyba się mylisz,chodzi ci o wódkę ABSOLUT zapewne. > PS. Relacjonuję pi razy drżwi > ------------------ hehehehehehehehehehehhe:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
falochronka Coca-cola 21.05.03, 11:43 Pamietacie przeboj disco-p. pod tytulem "A ja tam wole Coca-cole". Toz to byla krypto-reklama, pol narodu ten hicior spiewalo:))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel mydelko FA IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.03, 13:46 falochronka napisała: > Pamietacie przeboj disco-p. pod tytulem "A ja tam wole Coca-cole". > Toz to byla krypto-reklama, pol narodu ten hicior spiewalo:))) > Pozdr a " mydelko FA"??? camel:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.a.d.a.l.c.o.w.a. Re: Jednak mam >wątpie< na mózgu(w tym tem.także) IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 21.05.03, 16:25 jest znaczącą różnicą, czy taka "nieformalna" reklama jest osobnym, samoistniejącym DZIEŁEM - jak np. pioseneczka "Mydełko fa,"czy : ?coś tam z colą ? itp. W takim wypadku, ktoś to zamówił, ktoś zapłacił tekściażowi, kompozytorowi, płaci różne tantiemy " na rzecz" także za jednostki czasu emisyjnego; NATOMIAST reklama "nieformalna" *) i to podczas dziennika- o jednej z najwyzszych oglądalności- o to jest już duuuuuży "błąd w sztuce" / jezeli to w ogóle błąd i to nie- zamierzony/ --------- *)nieformalna- czyli taka, która nie jest poparta podpisaną umową i finalnie- - FV.-> na umowną kwotę. Odpowiedz Link Zgłoś