Gość: lady IP: 148.228.174.* 23.05.03, 19:13 niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Minimum estetyki Re: brak kultury u facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 19:23 Gość portalu: lady napisał(a): > niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, > chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy. No to zostań lezbą.Z resztą gdybyś mnie poznała zmieniłabyś zdanie. PS.Dobrze,że nie napisałaś kultura przez "ó".To duży postęp jak widać po twojej dotychczasowej forumowej twórczości.Plus dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: brak kultury u facetow IP: 148.228.174.* 23.05.03, 19:41 > PS.Dobrze,że nie napisałaś kultura przez "ó".To duży postęp jak widać po twojej > > dotychczasowej forumowej twórczości.Plus dla ciebie. przy twojej i ciebie- duze literki skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yntelygent Re: brak kultury u facetow IP: *.acn.pl 23.05.03, 19:24 Gość portalu: lady napisał(a): > niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, > chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy. Tak to jest, jak ktoś się obraca w towarzystwie drechów, sikso. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: brak kultury u facetow 23.05.03, 19:27 Gość portalu: lady napisał(a): > niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, > chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy. A`propos taki obrazek zaobserwowany przed chwilą na ulicy: parka (nastoletnia) idzie pewnie na randkę (bo w stronę pub`u). Mijając ich słyszę tekst chłopaka: - Co ty kurwa pierdolisz? Pojebało cie? Jaj widać to nie przeszkadzało. Nie dała mu w pysk, ani przynajmniej nie odwróciła się dumnie na pięcie i nie odeszła z honorem. Tak trzymać, dziewczyny. Wychowujcie sobie facetów hi, hi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszek_koliberek Re: brak kultury u facetow IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 23.05.03, 21:00 kohinor napisał: > Gość portalu: lady napisał(a): > > > niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, > > chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy. > > A`propos taki obrazek zaobserwowany przed chwilą na ulicy: parka (nastoletnia) > idzie pewnie na randkę (bo w stronę pub`u). Mijając ich słyszę tekst chłopaka: > - Co ty kurwa pierdolisz? Pojebało cie? > Jaj widać to nie przeszkadzało. Nie dała mu w pysk, ani przynajmniej nie > odwróciła się dumnie na pięcie i nie odeszła z honorem. > Tak trzymać, dziewczyny. Wychowujcie sobie facetów ____________________________ Jeżeli miał ponad 16 lat to już nic nie pomoże. Rodzina go nie wychowała. Jest chamem i chamem zdechnie.ps. i napewno ma małego kolberka, dlatego sfrustrowany i klnie. A tak już mu zostanie do końca świat i jeden dzień dłużej. ____________________________________- > hi, hi i he he he he >>>:-) <-> ptaszynka z irokezem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: brak kultury u facetow IP: 148.228.174.* 23.05.03, 19:27 no i wciaz to samo. najwiecej dresow poznalam na tej liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: brak kultury u facetow 23.05.03, 19:28 Gość portalu: lady napisał(a): > no i wciaz to samo. najwiecej dresow poznalam na tej liscie. Dresy k...a umiejom k...a ino rozwijać paski na jeb...ym dresie, a nie z paska poleceń w Windowsie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoBi Re: brak kultury u facetow IP: *.telkab.pl 23.05.03, 21:36 Gość portalu: lady napisał(a): > niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, > chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy Nie jestem agresywny ani chamski, dbam o siebie i jestem dobrze ubrany. Czyżbym w Twoim przekonaniu jestem wyjątkiem??? Hmm Ciekawi mnie skąd taka teza. Nie wiem w jakich kręgach się obracasz. Ja jednak odnosze inne wrażeni przebywając w otoczeniu ludzi. Może najwyższa pora zmienić towarzystwo??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: brak kultury u facetow 23.05.03, 22:51 Wiele zależy o środowiska. Ja też nieraz widzę panienki próbujące się upodabniać strojem i mową do swych pożal się boże amantów w dresach. A najgorzej jak widzę kobietę co i owszem, a jej facet to poziom zawodówki Po prostu tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: brak kultury u facetow IP: *.prodigy.net.mx 24.05.03, 19:43 Gość portalu: WoBi napisał(a): > Gość portalu: lady napisał(a): > > > niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, > > chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy > > Nie jestem agresywny ani chamski, dbam o siebie i jestem dobrze ubrany. > Czyżbym w Twoim przekonaniu jestem wyjątkiem??? > > Hmm Ciekawi mnie skąd taka teza. Nie wiem w jakich kręgach się obracasz. Ja > jednak odnosze inne wrażeni przebywając w otoczeniu ludzi. Może najwyższa pora > zmienić towarzystwo??? > pozdrawiam > to, co napisalam bylo wynikiem roznych postow na tej liscie, a sasiadow niestety nie moge zmienic, kierowcow na ulicy tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatach1 Re: brak kultury u facetow IP: *.proxy.aol.com 23.05.03, 23:00 Najczesciej takie zachowanie spotyka sie wsrod mlodziezy. Takie 15 - 16-sto latki pokazuja czym oni nie sa. Klna, pala i pija po katach. Straszne! Rzygac sie chce. Dlatego nigdy nie lubilam chlopakow w moim wieku. Zawsze interesowali nie (starsi) mezczyzni dojrzali i inteligentni. (Moj maz jest o 11 lat starszy). Te szczeniaki zazwyczaj nie maja zadnej skruchy, pokory i szacunku. Dla nich liczy sie tylko szpan. Napatrza sie na glupia VIVe i mysla, ze sa cool. Straszne !!!! Pozdrawiam BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: brak kultury u facetow 23.05.03, 23:42 Gość portalu: lady napisał(a): > niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, > chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy. --------------- Lady a kobiety to sa chodzace idealy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: brak kultury u facetow IP: *.prodigy.net.mx 24.05.03, 19:44 daffne napisała: > Gość portalu: lady napisał(a): > > > niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, > > chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy. > --------------- > Lady a kobiety to sa chodzace idealy ??? pewnie, ze nie ale kobiety nie pisza takich chamskich listow jak faceci na tej liscie, daffne. Odpowiedz Link Zgłoś
sunsilk Re: brak kultury u facetow 24.05.03, 22:26 hey lady, co ty sie tak ostro ciagle tu , na forum, wyrazasz? raz ci brzuchy nie pasuja, innym razem chamstwo. cos z twoim postrzeganiem swiata chyba nie tak, pesymistka jestes? a moze zyjesz w przykrym srodowisku? spojrz na swiat bardziej cieplo. a moze jakis okropny cham z wasami i brzuchem zrobil ci krzywde? pozdro sun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: brak kultury u facetow IP: 148.228.174.* 26.05.03, 17:38 > hey lady, > co ty sie tak ostro ciagle tu , na forum, wyrazasz? raz ci brzuchy nie pasuja, > > innym razem chamstwo. cos z twoim postrzeganiem swiata chyba nie tak, > pesymistka jestes? a moze zyjesz w przykrym srodowisku? spojrz na swiat > bardziej cieplo. a moze jakis okropny cham z wasami i brzuchem zrobil ci > krzywde? nie, ale jak sobie poczytam posty naszych panow, o tym, zeby kobiety nie nosily obcislych rzeczy bo- tluste dupska, ze im z gaci smierdzi,ze zona do odstawki, bo mlode cialo do macania w agencji itp. to naprawde ta lista mi przeslania obraz fajnych facetow, ktorych znam. chyba juz powoli skoncze z ta lista, bo wole myslec, ze faceci sa fajniejsi niz to co tutaj czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sado Re: brak kultury u facetow IP: *.acn.waw.pl 26.05.03, 18:52 Gość portalu: lady napisał(a): > niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, > chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy. Tak panowie to chamy, wychowane przez ich matki!!! Czyli na początku była Kobieta. Co do ciuchów, tak to już jest, że nie przywiązujemy do tego jakiejś wielkiej uwagi, "nie szata zdobi człowieka". Osobiście gdy słyszę jakąś taką wypowiedz, od razu mi się kojarzy jakaś Materialistka, która pragnie szpanować kasą, ciężko pracuje i (przepraszam za to) pieprzy mnie to czy mam spodnie wrangler czy stadionowe dziny! Agresja wynika z Testosteronu, którego genetycznie posiadamy więcej co z koleji powoduje częściej agresję, choć Kobietom też można było by to zarzucić! Dbać, to już raczej indywiduakna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: brak kultury u facetow 26.05.03, 20:36 Gość portalu: Sado napisał(a): > Czyli na początku była Kobieta. *** no jasne, ze na poczatku byla kobieta!!! Pan Bog przeciez musial zaczac od zera !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: brak kultury u facetow IP: *.cf.pl / 192.168.7.* 27.05.03, 09:23 Gość portalu: Sado napisał(a): > > > > Tak panowie to chamy, wychowane przez ich matki!!! > Czyli na początku była Kobieta. aaha..czyli ojciec nie ma wpływu na wychowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: brak kultury u facetow 26.05.03, 20:33 Powiedzialo babsko przekonane o swej wyzszosci. Tylko kurwa dlaczego nie piszesz na forum dla lesb, skoro masz takie a nie inne zdanie o facetach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: brak kultury u facetow IP: 148.228.174.* 26.05.03, 20:38 mario2 napisał: > Powiedzialo babsko przekonane o swej wyzszosci. Tylko kurwa dlaczego nie > piszesz na forum dla lesb, skoro masz takie a nie inne zdanie o facetach? wlasnie mam takie przekonanie po postach tego rodzaju. wogole nie rozumiem co moje zdanie o facetach na tym forum ma wspolnego z homoseksualizmem. zaznaczylam, ze w realu faceci sa ciekawsi niz na tym forum. a Ciebie juz testosteron rozsadza, bo nie mozna jednego zdania negatywnego powiedziec. idz na tenisa i sie wyluzuj, moze poczujesez sie bardziej meski. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: brak kultury u facetow 26.05.03, 20:43 ja na tenisa, a ty moze na penisa. Dowartosciujesz sie kocie. Zreszta nie takie jak ty - wojujace feministki z rozumkiem umieszczonym miedzy wargami sromowymi usilowalu juz tutaj dowodzic wyzszosci kobiecosci nad mesklkoscia. I wiesz co? kompromitowaly sie tak samo jak Ty. Zdecydowanie wole te, ktore lubia mezczyzn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: brak kultury u facetow IP: 148.228.174.* 26.05.03, 20:48 > ja na tenisa, a ty moze na penisa. Dowartosciujesz sie kocie. > Zreszta nie takie jak ty - wojujace feministki z rozumkiem umieszczonym miedzy > wargami sromowymi usilowalu juz tutaj dowodzic wyzszosci kobiecosci nad > mesklkoscia. I wiesz co? kompromitowaly sie tak samo jak Ty. Zdecydowanie wole > te, ktore lubia mezczyzn! alez mylisz sie skarbie, ja uwielbiam mezczyzn. z reguly jednak wole takich, ktorzy nie staraja sie udowodnic swojej wyzszosci nad kobietami i nie uzywaja non stop slowa na k. zapweniam Cie, ze wiecej bys w ten sposob zyskal, rozniez w sferze penisa, malutki. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: brak kultury u facetow 26.05.03, 20:52 Pindziu jak dotad nikt nie zakazal (zabronil mi) uzywania slowa "kurwa" Juz nie raz udowadnialem, ze owo slowo to czysty kanon naszej polszczyzny! Wladal nim Rej, wladal Kochanowski i Fredro, wlada Lysiak i inni. Coz, tylko pretensjonalniosc w wydaniu takich panienek jak Ty, tudziez ojca Rydzyka usiluje wykluczyc owo slowo z polszczyzny. A szkoda. Widac glupki zawsze w wiekszosci sa i przeforsowuja swoja wole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: brak kultury u facetow IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 27.05.03, 01:45 A jak wytlumaczysz fakt, ze tych niekulturalnych, chamskich itp. facetow, kulturalne i to mocno kobiety, maja ich na codzien przy swym boku, w swoim lozku itd.? Daja im buzi z usmiechem......Ciuchy tez sa prywatna sprawa z prywatnym gustem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: brak kultury u facetow IP: 148.228.174.* 27.05.03, 18:23 Gość portalu: .................. napisał(a): > A jak wytlumaczysz fakt, ze tych niekulturalnych, chamskich itp. > facetow, kulturalne i to mocno kobiety, maja ich na codzien przy > swym boku, w swoim lozku itd.? Daja im buzi z > usmiechem mysle, ze w tej sprawie powinna sie wypowiedziec lyche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: brak kultury u facetow IP: *.acn.pl 27.05.03, 09:02 Po przeczytaniu tych kilku listów stwierdzam że od nas kobiet zależy więcej niz myślałyśmy. Faceci sami przyznają że to jacy są, zależy tylko li tylko od tego czy ich postawa jest akceptowana przez kobietę czy nie. Musi być to bardzo dla nich frustrujące. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: brak kultury u facetow 27.05.03, 09:10 Gość portalu: lady napisał(a): > niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, > chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy. A co to sa okropne ciuchy? I co maja do zlego wychowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: brak kultury u facetow IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 11:24 Myślę, że przyczyną takiego stanu rzeczy jest to, ze my, kobiety za mało wymagamy od panów. Osobiście słyszałam dialog dwóch kobiet w knajpce: - Ty, a dlaczego ten twój tak klnie? -on jest taki nerwowy -to powiedz mu, ze w twoim towarzystwie się nie klnie -ee,to mi powie, ze Agnieszce to jakoś nie przeszkadzało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: brak kultury u facetow IP: 148.228.174.* 27.05.03, 17:59 no widzisz. jak facet nazywa jedna kobieta pinda to i tak jest fajny. grunt to byc matka polka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop Re: brak kultury u facetow IP: 217.8.188.* 27.05.03, 12:59 no, ja sie jeszcze nie myje, a w klopie jade palcem po kaflach..., he, he , he Odpowiedz Link Zgłoś
bim-bom-bum Re: brak kultury u facetow 27.05.03, 18:00 Gość portalu: lady napisał(a): > niestety ogolnie panowie przedstawiaja bardzo niska kulture- agresja, > chamstwo, nie dbaja o siebie i nosza okropne ciuchy. cały ja:) Odpowiedz Link Zgłoś