Dodaj do ulubionych

Panowie,a moze raz odwrotnie????

24.05.03, 15:38
Cos dziwnego sie tu dzieje... Od jakiegos czasu czytam tylko,ze kobiety sa
brzydkie,tluste,z wylewajacym sie znad biodrowek sadlem,w dodatku
smierdza,nosza brudne majtki,iloraz inteligencji mniejszy niz u ameby,paplaja
dookola,zamist powiedziec wprost... i tak ciagle! To ja powiem wprost!!!A
moze dla rownowagi Panowie napisza cos milego???Jakis watek wyrazajacy
zachwyt nad kobietami moze???Bo jesli wszyscy mezczyzni czuja do kobiet taka
odraze,jak niektorzy tu prezentuja,to ludzkosc wyginie w najblizszym czasie!!!

Nie wiem,jak Wy Kolezanki,ale ja mysle,ze nalezy sie nam troche
komplementow,a juz na naszym forum szczegolnie!!!

Rzucam Panom rekawice,prosze sie wpisywac z MILYMI uwagami na temat
kobiet.Jesli ktos nie ma nic milego do powiedzenia,prosze nie zasmiecac
watku,mozecie sie wypowiedziec na tym o brudnych majtkach albo podobnym,pelno
tu takich tematow,miejsca Wam nie brakuje!

Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Minimum estetyki Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 15:53
      Eeeeeeee...........?????????????????
      Co by tu napisać?
    • lyche1 Re: Jestem za :)) 24.05.03, 16:25
      Czasami czuję się na FORUM KOBIETA tak jakby ktoś przyszedł do mojego domu i
      mówił : to mi się nie podoba, to źle zrobiłaś, to źle powiedziałaś a to
      kupiłaś do bani. Gdyby FK było moim domem - po prostu wyprosiłabym takiego
      ktosia za drzwi. Ale jest to forum ponoć publiczne. Więc publicznie podpisuję
      się pod wypowiedzią przedmówczyni.
    • melinek Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? 24.05.03, 16:30
      Jak widac nie ma co na nich liczyc. :))
      Trzeba sie dowartosciowac samemu.
      Pozostanmy przy stwierdzeniu, ze oni sa
      plcia brzydka a my piekna. ;))
      • lyche1 Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? 24.05.03, 16:35
        Ale śmieszne jest to ze dowartościowują się za pomocą tej słabszej płci :)
        Już więcej nic nie napiszę - miały być sympatyczne wypowiedzi ze strony płci
        przeciwnej :)))
      • lolyta Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? 24.05.03, 16:37
        Jak to: nie ma co na nich liczyc? Jak to: same sie musimy dowartosciowac?
        Przecie to jasne jak slonce: wszystkie posty o tym jakie jestesmy brzydkie sa
        wyrazem kompleksow i niedowartosciowania panow ogarnietych kryzysem meskosci!
        Myslicie ze jakby czuli ze ich pozycja jest niezachwiana to by sie tak
        wyglupiali? Oni nam slodza w ten sposob jak nie wiem, tylko to tak dziwnie
        wyglada...
    • anahella Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? 24.05.03, 16:55
      snow.white napisała:

> Bo jesli wszyscy mezczyzni czuja do kobiet taka
      > odraze,jak niektorzy tu prezentuja,to ludzkosc wyginie w najblizszym czasie!!!

Co ty? Zagoni sie obrzydzonych nami panow do roboty i za pare lat wiekszosc
      dzieci bedzie poczeta w wyniku partenogenezy. My w tym czasie bedziemy biegac
      na silownie, basen, czytac na temat zdrowego zywienia i kosmetykow i zabawiac
      sie w damskim gronie;) Ostatnich samcow zamknie sie w rezerwacie i pouzywac ich
      bedzie mozna tylko za grube lapowki wreczane urzedniczkom panstwowym;)))) A ja
      sie bedzie ktorys skarzyl bedziemy podtykac im pod nosy logi z forum i
      mowic: "sami tego panowie chcieliscie"

ojjj wyobraznia mnie poniosla... sama sie boje tego co napisalam:)
      • snow.white Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? 24.05.03, 17:32
        Hehe... ja tez bym sie tego bala... ;))) ale mam nadzieje,ze jednak panowie sie
        zrehabilituja :)

pozdrawiam wszystkie kobitki!!! :)
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:Ale na pewno nie CI --co TU tak bredzą... 24.05.03, 20:23
          snow.white napisała:

> Hehe... ale mam nadzieje,ze jednak panowie sie
          zrehabilituja :)
          pozdrawiam wszystkie kobitki!!! :)
          Na tę kastę- klan-mafię, niedowartościowanych, bo odrzuconych prymitywów, która
          te frustrackie wątki ostatnio zakłada na FK, proponuję nie liczyć. Oni już
          nigdy nie zmienią poglądów i stylu ich artykulacji. Niech się kiszą we własnym,
          smrodliwym sosie np. w gnojowicy.
          • Gość: camel Re:Ale na pewno nie CI --co TU tak bredzą... IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.03, 20:25
            kobiety sa po prostu sliczne.. i fajne... szczegolnie arabki i murzynki.. mniam
            mniam mniam....
            pewnie wlasnie dlatego wiekszosc moich przyjaciolek to arabki :))))))

camel
            • snow.white Re:Ale na pewno nie CI --co TU tak bredzą... 25.05.03, 09:17
              zdziwilbys sie Camel :)
              • Gość: camel Re:Ale na pewno nie CI --co TU tak bredzą... IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.03, 22:48
                snow.white napisała:

> zdziwilbys sie Camel :)

czym??

camel
                • snow.white Re:Ale na pewno nie CI --co TU tak bredzą... 26.05.03, 18:23
                  tym,kto siedzi przy komputerze.to a propos Twoich upodoban :) ja sie zgadzam w
                  100%

tak namieszalam,ze pewnie nie zrozumiales i tak :)
      • Gość: WoBi Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? IP: *.telkab.pl 24.05.03, 20:53
        anahella napisała:

> Co ty? Zagoni sie obrzydzonych nami panow do roboty i za pare lat wiekszosc
        > dzieci bedzie poczeta w wyniku partenogenezy. My w tym czasie bedziemy
        biegac
        > na silownie, basen, czytac na temat zdrowego zywienia i kosmetykow i
        zabawiac
        > sie w damskim gronie;) Ostatnich samcow zamknie sie w rezerwacie i pouzywac
        ich
        >
        > bedzie mozna tylko za grube lapowki wreczane urzedniczkom panstwowym;)))) A
        ja
        > sie bedzie ktorys skarzyl bedziemy podtykac im pod nosy logi z forum i
        > mowic: "sami tego panowie chcieliscie"
        >
        > ojjj wyobraznia mnie poniosla... sama sie boje tego co napisalam:)
        >
        ------------

czyzbys planowala wprowadzic w zycie, film Juliusza Machulskiego "Seksmisja" :-
        )))
        • anahella Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? 24.05.03, 21:20
          Gość portalu: WoBi napisał(a):

> czyzbys planowala wprowadzic w zycie, film Juliusza
          Machulskiego "Seksmisja" :-
          > )))

Wprost przeciwnie:) strasze zeby komus innemu to do glowy nie wpadlo:)))
        • hal9000 Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? 24.05.03, 21:24
          Gość portalu: WoBi napisał(a):

> czyzbys planowala wprowadzic w zycie, film Juliusza
          Machulskiego "Seksmisja" :-
          > )))

Odniosłem takie samo wrażenie...
          Mam nadzieję, że się jeszcze nie obudziłem... :))))))))))

Pozdrawiam serdecznie,
        • raszefka Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? 25.05.03, 08:34
          Tjjja, i zeby facet z doprawionymi cyckami nami rządził. Pewnie!!! Przypomina
          mi to też serial radiowy z "Powtórki z rozrywki", ale nie pamiętam już tytułu.
          • Gość: WoBi Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? IP: *.telkab.pl 25.05.03, 21:34
            raszefka napisała:

> Tjjja, i zeby facet z doprawionymi cyckami nami rządził. Pewnie!!!
            --------------

Haaa zapomnialem, ze to Wami mezczyzna rzadzil. :-)))
    • melinek Jedyna nadzieja w wielokropku. n/t 24.05.03, 20:30

• Gość: Andrzej Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 20:37
      Kobiety to cos, co sie najfantastyczniejszego moglo przydazyc facetowi na
      swiecie. Bez nich bysmy sie powybijali ,zapili, zarosli brudem, poumierali z
      glodu (pomijam fakt ze bysmy sie nie narodzili). Bywaja okrutne, przebiegle,
      wyrachowane, itp. Ale my im to wspanialomyslnie wybaczamy bo nie mozemy bez
      nich zyc. Nie lubimy tylko tych nadmiernie "wyzwolonych", bo czesto po prostu
      zatracaja swoja kobiecosc. Lubimy sie nimi "opiekowac", wtedy czujemy sie mescy
      i potrzebni. Jezeli one tego nie potrzebuja, to niech czasami nawet troche
      poudaja, my bedziemy sie czuli dowartosciowani, a wtedy stajemy sie lepsi:)Nie
      dzielimy kobiet na ladne i brzydkie(przynajmniej nie wszyscy), ale lubimy jak
      dbaja o siebie, bo wiemy ze to troche rowniez dla nas. Nie wyobrazamy sobie bez
      nich zycia, choc czasem trudno nam sie do tego przyznac. Takie czasy,ze
      zakladamy na codzien maseczki twardzieli, a kobiety powinny sie starac zeby te
      maski nie przyrosly nam na stale do twarzy. Nikt tak jak kochana kobieta, nie
      potrafi z nas wyzwolic tych nieskonczonych (choc czesto gleboko skrywanych)
      pokladow dobroci:))
      Kochamy Was Drogie Panie:)))
      • Gość: WoBi Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? IP: *.telkab.pl 24.05.03, 20:58
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Kobiety to cos, co sie najfantastyczniejszego moglo przydazyc facetowi na
        > swiecie. Bez nich bysmy sie powybijali ,zapili, zarosli brudem, poumierali z
        > glodu (pomijam fakt ze bysmy sie nie narodzili). Bywaja okrutne, przebiegle,
        > wyrachowane, itp. Ale my im to wspanialomyslnie wybaczamy bo nie mozemy bez
        > nich zyc. Nie lubimy tylko tych nadmiernie "wyzwolonych", bo czesto po
        prostu
        > zatracaja swoja kobiecosc. Lubimy sie nimi "opiekowac", wtedy czujemy sie
        mescy
        >
        > i potrzebni. Jezeli one tego nie potrzebuja, to niech czasami nawet troche
        > poudaja, my bedziemy sie czuli dowartosciowani, a wtedy stajemy sie lepsi:)
        Nie
        > dzielimy kobiet na ladne i brzydkie(przynajmniej nie wszyscy), ale lubimy
        jak
        > dbaja o siebie, bo wiemy ze to troche rowniez dla nas. Nie wyobrazamy sobie
        bez
        >
        > nich zycia, choc czasem trudno nam sie do tego przyznac. Takie czasy,ze
        > zakladamy na codzien maseczki twardzieli, a kobiety powinny sie starac zeby
        te
        > maski nie przyrosly nam na stale do twarzy. Nikt tak jak kochana kobieta,
        nie
        > potrafi z nas wyzwolic tych nieskonczonych (choc czesto gleboko skrywanych)
        > pokladow dobroci:))
        > Kochamy Was Drogie Panie:)))
        ---
        Podpisuje sie pod tym calym soba. Drogie Panie jestescie wspaniale. :)
      • drzazga1 :-))))) 25.05.03, 22:19

prostu zatracaja swoja kobiecosc. Lubimy sie nimi "opiekowac", wtedy czujemy
        sie mescy i potrzebni. Jezeli one tego nie potrzebuja, to niech czasami nawet
        troche poudaja, my bedziemy sie czuli dowartosciowani, a wtedy stajemy sie
        lepsi:)Nie dzielimy kobiet na ladne i brzydkie(przynajmniej nie wszyscy), ale
        lubimy jak dbaja o siebie, bo wiemy ze to troche rowniez dla nas. Nie
        wyobrazamy sobie bez nich zycia, choc czasem trudno nam sie do tego przyznac.
        Takie czasy,ze zakladamy na codzien maseczki twardzieli, a kobiety powinny sie
        starac zeby te
        > maski nie przyrosly nam na stale do twarzy. Nikt tak jak kochana kobieta, nie

:-))))))))

Bo nie wiem, co odpowiedzieć :-)))))
      • aguszak O kurka :))) 27.05.03, 15:13

prostu
        > zatracaja swoja kobiecosc. Lubimy sie nimi "opiekowac", wtedy czujemy sie
        mescy
        >
        > i potrzebni. Jezeli one tego nie potrzebuja, to niech czasami nawet troche
        > poudaja, my bedziemy sie czuli dowartosciowani, a wtedy stajemy sie lepsi:)
        Nie
        > dzielimy kobiet na ladne i brzydkie(przynajmniej nie wszyscy), ale lubimy jak
        > dbaja o siebie, bo wiemy ze to troche rowniez dla nas. Nie wyobrazamy sobie
        bez
        >
        > nich zycia, choc czasem trudno nam sie do tego przyznac. Takie czasy,ze
        > zakladamy na codzien maseczki twardzieli, a kobiety powinny sie starac zeby
        te
        > maski nie przyrosly nam na stale do twarzy. Nikt tak jak kochana kobieta, nie

Wzruszyłam się na serio :)))
    • hal9000 Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? 24.05.03, 20:45
      snow.white napisała:

> Cos dziwnego sie tu dzieje... Od jakiegos czasu czytam tylko,ze kobiety sa
      > brzydkie,tluste,z wylewajacym sie znad biodrowek sadlem,

Owszem bywają i bezkrytyczne kobiety, ale nie wszystkie są takie!

> w dodatku smierdza, nosza brudne majtki,

Kobietom zdarza się to znacznie rzadziej niż facetom!

> iloraz inteligencji mniejszy niz u ameby,

Kobiety (statystycznie) mają mniejsze zamiłowanie do łamigłówek.
      Za to (statystycznie) posiadają większą inteligencję emocjonalną.

> paplaja dookola, zamist powiedziec wprost...

To jest fakt :)))) Ale można się do tego przyzwyczaić :)))))

> moze dla rownowagi Panowie napisza cos milego???Jakis watek wyrazajacy
      > zachwyt nad kobietami moze??? Bo jesli wszyscy mezczyzni czuja do kobiet taka
      > odraze,jak niektorzy tu prezentuja,to ludzkosc wyginie w najblizszym czasie!!!

Nie rozumiem, jak można czuć odrazę do kobiet??? Bez was, droga płci piękna,
      świat mężczyzn byłby bardzo smutny... :))))

Hmmm... przeczytałem sobie swoje wypociny jeszcze raz...
      Może powinienem wyrazić bardziej bezwarunkowy zachwyt kobietami? :)))))))

Pozdrawiam serdecznie,
      • snow.white Och Hal... ;) 25.05.03, 10:02
        ...Ty to jestes... ;))) zachwyt wyszedl bardzo dobrze ;)))
    • Gość: Tristan Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? IP: *.med.ulg.ac.be 24.05.03, 21:18
      Wlasciwie kilka postow wyzej nie zacheca do tego, by pisac cokolwiek milego
      (chyba, ze nie rozumiem wysublimowanych meandrow zawoalowanej uprzejmosci).
      Moge tez pewnie spodziewac sie zarzutow ze strony facetow o pochlebstwa i chec
      przypodobania sie paniom. Nic mnie to jednak nie obchodzi.

Powtorze, lekko parafrazujac, za Jackiem Nicholsonem: tylko dzieki cudownym
      kobietom, ktore mialem szczescie w zyciu spotkac, staralem sie byc lepszym
      czlowiekiem. Bo to kobiety wlasnie wnosza w zycie pewne nieocenione wartosci:
      wrazliwosc, delikatnosc, czulosc, serce. Tylko dzieki Wam, my faceci mamy
      odwage sie przyznac, ze to wszystko tkwi gdzies gleboko w naszych wnetrzach, a
      jednoczesnie odkrywajac w sobie te druga strone, nie zaczynamy byc
      "zniewiesciali". Wizja wylacznie "meskiego" swiata nie jest ciekawa
      alternatywa.
    • snow.white Wiedzialam,ze Panowie stana... 25.05.03, 09:10
      ...na wysokosci zadania!! :) mowcie do nas jeszcze... ;))
    • koaa Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? 26.05.03, 00:42
      Poznałem kilka dni temu taką dziewczynę która przejechała jednego dnia góralem
      187km a dzień wcześniej 153. to ja wymiękkam Gra z nami ostatnio w kosza(tutaj
      to Ona wymięka)
      Ps
      Dlaczego tyle dziewczyn gra w ta nudziarska siatkówkę- a tak mało w
      rozwijająca inteligencje fizyczną koszykówkę (jaka prace musi wykonać mózg aby
      piłka rzucona z ponad 7 metrów wpadła do kosza)- ile jest ciekawych ustawień
      taktycznych, typów zwodów podań etc. A w siatkówce(serw odbiór kilka podań i
      ścina – ale fascynująca gra)
      :)
      Troszkę mi to mniej romantycznie wyszło niż Tristanowi:)))))))
      • ja_nek Re: Panowie,a moze raz odwrotnie???? 26.05.03, 13:11
        Życie bez kobiet byłoby po prostu nijakie i nie dostarczałoby tylu wrażeń:)
      • julla Koaa 26.05.03, 23:03
        A uprawiasz może górską turystyke rowerową? Ja ostatnio zaczęłam i hmm...dziwne
        uczucie. Pół dnia wtryniasz się z tym rowerem pod górę, całe życie przelatuje
        Ci już przed oczami...a potem trzy minuty szaleńczej jazdy w dół po jakiś
        głazach oraz korzeniach i finito.
        Ale fajnie było jak stado kozic wyleciało nam na drogę i spojrzały zdziwione na
        nasze rowery...Poczułam wtedy absurd całego przedsięwzięcia:))
        Siatkówka to faktycznie nudziarstwo, piłka nożna nawet mi się podoba, tylko za
        rzadko gole padają:)
        W koszykówce to nie można narzekać na brak wrażeń:)
        • koaa Re: Koaa 27.05.03, 01:36
          W górach zrobiłem kilka trasek ale po asfalcie:(
          1 Zakopane – Cyhlra(głodówka) –Polanica
          2 Zakopane – Chochołowska (jak wracałem to mijałem busy):))))
          W ostatnie wakacje na Grzesiu spotkałem 3 kolesi którzy wdrapali się z
          rowerami od strony słowackiej i pojechali w stronę wołowca.
          . <Pół dnia wtryniasz się z tym rowerem pod górę, całe życie przelatuje
          <Ci już przed oczami...a potem trzy minuty szaleńczej jazdy w dół po jakiś
          < głazach oraz korzeniach i finito.

Jak bym mieszkał w górach na pewno bym się w to bawił :)))))))
          Ale mieszkam na Mazowszu a u nas górek jak na lekarstwo chociaż z niektórych
          można zjeżdżać z prędkością 65 km/h (na góralu)– odjazd:)))))))))
          A tak przy okazji rok temu podjeżdżałem w W-wie pod górke Ursynowską - ale
          wybrałem zbyt mocny podjazd i w pewnym momencie nie dałem rady pociągnąć pod
          górkę i zacząłem jechać do tyłu- a że hamulce mi puściły to się troszkę
          przewróciłem (ręka w gipsie –nie złamana tylko przeciąłem sobie kaletkę jak
          wpadłem na jakieś płyty leżące w trawie:)))))))))
          A Ty jakie masz szlify:))))))))))))))
          • julla Re: Koaa 27.05.03, 09:32
            Od niedawna sie w to bawię:)) W Tatrach jedynie przejechałam z Małego Cichego
            na słowacka stronę, i tam jest równoległa do drogi na Morskie Oko dolina, długa
            i piękna, i zupełnie pusta, żadnych ludzi. Tylko słychać czasem przez drzewa,
            jak tłumy się przewalają po polskiej stronie:)
            Mam bliziutko do Czech. Czesi mają mnóstwo tras rowerowych na dodatek o wiele
            lepiej przygotowanych niż Polacy. Super jest w czeskich Sudetach, po drugiej
            stronie Śnieżki. A ostatnio byłam w masywie Pradziada koło Jesenika i Vbrna,
            bardzo pierwszorzędnie ale straszna wyrypka. Naprawdę polecam:))
            • koaa Re: Koaa 27.05.03, 14:47
              >W Tatrach jedynie przejechałam z Małego Cichego
              >na słowacka stronę, i tam jest równoległa do drogi na Morskie Oko dolina,
              długa
              >i piękna, i zupełnie pusta, żadnych ludzi.
              Cicha dolina- w tamtym roku chcieliśmy zrobić taką pieszą traske na kasprowy
              kolejką a stamtąd zejść do doliny cichej następnie wspiąć się na przełęcz
              tomanową a z stamtąd szlakiem na małołączniak i z małołączniaka zejść do
              przysłopu miętusiego
              (ale jak tylko przkroczyliśmy tabliczke z zakazem przekraczania granicy
              zatrzymał nas jakiś strażnik –po cywilnemu i kazał wracać:(
              A Małe Ciche do daleko od Zakopca?
              >Super jest w czeskich Sudetach, po drugiej
              >stronie Śnieżki. A ostatnio byłam w masywie Pradziada koło Jesenika i Vbrna,
              >bardzo pierwszorzędnie ale straszna wyrypka. Naprawdę polecam:))
              • julla Re: Koaa 27.05.03, 18:56
                Małe Ciche- jadąc od Poronina w stronę Bukowiny skręcamy znienacka w prawo.
                Bardzo tam miło.
                Góry Sowie- dreptałam tam tylko, dobrych parę lat temu.
                Najlepsza baza wypadowa- Srebrna Góra, są tam też dwa fajne forty, jeszcze
                poaustriackie. Można uprawiać turystykę podziemną. Na rowerze to chyba wszędzie
                można tam śmigać, w sumie mało cywilizowane tereny, bardzo malownicze:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka