tulcymea 07.05.07, 19:06 hello, właśnie dostałam info z Klubu Wysokich, że 30 czerwca odbędzie się we Wrocławiu bal. Kto z was idzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielorak Re: bal wysokich 07.05.07, 20:42 mam blisko do Wrocka jednak nie jestem wysoka :\;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bal wysokich 07.05.07, 22:57 każdy może iść? Czy trzeba być członkiem?? klubu of kors:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: bal wysokich 07.05.07, 22:59 Hehehhe, Ras dobrze, ze dodałaś "klubu of kors:))))" bo na bycie członkiem samym w sobie to żadna z nas nie ma szans....(żarty mi się trzymają :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bal wysokich 07.05.07, 23:01 Kasiu, ja od razu wiedziałam jak Ty to zinterpretujesz, i dlatego dodałam :D :pp mnie tez jakoś wesoło :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bal wysokich 07.05.07, 23:05 na wylot :D to nie mówiłam, że czarownica jestem ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: bal wysokich 07.05.07, 23:07 Jak czarownica, to nie interesuj się balem wysokich tylko wykup sobie last minut na sabat :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bal wysokich 07.05.07, 23:09 ale na sabat Droga Kasiu to ja mam karnet :D bezterminowy w ogóle :D hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: bal wysokich 07.05.07, 23:18 Aaaaa, to zmienia postać rzeczy:) To ja Ci Droga Madziu proponuję udac się na Bal Wysokich bez zaproszenia o północy i rzucić straszny urok na organizatorów...w końcu tak przystoi Czarownicy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bal wysokich 07.05.07, 23:21 heh, Gorzej jak oni będą pierwsi :)) Zahipnotyzuja mnie..aaaaa.. :D przylecę na miotle:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: bal wysokich 07.05.07, 23:24 Nie bój nic, jak się pojawisz o północy to nikt juz nie będzie w stanie hipnotyzować...chyba, że tam sami abstynenci będą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
adusia74 Re: bal wysokich 08.05.07, 21:42 Czy takie bale odbywaja sie tylko we Wroclawiu? Odpowiedz Link Zgłoś
kajkakajka1 Re: bal wysokich 08.05.07, 22:00 chyba raczej tylko we Wrocławiu, przynajmniej jak czytam o tych balach, to mowa jest tylko o Wrocławiu. chętnie bym sie na taki bal wybrała... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bal wysokich 09.05.07, 07:36 no z tego co mi wiadomo, to tylko Wrocław, niestety:( Choć wiesz, zawsze możnaby coś takiego zorganizować wszędzie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miraculum Re: bal wysokich 09.05.07, 18:31 Drogie Panie we wro bal jest co roku. Może na niego przyjść każda kobieta powyzej 175cm wzrostu i mężczyzna pow, 190 cm wzrostu. No i ja sie ze znajomymi z klubu innego wybieram :D Mój klub ma impreze w lipcu w Wawie tzn kolejny Bal Wysokich... ale tu kobiety od 180cm i mężczyzni od 190... nie ma zmiłuj sie niższe osoby w gre nie wchodzą niestety. chyba, że sa partnerami życiowymi członków klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
tulcymea Re: bal wysokich 09.05.07, 19:21 ja dostałam maila z Klubu Wysokich do którego wieki temu chyba sie zapisałam. Wiem o balu tylko we Wrocku i chce się wybrać. Nie trzeba być członkiem ani członkinią haha Odpowiedz Link Zgłoś
little_m Re: bal wysokich 08.07.07, 21:04 Hej Dziewczyny, czy ktoraz z Was byla na balu we Wro? Ciekawa jestem waszych wrazen ;-) Ja niestety spoznilam sie buuu :( Pozdrawiam serdecznie, LittleM Odpowiedz Link Zgłoś