p.a.d.a.l.c.o.w.a 26.05.03, 21:51 ...bo na Ursynowie coś jakby łysło się, błysło się i zagrzmiało. A U WAS ???? ----------------- ps. NIECH-BY LUNĘŁO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Minimum estetyki Re: ?????Lunie,- czy nie lunie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 21:58 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ...bo na Ursynowie coś jakby łysło się, błysło się i zagrzmiało. > A U WAS ???? > ----------------- > ps. NIECH-BY LUNĘŁO !!!! Świat nie kończy sięna Warszawie jaszczurko beznoga.W każdym razie południe Polski modli się o deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ?????Lunie,- czy nie lunie???? 26.05.03, 22:04 Gość portalu: Minimum estetyki napisał(a): > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > ...bo na Ursynowie coś jakby łysło się, błysło się i zagrzmiało. > > A U WAS ???? > > > Świat nie kończy się na Warszawie jaszczurko beznoga.W każdym razie południe > Polski modli się o deszcz. ************************ A czy ja napisałam, że świat się kończy na w-wie ?? kurna, co by jaszczór nie napisał- nawet super-neutralnie, to zara ktos się piekli; znaczy się burza będzie, bo wszystkie złe - jak muchi. !!kurna.Napisz lepiej, czy u was błysło i hukło. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ?????Lunie,- czy nie lunie???? 26.05.03, 22:16 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ...bo na Ursynowie coś jakby łysło się, błysło się i zagrzmiało. > A U WAS ???? > ----------------- > ps. NIECH-BY LUNĘŁO !!!! A centrum udaje ze nie potrzebuje deszczu:( niby jest wiatr ale na deszcz sie nie zanosi. A jak jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: ?????Lunie,- czy nie lunie???? 26.05.03, 22:24 Na Bielanach ani slychu ani widu. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: ?????Lunie,- czy nie lunie???? 26.05.03, 22:29 ...a na odległych rubieżach Rzeczypospolitej sowy huczą i błyska nad lasem... Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: ?????Lunie,- czy nie lunie???? 26.05.03, 22:43 Na Ursynowie błysło? To ja jak zwykle dowiaduje sie o wszystkim ostatnia:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: ?????Lunie,- czy nie lunie???? 26.05.03, 22:46 A mówią, że Warszawie to nic się nie dzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:no i rozeszło się " po kościach" 27.05.03, 08:46 no i nie lunęło; nie licząc tego, ze w pysk swą odpowiedzią lunął mnie -minimum estetyki. czy ten model tak ma ? doszukuje się na siłę treści niobecnych w danym temacie i podkręca atm. Podobno na południu PRL-u były zjawiska przyrodnicze normalne dla tej pory roku burza na 100 fajerek. PS> ciekawe skąd pochodzi to dziwne powiedzenie " rozeszło się po kościach" pozdrawiam wszystkich oczekujących deszczu jak koń-owsa. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 08:57 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > no i nie lunęło; nie licząc tego, ze w pysk swą odpowiedzią lunął mnie - > minimum estetyki. Moze nie wie ze na internecie, odleglosc miedzy Ursynowem a Zoliborzem jest taka sama jak miedzy Rzeszowem a Szczecinem? Dzis chlodniej - i przez to przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 09:10 anahella napisała: > > Dzis chlodniej - i przez to przyjemniej. > no to dzięki Panu Buckowi , bo mam dzisiaj dużo biegania po miescie= roztopionym asfalcie. Dużo sprawek do pozałatwiania z obrzydliwego styku- obywatel-urząd.:( Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 09:13 A ja pranie z balkonu zbieralam, co by mi nie zmoklo:-((( po nocy to robilam!! wszystko przez padalcową ;-)))))) pozdrawiam panią "meteorolog"...;-D Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 09:19 hella100 napisała: > A ja pranie z balkonu zbieralam, co by mi nie zmoklo:-((( po nocy to robilam!! > wszystko przez padalcową ;-)))))) > pozdrawiam panią "meteorolog"...;-D ***************** No wiesz !!!!! przeciez pytałam tylko, czy lunie? a pytałam,- bo nie chciałam prania niepotrzebnie z dachów i balkonów , oraz drzew ursynowskich, zbierać, a także dywanów moich z trzepaków okolicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 09:28 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: >> No wiesz !!!!! przeciez pytałam tylko, czy lunie? a pytałam,- bo nie chciałam > prania niepotrzebnie z dachów i balkonów , oraz drzew ursynowskich, zbierać, a > także dywanów moich z trzepaków okolicznych. No tak, ale po Twoim pytaniu wyszlam na balkon i wialo jakby mialo padac. A zaraz po tym wrocil z pilki moj stary maz i powiedzial, ze sie zbiera... Takze "odpowiedzialnosc" w sumie rozlozyc mozna na dwa;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 09:34 hella100 napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > >> No wiesz !!!!! przeciez pytałam tylko, czy lunie? a pytałam,- bo nie > chciałam > > prania niepotrzebnie z dachów i balkonów , oraz drzew ursynowskich, zbiera > ć, > a > > także dywanów moich z trzepaków okolicznych. > > > > No tak, ale po Twoim pytaniu wyszlam na balkon i wialo jakby mialo padac. A > zaraz po tym wrocil z pilki moj stary maz i powiedzial, ze sie zbiera... > Takze "odpowiedzialnosc" w sumie rozlozyc mozna na dwa;-)))) No to BÓG ZAPŁAC i BOGU DZIEKI- a ja ide tera do urzendóf załatwiać ( się ). Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 09:38 Wspolczuje tych urzedow Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 10:47 Coś misię wydaje, że padało tylko na pogoda.onet.pl.... :o( pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
jamniczy_fan Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 11:16 pieskuba napisała: > Coś misię wydaje, że padało tylko na pogoda.onet.pl.... :o( > > pieskuba Oj, to-to,psiekubo,zawsze z tymi prognozami im pod góre, a kase biorą i po premii im nie lecą. To jest życie!! Zle wykonac obowiązki służbowe ale zainkasować. hau-hau-hau i wrrrrrrrrrrrrrrrrr , jamniczy_fan PS. Psie kubo, czy jesteś jamniorem ???? <"*)))))))))/> Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 11:26 jamniczy_fan napisała: > Psie kubo, czy jesteś jamniorem ???? <"*)))))))))/> Jestem uosobieniem psości, więc jestem każdym psem po trochu - no może z wyjątkiem chińskiego grzywacza :o). No to jamniorem też! UWIELBIAM PSY!!! pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:PSIE_KUBO, n/t 27.05.03, 15:20 A ja jestem i jamniorem i padalcową w jednym.Oba stworzenia długie. ----------- ja także b.kocham wszystkie zwierzeta / psy na I miejscu / I nie sprawia mi kłopotu wyobrazić sobie, że forumówka/forumowicz jest pogrązony w smutku, ze LARWA mu/jej padła. niektórzy się podśmiewali. Lepiej być nadwrażliwym, niż mało wrażliwym. pozdrawiam, jamniczy_fan & padalcowa ( łoszendgoł ) =:} Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Jamniczy ... 27.05.03, 16:14 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > A ja jestem i jamniorem i padalcową w jednym.Oba stworzenia długie. > ----------- O proszę, okazuje się, że lubię obydwa Twoje wcielenia. Ja mam tylko jedno. Również rozumiem smutek po stracie larwy. Miło mi, że jest nas więcej. Mój pies nie-Kuba, pies jak najbardziej futrzany jest nierasowy, niezrównoważony psychicznie, za duży, lekceważy mnie a w momencie znalezienia przypominał wyliniały szkielet. To tak by uwiarygodnić fakt, że naprawdę lubię zwierzęta... pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: PSIEKUBO_Jamniczy ...n/t 27.05.03, 17:20 pieskuba napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > A ja jestem i jamniorem i padalcową w jednym.Oba stworzenia długie. > > ----------- > O proszę, okazuje się, że lubię obydwa Twoje wcielenia. Ja mam tylko jedno. > Również rozumiem smutek po stracie larwy. Miło mi, że jest nas więcej. > > Mój pies nie-Kuba, pies jak najbardziej futrzany jest nierasowy, > niezrównoważony psychicznie, za duży, lekceważy mnie a w momencie znalezienia > przypominał wyliniały szkielet. To tak by uwiarygodnić fakt, że naprawdę lubię > zwierzęta... > > pieskuba I TAK OD RAZU CI UWIERZYŁAM!!! ale miło mi było przeczytac to rozszerzenie, dotyczace Twych ciepłych uczuć do naszych BRACI MNIEJSZYCH. =:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 11:23 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Podobno na południu PRL-u były zjawiska przyrodnicze normalne dla tej pory roku > burza na 100 fajerek. Ciekawe, na którym południu, bo na naszym (środkowo-wschodnie) sucho! Ale nadzieja jest. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 17:25 summa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > Podobno na południu PRL-u były zjawiska przyrodnicze normalne dla tej pory > > roku > > burza na 100 fajerek. > > Ciekawe, na którym południu, bo na naszym (środkowo-wschodnie) sucho! Ale > nadzieja jest. Moze na poludniowym poludniu? bo na polnocnym poludniu to chyba nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a POŁUDNIE południowe-ANAHELLA n/t 27.05.03, 17:36 anahella napisała: > summa napisała: > > > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > Podobno na południu PRL-u były zjawiska przyrodnicze normalne dla tej > pory > > > > roku > > > burza na 100 fajerek. > > > > Ciekawe, na którym południu, bo na naszym (środkowo-wschodnie) sucho! Ale > > nadzieja jest. > > Moze na poludniowym poludniu? bo na polnocnym poludniu to > chyba nie;) ONE powiedzieli w radyju i telewizorze dzisiaj, ze na płdn.południowym się działo wczora z wieczora. Ale szczegółów nie znam. U nas dychac czem nie ma, cheba. że muszkamy-meszkamy- bo się pojawili bydlaki maleńkie. PS. a jeszcze dopiero-co chwaliłam się PSU_KUBIE, ze kocham wszelkie zwierzątka. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: POŁUDNIE południowe-ANAHELLA n/t 27.05.03, 17:42 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: U nas dychac czem nie ma, > cheba. że muszkamy-meszkamy- bo się pojawili bydlaki maleńkie. > :-(( > Co racja to racja - nad całem Ursynowem nieba lazur jak w Italii. Tylko zimne napoje alkoholowe przynoszą ukojenie... pzdr -K Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: POŁUDNIE południowe-ANAHELLA n/t 27.05.03, 17:48 kraszan1 napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > U nas dychac czem nie ma, > > cheba. że muszkamy-meszkamy- bo się pojawili bydlaki maleńkie. > > :-(( > > > Co racja to racja - nad całem Ursynowem nieba lazur jak w Italii. > Tylko zimne napoje alkoholowe przynoszą ukojenie... > > pzdr > -K W SAMEJ RZECZY, MASZ PAN/PANI SŁUSZNEGO !!! ale dlaczego jest tak, że i to nie zdrowe, jak mówią najstarsi lekarze. A w ogóle - zawsze co dobre - to zakazane, bo szkodzi a to na to , ato na owo...kwaku-kwaku...zyć hadko !! tyż pozdrawki Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: POŁUDNIE południowe 27.05.03, 17:50 Aaaa, to mówcie od razu, że to o południowe południe chodzi! To niewykluczone,że tam lało, a i na zachodnim pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re:no i rozeszło się ' po kościach' 27.05.03, 17:41 îeeeee a tak ladnie sie zapowiadalo.Dwa razy cos na warminskim niebie "pryknelo", troszke popadalo i cisza :))) Po paru minutach nawet na ulicach juz sie sucho zaczyna robic ... Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:Dzisiaj LUNIE na Ursynowie o godz.02 27.05.03, 21:38 GWARANTUJĘ i.... marzę. Rośliny też pragną kropli dżdżu. _______________________________________________ mażę?- marzę? - od: marzenie/mażenie. Dysgrafia jest zmorą mego życia, jedną z wielu. Odpowiedz Link Zgłoś