beberebe 17.05.07, 12:29 gdy ktoś pali a już najbardziej nie cierpię jak to robi moja matka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: nie cierpię 17.05.07, 12:31 beberebe napisała: > gdy ktoś pali a już najbardziej nie cierpię jak to robi moja matka ja palę:( 2- 3 dziennie nigdy w domu a jeśli już to wychodzę na klatkę lub do łazienki (mam tam okno) moja córka też tego nie cierpi i wymalowala na lodówce przekreślonego papierosa. drugi zakaz to przekreślona cola (w rogu rysunku jest przekreślona 2 i narysowana 1 co oznacza, że tyle wynosi dzienna dawka przy papierosie to nawet jedynki nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: nie cierpię 17.05.07, 12:33 nutopia napisała: >> ja palę:( 2- 3 dziennie > nigdy w domu a jeśli już to wychodzę na klatkę lub do łazienki (mam tam okno) > moja córka też tego nie cierpi i wymalowala na lodówce przekreślonego papierosa > . > drugi zakaz to przekreślona cola (w rogu rysunku jest przekreślona 2 i > narysowana 1 co oznacza, że tyle wynosi dzienna dawka > przy papierosie to nawet jedynki nie ma Znaczy się masz b. mądre dziecko :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: rany 17.05.07, 12:39 myszz napisała: > to poniżajace wychodzic na klatke z papierosem > coś ty:) tam nas się zbiera cała grupka wyrzutków:D Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: rany 17.05.07, 12:41 na balkon to bym wyszła, ok. ale na klatke ... obciach! nawet mój mąż rzucilł palenie jak go pierwsza zaczęła na klatke wyrzucać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: rany 17.05.07, 12:44 myszz napisała: > na balkon to bym wyszła, ok. ale na klatke ... obciach! nawet mój mąż rzucilł p > alenie jak go pierwsza zaczęła na klatke wyrzucać:) > ale mnie nikt nie wrzuca:) poza tym mieszkam na ostatnim piętrze gdzie mam przejscie na drugą klatkę i oprócz mnie nie ma innych mieszkań. oj mysza gdyby mnie ktoś próbował na klatkę wyrzucić....struny głosowe bym mu z gardła wydarła w domu nie lubię palić bo tak naprawdę nie cierpię tego smrodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: rany 17.05.07, 12:50 to na cholere palisz ! co ci to jaranie daje? skoro nie odpalasz jednego od drugiego to nie wiem po co Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: rany 17.05.07, 12:58 myszz napisała: > ale co konretnie? > > uwielbiam wziąć papierosa, zaciągnąć się i poczuć smak mięty w ustach, do tego napic się kawy itp.... albo drinka do tego mysza to nałog ja paliłam baaaardzo dużo jestem na takim etapie jak osoba, która z narkotyków twardych przeszedł na trawkę niby nie ćpa ale od czasu do czasu musi sobie zapalić i ze mną tak jest tyle że ja palę cienkie, mentolowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: rany 17.05.07, 13:05 popalałam sporadycznie w chwilach stresu czasem mam ochotę ale daję sobie spokój dla mnie to niszczenie siebie ziele, wódka itp dają wiadomo co co a fajki dawały mi tylko trampka w gębie pomijam fakt, że mój dziadek jak umierał na raka to pytał dlaczego pozwoliliśmy mu palić /nikogo nie słuchał, budził się i zasypiał z papierosem/ pomijam to, bp nie wszystkich to spotyka Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: rany 17.05.07, 12:58 ja lubie mentholki tylko... bo po innych mnie piecze przelłyk i głowa boli/ lubie się zaciagnąć i dmuchnąć dymkiem :) relaxik przy papierosku... wiem że trochę bez sensu ale lepiej palic niz robić gorsze rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: nie cierpię 17.05.07, 12:36 świetny pomysł - może sama wypróbuję moze taką tapetę jej w komputerze zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: nie cierpię 17.05.07, 12:35 Ja też nie cierpię, nie narzekam, prawie nic mnie nie boli, jest nieźle. A będzie jeszcze nieźlej :D A za palaczami też nie przepadam. Udało mi sięwyplenić ten paskudny nałóg u mamy i taty, choć trwało to b. długo. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: nie cierpię 17.05.07, 12:36 tez nie cierpie palenia i palaczy, na szczescie w moim otoczeniu jest ich niewielu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: nie cierpię 17.05.07, 12:38 Nie cierpię ostatniego macha wydmichiwanego na pasażerów w tramwaju cy autobusie. Zwykle jest to ostatni mach pociągniety z taniej fajki... Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: nie cierpię 17.05.07, 12:43 ja cierpię palić wieczorami tylko ale nie cierpie że tak cuchnie dym papierosowy :) Odpowiedz Link Zgłoś