Gość: Ania IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 13:19 szukam fajnych dziewczyn z hannoveru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ofiaralosu Re: HANNOVER 04.06.03, 22:58 CO znaczy fajnych? Zgrabnych i niedrogich? Które nie wybrzydzaja że klient niedomyty albo zbyt śniady? Wybacz, ale tak mi się skojarzyło, mam nadzieję, że błędnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: HANNOVER IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 23:00 mialam na mysli fajnych. czyli do pogadania. ja sama jestem kobieta i chetnie bym poznala jakas "FAJNA" kolezanke Odpowiedz Link Zgłoś
ofiaralosu Re: HANNOVER 04.06.03, 23:12 To fajnie, ze się pomyliłam i sorry za złosliwość. Mam przyjacółkę, ale niestety w Berlinie, natomiast wiem, że z fajnym towarzystwem w Niemczech jest krucho wśród Polaków. No cóż, nie mogę pomóc, ale powodzenia życzę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: HANNOVER 04.06.03, 23:38 Znaleźć na emigracji Polaka, który nie gada w nieskończoność co się opłaca a co się nie opłaca, nie przelicza wszystkiego na "ile to będzie emerytur mojej babci" i czasem czyści buty to cud prawdziwy!! Życzę powodzenia i równiez >sorki< za złośliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: HANNOVER IP: *.mia.bellsouth.net 05.06.03, 18:58 Nie, to chyba nie jest az taki cud... no chyba ze mam chody na gorze i dosc czesto mnie cuda dopadaja... czego i Autorce watku zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: HANNOVER 05.06.03, 19:23 No troszkę sobie podkoloryzowałam...;-) Akurat ja, podczas mojego krótkiego pobytu na ziemii niemieckiej mieszkałam z takimi ludżmi, których to właśnie mniej- więcej opisałam. Taki pech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: HANNOVER IP: *.za.digi.pl 05.06.03, 10:18 Dziewczyn z Hannoveru nie znam, ale miszka tam pewien przystojny facet! Napisz do niego na adres: hanyssek@gazeta.pl Viel Spass :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania HANNYSEK IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 11:01 szkoda, ja faceta mam i chciala bym tez miec jakas kolezanke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: HANNYSEK IP: *.za.digi.pl 05.06.03, 11:29 on moze robic rowniez za kolezanke. Facio w wieku powaznym, a kobiety nie ma, wiec moze nadaje sie na kolezanke :) Ausserdem kannst Du auf den Seiten sympatia.onet, und o2.pl-randki jemanden finden aus Hannover oder Umgebung. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: HANNYSEK IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 11:46 dzieki za typ. a ty w ktorej czesci miasta mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: HANNYSEK IP: *.za.digi.pl 05.06.03, 11:54 a ja mieszkam w... Zabrzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: HANNYSEK IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 11:58 no to juz nic nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: HANNYSEK IP: *.za.digi.pl 05.06.03, 12:13 Nie rozumiesz tego, ze mam znajomych w Niemczech? Czy moze tego, ze rozumiem po niemiecku? Zrozumiesz, gdy sie dowiesz, ze 13 lat mieszkalem w BRD. Na szczescie wyzwolilem sie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: HANNYSEK IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 12:24 WYZWOLILEM ? trzymali cie tu sila? mi sie w niemczech podoba, zreszta w polsce tez. nie wiem czuem tu polacy zawsze chca sie wyzwalac-przeciez nikt nikogo tu nie przywiazuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 hihi IP: *.za.digi.pl 05.06.03, 12:33 ja mam obywatelstwo niemieckie, nie jestem wiec azylantem! Czesc ludzi pochodzacych z Polski, oraz znakomita czesc autochtonow skutecznie wybili mi z glowy to, bym mogl byc szczesliwy i czuc sie w tym kraju jak u siebie w domu. Niestety moja corka jeszcze tam mieszka. Dla mnie to tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hihi IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 12:39 nadal nie rozumiem. czemu tragedia? jesli ktos sie dobrze czuje tam gdzie mieszka to obojetnie czy to niemcy, polska, rosja czy chiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: hihi IP: *.za.digi.pl 05.06.03, 12:51 blad w mysleniu! ona ma dopiewro 9 lat :( Zreszta jak mozna sie w Niemczech dobrze czuc? Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: HANNOVER 05.06.03, 12:57 Wtrącę się, można? Długo się zastanawiałam, dlaczego nie czuję się dobrze w Niemczech i w końcu doszłam: tam jest wszędzie tak równo, równe place, równe chodniki itp. itd. że nigdzie nie można się potknąć...I ta upiorna dyscyplina, gdy w radiu ogłoszą, że powiększa się dziura ozonowa od spalin i trzeba wolniej jeździć, to wszyscy jeżdżą na autostradzie 50 km/h...Nikt się nie zastanawia nad sensem, trzeba to trzeba! Niektórzy lubią te klimaty, niektórzy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: HANNOVER IP: *.za.digi.pl 05.06.03, 13:03 zniewolony umyslowo narod "Fachidiotow" pozbawiony checi myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ??? IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 15:22 no to poco sie tu meczycie? wyprowdz sie tam gdzie ci sie podoba. tak nazekacie no niemiecki styl bycia, a reprezentujecie typowa polski- wszystko, zle nic sie nie podoba i tylko narzekanie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: ??? 05.06.03, 15:44 aniu, my mieszkamy w Polsce i tylko sobie opowiadamy, co nam sie w Niemczech nie podobało! Chyba miało prawo nam się coś nie podobać, czy obowiązkowo wszystko miało zachwycać? Mogę Ci również napisać co mi się podobało: ludzie się do siebie uśmiechają, dbają o przyrodę, segregują śmieci, poza tym Niemcy są słowni i punktualni. Bardzo mi się podobało jak Mosel wpada do Renu w Koblenz, ale to daleko od Hannoveru:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BROWN Re: HANNOVER IP: 206.122.136.* 05.06.03, 16:12 Ja mieszkam jakies 250 km od Hanoveru, to troche daleko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: HANNOVER IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 16:38 jasne ze nie musi sie podobac. kazdy ma prawo wyboru gdzie chce mieszkac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWKA Re: HANNOVER IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 18:13 CZESC JESTEM TAKZE Z HANNOVERU ;MOZE SPOTKAMY SIE NA POLSKIEJ DYSKOTECE ;EURO; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: HANNOVER IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 18:55 hej ewka. a skad jestes ? jaka czesc miasta, ile masz lat? napisz do mnie na moj adres ania.m1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatach1 Re: HANNOVER IP: *.proxy.aol.com 05.06.03, 22:25 Czesc Ania. Ja mieszkam w Königslutter ( 80km na wschod, zaraz za Braunschweigiem). Czasami bywam w Hannoverze. Pozdrawiam Ciebie serdecznie. Beatach1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: HANNOVER IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 22:32 pozdrowienia z chlodnego(w koncu) Hannoveru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatach1 Re: HANNOVER IP: *.proxy.aol.com 05.06.03, 22:43 Gość portalu: ANIA napisał(a): > pozdrowienia z chlodnego(w koncu) Hannoveru! A i u nas troche chlodniej :o) Pozdrawiam beatach1 Odpowiedz Link Zgłoś